Dodaj do ulubionych

antykwariaty

12.12.04, 04:02
znacie moze jakies fajne antykwariaty w lublinie? wszystko na co ja
dotychczas wpadlem to miejsca z uzywanymi podrecznikami, a raczej chcialbym
kupic cos fajnego zeby w wolnej chwili poczytac... anyone? prosze o jakies
adresy.
Obserwuj wątek
    • heure Re: antykwariaty 12.12.04, 15:30
      Moim zdaniem najgodniejszy polecenia jest ten na Starym Mieście, duży wybór,
      można się potargować, no a jak sie buszuje po półkach to towarzyszy temu muzyka
      klasyczna, co dodaje temu miejscu uroku i właściwie nie chce sie stamtąd
      wychodzić. Są jeszcze dwa, jeden na Chopina, na samym rogu, schodzi się po
      schodkach w dół, też wybór niezły, no i jeszcze 3 na Wieniawskiej, ale
      osobiście za tym nie przepadam bo moim zdaniem jest drogo i w zasadzie nigdy
      niczego ciekawego tam nie znalazłam.
      • ice_age_comin Re: antykwariaty 12.12.04, 16:53
        dzieki wielkie, sprawdze, ale moze jakis konkretniejszy namiar na ten na starym
        miescie? pozdrwiam i jeszce raz dzieki
        • shawman Re: antykwariaty 12.12.04, 17:02
          Na Starym Mieście antykwariat jest tuż za Trybunałem - jeśli idziesz od Bramy
          Krakowskiej, to po twojej prawej stronie. Nie sposób nie zauważyć. Również go
          zresztą polecam, miła obsługa i możliwość negocjacji cen. :) Poza tym jest
          Lubelskie Centrum Książki na Wieniawskiej (chyba), niedaleko starego Empiku na
          Krakowskim... Aczkolwiek nigdy nie znalazłem tam nic, co mi było potrzebne,
          może po prostu miałem pecha. I jeszcze malutki antykwariat na rogu Chopina i
          Okopowej.
          • ice_age_comin Re: antykwariaty 12.12.04, 17:23
            dziekuje serdecznie
            • janbezziemi Re: antykwariaty 13.12.04, 00:15
              Pytanie kolejne- a jak ja np chce cos sprzedac? Ciekawego. Pieniądze na rękę
              czy komis?
              • Gość: Gość22 Re: antykwariaty IP: *.238.74.129.adsl.inetia.pl 13.12.04, 01:26
                Polecam allegro - dawno zrezygnowałem z lubelskich antykwariatów na rzecz
                aukcji internetowych: i taniej, i wybór większy, a i sprzedać sie uda, bo sporo
                chętnych do kupowania.
              • ryza_malpa1 Re: antykwariaty 13.12.04, 21:53
                Raczej komis jeżeli chcesz sprzedać.

A propos antykwariatu na Wieniawskiej to ja akurat go lubie i zdybalam tam dużo
                interesujących rzeczy. No i ceny - wydaje mi sie, zę jednak na Wieniawskiej
                bywa taniej :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka