Dodaj do ulubionych

To was zaskoczy...

IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 00:51
www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2004112008
Obserwuj wątek
    • mike79 Re: To was zaskoczy... 20.11.04, 01:32
      dobre, tylko czytajcie bez przeskakiwania z ciekawosci do konca artykulu !
    • Gość: basia Re: To was zaskoczy... IP: *.info / *.info 20.11.04, 06:46
      Wcale mnie to nie zaskoczyło.J.M. Rokita już nie raz mówił o swojej rodzinie,
      bez pośrednictwa osób trzecich.
      A swoją drogą - czy tylko on lubi błyszczeć? Giertych ma ojca i cóż z tego?
    • ryza_malpa1 Re: To was zaskoczy... 20.11.04, 08:15
      hehehehe...do połowy myślałam, ze to o Millerze :)

Pasowałao jak ulał ( nie znam aż tak jego biografii, zeby wiedziec o matkach i
      ciotkach ).
    • Gość: bosman Re: To was zaskoczy... IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 21:05
      biedny zakompleksiony facecik. Ale musiał przeżywać katusze po odejściu w
      czasowy niebyt polityczny po upadku rzadu Suchockiej.
      • wierna_rzeka Re: To was zaskoczy... 20.11.04, 23:03
        Przeczytalam.
        Wnioski:
        1. Niesmak - dla mnie to typowy artykul z prasy brukowej. Takie zagrywki maja
        okreslony cel i sadzac po Waszej reakcji cel zostal osiagniety.
        Jesli juz wlazi sie z brudnymi butami w tak osobiste sprawy jednego polityka,
        ciekawe, co by wyszlo tym innym, tak przez Was cenionym.
        Jesli sie okaze, ze Miller, Kwasniewski, Oleksy...lub ktorys z nich tez sie
        wychowal bzez ojca jakie wtedy byly by Wasze komentarze ?
        2. Rokita jako polityk zachowuje sie wyjatkowo spokojnie, gdyby Wam nie
        napisano, ze wychowal sie bez ojca nigdy byscie sami na to nie wpadli, prawda ?
        Zarzucacie mu, ze lubi komplementy ?
        A kto z Was ich nie lubi ?
        Kazdy czlowiek potrzebuje poczucia wartosci, zaslugiwania, waznosci i uznania i
        to bez wzgledu na to, czy mial oboje rodzicow, czy tez nie i taki artykul moze
        wydawac sie odkrywczy i rewelacyjny tylko dla totalnego ignoranta.
        3. Jesli mialam jakies watpliwosci, iz rzeczywiscie Kwasniewski 11 lisopada
        dal sygnal do zmasowanego ataku na prawice, to teraz juz ich nie mam.
        4. Jesli ktos sie wychowywal bez ojca i nie trafil na ulice, ale zaszedl tak
        wysoko, to raczej naleza mu sie slowa uznania, niz deprecjonowanie jego osoby.
        5. Przyjrzyjcie sie nieco uwazniej swojemu dziecinstwu, bo takie poklady
        nienawisci i negatywizmu w stosunku do ludzi, tez nie wziely sie z prozni i tez
        musza miec swoje korzenie w Waszym z kolei dziecinstwie.

Rokita nie wyglada mi na zakompleksionego, ale niektorzy z Was - az nazbyt
        wyraznie.

Ps. To, co napisalam, nie dotyczy wszystkich ludzi piszacych na Forum, a
        jedynie tych, ktorzy poza emanacja jadu nie potrafia wykrzesac z siebie niczego
        innego.

• Gość: bosman Re: To was zaskoczy... IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 23:26
          Twoja "obfita" reprymenda tylko utwierdza mnie w moich poglądach. Masz coś na
          Millera? to dawaj, ja też mam. A o tym że Jaś MR wychował sie bez ojca wiem od
          dawna.A jeśli chodzi o prasę brukową to Ty co czytasz? Gościa Niedzielnego,
          Nasz Dziennik a może Gazetę Polską? Ja Trybuny nie czytam ale poważne tygodniki
          temat kompleksów Jasia MR też poruszały.Spokój Jasia zaś to maska na codzień,
          widocznie nie oglądałaś Go w Komisji. No i ta jego demagogia w Sejmie. Sądziłem
          że jesteś w miare obiektywna. Dlaczego czyjeś opinie nazywasz nienawistnymi i
          negatywnymi?Dlatego że nie zgadzają się z Twoimi? Najłatwiej oceniać kogoś kogo
          sie nie zna.Tylko mi nie pisz że nie znam Jasia. Znam i to dobrze.I jeszcze
          jedno.Sądzisz, że nie ma zmasowanego ataku na lewicę? To gratuluję
          samopoczucia.Ukłony.
          PS. Wiem że najlepiej rozmawia Ci sie z Mado. Bezkonfliktowo.
          • wierna_rzeka Re: To was zaskoczy... 20.11.04, 23:39
            Bosman, pewnie tym sie tez i roznimy, ze ja nic na nikogo nie mam, wiec Twoje
            aluzje sa bezzasadne.
            Ja teraz nie bronie ani prawicy, ani lewicy, ale bronie czlowieka w ogole,
            poniewaz uwazam, ze polityka powinno sie oceniac na podstawie jego osiagniec i
            tego, co dobrego zrobil dla ojczyzny.
            Mozna oceniac jego uczciwosc i morale, ale nie powinno sie oceniac w
            odniesieniu do tego, jakiego mial ojca, matke, dziadka, czy babke.
            Tak wlasnie pisalam wczesniej na Forum , gdy ktos zamiescil z kolei artykul
            dotyczacy Danuty Hubner i jej ojca ubeka.
            Moja reakcja na tamten artykul byla bardzo podobna, do reakcji na ten artykul.
            Jesli juz zaponiales, bo razem tam bronilismy dobrego imienia Danuty Hubner, to
            odszukaj tamten watek i sobie poczytaj.
            Pamiec masz dobra moze, ale wybiorcza.
            • Gość: bosman Re: To was zaskoczy... IP: *.lublin.mm.pl 21.11.04, 00:01
              nie oceniano jego ojca czy matki tylko jego w kontekście wychowania przez
              kobiety.Poczytaj uważnie.A pamięć mam dobrą.Uklony.
              PS. Napisałem, że mam coś na Millera w sensie że mógłbym i o nim coś powiedzieć
              bo czytałem.
              • wierna_rzeka Re: To was zaskoczy... 21.11.04, 00:14
                Ja czytam uwaznie, ale Ty chyba niezbyt :).
                Nigdzie tu nie pisze o ocenianiu ojcow, czy matek, ale o ocenianiu polityka na
                podstawie kim i jaki byl jego ojciec.
                Jesli uwazasz, ze Rokita jest be, bo mial nieodpowiedzialnego tatusia, to idac
                Twoim tokiem rozumowania nalezy domniemywac, ze Danuta Hubner tez jest be, bo
                jej tatus tez sie nie popisal.
                Chyba jednak nie zrozumiales, o co mi tak naprawde chodzilo w moim poscie, ale
                mniejsza o to, minela polnoc, wiec ide spac :)

Kazdy widzi tylko to, co chce widziec, slyszy to, co chce slyszec i wierzy w
                to, w co chce wierzyc.
                • Gość: bosman Re: To was zaskoczy... IP: *.lublin.mm.pl 21.11.04, 11:19
                  A jednak czytasz nieuważnie. Rokita wychował się BEZ OJCA i na temat jego ojca
                  nie pisałem ani słowa.
                  • shawman Spokojnie... 24.11.04, 14:13
                    Spokojnie... Nie traktujcie tak poważnie tego, co pisze "Trybuna"... Przecież
                    to nie jest poważne pismo. A taki wywiad chyba nie jest w stanie poważnie
                    zaważyć na waszych sympatiach i antypatiach politycznych?
          • Gość: Mado Bosman.....a gdzie M(m)ado? :))))) IP: *.net.pulawy.pl 21.11.04, 00:52
            • Gość: bosman Re: Bosman.....a gdzie M(m)ado? :))))) IP: *.lublin.mm.pl 21.11.04, 11:22
              Masz m(Mado) chwilkę czasu? "Jak masz, to idź do kina na jakiś film na którym
              jeszcze nie byłaś"(cyt. kabaret "Dudek" - "Ucz sie Jasiu")
              • Gość: Mado Nie wszyscy możemy wszystko. IP: *.net.pulawy.pl 21.11.04, 11:31
    • Gość: Mado No tak, nie od dziś wiadomo, że.... IP: *.net.pulawy.pl 21.11.04, 10:06
      ...wszystkiemu są winne kobiety, bo czyż nie od jabłka wyniknęło całe zło tego
      świata?
      Ach Ci mężczyźni, jak nie mamisynek to macho,.. i tak źle, i tak niedobrze.
      Cha, cha..dawno nie spotkałam się z taką psychoanalizą, a może panie S...to już
      u Pana andropauza?

Pozdrawiam.
      Mado

• terenia.nasweter Re: No tak, nie od dziś wiadomo, że.... 21.11.04, 13:19
        Gość portalu: Mado napisał(a):

> ...wszystkiemu są winne kobiety, bo czyż nie od jabłka wyniknęło całe zło
        tego
        > świata?
        > Ach Ci mężczyźni, jak nie mamisynek to macho,.. i tak źle, i tak niedobrze.
        > Cha, cha..dawno nie spotkałam się z taką psychoanalizą, a może panie S...to
        już
        >
        > u Pana andropauza?
        >
        > Pozdrawiam.
        > Mado
        >
        >
        W najbliższy poniedziałek, 22 listopada, Radio Maryja i telewizja TRWAM
        przybędą do parafii pw. bł. Karoliny Kózkówny w Rzeszowie. Tam bowiem odbędzie
        się spotkanie Rodziny Radia Maryja.
        • Gość: Mado ?????? IP: *.net.pulawy.pl 21.11.04, 14:29
          Przepraszam,... ale nie słucham Radia Maryja ani nie oglądam telewizji Trwam,
          bo o. Rydzyk nie jest dla mnie żadnym autorytetem.
          A Rodziny Radia Maryja jak odczuwają potrzebę spotkań, to niech spotykają się,
          nawet w Rzeszowie.

Pozdrawiam.
          Mado
        • Gość: Barska Co tu tez rydzykowanie? IP: *.lublin.mm.pl 21.11.04, 15:33
          Tereniu,nie wystarczy Radio Maryja? Musisz tu włazic z butami? Tu Lublin a nie
          Rzeszów,a ojczulka Rydzyka mam wiesz gdzie? Wyjątkowy bełkot w jego
          gadaninie,ale jesli Glemp to toleruje - nie moja sprawa,zal mi jednak naiwnych .
    • Gość: Pit Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 17:34
      JMR nie jest moim idolem, ale od samego początku wiedziałem o kim mowa. Muszę
      przyznać ,że sam wywiad jest tendencyjny i prowadzony pod ustaloną z góry
      tezę.Widać, że zawszona lewica ima się już tak podłych chwytów, by upupić
      znienawidzonego Rokitę.Mówiąc wprost,tekst ten jest podły i szmatławy, poziom
      siegający bruku, a wy głupki(poza paroma wyjątkami) łącznie z autorką postu
      czytujcie dalej tę swoją trybunę bo tam samą prawdę podają, jak za najlepszych
      czasów agencja TASS ze znakiem jakości q.
      • Gość: bosman Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.lublin.mm.pl 22.11.04, 17:57
        Spadaj fiucie dęty. Każdy ma prawo do własnych ocen.Masz forum radyja z ryjem
        to "paszła tandeta jedna".Ty wolisz opinie końskiego łba zapewne?
        • Gość: Pit Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 09:58
          A ty komuszy wypierdku co się tak pultasz? Chamstwem chcesz zatuszować swoją
          troglodycką naturę? coś ci z butów wyłazi, ale nie martw się to tylko słoma -
          buce już tak niestety mają, twoje wypowiedzi zwisają mi jak kilo kitu, więc
          możesz się zapluć na śmierć ubecki śmierdzielu.
          • Gość: zorbi Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 10:21
            Ty Pit nie masz czasem problemów z określeniem swojej seksualności ? A może to
            tylko impotencja ? Zgłoś się do lekarza może ci pomogą i humor ci się polepszy,
            bo na razie totalna frustracja :)))
            • Gość: Pit Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:30
              Gość portalu: zorbi napisał(a):

> Ty Pit nie masz czasem problemów z określeniem swojej seksualności ?

Domyślam się, że chodziło ci o określenie mojej "tożsamości seksualnej", bo
              cóż by to miało znaczyć "określenie swojej seksualności" ???
              Odpowiadam więc, że nie mam z tym problemów i trudno mi się domyśleć skąd takie
              skojarzenie, no chyba, że tobie wszystko się z seksem kojarzy, ale to już twój
              problem.
              Co się tyczy impotencji, to mam podejrzenia, że w sferze intelektualnej ta
              przypadłość jest twoim udziałem, bo widać to wprost z twojego postu.

• Gość: zorbi Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:46
                hehehe uwielbiam takie prowokacyjki. A jeszcze bardziej uwielbiam jak łosie
                dostają piany i zaczynają się tłumaczyć. A skojarzenie proste - stopień
                frustracji kolegi i poziom wylanej żółci jest tak znaczny, że tłumaczyć to może
                tylko albo trudne dzieciństwo albo problemy z własną tożsamością. No może z tą
                seksualnością przesadziłem... :)))
                • Gość: Pit Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:07
                  Najzabawniejsze jest jak domorośli psychologowie zabierają się do
                  interpretowania ludzkich zachowań. Strzelasz waść ślepymi nabojami,ale pozwolę
                  ci żyć w tej błogiej nieświadomości.
                  • Gość: zorbi Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:15
                    Dziękuję, niczego nie interpretuję bo nie mam takiej potrzeby ni ambicji.
                    Próbuję tylko dociec żródeł twojego agresywnego zachowania :))
                    • Gość: Pit Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:27
                      widocznie nie czytałeś postu poprzedzającego to moje agresywne(wg ciebie)
                      zachowanie.Chamstwu zawsze daję, adekwatny do wagi, odpór- tyle tytułem
                      wyjaśnienia.
                      • Gość: zorbi Re: Mnie nie zaskoczyło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:59
                        Stosując chamskie odzywki zniżasz się tylko do pewnego poziomu. Gruntu...
          • Gość: bosman do pita IP: *.lublin.mm.pl 23.11.04, 22:56
            tak jak tobie nie podobaja sie moje komusze poglądy tak samo mnie nie podobają
            sie twoje katolskie. Dla mnie to możesz rokitę po klejnotach rodowych całować
            jak ci to bucu smakuje. A Trybunę też czytasz skoro oceniasz i krytykujesz
            zamieszczone w niej artykuły. Może i wyłazi mi słoma z butów, chociaż gó.. ci
            do tego, ale ja cie niedorobiony bęcwale nie wyzywałem za to że czytasz "Wasz
            dziennik" czy "gościa niedzielnego" pomimo ,że czytelnicy
            tych "opiniotwórczych" rzygowin nie zasługują nawet na splunięcie. A poza tym
            takie katolskie prymitywy potrafią innych nazywać tylko ubeckimi coś tam bo
            wasze skretyniałe, przeżarte jadem móżdżki nic nowego nie potrafią wymyśleć. I
            lata mi to koło ciebie czyli fiuta. Spadaj katolska rzygowino.
            PS. Nikt cie jołopie nie pytał o zdanie na temat czytelników Trybuny tylko o
            opinię na temat artykułu. Ale ty nie jesteś w stanie tego pojąć. Więc skoro
            wsiadłeś na takiego to ci obleciało. Pałuj się.
            • Gość: Pit Re: do pita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 09:50
              No i mówiłem prymitywie, że się zaplujesz tym swoim jadem, toczysz pianę po
              próżnicy,debilami się nie przejmuję.
              • Gość: Pit Re: ale to cię naprawdę zaskoczy.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 15:48
                Bosmanie, przemyślałem parę rzeczy i pomimo, że nie podobają mi się Twoje
                wypowiedzi, to w imię pokory chrześcijańskiej przepraszam Cię za wyzwiska,
                które skierowałem pod Twoim adresem. Mówiąc szczerze takie ględzenie na forum
                niczemu dobremu nie służy, strata czasu, niepotrzebne nakręcanie swojej
                niechęci do innych osób. Znikam więc z lubelskiego forum i innych też, dlatego
                żegnam się pozostając bez uprzedzeń.
                Pit
                • Gość: bosman Re: Ciebie też to zaskoczy.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 12:41
                  Również przepraszam, uniosłem się.Bez urazy proszę. Bosman.
    • Gość: Fazi To nas nie zaskakuje ... IP: *.238.69.133.adsl.inetia.pl 22.11.04, 18:56
      Podobno psy objawiają psychopatyczne skłonności wtedy gdy w szczenięctwie nie
      mają kontaktu z dorosłymi psami (np. ojcem) i nie mają możliwości nauczyć się
      pokory i panowania nad własną agresywnością.
      Przepraszam za tą dygresję.
      Teraz już poważnie: czy nasz system oświatowy nie sprzyja utrwalaniu tego?
    • Gość: Gość22 Hę? IP: *.238.72.170.adsl.inetia.pl 23.11.04, 23:29
      Czy to miało być śmieszne? Przyznam, że po raz pierwszy w życiu przeczytałem
      tekst zamieszczony w Trybunie (dawniej Ludu). I więcej nie sięgnę, bo poczucie
      humoru redaktorów jest co najmniej niesmaczne. Co by nie mówić, zamieszczenie
      tekstu w dziale zatytułownym "Politycy na kozetce" sugeruje psychoanalizę i
      takaż jest dokonywana, ale ustami seksuologa, a nie psychoanalityka
      (psychologa, psychiatry). Z całego artykułu przebija teza, może śmieszna dla
      czytelników Trybuny: Rokita nie jest prawdziwym mężczyzną, jest maminsynkiem,
      nieodpępionym, pełnym kompleksów itd. To typowa erystyka: poniżanie przeciwnika
      poprzez atak osobisty, a nie walkę na argumenty. Co koresponduje z kondycją
      polskiej lewicy, której do niedawna przewodził ten, co chciał być "prawdziwym
      mężczyzną".
      • Gość: Kotek Re: Hę?re re IP: *.lublin.mm.pl 24.11.04, 00:04
        Gosc 22 - Ty zapewne czytujesz "Nasz Dziennik"? A moze "Gazetę Polską"? A co
        powiesz o "NIE",który to tygodnik tak sekuje ostatnio i Millera,i lewicę?
        • Gość: Kotek A co o tym powiesz? IP: *.lublin.mm.pl 24.11.04, 00:07
          Gosciu 22 ,a moze to skomentujesz?www.trybuna.com.pl/n_show.php?
          code=2004112303
          • Gość: gość22 Re: A co o tym powiesz? IP: 212.244.182.* 24.11.04, 15:42
            Nie skomentuję. A wymienionych czasopism nie cztam także - z braku czasu i
            zainteresowania. Czytam za to niezbyt sensowne i napastliwe komentarze różnych
            furiatów na tym forum, i też mi szkoda czasu.
      • terraincognita Ignoracja zabija 24.11.04, 10:39
        Gosc 22 nigdy - czym sie chwali-nie sięgnąl po "Trybunę". Jego sprawa. Ja-
        chcac znac rózne opinie - przegladam w internecie kilkadziesiąt
        tytułow,zebrałam je w specjalnym folderze i mam na pulpicie.W każdej chwili
        moge przejrzec i "Trybune", i "Nasz Dziennik", i "GW", i Rzepę.Tygodniki
        też.Niestety,gorzej z czasem. Ja mogę ubolewac,ze nie przeczytam wszystkiego na
        co akurat mam ochotę,ale nigdy nie przyznam,ze jakiegos pisma nigdy w zyciu nie
        czytałam.Ignoracja zabija!A wspomniany tekst? Bez sensacji.Ot,zart o dosc
        niskim poziomie,ale pod tym wzgledem "Nasz Dziennik" przebija "Trybunę" co
        najmniej o 100 proc.!
        • turawski Panie terraincognita... 24.11.04, 14:41
          terraincognita napisał:

Gdy cytuje Twój post, wyświetla mni się zdanie jak wyżej...
          No tak, przynajmnie kwestia "tożsamości seksualnej" terraincognity wyjasniła
          się... i to bez użycia kozetki :)

Te przeglądy prasy to robisz dla własnej ciekawości, z przyzwyczajenia, czy
          może to nawyk zawodowy ?

pozdrawiam
          t
          • terraincognita Re: Panie terraincognita... 24.11.04, 15:03
            Pani Turawska - jak zwykle u Pani cos nie tak? Chyba że natura Pani z magla.
            • janbezziemi Bez sensu 24.11.04, 15:35
              Co tu ma w końcu zaskoczyc? Przeciez wątek dotyczy felietoniku w "Trybunie".
              Totalny fioł?
            • turawski Rokita? Gdzie diabeł nie może tam pośle... Zytę... 24.11.04, 22:28
              terraincognita napisał:
              > Pani Turawska - jak zwykle u Pani cos nie tak? Chyba że natura Pani z magla.

Pani(e) Terraincognita, albo Pan(i) nie zrozumiał(a), albo tylko Pan(i) raczy
              udawać...
              Pierwszy wiersz tego postu nie jest mojego autorstwa, to komputer.
              Komputer to zmyślne ustrojstwo, ale nie do tego stopnia, aby sam rozpoznawał
              płeć...
              Logując się pierwszy raz jako "terraincognita" musiał(a) Pan(i) "zadeklarować"
              swoją płeć...Inna sprawa, czy prawdziwą....
              Zaznaczył(a) Pan(i) opcję: "mężczyzna", stąd komputer taką przypisuje
              Pani/Panu płeć....

Tymczasem w swoich postach terraincognita kreuje się na kobietę... Skąd ta
              rozbieżność?

Nie wspominałbym o tym, gdyby nie moja wrodzona niechęć do wszelkich krętaczy i
              innych... mataczy.

Lubie jasne sytuacje.

Nie wiem czy Rokita już "odpępniony" czy jeszcze nie, nie sprawia wrażenia
              człowieka mającego problemy z samym sobą. Spotkałem go kiedyś "na żywo", w
              październiku ubiegłego roku w Sali Kongresowej.... no może ten jego niezbyt
              imponujący wzrost... To może być stresujące, jak inni politycy patrzą na niego
              z góry. Nie mówiąc już o własnej żonie. Chociaż, to ostatnie w pewnych
              okolicznościach może być nawet, hm, przyjemne.

Czego wszystkim życząc
              pozdrawia z magla
              turawski

PS w moim maglu "na tapecie" jest teraz Kijów. Baby mówią tak: jak mają taki
              problem na tej Ukrainie, to może niech się podzielą: zachodnia część przyłączy
              się do Polski, a wschodnią weźmie sobie Putin. Ot baby, baby (z magla), wydaje
              im się, że świat jest taki prosty jak magiel: tu się wsadzi pomięte, a tam
              wyjdzie gładkie...
        • Gość: gość22 Re: Ignoracja zabija IP: 212.244.182.* 24.11.04, 15:49
          Widzisz, ja też mogę przejrzeć, ale brak mi na to czasu i przede wszystkim
          chęci czytania tekstów w części czasopism, które zamieszczają różne brednie
          (vide: komentowany tekst z Trybuny). A to, że się czyta wszystko jak leci nie
          świadczy jeszcze o braku ignorancji.
          • terraincognita Przed dobranocką 24.11.04, 23:01
            Szanowny Gosciu 22,oczywiscie,ze czyta się różne teksty (jak jest czas).Jakie
            są- widzi sie w trakcie lektury.I tak np w zamierzeniu autora tekst powazny
            z "Naszego Dziennika" odbieram jako tekst co najmniej zabawny.Mnie tylko
            zdziwilo,że po raz pierwszy przeczytales cokolwiek z "Trybuny" (jakiego tam l u
            d u,zupelnie inne pismo!),a na podstawie Twych opinii mozna Cie traktowac z
            całą powagą,a niekiedy i uznaniem.Pozdrawiam. PS Nie pozdrawiam Turawskiego
            (Turawską),strasznie nie lubię śledczych,kimkolwiek są ,czy byli kiedys.A przy
            odpowiadaniu Gosciowi 22 czytam np.z kompa: "Gosć portalu:gość 22 napisał
            (a)".Mnie naprawdę płec nie interesuje w przypadku osób wyrażajacych tu swe
            opinię. Turawski ma dziwną obsesje.Ponoć ważne jest uczucie,a nie
            płeć.Spokojnej nocy! I co on z tą Zytą? Odbija mu?
            • turawski Po dobranocce 24.11.04, 23:24
              terraincognita napisał:

> PS Nie pozdrawiam Turawskiego
              > (Turawską),strasznie nie lubię śledczych,kimkolwiek są ,czy byli kiedys.A
              > przy odpowiadaniu Gosciowi 22 czytam np.z kompa: "Gosć portalu:gość 22
              > napisał(a)".Mnie naprawdę płec nie interesuje w przypadku osób wyrażajacych
              > tu swe opinię. Turawski ma dziwną obsesje.Ponoć ważne jest uczucie,a nie
              > płeć.Spokojnej nocy! I co on z tą Zytą? Odbija mu?

Bo widzisz, gość to jest osoba, która się nie loguje, takim osobom komputer nie
              jest w stanie przyporządkować płci, stąd "napisał(a)" Czy to takie
              skomplikowane ? Cha, cha, nie trzeba być śledczym, wystarczy trochę pomysleć,
              zachecam :)

Zyta? To nie do Ciebie tym razem, chodziło mi o Gilowską... :)

pozdrawiam
              t

PS spróbuj zacytować własnego posta, przekonasz sie, że będzie pisało:
              terraincognita napisał:

• terraincognita Do pana(i) Turaw itd 24.11.04, 23:32
                Turawski,ja się nie logowałam,mam od tego personel.Dziękuję za Twoją troskę o
                moją płeć,ale żadnej fotki (z moją płcią związanej) Ci nie poslę.
                • turawski Re: Do pana(i) Turaw itd 25.11.04, 00:10
                  terraincognita napisał:

> Turawski,ja się nie logowałam,mam od tego personel.Dziękuję za Twoją troskę
                  > o moją płeć,ale żadnej fotki (z moją płcią związanej) Ci nie poslę.

Och, jaka szkoda, jak ja przeżyje bez Twojej fotki... :) Gratuluje personelu !
                  Ale fuszerkę odstawili, no bo, jak to wygląda:
                  terraincognita NAPISAŁ: a zaraz potem
                  ja się nie LOGOWAŁAM

Czyżby popijali w robocie ? Może jakiś tonik wzmacniający na spirytusie ?

pozdrawiam
                  t

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka