Gość: Emmek IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.04, 19:08 A moja Kasia tam była... :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Uczennica Re: Gaz w liceum IP: *.rw.lublin.pl / *.devs.futuro.pl 06.11.04, 22:54 no równie dobrze to mógł to byc ktoś z zewnątrz ... do tej szkoły kazdy sobie może tak poprostu wejść .. może trzeba pomyśleć o ochronie i identyfikatorach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczen Re: Gaz w liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 05:48 noo. nie dosc ze wchodza to jesze kradna i gazuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: Gaz w liceum IP: *.chello.pl 07.11.04, 12:38 hahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była uczennica... Re: Gaz w liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:20 jestem byla uczennica V LO.. renoma tej szkoly polega chyba na jej polozeniu a nie na kadrze dydaktycznej.. matematyka leży i kwiczy, informatyka także.. a to ze ludzie z okolic chodza do V do kibelka to juz wiadomo od dawna.. szatniarki zachowuja sie jakby odrabialy prace przymusowe.. dobzre, ze teraz okres LO to tylko 3 lata.. za moich czasow byly to 4 lata.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JECHU ABSOLWENT Re: Gaz w liceum IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 10.11.04, 23:58 ZGADZAM SIE MATEMATYKA LEZY NA POLSKIM KATUJA JAK ZA WOJNY zAMIAST UCZYC A W SZKOLE PRZECHODZI SIE ZSALI DO SSALI PRZEZ SMIERDZACA WC ELO POZDRUFKI DLA DR ZBYCHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski glosujta tak dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:56 na kryminogenna komune to bedziecie mieli niedlugo pilarki w liceach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Gaz w liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 20:33 Ja również jestem uczennicą v lo i przykro mi slyszeć tak nimiłe opinie na temat mojej szkoły. Ja jestem z niej naprawde zadowolona. Ludzie naprawde sympatyczni,nauka na przyzwoitym poziomie,..no może niektórzy nauczyciele nie spełniają pewbych kryteriów,ale wydaje mi się że w każdej szkole są profesorowie,którym nie zależy na jak najlepszym przekazaniu wiedzy młodzieży.. Pozdrawiam wszystkich z VLO! Odpowiedz Link Zgłoś