igdrasil 08.05.02, 19:44 Lublin to miasto najbrzydszych kobiet w Polsce! Nie ma zadnej ladnej. A poza tym to wszystkie sa glupie, nie znaja sie na muzyce ani na literaturze. Beznadzieja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: empi Re: brzydule w Lublinie IP: *.ltk.com.pl 08.05.02, 22:06 igdrasil napisał(a): > Lublin to miasto najbrzydszych kobiet w Polsce! Nie ma zadnej ladnej. A poza > tym to wszystkie sa glupie, nie znaja sie na muzyce ani na literaturze. > Beznadzieja! co Ty piszesz? Głupoty okropne!!!. Skąd się biorą najpiękniejsze kobiety w Polsce?. Z Lublina!!!!!. Wiele nam jeszcze brak ale pięknych kobiet nigdy!. Tu jest ich mnóstwo, a do tego są najmądrzejsze. Tylko w Lublinie te dwie cechy udaje się połączyć. Muzyka?, Literatura?. To one są właśnie muzami!!!. Czuję, że w Lublinie dostałeś kosza od lublinianki. Poznała się na Tobie!. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: brzydule w Lublinie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 23:23 Gość portalu: empi napisał(a): > Czuję, że w Lublinie dostałeś kosza od lublinianki. Poznała się na Tobie!. > pzdr. A czy On był w Lublinie,Czy wie gdzie Lublin leży ???.Sądząc po wypowiedzi - jego IQ ma wartość "temperatury topnienia lodu" !. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: brzydule w Lublinie IP: *.proxy.aol.com 09.05.02, 01:41 Gość portalu: Maestro napisał(a): > Gość portalu: empi napisał(a): > > > Czuję, że w Lublinie dostałeś kosza od lublinianki. Poznała się na Tobie!. > > pzdr. > A czy On był w Lublinie,Czy wie gdzie Lublin leży ???.Sądząc po wypowiedzi - je > go > IQ ma wartość "temperatury topnienia lodu" !. Masz na mysli ok 32 stopni F? Uszanoanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: brzydule w Lublinie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 06:27 Gość portalu: Paul napisał(a): > > IQ ma wartość "temperatury topnienia lodu" !. > Masz na mysli ok 32 stopni F? Uszanoanie. > Paul > Nie - wartość w stopniach Celsjusza !. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: brzydule w Lublinie IP: *.proxy.aol.com 09.05.02, 01:46 igdrasil napisał(a): > Lublin to miasto najbrzydszych kobiet w Polsce! Nie ma zadnej ladnej. A poza > tym to wszystkie sa glupie, nie znaja sie na muzyce ani na literaturze. > Beznadzieja! Czuje sie osobiscie dotknieta. Jezdem ladna, mloda, powabna, inteligientka, loczytana, ucha gumowego nie mam i podmywam sie przynajmniej raz w tygodniu. Uszanowanie, twoja Paul - linka z Lublinka. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 10:39 to prowokator, zauważył, że na tym forum większość stanowią kobiety i zadziałał no chyba, ze jest mizoginem pzdr 4all pięknych Lublinianek Odpowiedz Link Zgłoś
mlody22 Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 11:21 igdrasil napisał(a): > Lublin to miasto najbrzydszych kobiet w Polsce! Nie ma zadnej ladnej. A poza > tym to wszystkie sa glupie, nie znaja sie na muzyce ani na literaturze. > Beznadzieja! Lublin to nie jest miasto najbrzydszych kobiet. Nie wiem jak inne, ale moja jest po prostu piekna!!!!!!!!!! Inteligentna i wspaniala. Wszystkim urodziwym paniom z Lublina pozdrowienia z Łodzi!!!!! Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: brzydule w Lublinie IP: *.com / 192.168.0.* 09.05.02, 12:24 "brzydula i rudzielec, niby nic a znaczy wiele, niby nic a spróbujcie być brzydulą tak jak ja;) Bo ja mam włosy......:))))) Jakie??? Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 12:30 Załóżmy, że szanowny kolega ma rację, że w Lublinie same brzydule. Więc ja się pytam: No i co z tego? Mamy wpaść w kompleksy? Powiesić się na najblizszej klamce u drzwi? Nalać wody do miski i próbować się utopić? (poproszę o jakieś inne propozycje na zabicie się, bo mnie konceptu brakuje - niestety nigdy się nie zabijałam) Odpowiedz Link Zgłoś
igdrasil Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 12:59 wystarczy sobie zrobic operacje plastyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:00 Zasponsorować ci tę operację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: brzydule w Lublinie IP: *.extern.kun.nl 09.05.02, 13:02 Kaska, skladke zrobmy na te operacje, z checia sie dorzuce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:02 I dorzućmy na kolagen;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alinca Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:19 lifting, lifting nic tak nie poprawi wygladu mizogina jak lifting!! Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:22 Szanownemu koledze to trzeba by było lifting mózgu zrobić.... Ale kto się tego podejmie? Ja się brzydzę...... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:26 dlatego trzeba zapłacić fachowcom! myślisz, że dlaczego tak duzo zarabiają? na szambonurkach też się nie oszczędza... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alinca Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:27 Zeby zrobic lifting mozgu to warunkiem sine qua non jest obecnosc tegoz organu.. no a tu mozna miec watpliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:28 Alinca! W takim razie zbieramy na mózg! Odpowiedz Link Zgłoś
alinca Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:50 Drogo pewnie koszuje. To moze nie kupimy tylko wypozyczymy na poczatek? Moze okaze sie niepotrzeby bo Igdrasil i tak nie bedzie go uzywal?? Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 13:56 Jak go nie będzie uzywał (a to raczej pewne), to po co nasz trud? Eksperyment, jak będzie się po wszczepieniu zachowywał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: brzydule w Lublinie IP: *.wspa.edu.pl 09.05.02, 14:11 igdrasil napisał(a): > Lublin to miasto najbrzydszych kobiet w Polsce! Nie ma zadnej ladnej. A poza > tym to wszystkie sa glupie, nie znaja sie na muzyce ani na literaturze. > Beznadzieja! Uogólnianie jest oznaka prostactwa i ograniczenia intelektualnego co nie musi sie odnosic do ciebie bo mam nadzieje ze zartujesz:)) Pozdrawiam dziewczyna z Lublina:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
igdrasil Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 17:52 Dziekuje za troske o moj mozg: zainteresowanym oznajmiam, ze sie jeszcze nie roztopil, ma dobre schladzacze. Zadna lubelanka tez mnie nie rzucila: zazwyczaj to ja rzucam. Nikogo, kto mnie rzucilby na kolana jeszcze tutaj nie spotkalem = nie spotkalem jeszcze Paula, ktory jak wiadomo jest tutaj najpiekniejsza i najbardziej inteligentna kobieta, chociaz podmywa sie raz w tygodniu, co jej w niczym nie umniejsza. Coz, po prostu moze mam inne wymagania, co do kobiety. Ma byc ladna (mowie "ladna", niekoniecznie piekna = musi miec w sobie takie cos), musi miec duze biodra i czysta cere (dobra rozrodzosc). No i musi byc inteligentna oczywiscie (chocby minimalne wiadomosci z zakresu filozofii, literatury i takie tam). No i co - czy to takie duze wymagania? POzdrowienia dla brzydactw i ich mezczyzn! Igdrasil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: velvet Re: brzydule w Lublinie IP: 212.160.118.* 09.05.02, 18:43 Kochanie, masz pewien mały problem... Paul to rasowy facet... klnie, wszystkim się wygraża i odgraża, jest chamski a jednak uroczy na swój sposób:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: brzydule w Lublinie IP: *.ipt.aol.com 11.05.02, 03:12 Gość portalu: velvet napisał(a): > Kochanie, masz pewien mały problem... Paul to rasowy facet... > klnie, wszystkim się wygraża i odgraża, jest chamski a jednak uroczy na swój > sposób:))) Moja droga. Zapomnialas dodac, ze pierdze i mlaszcze przy jedzeniu, ale rowniez robie to "uroczo". Jezdem rozumisz taki uroczy facet. Uszanowanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: brzydule w Lublinie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.05.02, 19:44 Stary! że też nikt nie wpadł na to wcześniej. Jeżeli w cały Lublinie nie widziałeś żadnej pięknej kobiety (chociaż jest ich mnóstwo)to wytłumaczenie może być tylko jedno. Zamknij teraz oczy...... i wyobraz sobie młodego, zgrabnego blondyna o niebieskich, błyszczących oczach. Ma gibkie ciało i zgrabny tyłeczek, umięśniony ale nie za bardzo. I co? Ruszył Ci do góry? No widzisz!!! Po prostu jesteś gejem. Ot i cały twój problem. Nic się nie martw, jesteś na forum ludzi tolerancyjnych. My A B S O L U T N I E nie mamy nic przeciwko. Chciałem Ci tylko uświadomić w czym rzecz. Powodzenia z twoim przyszłym " dziewczyną"!!! Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
igdrasil Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 20:06 Andrzejku, zapomniales o duzych biodrach. Eeeeeee tam, nie chce mi sie z toba gadac. Ide nakremowac nogi i pomalowac paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: brzydule w Lublinie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.05.02, 20:38 Skoro tak uparłeś się na te duże biodra to posłuchaj... Czytałem ze geje są bierni i czynni, ale biernym zależy raczej żeby co innego u partnera było duże więc wnioskuje że jesteś raczej czynny. Przed kremowaniem nóżki powinieneś jeszcze wydepilować (moja żona tak robi), a malowane paznokcie!? Nie, to nie przystoi! I nie próbuj się leczyć jak każą niektóre oszołomy, to nie jest choroba!!! Ot, taka sobie po prostu inność. Jeszcze raz życzę powodzenia. Ciao...mój ty Koteczku Puszysty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empi Re: brzydule w Lublinie IP: *.ltk.com.pl 09.05.02, 20:05 Ty jednak musisz być "gość" jak się patrzy. Nic Ci ująć ani dodać. Należy Ci się prawdziwe cudo a nie jakaś tam prowincjaluszka. Co ja mówię, cudo?. Musi mieć odpowiednio szerokie biodra i co tam jeszcze potrzebne?. Opisz siebie dokładniej. Może Ty nie nadajesz się jako egzemplarz reprodukcyjny?.Opisz swoje walory a my już coś znajdziemy godnego!!! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
igdrasil Re: brzydule w Lublinie 09.05.02, 20:10 A wiec tak: jestem wysoki (1,90), wlosy czarne, oczy niebieskie. Jestem przystojny i dobrze zbudowany, co zawdzieczam specjalnie dla mnie przez moja trenerke wymyslonych cwiczen. Jestem tez inteligentny, ale moja najwieksza zaletą jest skromnosc. I co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: velvet Re: brzydule w Lublinie IP: 212.160.118.* 09.05.02, 18:49 wcięło gdzieś tekst.... No więc na czym to ja skończyłam? Acha, na Paulu... Jak juz wiesz, kobietą to on nie jest:-) Pewnie to bardzo przykre dla ciebie, widzę tą twoją zatroskaną minę... No cóż, nie każdy może miec wszystko, o czym sobie tylko zamarzy... Chyba, ze ty gustujesz w takich, jak Paul (na pewno się z tego powodu bardzo ucieszy). Acha, jeszcze jedno... Współczuje tej ładnej, która przez przypadek poleci na twe wdzieki... Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec swieta racja 09.05.02, 21:00 Brawo. Nareszcie ktos ma odwage powiedziec prawde. Kobiety z Lublina sa cieniaste. Nie o urode nawet chodzi, bo z jedna czy dwie ladne moze sie i znajda, ale wszystkie, co do jednej to nieudaczniczki. Albo glupie gesi, albo pseudointelektualistki z kompleksami. Chodza pograzone w depresji, nie potrafia sie ubrac, nie dbaja o higiene osobista i nie maja nic ciekawego do powiedzenia - vide wszystkie powyzsze wypowiedzi. Kaszanka. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu g.... prawda 09.05.02, 21:41 Racja to jak prawda..A te są 3 - no więc to wcale nie jest święta prawda ani też prawda, to tak po mojemu gówno prawda (za przeproszeniem)... Bo gadają że każdy ma swoją prawdę - (to jest ta też prawda), no bo ktoś może mieć problemy z percepcją, albo z innej perspektywy rzecz ogląda i sam w swojej głowinie projektuje sobie najróżniejsze prawdy.. No a są jeszcze tacy co to wogóle maja problemy bardziej z sobą niż z percepcją i wtedy to jest na 100% gówno prawda... No i ten post o brzydulach w Lublinie to taka klasyczna gówno prawda...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kts Re: brzydule w Lublinie IP: local.ethernet* / 192.168.0.* 09.05.02, 23:57 CHYBA CIĘ GOŚIU POJEBAŁO,ALE CZY TY W OGÓLE JESTEŚ FACETEM? Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: brzydule w Lublinie 10.05.02, 08:32 Co by twoja teoria się sprawdziła, powiem: "Nie chce mi się z tobą gadać". Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: brzydule w Lublinie 10.05.02, 09:00 Ja tam wyczuwam w nim podpuchę, ciekawe tylko jakie motywy nim kierowały... Odpowiedz Link Zgłoś
igdrasil Re: brzydule w Lublinie 10.05.02, 10:13 dobrze wyczuwasz, dobrze... niedlugo wszystko sie wyjasni Ha ha ha. Czolem brzydactwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec Re: brzydule w Lublinie 10.05.02, 13:43 To znaczy raczej ze mamy do czynienia z kolejnym ktory przyjdzie pokadzic. Zaraz sie okarze, ze kobiety w Lublinie sa piekne (tylko kryja sie z tym dobrze) a autor watku to ktos kto uwielbia Lublin. Okarze sie tak dlatego, ze jak ktos narzeka to prowokator, a nikomu normalnemu sie nie chce oczywistych rzeczy powtarzac, ze Lublin to tragedia. I wszycy rozsadni ludzie omijaja to forum tak jak na forum Pcim tez malo kto zaglada. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: brzydule w Lublinie 10.05.02, 13:54 Nie ma takiego forum jak Pcim, a tak wogle wiesz gdzie Pcim leży ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empi Re: brzydule w Lublinie IP: *.ltk.com.pl 10.05.02, 17:01 ciągle się mądrzysz dryfulec, jesteś lublinianinem i chcesz czy nie chcesz to powinieneś wiedzieć, że u nas pisze się "każden" a nie karzdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola empi IP: *.extern.kun.nl 11.05.02, 02:13 no co Ty, pisze sie kurzden.... Odpowiedz Link Zgłoś
igdrasil Re: brzydule w Lublinie 10.05.02, 18:44 Nie lubie happy endów i nie lubie kadzenia. Zresztą, musze sie jeszcze zastanowic czy warto jest sie przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: brzydule w Lublinie IP: *.com / 192.168.0.* 10.05.02, 19:04 igdrasil napisał(a): > Nie lubie happy endów i nie lubie kadzenia. > Zresztą, musze sie jeszcze zastanowic czy warto jest sie przyznac. > Ileż ja dzisiaj tych brzydul widziałam na Krakowskim ;)) I z tego wstrętu, tak za nami, brzydulami oglądali się mężczyźni ;) Jak w "Samych swoich" - "Ty Witek masz nienawidzieć to kargulowe plemię"- "toż ja tatko z tego nienawidzenia tak patrzę, żeby znienawidzieć na całe życie" czy coś takiego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: brzydule w Lublinie IP: *.proxy.aol.com 11.05.02, 02:44 dryfulec napisał(a): > To znaczy raczej ze mamy do czynienia z kolejnym ktory przyjdzie pokadzic. > Zaraz sie okarze, ze kobiety w Lublinie sa piekne (tylko kryja sie z tym > dobrze) a autor watku to ktos kto uwielbia Lublin. Okarze sie tak dlatego, ze > jak ktos narzeka to prowokator, a nikomu normalnemu sie nie chce oczywistych > rzeczy powtarzac, ze Lublin to tragedia. I wszycy rozsadni ludzie omijaja to > forum tak jak na forum Pcim tez malo kto zaglada. Rozumiem ze ty za rozsadnego od jakiegos czasu sie nie uwazasz. Wszystko dobrze, ale nawet w glupiej prowokacji musi byc troche logiki. Troche pracy i moze beda z ciebie ludzie. Najlepsza metoda obrony jest atak, dokladne czytanie/sluchanie tego co ktos ci ma do powiedzenia i obrocenie tego przeciwko niemu. Reszta zalezy od inwencji. Powodzenia, uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: brzydule w Lublinie IP: 217.97.141.* 11.05.02, 14:04 Kobiety w Lublinie są ładne ale większość z nich to osoby przyjezdne( studentki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: brzydule w Lublinie IP: *.rzepicha.ds.polsl.gliwice.pl 12.05.02, 12:05 Przejechałbyś sie kiedyś na Śląsk to odechciałoby ci sie takich bzdur pleść. Wierz mi nie chciałbys mieć typowej ślązaczki za dziewczynę. Chyba że lubisz dziewczyny o kosmicznie żółtej opaleniźnie, tandetnie koturnowatych butach i twarzach wyszpachlowanych jak sprowadzane niemieckie samochody. Jedyny plus taki że nie ma różnicy między 15 i 50-latką :-[[[ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś