Gość: Barska IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 10:29 www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2004120102 Bez komentarza,ale poczytac mozna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mali_bu Re: Mniej niz zero 01.12.04, 10:33 Rzetelność informacji w Trybunie jest porównywalna z tą z Naszego Dziennika. ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barska Odpręż się! IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 11:28 smiech.net/ Mali_BU NIE OBRAZAJ "TRYBUNY" - MASZ TU COS ODE MNIE EXTRA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clavis Re: Mniej niz zero IP: *.resetnet.pl 01.12.04, 11:54 Angielski pacjent stanął wczoraj przed komisją zdrowy, i rześki. Pod opieką londyńskich kardiologów i pełnomocnika Jana wydobrzał i na strategie miał sporo czasu. Czasu zaś nie miała Komisja, bo zbyt późno doręczono jej niezbędne materiały. Zagmatwawszy się we wnioskach o wykluczenia może nie zauważyć, że niejaki Oleksy (któremu znajomość z Ałganowem wypominano przed laty) też rozważa wniosek: o wykluczeniu Komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barska Re: Mniej niz zero IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 12:25 "Clavis" - "niejaki Oleksy",a Ty jestes niejaki "sniegowiec"(kuluralnie Cie okreslam).Krzywdy wyrządzonej p.Oleksemu do dzis nie wyrownano!Jest to wyjatkowo inteligentny człowiek,dobrze, ze nie poszedl do seminarium duchownego,choc dzis moglby byc prymasem...To stwierdzam z cała powagą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clavis Re: Mniej niz zero IP: *.resetnet.pl 01.12.04, 14:35 "Sniegowiec" - powiadasz droga Konfederacjo! Temat tego wyrazu wywodzę od słowa "śnieg", który ma kolor biały, stanowi symbol niewinności (przez co dumam, że i grzech mój nie taki wielki i na pospolite wybaczenie liczyć mogę) i nie bez kozery znalazł się w tytule książki człowieka, którego biorąc w obronę widzisz (sic!)w prymasowskim pałacu. Cóż, może doszedłby i tam, gdyby w stosownym czasie dobierał sobie innych kolegów np. takich którzy nie deklarują, że Bóg nie istnieje. Miło się z toba rozmawiało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re:Ja też się cieszę.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:06 że Oleksy nie został Prymasem...co stwierdzam z całą powagą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barska Re:Ja też się cieszę.., IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 17:21 "Mały" - bo go szkoda na prymasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barska równiez nekrolog Profesora ... IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 17:28 www.ateista.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś