Dodaj do ulubionych

Przygotowania do studniówek

IP: *.net-82-216-162.suresnes3.rev.numericable.fr 26.11.04, 23:41
panie ston! na 300 uczniow 400 gosci i profesorow, czy panu sie cos nie
pokrecilo? kto tu sie bawi jego mac?!! a moze by tak na lodowisko lub na
basen, wszak to studniowka! 100 dni do matury... panie , panie
naczelny..........
Obserwuj wątek
    • Gość: uczeń I LO Re: Przygotowania do studniówek IP: 62.233.193.* 27.11.04, 08:37
      Panie Stoń! Czy Pan się dobrze czujesz? Po pierwsze ze wględów finansowych nie
      wszyscy będą mogli pójść! a tych 100 dodatkowych gości to nie wiem skąd Pan
      weźmie? Chyba liczy Pan również całą swoją rodzinę i zanjomych?
    • Gość: ania Re: Przygotowania do studniówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 08:56
      no to chyba normalne,że każda z 300 osób przyjdzie na studniówkę z osobą
      towarzyszącą to już razem 600 osób , jeszcze nauczyciele, rodzice , obsługa,
      orkiestra - mnie 700 osób nie dziwi
      • Gość: kylooo Re: Przygotowania do studniówek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 10:18
        bez przesady... jest w tym jakiś sens. na każdego ucznia przypada jeden gość
        (nie wiele jest par "szkolnych") co da ok.600 os. ilu nauczycieli może być w
        staszicu? niech będzie nawet 40stu. każdy z nich może przyjśc z osobą
        towarzyszącą, tak samo jak uczniowie. co daje śmiały wynik zbliżony do 700 os.

więcej myślenia niż chęci bezuzasadnionej krytyki.

p.s. u mnie studniówka przyjęła prawie 700osób, i odbyła się w szkole... było
        super. studniówka w szkole jest najlepsza.. przekonałem się na własnej skórze..
        choć byłem za wynajęciem lokalu.
        POZDRAWIAM
      • Gość: zenek Re: Przygotowania do studniówek IP: *.net-82-216-162.suresnes3.rev.numericable.fr 28.11.04, 01:03
        alez tak! tylko, czy wsrod osob towarzyszacych nie bedzie nikogo ze
        staszica?????....poznajmy sie!
        P.S. rodzice, obsluga, orkiestra.... i po co to ?
    • Gość: mzl kłysiak to tyran nazistowski w sutannie !!!! IP: 80.51.249.* 27.11.04, 12:01
      wywalał ludzi za byle co ze szkoły i rządził nią jak tyran !!!! wstyd !!!!
    • Gość: rk Re: Przygotowania do studniówek IP: *.it-net.pl 27.11.04, 12:42
      Takze maturzysci technikum transportowo-komunikacyjnego z Zespolu Szkol
      Kolejowych przy Zemborzyckiej beda miec studniowke w swojej szkole. Na pewno
      znajda sie jeszcze inne szkoly srednie, bo na studniowkach bawia sie nie tylko
      licealisci! Dziennikarze powinni byc bardziej rzetelni! Moze tym razem
      moderator nie zablokuje mojej opinii.
      • Gość: jak było kiedyś? Re: Przygotowania do studniówek IP: *.it-net.pl 27.11.04, 15:29
        Przed nie tak wielu jeszcze laty studniówki odbywały sie tylko w
        szkołach.Nikomu nie przychodziło do głowy, żby młodzież bawiła się w lokalu na
        szkolnej w końcu imprezie, bardzo tradycyjnej.Młodzież wykazywala sie zmysłem
        organizatorskim, dekorowała sale, rodzice pomogli. nie bez znaczenia , że było
        dosć tanio - odpadał wynajem lokalu, kelnerów...sądzę, że w każdej szkole da
        sie zrobić studniówkę, jeżeli dyrekcja wyrazi zgodę, a rodzice się zaangażują.Z
        moich obserwacji wynika, że studniowki w restauracjach to wymysł tej bogatszej
        części uczniów/rodziców. Szkoda, bo w końcu studniówka jest tylko raz, a wielu
        osób nie będzie na nią stać. Przecież do kosztów imprezy dochodzi cena
        kreacji.Ciekawe, czy jeszcze któryś dyrektor zmieni decyzję i studniówkę
        zorganizuje tam, gdzie jej miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka