Forum   nokia 6020

nokia 6020

(26 wyników)
  • od momentu kupienia nokii 6020 w maju tego roku srednio raz na miesiac musze chodzic do serwisu zeby oczyscili mi ekranik od srodka, gdyz ciagle zbiera sie tam pył i kurz który skutecznie utrudnia widocznosc tego, co jest na ekranie, zwlaszcza w ciagu dnia jest bardzo widoczny. pytanie jak w temacie: czy tylko ja mam z tym problem i moj telefon jest wadliwy, czy jest to szersza wada tego modelu telefonu?
  • no własnie... przegrywam irdą na nokię 6020 pliki jar i jad, a przy próbie ich uruchomienia pojawia sie informacja, ze podany format nie jest obsługiwany. tym samym nie moge u siebie uruchomic zadnej gry ani aplikacji w formacie jar. spotkał się moze ktoś z podobną sytuacją i wie jak temu zaradzić? :-) z góry dziekuje za wszelkie dobre rady.
  • Mam nokie 6020 i chcialbym przeslac dane na kompa.System znalazl irde i z kompa na nokie dane idą.Odwrotnie niestety nie.Sprzedawca polecil mi wgrac program oxygen phone menager2.Nic to nie dalo.Co robic dalej?
  • Witam, mam problem z NOkią 6020. Mianowicie prawy klawisz funkcyjny (kreska przy ekranie) mi strasznie no nie wiem jak to nazwać "skrzypi" gdy ja dotknę...nie nacisnę w pelni, ale dotknę aby poruszac. Rozebralem obudowe i na samej klawiaturce naciskalem i nic nie bylo, a z obudowaą "skrzypi". Jest to uciazliwe przy urzytkowaniu - denerwujące. Mial ktos z Was podobne przypadki z klawiszami? ktos mi doradzil aby wyjasc klawiature i posmarowac tam oliwa, ale to chyab nie najleps...
  • zastanawiam się, który wybrać. zawsze miałam nokie i byłam z nim bardzo zadowolona, zwłaszcza z długo trzymających baterii. ale trochę mi się już znudziły i mam ochotę na zmianę. nie wiem tylko, czy nie będę żałować. pomóżcie mi podjąć decyzję, bo nie potrafię być obiektywna. który z nich jest lepszy i mniej zawodny? dzięki za pomoc
  • Był wszystkomający Samsung x660. Naciągane, ale niech im będzie. Był wszystkomający SE k310i. Chyba jeszcze bardziej naciągane, ale ok... Teraz jest w reklamach Plusa - wszystkomająca nokia 6020. I to już chyba "lekkie" nadużycie, jak na telefon bez bluetootha, bez dzonkow mp3, z ostrymi ograniczeniami na wielkosc javy, dzwonkow midi, z tragicznym procesorem, wyswietlaczem i polifonią, 3MB pamięci, fatalnym nawet jak na komórke aparatem. A juz myslalem, ze Plus przestał ten zabytek ...
  • mam do wyboru któryś z tych, i nie mam pojęcia który wybrać.
  • Jestem wlasnie przed kupnem telefonu w erze i mam do wyboru: nokia 6020 czy sagem myx5-2v? zalezy mi przede wszystkim na wytrzymalej baterii i w miare dobrych zdjeciach. Ktory z tych tel. byscie w ogole polecili?
  • Który z telefonów wybrać? Nokie 6020 czy SE k300i? może ktoś ma namiar na jakieś tajne testy tyc telefonów żebym mogła sobie je spokonie przeanalizować...? :> Ogólnie wiem, że nokie są badziewne, zacofane itd... jednak o SE nie mam bladego pojęcia. czy się często wieszają, jakie robią zdjęcia, idt itp. Proszę więc o poradę.. ponownie ;-) Pozdr.
  • Pora wymienić tel. (w plusie) i taką oto Nokię mi zaproponowano. Czy może ktoś jej używa, jak się spisuje, proszę o wasze opinnie pzdr
  • Witam wszystkich, i tak jak w temacie mam pytanie: jak mam "wrzucić" dzwonki do mojej komórki Nokii 6020? Ściągnęłam dzwonek w formacie midi, posiadam program Oxygen Phone Manager i kabel USB. Mój problem polega na tym, że za pomocą tego programu potrafie zrzucić zdjęcia na komputer a nie mogę sobie poradzić, aby cokolwiek do niego wrzucić (czy to dzwonki, czy zdjęcia). Co mam zrobić?
  • 1. Telefon pokazuje mi się że mam podłączony zestaw słuchawkowy i nie mogę normalnie rozmawiać. Nic nie zmieniałam to samo tak się zrobiło - dodam że żaden zestaw nie jest i nie był do telefonu podłączany. Ta sytuacja pojawiła się już 2-gi raz wcześniej pokazywało że mam podłączony zestaw głośnomówiący - potem bateria się rozładowała i po powtórnym naładowaniu wszystko wróciło do normy Czy ktoś wie gdzie odłączyć te zestawy????? 2. Bateria po 3 dniach średniego użytkowania telefonu...
  • Witam, zastanawiam się nad wymiana telefonu. Który z tych dwóch byście wybrali i dlaczego?
  • No właśnie co kupić w promocji urodzinowej Ery ? Który z tych aparatów jest lepszy do codziennego użytku ? Nie chodzi o bajery ale wygodę w użyciu, wysyłanie sms-ów, budzik, itp.
  • Mam prosbe. Nie wiem dlaczego gdy ktos, lub ja, probuje dzwonic obok sluchawki pokazuje sie otwarta klodka. Dlaczego? Co to oznacza?Robi sie to od momentu gdy zmienilam operatora. A moze to nie ma zwiazku...?
  • ktore cudo wbrac? pomozcie prosze!
  • ..czy moze Sagem myZ-55 - CO WYBRAC???Doradzcie!!!
  • jak sądzicie który lepszy ? chcialabym porzadny telefonik w ktorym nie musialabym zbierac klawiszy po ziemi tak jak to bylo w simens s55 :/ a obudowa nie zcierala sie jak folia na czekoladzie :) nio i zeby mial juz dosc fajna jakosc wyswietlacza proszę o opinie uzytkowników tych telefonow ! jak Wam sie korzysta z tych telefonikow ???
  • co zrobic, zeby wystwilał mi sie stan konta w noki 6020. moja siec to plus. z gory dziekuje za odpowiedzi
  • Tak jak w temacie,co wybrac.
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?