Gość: Barska IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 00:51 www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2004112008 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike79 Re: To was zaskoczy... 20.11.04, 01:32 dobre, tylko czytajcie bez przeskakiwania z ciekawosci do konca artykulu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: To was zaskoczy... IP: *.info / *.info 20.11.04, 06:46 Wcale mnie to nie zaskoczyło.J.M. Rokita już nie raz mówił o swojej rodzinie, bez pośrednictwa osób trzecich. A swoją drogą - czy tylko on lubi błyszczeć? Giertych ma ojca i cóż z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: To was zaskoczy... 20.11.04, 08:15 hehehehe...do połowy myślałam, ze to o Millerze :) Pasowałao jak ulał ( nie znam aż tak jego biografii, zeby wiedziec o matkach i ciotkach ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: To was zaskoczy... IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 21:05 biedny zakompleksiony facecik. Ale musiał przeżywać katusze po odejściu w czasowy niebyt polityczny po upadku rzadu Suchockiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: To was zaskoczy... 20.11.04, 23:03 Przeczytalam. Wnioski: 1. Niesmak - dla mnie to typowy artykul z prasy brukowej. Takie zagrywki maja okreslony cel i sadzac po Waszej reakcji cel zostal osiagniety. Jesli juz wlazi sie z brudnymi butami w tak osobiste sprawy jednego polityka, ciekawe, co by wyszlo tym innym, tak przez Was cenionym. Jesli sie okaze, ze Miller, Kwasniewski, Oleksy...lub ktorys z nich tez sie wychowal bzez ojca jakie wtedy byly by Wasze komentarze ? 2. Rokita jako polityk zachowuje sie wyjatkowo spokojnie, gdyby Wam nie napisano, ze wychowal sie bez ojca nigdy byscie sami na to nie wpadli, prawda ? Zarzucacie mu, ze lubi komplementy ? A kto z Was ich nie lubi ? Kazdy czlowiek potrzebuje poczucia wartosci, zaslugiwania, waznosci i uznania i to bez wzgledu na to, czy mial oboje rodzicow, czy tez nie i taki artykul moze wydawac sie odkrywczy i rewelacyjny tylko dla totalnego ignoranta. 3. Jesli mialam jakies watpliwosci, iz rzeczywiscie Kwasniewski 11 lisopada dal sygnal do zmasowanego ataku na prawice, to teraz juz ich nie mam. 4. Jesli ktos sie wychowywal bez ojca i nie trafil na ulice, ale zaszedl tak wysoko, to raczej naleza mu sie slowa uznania, niz deprecjonowanie jego osoby. 5. Przyjrzyjcie sie nieco uwazniej swojemu dziecinstwu, bo takie poklady nienawisci i negatywizmu w stosunku do ludzi, tez nie wziely sie z prozni i tez musza miec swoje korzenie w Waszym z kolei dziecinstwie. Rokita nie wyglada mi na zakompleksionego, ale niektorzy z Was - az nazbyt wyraznie. Ps. To, co napisalam, nie dotyczy wszystkich ludzi piszacych na Forum, a jedynie tych, ktorzy poza emanacja jadu nie potrafia wykrzesac z siebie niczego innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: To was zaskoczy... IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 23:26 Twoja "obfita" reprymenda tylko utwierdza mnie w moich poglądach. Masz coś na Millera? to dawaj, ja też mam. A o tym że Jaś MR wychował sie bez ojca wiem od dawna.A jeśli chodzi o prasę brukową to Ty co czytasz? Gościa Niedzielnego, Nasz Dziennik a może Gazetę Polską? Ja Trybuny nie czytam ale poważne tygodniki temat kompleksów Jasia MR też poruszały.Spokój Jasia zaś to maska na codzień, widocznie nie oglądałaś Go w Komisji. No i ta jego demagogia w Sejmie. Sądziłem że jesteś w miare obiektywna. Dlaczego czyjeś opinie nazywasz nienawistnymi i negatywnymi?Dlatego że nie zgadzają się z Twoimi? Najłatwiej oceniać kogoś kogo sie nie zna.Tylko mi nie pisz że nie znam Jasia. Znam i to dobrze.I jeszcze jedno.Sądzisz, że nie ma zmasowanego ataku na lewicę? To gratuluję samopoczucia.Ukłony. PS. Wiem że najlepiej rozmawia Ci sie z Mado. Bezkonfliktowo. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: To was zaskoczy... 20.11.04, 23:39 Bosman, pewnie tym sie tez i roznimy, ze ja nic na nikogo nie mam, wiec Twoje aluzje sa bezzasadne. Ja teraz nie bronie ani prawicy, ani lewicy, ale bronie czlowieka w ogole, poniewaz uwazam, ze polityka powinno sie oceniac na podstawie jego osiagniec i tego, co dobrego zrobil dla ojczyzny. Mozna oceniac jego uczciwosc i morale, ale nie powinno sie oceniac w odniesieniu do tego, jakiego mial ojca, matke, dziadka, czy babke. Tak wlasnie pisalam wczesniej na Forum , gdy ktos zamiescil z kolei artykul dotyczacy Danuty Hubner i jej ojca ubeka. Moja reakcja na tamten artykul byla bardzo podobna, do reakcji na ten artykul. Jesli juz zaponiales, bo razem tam bronilismy dobrego imienia Danuty Hubner, to odszukaj tamten watek i sobie poczytaj. Pamiec masz dobra moze, ale wybiorcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: To was zaskoczy... IP: *.lublin.mm.pl 21.11.04, 00:01 nie oceniano jego ojca czy matki tylko jego w kontekście wychowania przez kobiety.Poczytaj uważnie.A pamięć mam dobrą.Uklony. PS. Napisałem, że mam coś na Millera w sensie że mógłbym i o nim coś powiedzieć bo czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: To was zaskoczy... 21.11.04, 00:14 Ja czytam uwaznie, ale Ty chyba niezbyt :). Nigdzie tu nie pisze o ocenianiu ojcow, czy matek, ale o ocenianiu polityka na podstawie kim i jaki byl jego ojciec. Jesli uwazasz, ze Rokita jest be, bo mial nieodpowiedzialnego tatusia, to idac Twoim tokiem rozumowania nalezy domniemywac, ze Danuta Hubner tez jest be, bo jej tatus tez sie nie popisal. Chyba jednak nie zrozumiales, o co mi tak naprawde chodzilo w moim poscie, ale mniejsza o to, minela polnoc, wiec ide spac :) Kazdy widzi tylko to, co chce widziec, slyszy to, co chce slyszec i wierzy w to, w co chce wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: To was zaskoczy... IP: *.lublin.mm.pl 21.11.04, 11:19 A jednak czytasz nieuważnie. Rokita wychował się BEZ OJCA i na temat jego ojca nie pisałem ani słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Spokojnie... 24.11.04, 14:13 Spokojnie... Nie traktujcie tak poważnie tego, co pisze "Trybuna"... Przecież to nie jest poważne pismo. A taki wywiad chyba nie jest w stanie poważnie zaważyć na waszych sympatiach i antypatiach politycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Bosman.....a gdzie M(m)ado? :))))) IP: *.net.pulawy.pl 21.11.04, 00:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Bosman.....a gdzie M(m)ado? :))))) IP: *.lublin.mm.pl 21.11.04, 11:22 Masz m(Mado) chwilkę czasu? "Jak masz, to idź do kina na jakiś film na którym jeszcze nie byłaś"(cyt. kabaret "Dudek" - "Ucz sie Jasiu") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado No tak, nie od dziś wiadomo, że.... IP: *.net.pulawy.pl 21.11.04, 10:06 ...wszystkiemu są winne kobiety, bo czyż nie od jabłka wyniknęło całe zło tego świata? Ach Ci mężczyźni, jak nie mamisynek to macho,.. i tak źle, i tak niedobrze. Cha, cha..dawno nie spotkałam się z taką psychoanalizą, a może panie S...to już u Pana andropauza? Pozdrawiam. Mado Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: No tak, nie od dziś wiadomo, że.... 21.11.04, 13:19 Gość portalu: Mado napisał(a): > ...wszystkiemu są winne kobiety, bo czyż nie od jabłka wyniknęło całe zło tego > świata? > Ach Ci mężczyźni, jak nie mamisynek to macho,.. i tak źle, i tak niedobrze. > Cha, cha..dawno nie spotkałam się z taką psychoanalizą, a może panie S...to już > > u Pana andropauza? > > Pozdrawiam. > Mado > > W najbliższy poniedziałek, 22 listopada, Radio Maryja i telewizja TRWAM przybędą do parafii pw. bł. Karoliny Kózkówny w Rzeszowie. Tam bowiem odbędzie się spotkanie Rodziny Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado ?????? IP: *.net.pulawy.pl 21.11.04, 14:29 Przepraszam,... ale nie słucham Radia Maryja ani nie oglądam telewizji Trwam, bo o. Rydzyk nie jest dla mnie żadnym autorytetem. A Rodziny Radia Maryja jak odczuwają potrzebę spotkań, to niech spotykają się, nawet w Rzeszowie. Pozdrawiam. Mado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barska Co tu tez rydzykowanie? IP: *.lublin.mm.pl 21.11.04, 15:33 Tereniu,nie wystarczy Radio Maryja? Musisz tu włazic z butami? Tu Lublin a nie Rzeszów,a ojczulka Rydzyka mam wiesz gdzie? Wyjątkowy bełkot w jego gadaninie,ale jesli Glemp to toleruje - nie moja sprawa,zal mi jednak naiwnych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 17:34 JMR nie jest moim idolem, ale od samego początku wiedziałem o kim mowa. Muszę przyznać ,że sam wywiad jest tendencyjny i prowadzony pod ustaloną z góry tezę.Widać, że zawszona lewica ima się już tak podłych chwytów, by upupić znienawidzonego Rokitę.Mówiąc wprost,tekst ten jest podły i szmatławy, poziom siegający bruku, a wy głupki(poza paroma wyjątkami) łącznie z autorką postu czytujcie dalej tę swoją trybunę bo tam samą prawdę podają, jak za najlepszych czasów agencja TASS ze znakiem jakości q. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.lublin.mm.pl 22.11.04, 17:57 Spadaj fiucie dęty. Każdy ma prawo do własnych ocen.Masz forum radyja z ryjem to "paszła tandeta jedna".Ty wolisz opinie końskiego łba zapewne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 09:58 A ty komuszy wypierdku co się tak pultasz? Chamstwem chcesz zatuszować swoją troglodycką naturę? coś ci z butów wyłazi, ale nie martw się to tylko słoma - buce już tak niestety mają, twoje wypowiedzi zwisają mi jak kilo kitu, więc możesz się zapluć na śmierć ubecki śmierdzielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 10:21 Ty Pit nie masz czasem problemów z określeniem swojej seksualności ? A może to tylko impotencja ? Zgłoś się do lekarza może ci pomogą i humor ci się polepszy, bo na razie totalna frustracja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:30 Gość portalu: zorbi napisał(a): > Ty Pit nie masz czasem problemów z określeniem swojej seksualności ? Domyślam się, że chodziło ci o określenie mojej "tożsamości seksualnej", bo cóż by to miało znaczyć "określenie swojej seksualności" ??? Odpowiadam więc, że nie mam z tym problemów i trudno mi się domyśleć skąd takie skojarzenie, no chyba, że tobie wszystko się z seksem kojarzy, ale to już twój problem. Co się tyczy impotencji, to mam podejrzenia, że w sferze intelektualnej ta przypadłość jest twoim udziałem, bo widać to wprost z twojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:46 hehehe uwielbiam takie prowokacyjki. A jeszcze bardziej uwielbiam jak łosie dostają piany i zaczynają się tłumaczyć. A skojarzenie proste - stopień frustracji kolegi i poziom wylanej żółci jest tak znaczny, że tłumaczyć to może tylko albo trudne dzieciństwo albo problemy z własną tożsamością. No może z tą seksualnością przesadziłem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:07 Najzabawniejsze jest jak domorośli psychologowie zabierają się do interpretowania ludzkich zachowań. Strzelasz waść ślepymi nabojami,ale pozwolę ci żyć w tej błogiej nieświadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:15 Dziękuję, niczego nie interpretuję bo nie mam takiej potrzeby ni ambicji. Próbuję tylko dociec żródeł twojego agresywnego zachowania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:27 widocznie nie czytałeś postu poprzedzającego to moje agresywne(wg ciebie) zachowanie.Chamstwu zawsze daję, adekwatny do wagi, odpór- tyle tytułem wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:59 Stosując chamskie odzywki zniżasz się tylko do pewnego poziomu. Gruntu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman do pita IP: *.lublin.mm.pl 23.11.04, 22:56 tak jak tobie nie podobaja sie moje komusze poglądy tak samo mnie nie podobają sie twoje katolskie. Dla mnie to możesz rokitę po klejnotach rodowych całować jak ci to bucu smakuje. A Trybunę też czytasz skoro oceniasz i krytykujesz zamieszczone w niej artykuły. Może i wyłazi mi słoma z butów, chociaż gó.. ci do tego, ale ja cie niedorobiony bęcwale nie wyzywałem za to że czytasz "Wasz dziennik" czy "gościa niedzielnego" pomimo ,że czytelnicy tych "opiniotwórczych" rzygowin nie zasługują nawet na splunięcie. A poza tym takie katolskie prymitywy potrafią innych nazywać tylko ubeckimi coś tam bo wasze skretyniałe, przeżarte jadem móżdżki nic nowego nie potrafią wymyśleć. I lata mi to koło ciebie czyli fiuta. Spadaj katolska rzygowino. PS. Nikt cie jołopie nie pytał o zdanie na temat czytelników Trybuny tylko o opinię na temat artykułu. Ale ty nie jesteś w stanie tego pojąć. Więc skoro wsiadłeś na takiego to ci obleciało. Pałuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: do pita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 09:50 No i mówiłem prymitywie, że się zaplujesz tym swoim jadem, toczysz pianę po próżnicy,debilami się nie przejmuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: ale to cię naprawdę zaskoczy.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 15:48 Bosmanie, przemyślałem parę rzeczy i pomimo, że nie podobają mi się Twoje wypowiedzi, to w imię pokory chrześcijańskiej przepraszam Cię za wyzwiska, które skierowałem pod Twoim adresem. Mówiąc szczerze takie ględzenie na forum niczemu dobremu nie służy, strata czasu, niepotrzebne nakręcanie swojej niechęci do innych osób. Znikam więc z lubelskiego forum i innych też, dlatego żegnam się pozostając bez uprzedzeń. Pit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Ciebie też to zaskoczy.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 12:41 Również przepraszam, uniosłem się.Bez urazy proszę. Bosman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi To nas nie zaskakuje ... IP: *.238.69.133.adsl.inetia.pl 22.11.04, 18:56 Podobno psy objawiają psychopatyczne skłonności wtedy gdy w szczenięctwie nie mają kontaktu z dorosłymi psami (np. ojcem) i nie mają możliwości nauczyć się pokory i panowania nad własną agresywnością. Przepraszam za tą dygresję. Teraz już poważnie: czy nasz system oświatowy nie sprzyja utrwalaniu tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość22 Hę? IP: *.238.72.170.adsl.inetia.pl 23.11.04, 23:29 Czy to miało być śmieszne? Przyznam, że po raz pierwszy w życiu przeczytałem tekst zamieszczony w Trybunie (dawniej Ludu). I więcej nie sięgnę, bo poczucie humoru redaktorów jest co najmniej niesmaczne. Co by nie mówić, zamieszczenie tekstu w dziale zatytułownym "Politycy na kozetce" sugeruje psychoanalizę i takaż jest dokonywana, ale ustami seksuologa, a nie psychoanalityka (psychologa, psychiatry). Z całego artykułu przebija teza, może śmieszna dla czytelników Trybuny: Rokita nie jest prawdziwym mężczyzną, jest maminsynkiem, nieodpępionym, pełnym kompleksów itd. To typowa erystyka: poniżanie przeciwnika poprzez atak osobisty, a nie walkę na argumenty. Co koresponduje z kondycją polskiej lewicy, której do niedawna przewodził ten, co chciał być "prawdziwym mężczyzną". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotek Re: Hę?re re IP: *.lublin.mm.pl 24.11.04, 00:04 Gosc 22 - Ty zapewne czytujesz "Nasz Dziennik"? A moze "Gazetę Polską"? A co powiesz o "NIE",który to tygodnik tak sekuje ostatnio i Millera,i lewicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotek A co o tym powiesz? IP: *.lublin.mm.pl 24.11.04, 00:07 Gosciu 22 ,a moze to skomentujesz?www.trybuna.com.pl/n_show.php? code=2004112303 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość22 Re: A co o tym powiesz? IP: 212.244.182.* 24.11.04, 15:42 Nie skomentuję. A wymienionych czasopism nie cztam także - z braku czasu i zainteresowania. Czytam za to niezbyt sensowne i napastliwe komentarze różnych furiatów na tym forum, i też mi szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Ignoracja zabija 24.11.04, 10:39 Gosc 22 nigdy - czym sie chwali-nie sięgnąl po "Trybunę". Jego sprawa. Ja- chcac znac rózne opinie - przegladam w internecie kilkadziesiąt tytułow,zebrałam je w specjalnym folderze i mam na pulpicie.W każdej chwili moge przejrzec i "Trybune", i "Nasz Dziennik", i "GW", i Rzepę.Tygodniki też.Niestety,gorzej z czasem. Ja mogę ubolewac,ze nie przeczytam wszystkiego na co akurat mam ochotę,ale nigdy nie przyznam,ze jakiegos pisma nigdy w zyciu nie czytałam.Ignoracja zabija!A wspomniany tekst? Bez sensacji.Ot,zart o dosc niskim poziomie,ale pod tym wzgledem "Nasz Dziennik" przebija "Trybunę" co najmniej o 100 proc.! Odpowiedz Link Zgłoś
turawski Panie terraincognita... 24.11.04, 14:41 terraincognita napisał: Gdy cytuje Twój post, wyświetla mni się zdanie jak wyżej... No tak, przynajmnie kwestia "tożsamości seksualnej" terraincognity wyjasniła się... i to bez użycia kozetki :) Te przeglądy prasy to robisz dla własnej ciekawości, z przyzwyczajenia, czy może to nawyk zawodowy ? pozdrawiam t Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Re: Panie terraincognita... 24.11.04, 15:03 Pani Turawska - jak zwykle u Pani cos nie tak? Chyba że natura Pani z magla. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Bez sensu 24.11.04, 15:35 Co tu ma w końcu zaskoczyc? Przeciez wątek dotyczy felietoniku w "Trybunie". Totalny fioł? Odpowiedz Link Zgłoś
turawski Rokita? Gdzie diabeł nie może tam pośle... Zytę... 24.11.04, 22:28 terraincognita napisał: > Pani Turawska - jak zwykle u Pani cos nie tak? Chyba że natura Pani z magla. Pani(e) Terraincognita, albo Pan(i) nie zrozumiał(a), albo tylko Pan(i) raczy udawać... Pierwszy wiersz tego postu nie jest mojego autorstwa, to komputer. Komputer to zmyślne ustrojstwo, ale nie do tego stopnia, aby sam rozpoznawał płeć... Logując się pierwszy raz jako "terraincognita" musiał(a) Pan(i) "zadeklarować" swoją płeć...Inna sprawa, czy prawdziwą.... Zaznaczył(a) Pan(i) opcję: "mężczyzna", stąd komputer taką przypisuje Pani/Panu płeć.... Tymczasem w swoich postach terraincognita kreuje się na kobietę... Skąd ta rozbieżność? Nie wspominałbym o tym, gdyby nie moja wrodzona niechęć do wszelkich krętaczy i innych... mataczy. Lubie jasne sytuacje. Nie wiem czy Rokita już "odpępniony" czy jeszcze nie, nie sprawia wrażenia człowieka mającego problemy z samym sobą. Spotkałem go kiedyś "na żywo", w październiku ubiegłego roku w Sali Kongresowej.... no może ten jego niezbyt imponujący wzrost... To może być stresujące, jak inni politycy patrzą na niego z góry. Nie mówiąc już o własnej żonie. Chociaż, to ostatnie w pewnych okolicznościach może być nawet, hm, przyjemne. Czego wszystkim życząc pozdrawia z magla turawski PS w moim maglu "na tapecie" jest teraz Kijów. Baby mówią tak: jak mają taki problem na tej Ukrainie, to może niech się podzielą: zachodnia część przyłączy się do Polski, a wschodnią weźmie sobie Putin. Ot baby, baby (z magla), wydaje im się, że świat jest taki prosty jak magiel: tu się wsadzi pomięte, a tam wyjdzie gładkie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość22 Re: Ignoracja zabija IP: 212.244.182.* 24.11.04, 15:49 Widzisz, ja też mogę przejrzeć, ale brak mi na to czasu i przede wszystkim chęci czytania tekstów w części czasopism, które zamieszczają różne brednie (vide: komentowany tekst z Trybuny). A to, że się czyta wszystko jak leci nie świadczy jeszcze o braku ignorancji. Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Przed dobranocką 24.11.04, 23:01 Szanowny Gosciu 22,oczywiscie,ze czyta się różne teksty (jak jest czas).Jakie są- widzi sie w trakcie lektury.I tak np w zamierzeniu autora tekst powazny z "Naszego Dziennika" odbieram jako tekst co najmniej zabawny.Mnie tylko zdziwilo,że po raz pierwszy przeczytales cokolwiek z "Trybuny" (jakiego tam l u d u,zupelnie inne pismo!),a na podstawie Twych opinii mozna Cie traktowac z całą powagą,a niekiedy i uznaniem.Pozdrawiam. PS Nie pozdrawiam Turawskiego (Turawską),strasznie nie lubię śledczych,kimkolwiek są ,czy byli kiedys.A przy odpowiadaniu Gosciowi 22 czytam np.z kompa: "Gosć portalu:gość 22 napisał (a)".Mnie naprawdę płec nie interesuje w przypadku osób wyrażajacych tu swe opinię. Turawski ma dziwną obsesje.Ponoć ważne jest uczucie,a nie płeć.Spokojnej nocy! I co on z tą Zytą? Odbija mu? Odpowiedz Link Zgłoś
turawski Po dobranocce 24.11.04, 23:24 terraincognita napisał: > PS Nie pozdrawiam Turawskiego > (Turawską),strasznie nie lubię śledczych,kimkolwiek są ,czy byli kiedys.A > przy odpowiadaniu Gosciowi 22 czytam np.z kompa: "Gosć portalu:gość 22 > napisał(a)".Mnie naprawdę płec nie interesuje w przypadku osób wyrażajacych > tu swe opinię. Turawski ma dziwną obsesje.Ponoć ważne jest uczucie,a nie > płeć.Spokojnej nocy! I co on z tą Zytą? Odbija mu? Bo widzisz, gość to jest osoba, która się nie loguje, takim osobom komputer nie jest w stanie przyporządkować płci, stąd "napisał(a)" Czy to takie skomplikowane ? Cha, cha, nie trzeba być śledczym, wystarczy trochę pomysleć, zachecam :) Zyta? To nie do Ciebie tym razem, chodziło mi o Gilowską... :) pozdrawiam t PS spróbuj zacytować własnego posta, przekonasz sie, że będzie pisało: terraincognita napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Do pana(i) Turaw itd 24.11.04, 23:32 Turawski,ja się nie logowałam,mam od tego personel.Dziękuję za Twoją troskę o moją płeć,ale żadnej fotki (z moją płcią związanej) Ci nie poslę. Odpowiedz Link Zgłoś
turawski Re: Do pana(i) Turaw itd 25.11.04, 00:10 terraincognita napisał: > Turawski,ja się nie logowałam,mam od tego personel.Dziękuję za Twoją troskę > o moją płeć,ale żadnej fotki (z moją płcią związanej) Ci nie poslę. Och, jaka szkoda, jak ja przeżyje bez Twojej fotki... :) Gratuluje personelu ! Ale fuszerkę odstawili, no bo, jak to wygląda: terraincognita NAPISAŁ: a zaraz potem ja się nie LOGOWAŁAM Czyżby popijali w robocie ? Może jakiś tonik wzmacniający na spirytusie ? pozdrawiam t Odpowiedz Link Zgłoś