Dodaj do ulubionych

Książki dla młodego historyka

IP: *.it-net.pl 29.11.04, 08:57
Dobre i to :) Choć raczej powinnismy zrzucać się na stypendia dla takich właśnie co się starają i czegoś dokonują a nie dla cwaniaków i pomiotu w odczeniach czerwieni udając, że nakazuje nam to Konstyucja...
Obserwuj wątek
    • Gość: W. Naja Re: Książki dla młodego historyka IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.11.04, 17:03
      Po radykalnym obcięciu budżetu IPN na przyszły rok pozostanie nam liczyć juz
      tylko na takich licealistów zapaleńców.
      • Gość: piKier Re: Książki dla młodego historyka IP: *.lublin.mm.pl 29.11.04, 20:17
        Najgorsi sa pseudohistorycy,ale jeden z drugim naskoczy na komune,a juz pan
        Norbert Wojciechowski go holubi!
        • Gość: arbat Re: Książki dla młodego historyka IP: 62.233.193.* 16.12.04, 01:42
          Jak dobrze rozumiem Pikiera, to prawdziwi historycy byli tylko w PRL, a tacy najprawdziwsi to napisali historię WKP(b)?
          • Gość: B a r s k a Re: Książki dla młodego historyka IP: *.lublin.mm.pl 16.12.04, 11:19
            "Wyborcza" wycwanila sie- chcesz przeczytac, płać! Chciałam jeszcze raz rzucic
            okiem na te rewelacje,ale zobaczylam,co wyzej.Grosza nie dam.Musi być moj
            poprzednik starej daty skoro przywoluje tu krótki kurs historii WKP
            (b).Wiadomo,że jest to "dzieło" Stalina,choc nie sądzę,aby sam je pisał.Do
            historii mozna podchodzic zgodnie z aktualnym zapotrzebowaniem
            decydentow.Wystarczy przesledzic szkolne podręczniki do historii Szczęsniaka
            (jesli nie mylę nazwiska).Człowiek juz nie żyje,wiec pozostanę tylko na tej
            uwadze.A młodzi historycy? Obiektywną historię Polski po 1944 roku przedstawią
            jeszcze nieurodzeni...
            • Gość: lubelak Re: Książki dla młodego historyka IP: 80.51.249.* 16.12.04, 15:11
              Co masz do podręczników Szcześniaka??? NApisz lepszy. wtedy będziesz się mogła
              wypowiadac.
              • Gość: B a r s k a Lubelaku ,do piaskownicy! IP: *.lublin.mm.pl 16.12.04, 15:57
                Porownaj sobie,co pisał w kolejnych podrecznikach,jak zmieniał sie u niego
                obraz historii!!!Nie wiesz,to nie pleć,ja jego podręczniki,(a scislej -
                rozbieznosci w nich zawarte) krytykowałam ,kiedy jeszcze żyl,,kiedy mogł
                odpowiedziec.Więc,dzieciaczku,lepiej idz do piaskownicy.Ale ubierz sie ciepło!
                • Gość: lubelak Re: Lubelaku ,do piaskownicy! IP: 80.51.249.* 16.12.04, 22:01
                  dziewczynko, gdybyś się choć troche pouczyła, wiedziała być, że jest za zimno i
                  teraz się nie wychodzi na dwór do piaskownicy...
                  a co do szczesniaka to sie wypowiedzialem juz w innym poscie..
                  a co do mapy durnoty to faktycznie... na podst. twojej wypowiedzi widąc, że jej
                  poziom jest bardzo spory...
          • Gość: Gość22 Re: Książki dla młodego historyka IP: *.238.77.30.adsl.inetia.pl 16.12.04, 12:09
            Wybacz PiKierowi, ale on w - innym wątku - ogłosił, że komunizm w Polsce
            patrioci utrwalali... Więc chyba zakończył edukację na przeczytaniu krótkiego
            kursu.
            • Gość: B a r s k a Mapa durnoty IP: *.lublin.mm.pl 16.12.04, 17:48
              Ten link dostalam z Francji.NC! www.wielkarzeczpospolita.net/o_mapa.php
              • Gość: Gość22 To jaja nie durnoty IP: *.238.77.130.adsl.inetia.pl 16.12.04, 20:22
                To tzw. państwo internetowe, czyli zabawa. Uśmiechnij się troszkę. Można też
                zajrzeć na www.sarmacja.org (nie wiem jak zrobić na czerwono).
                • Gość: B a r s k a Do Goscia 22 IP: *.lublin.mm.pl 16.12.04, 20:43
                  Bierzesz z gory link portalu, naciśniesz prawą czescia myszy na KOPIUJ i potem
                  jak znajdziesz sie tutaj, to kliknij na: WKLEJ i bedzie na czerwono.Masz
                  racje,ze to jaja,ale jaja z gatunku durnot.My to rozumiemy,ale znajoma,ktora mi
                  przysłala ten link, dowcipu nie rozumiala. Czyli albo my mamy swoiste poczucie
                  humoru albo oni zadnego,w co smiem jednak wątpic. Pozdrawiam. PS Spróbuj
                  jeszcze raz i wyslij poprawnie.Jesli masz ochote,rzecz jasna.
                  • Gość: B a r s k a Re: Do Goscia cd IP: *.lublin.mm.pl 16.12.04, 20:46
                    I jeszcze cos- ten link u gory musi byc sciemniony! to znaczy przykryty czarnym
                    kolorem,co zrobisz naciskajac prawa strona myszy- ostatni wiersz.
                    • Gość: Gość22 no i już...chyba IP: *.238.77.130.adsl.inetia.pl 16.12.04, 21:10
                      www.sarmacja.org/
                      • Gość: B a r s k a OK ,Gosciu 22 IP: *.lublin.mm.pl 16.12.04, 23:50
                        Juz OK,Gosciu 22,ale gdzie "dziękuję"? Wszystkiego trzeba uczyc...
                        • Gość: Gość22 dziękuję IP: *.238.65.105.adsl.inetia.pl 16.12.04, 23:59
                          Na nauke nigdy za późno (juz północ...)
                          • Gość: B a r s k a Dzięki za dzięki IP: *.lublin.mm.pl 17.12.04, 00:03
                            Gościu 22,Ty to jestes GOŚĆ!!!A swoją droga strona zabawna,więc wypada mi sie
                            odwdzięczyc.Ale juz po północy,nie mniej masz u mnie jak w banku.Pozdr.Joanna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka