Dodaj do ulubionych

brzydule w Lublinie

08.05.02, 19:44
Lublin to miasto najbrzydszych kobiet w Polsce! Nie ma zadnej ladnej. A poza
tym to wszystkie sa glupie, nie znaja sie na muzyce ani na literaturze.
Beznadzieja!
Obserwuj wątek
    • Gość: empi Re: brzydule w Lublinie IP: *.ltk.com.pl 08.05.02, 22:06
      igdrasil napisał(a):

> Lublin to miasto najbrzydszych kobiet w Polsce! Nie ma zadnej ladnej. A poza
      > tym to wszystkie sa glupie, nie znaja sie na muzyce ani na literaturze.
      > Beznadzieja!

co Ty piszesz? Głupoty okropne!!!. Skąd się biorą najpiękniejsze kobiety w
      Polsce?. Z Lublina!!!!!. Wiele nam jeszcze brak ale pięknych kobiet nigdy!. Tu
      jest ich mnóstwo, a do tego są najmądrzejsze. Tylko w Lublinie te dwie cechy
      udaje się połączyć. Muzyka?, Literatura?. To one są właśnie muzami!!!.
      Czuję, że w Lublinie dostałeś kosza od lublinianki. Poznała się na Tobie!.
      pzdr.
      • Gość: Maestro Re: brzydule w Lublinie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 23:23
        Gość portalu: empi napisał(a):

> Czuję, że w Lublinie dostałeś kosza od lublinianki. Poznała się na Tobie!.
        > pzdr.
        A czy On był w Lublinie,Czy wie gdzie Lublin leży ???.Sądząc po wypowiedzi - jego
        IQ ma wartość "temperatury topnienia lodu" !.

• Gość: Paul Re: brzydule w Lublinie IP: *.proxy.aol.com 09.05.02, 01:41
          Gość portalu: Maestro napisał(a):

> Gość portalu: empi napisał(a):
          >
          > > Czuję, że w Lublinie dostałeś kosza od lublinianki. Poznała się na Tobie!.
          > > pzdr.
          > A czy On był w Lublinie,Czy wie gdzie Lublin leży ???.Sądząc po wypowiedzi - je
          > go
          > IQ ma wartość "temperatury topnienia lodu" !.
          Masz na mysli ok 32 stopni F? Uszanoanie.
          Paul

• Gość: Maestro Re: brzydule w Lublinie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 06:27
            Gość portalu: Paul napisał(a):

> > IQ ma wartość "temperatury topnienia lodu" !.
            > Masz na mysli ok 32 stopni F? Uszanoanie.
            > Paul
            >
            Nie - wartość w stopniach Celsjusza !.
    • Gość: Paul Re: brzydule w Lublinie IP: *.proxy.aol.com 09.05.02, 01:46
      igdrasil napisał(a):

> Beznadzieja!
      Czuje sie osobiscie dotknieta. Jezdem ladna, mloda, powabna, inteligientka,
      loczytana, ucha gumowego nie mam i podmywam sie przynajmniej raz w tygodniu.
      Uszanowanie, twoja
      Paul - linka z Lublinka.

• m.in Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 10:39
        to prowokator, zauważył, że na tym forum większość stanowią kobiety i zadziałał
        no chyba, ze jest mizoginem
        pzdr 4all pięknych Lublinianek
    • mlody22 Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 11:21
      igdrasil napisał(a):

> Beznadzieja!

Lublin to nie jest miasto najbrzydszych kobiet. Nie wiem jak inne, ale moja jest
      po prostu piekna!!!!!!!!!! Inteligentna i wspaniala. Wszystkim urodziwym paniom z
      Lublina pozdrowienia z Łodzi!!!!!
      Mlody

• Gość: lucy_z Re: brzydule w Lublinie IP: *.com / 192.168.0.* 09.05.02, 12:24
        "brzydula i rudzielec, niby nic a znaczy wiele,
        niby nic a spróbujcie być brzydulą tak jak ja;)
        Bo ja mam włosy......:))))) Jakie???
    • usmiechnietakaska Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 12:30
      Załóżmy, że szanowny kolega ma rację, że w Lublinie same brzydule.
      Więc ja się pytam: No i co z tego?
      Mamy wpaść w kompleksy?
      Powiesić się na najblizszej klamce u drzwi?
      Nalać wody do miski i próbować się utopić?
      (poproszę o jakieś inne propozycje na zabicie się, bo mnie konceptu brakuje -
      niestety nigdy się nie zabijałam)
      • igdrasil Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 12:59
        wystarczy sobie zrobic operacje plastyczna...
        • usmiechnietakaska Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:00
          Zasponsorować ci tę operację?
          • Gość: Pola Re: brzydule w Lublinie IP: *.extern.kun.nl 09.05.02, 13:02
            Kaska, skladke zrobmy na te operacje, z checia sie
            dorzuce :-)
            • usmiechnietakaska Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:02
              I dorzućmy na kolagen;-)
              • alinca Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:19
                lifting, lifting nic tak nie poprawi wygladu mizogina jak lifting!!
                • usmiechnietakaska Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:22
                  Szanownemu koledze to trzeba by było lifting mózgu zrobić.... Ale kto się tego
                  podejmie?
                  Ja się brzydzę......
                  • m.in Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:26
                    dlatego trzeba zapłacić fachowcom!
                    myślisz, że dlaczego tak duzo zarabiają?
                    na szambonurkach też się nie oszczędza...
                    :)))
                  • alinca Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:27
                    Zeby zrobic lifting mozgu to warunkiem sine qua non jest obecnosc tegoz
                    organu.. no a tu mozna miec watpliwosci...
                    • usmiechnietakaska Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:28
                      Alinca! W takim razie zbieramy na mózg!
                      • alinca Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:50
                        Drogo pewnie koszuje. To moze nie kupimy tylko wypozyczymy na poczatek? Moze
                        okaze sie niepotrzeby bo Igdrasil i tak nie bedzie go uzywal??
                        • usmiechnietakaska Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:56
                          Jak go nie będzie uzywał (a to raczej pewne), to po co nasz trud?
                          Eksperyment, jak będzie się po wszczepieniu zachowywał?
    • Gość: ewa Re: brzydule w Lublinie IP: *.wspa.edu.pl 09.05.02, 14:11
      igdrasil napisał(a):

> Beznadzieja!

Uogólnianie jest oznaka prostactwa i ograniczenia intelektualnego co nie musi sie
      odnosic do ciebie bo mam nadzieje ze zartujesz:))
      Pozdrawiam dziewczyna z Lublina:))))
    • igdrasil Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 17:52
      Dziekuje za troske o moj mozg: zainteresowanym oznajmiam, ze sie jeszcze nie
      roztopil, ma dobre schladzacze. Zadna lubelanka tez mnie nie rzucila: zazwyczaj
      to ja rzucam.
      Nikogo, kto mnie rzucilby na kolana jeszcze tutaj nie spotkalem = nie spotkalem
      jeszcze Paula, ktory jak wiadomo jest tutaj najpiekniejsza i najbardziej
      inteligentna kobieta, chociaz podmywa sie raz w tygodniu, co jej w niczym nie
      umniejsza.
      Coz, po prostu moze mam inne wymagania, co do kobiety. Ma byc ladna
      (mowie "ladna", niekoniecznie piekna = musi miec w sobie takie cos), musi miec
      duze biodra i czysta cere (dobra rozrodzosc). No i musi byc inteligentna
      oczywiscie (chocby minimalne wiadomosci z zakresu filozofii, literatury i takie
      tam). No i co - czy to takie duze wymagania?
      POzdrowienia dla brzydactw i ich mezczyzn!
      Igdrasil.
      • Gość: velvet Re: brzydule w Lublinie IP: 212.160.118.* 09.05.02, 18:43
        Kochanie, masz pewien mały problem... Paul to rasowy facet...
        klnie, wszystkim się wygraża i odgraża, jest chamski a jednak uroczy na swój
        sposób:)))
        • Gość: Paul Re: brzydule w Lublinie IP: *.ipt.aol.com 11.05.02, 03:12
          Gość portalu: velvet napisał(a):

> Kochanie, masz pewien mały problem... Paul to rasowy facet...
          > klnie, wszystkim się wygraża i odgraża, jest chamski a jednak uroczy na swój
          > sposób:)))
          Moja droga. Zapomnialas dodac, ze pierdze i mlaszcze przy jedzeniu, ale rowniez
          robie to "uroczo". Jezdem rozumisz taki uroczy facet. Uszanowanie.
          Paul

• Gość: Andrzej Re: brzydule w Lublinie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.05.02, 19:44
        Stary! że też nikt nie wpadł na to wcześniej. Jeżeli w cały Lublinie nie
        widziałeś żadnej pięknej kobiety (chociaż jest ich mnóstwo)to wytłumaczenie
        może być tylko jedno. Zamknij teraz oczy...... i wyobraz sobie młodego,
        zgrabnego blondyna o niebieskich, błyszczących oczach. Ma gibkie ciało i
        zgrabny tyłeczek, umięśniony ale nie za bardzo. I co? Ruszył Ci do góry? No
        widzisz!!! Po prostu jesteś gejem. Ot i cały twój problem. Nic się nie martw,
        jesteś na forum ludzi tolerancyjnych. My A B S O L U T N I E nie mamy nic
        przeciwko. Chciałem Ci tylko uświadomić w czym rzecz.
        Powodzenia z twoim przyszłym " dziewczyną"!!! Andrzej
        • igdrasil Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 20:06
          Andrzejku, zapomniales o duzych biodrach.
          Eeeeeee tam, nie chce mi sie z toba gadac. Ide nakremowac nogi i pomalowac
          paznokcie.
          • Gość: Andrzej Re: brzydule w Lublinie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.05.02, 20:38
            Skoro tak uparłeś się na te duże biodra to posłuchaj... Czytałem ze geje są
            bierni i czynni, ale biernym zależy raczej żeby co innego u partnera było duże
            więc wnioskuje że jesteś raczej czynny. Przed kremowaniem nóżki powinieneś
            jeszcze wydepilować (moja żona tak robi), a malowane paznokcie!? Nie, to nie
            przystoi! I nie próbuj się leczyć jak każą niektóre oszołomy, to nie jest
            choroba!!! Ot, taka sobie po prostu inność. Jeszcze raz życzę powodzenia.
            Ciao...mój ty Koteczku Puszysty...
      • Gość: empi Re: brzydule w Lublinie IP: *.ltk.com.pl 09.05.02, 20:05
        Ty jednak musisz być "gość" jak się patrzy. Nic Ci ująć ani dodać. Należy Ci
        się prawdziwe cudo a nie jakaś tam prowincjaluszka. Co ja mówię, cudo?. Musi
        mieć odpowiednio szerokie biodra i co tam jeszcze potrzebne?. Opisz siebie
        dokładniej. Może Ty nie nadajesz się jako egzemplarz reprodukcyjny?.Opisz swoje
        walory a my już coś znajdziemy godnego!!!
        pzdr.
        • igdrasil Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 20:10
          A wiec tak:
          jestem wysoki (1,90), wlosy czarne, oczy niebieskie. Jestem przystojny i dobrze
          zbudowany, co zawdzieczam specjalnie dla mnie przez moja trenerke wymyslonych
          cwiczen.
          Jestem tez inteligentny, ale moja najwieksza zaletą jest skromnosc.
          I co Ty na to?
    • Gość: velvet Re: brzydule w Lublinie IP: 212.160.118.* 09.05.02, 18:49
      wcięło gdzieś tekst....
      No więc na czym to ja skończyłam? Acha, na Paulu... Jak juz wiesz, kobietą to
      on nie jest:-) Pewnie to bardzo przykre dla ciebie, widzę tą twoją zatroskaną
      minę... No cóż, nie każdy może miec wszystko, o czym sobie tylko zamarzy...
      Chyba, ze ty gustujesz w takich, jak Paul (na pewno się z tego powodu bardzo
      ucieszy).
      Acha, jeszcze jedno... Współczuje tej ładnej, która przez przypadek poleci na
      twe wdzieki...
    • dryfulec swieta racja 09.05.02, 21:00
      Brawo. Nareszcie ktos ma odwage powiedziec prawde. Kobiety z Lublina sa
      cieniaste. Nie o urode nawet chodzi, bo z jedna czy dwie ladne moze sie i
      znajda, ale wszystkie, co do jednej to nieudaczniczki. Albo glupie gesi, albo
      pseudointelektualistki z kompleksami. Chodza pograzone w depresji, nie potrafia
      sie ubrac, nie dbaja o higiene osobista i nie maja nic ciekawego do
      powiedzenia - vide wszystkie powyzsze wypowiedzi. Kaszanka.
      • faciu g.... prawda 09.05.02, 21:41
        Racja to jak prawda..A te są 3 - no więc to wcale nie jest święta prawda ani
        też prawda, to tak po mojemu gówno prawda (za przeproszeniem)...
        Bo gadają że każdy ma swoją prawdę - (to jest ta też prawda), no bo ktoś może
        mieć problemy z percepcją, albo z innej perspektywy rzecz ogląda i sam w swojej
        głowinie projektuje sobie najróżniejsze prawdy..
        No a są jeszcze tacy co to wogóle maja problemy bardziej z sobą niż z percepcją
        i wtedy to jest na 100% gówno prawda...
        No i ten post o brzydulach w Lublinie to taka klasyczna gówno prawda...;))
    • Gość: kts Re: brzydule w Lublinie IP: local.ethernet* / 192.168.0.* 09.05.02, 23:57
      CHYBA CIĘ GOŚIU POJEBAŁO,ALE CZY TY W OGÓLE JESTEŚ FACETEM?
    • usmiechnietakaska Re: brzydule w Lublinie 10.05.02, 08:32
      Co by twoja teoria się sprawdziła, powiem: "Nie chce mi się z tobą gadać".
      • ronja Re: brzydule w Lublinie 10.05.02, 09:00
        Ja tam wyczuwam w nim podpuchę, ciekawe tylko jakie motywy nim kierowały...
        • igdrasil Re: brzydule w Lublinie 10.05.02, 10:13
          dobrze wyczuwasz, dobrze... niedlugo wszystko sie wyjasni
          Ha ha ha.
          Czolem brzydactwa!!!
          • dryfulec Re: brzydule w Lublinie 10.05.02, 13:43
            To znaczy raczej ze mamy do czynienia z kolejnym ktory przyjdzie pokadzic.
            Zaraz sie okarze, ze kobiety w Lublinie sa piekne (tylko kryja sie z tym
            dobrze) a autor watku to ktos kto uwielbia Lublin. Okarze sie tak dlatego, ze
            jak ktos narzeka to prowokator, a nikomu normalnemu sie nie chce oczywistych
            rzeczy powtarzac, ze Lublin to tragedia. I wszycy rozsadni ludzie omijaja to
            forum tak jak na forum Pcim tez malo kto zaglada.
            • faciu Re: brzydule w Lublinie 10.05.02, 13:54
              Nie ma takiego forum jak Pcim, a tak wogle wiesz gdzie Pcim leży ??
            • Gość: empi Re: brzydule w Lublinie IP: *.ltk.com.pl 10.05.02, 17:01
              ciągle się mądrzysz dryfulec, jesteś lublinianinem i chcesz czy nie chcesz to
              powinieneś wiedzieć, że u nas pisze się "każden" a nie karzdy.
              • Gość: Pola empi IP: *.extern.kun.nl 11.05.02, 02:13
                no co Ty, pisze sie kurzden....
            • igdrasil Re: brzydule w Lublinie 10.05.02, 18:44
              Nie lubie happy endów i nie lubie kadzenia.
              Zresztą, musze sie jeszcze zastanowic czy warto jest sie przyznac.

• Gość: lucy_z Re: brzydule w Lublinie IP: *.com / 192.168.0.* 10.05.02, 19:04
                igdrasil napisał(a):

> Nie lubie happy endów i nie lubie kadzenia.
                > Zresztą, musze sie jeszcze zastanowic czy warto jest sie przyznac.
                >
                Ileż ja dzisiaj tych brzydul widziałam na Krakowskim ;)) I z tego wstrętu, tak
                za nami, brzydulami oglądali się mężczyźni ;) Jak w "Samych swoich" - "Ty Witek
                masz nienawidzieć to kargulowe plemię"- "toż ja tatko z tego nienawidzenia tak
                patrzę, żeby znienawidzieć na całe życie" czy coś takiego ;))
            • Gość: Paul Re: brzydule w Lublinie IP: *.proxy.aol.com 11.05.02, 02:44
              dryfulec napisał(a):

> To znaczy raczej ze mamy do czynienia z kolejnym ktory przyjdzie pokadzic.
              > Zaraz sie okarze, ze kobiety w Lublinie sa piekne (tylko kryja sie z tym
              > dobrze) a autor watku to ktos kto uwielbia Lublin. Okarze sie tak dlatego, ze
              > jak ktos narzeka to prowokator, a nikomu normalnemu sie nie chce oczywistych
              > rzeczy powtarzac, ze Lublin to tragedia. I wszycy rozsadni ludzie omijaja to
              > forum tak jak na forum Pcim tez malo kto zaglada.
              Rozumiem ze ty za rozsadnego od jakiegos czasu sie nie uwazasz. Wszystko dobrze,
              ale nawet w glupiej prowokacji musi byc troche logiki. Troche pracy i moze beda
              z ciebie ludzie. Najlepsza metoda obrony jest atak, dokladne czytanie/sluchanie
              tego co ktos ci ma do powiedzenia i obrocenie tego przeciwko niemu. Reszta
              zalezy od inwencji. Powodzenia, uszanowanie,
              Paul

• Gość: otho Re: brzydule w Lublinie IP: 217.97.141.* 11.05.02, 14:04
                Kobiety w Lublinie są ładne ale większość z nich to osoby przyjezdne( studentki)
    • Gość: jac Re: brzydule w Lublinie IP: *.rzepicha.ds.polsl.gliwice.pl 12.05.02, 12:05
      Przejechałbyś sie kiedyś na Śląsk to odechciałoby ci sie takich bzdur pleść.
      Wierz mi nie chciałbys mieć typowej ślązaczki za dziewczynę. Chyba że lubisz
      dziewczyny o kosmicznie żółtej opaleniźnie, tandetnie koturnowatych butach i
      twarzach wyszpachlowanych jak sprowadzane niemieckie samochody. Jedyny plus
      taki że nie ma różnicy między 15 i 50-latką :-[[[ Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka