Dodaj do ulubionych

Nowa wicewojewoda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 18:33
to trzeba mieć plecy by w wieku 32 lat być v-ce wojewodą.
Obserwuj wątek
    • Gość: 997 Re:?????????????????? IP: *.pl 04.11.04, 19:24
      Przecież należała do SLD, a potem do PLD, pokłóciła się z Głębockim bo jej
      nie poparł na wicewojewodę, Głębocki odszedł, a ona wróciła to się nazywają
      możliwości Jagielińskiego, a teraz bezpartyjna cha cha
    • Gość: wojak To rzeba byc bydlakiem zeby w tak trudnej sytuacji IP: 12.2.154.* 04.11.04, 21:43
      gospodarczej wojewodztwa nadal powiekszac stolko dla darmozjadow
      • Gość: BARSKA On jeden i dwie kobiety IP: *.lublin.mm.pl 04.11.04, 22:06
        Po nominacji przez rządy AWS pana Alota na szefa ZUS-u nic juz zadziwic nie
        jest w stanie...
    • Gość: Josef46 Re: Nowa wicewojewoda IP: *.lub73.int.pl / *.int.pl 05.11.04, 06:43
      Nowa kompromitacja!!!Za wierność (popieranie w sejmie)pan R.Jagieliński
      otrzymał min.w Lublinie wicewojewodę,którym to etatem obdarował jedyną
      członkinię w województwie,która to była kandydatką do parlamentu z jeszcze nie
      rozwiniętej partii.No cóż wierność niektórym politykom się opłaca,tylko dokąd
      my podatnicy za wierność i mierność będziemy płacić???Piękna sprawa -wojewoda
      będzie miał dwie panie i obie wolne!!!
      • Gość: aaaaaa Re: Nawet wiem jakie osoby IP: *.pl 05.11.04, 07:24
        Nawet wiem jakie osoby niebawem obsadzą stanowiska w województwie jedna na D
        druga na P zakład o skrzynkę piwa
    • Gość: miłośnik Re: Nowa wicewojewoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 10:44
      Była w SLD ale ze względu na marność intelektualną...nie przebiłą się
      wyżej...poszła do PLD, partii kolebki działaczy lewicowych na lubelszczyźnie
      (razem z SD) i proszę taki awans....
      ...miałem o Kurowskim jak najlepsze zadanie....teraz się zastanawiam
      • Gość: BARSKA Re: Nowa wicewojewoda IP: *.lublin.mm.pl 05.11.04, 12:01
        Ja tez szanuje Kurowskiego,a nominacja...coż sa formy zaplaty za poparcie w
        kluczowej sprawie,wiec moze Kurowski wybral i tak najlepiej,badz co badz
        wicewodzina pisze prace doktorska.Przy okazji popatrzcie,co zrobil Kaczynski w
        Warszawie? Ilu swoich ludzi obsadzil we wladzach stolicy. Nawet Jackowski sie
        zalapal,a to ten, co kiedys belkotal w Sejmie. A co sie dzieje we wladzach
        Łodzi,gdzie rzadzi Kropownicki? Wyrzuca kogo chce (teatr!),mianuje kogo chce.
        Fachowcy? Swojaki! Znacie opowiastke o belce i słomce? I nie chodzi tu o Belke
        ani o Słomke,niegdys zawzietego krzykacza w Sejmie.
    • Gość: Kriso Re: Nowa wicewojewoda IP: 62.233.190.* 06.11.04, 19:54
      Wstyd mi iż taka osoba jak ta kobieta ma reprezentować nasz region,to jakby nie
      było już lepszego kandydata na tą funkcję.
    • Gość: Albert Re: Nowa wicewojewoda IP: 213.25.178.* 07.11.04, 18:49
      Gratulacje dla Pani Renaty Domżał-Drzewickiej.Skacze "z kwiatka na kwiatek".
      Objęte właśnie stanowisko, nie obejmuje całkowicie jej wiedzy. Powinna zająć
      stanowisko w MSZ, ze względu na łatwe nawiązywanie kontaktów, płynność mówienia
      w językach obcych a zwłaszcza rosyjskim - zacieśnianie kontaktów z Białorusią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka