eor 13.05.02, 16:02 Bardzo nawet pilne. Cala glebe mi zgryzie, jesli ktos tego swintswa ode mnie nie zabierze. Sprzedam taniusienko. Piszcie na priva: pom-cichoslupy@pom-cichoslupy.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pola Re: Glebogryzarke sprzedam PILNE IP: *.extern.kun.nl 13.05.02, 16:56 Eor, przestan juz, znowu z krzesla spadlam :-)))))))))))))))) u Ciebie tez taki upal, ze glupawka Cie dorwala?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Glebogryzarke sprzedam PILNE IP: *.com / 192.168.0.* 13.05.02, 18:28 Gość portalu: Pola napisał(a): > Eor, przestan juz, znowu z krzesla spadlam :-)))))))))))))))) > u Ciebie tez taki upal, ze glupawka Cie dorwala?? Najwidoczniej Eor kupił pole i postanowił je obrobić ale się przeliczył z siłami;) Nie ma glebogryzarki - nie ma roboty!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Glebogryzarke sprzedam PILNE 13.05.02, 19:28 Prosze nie spadac z krzesla tylko skladac oferty - jesli zas krzeslo nierowne - dorzuce hebel. Boje sie myslec co bedzie jak juz cala glebe zgryzie, czy zagryzie. Wezcie to ode mnie. Niech strace - dorzuce jeszcze dwa worki polifoski:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Glebogryzarke sprzedam PILNE 13.05.02, 22:25 :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) A co to jest polifoska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: Glebogryzarke sprzedam PILNE IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 22:43 eor napisał(a): > Wezcie to ode mnie. Niech strace - dorzuce jeszcze dwa worki > polifoski:)))) A co z NPK/ha się nie wyrabiasz :)). A ile już ta glebogryzarka zgryzła,może już nie ma co kupować,bo już "się zgryzła". :))). Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Glebogryzarke sprzedam PILNE 13.05.02, 22:45 Gość portalu: Maestro napisał(a): > A co z NPK/ha się nie wyrabiasz :)). Czyzbym byla jedyna osoba, ktora nie wie co to polifoska? NPK/ha? Nawoz jakis? Czy moze maszyna do rozprowadzania nawozu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grendel Re: Glebogryzarke sprzedam PILNE IP: *.swit.futuro.pl 13.05.02, 23:02 freon napisała: > Czyzbym byla jedyna osoba, ktora nie wie co to polifoska? NPK/ha? Nawoz jakis? Nawóz mineralny, wieloskładnikowy droga pani Freon. I nie koniecznie tylko NPK bo może być też S,Mg,Ca > Czy moze maszyna do rozprowadzania nawozu? Nie, na pewno to nie jest żadna maszyna. Odpowiedz Link Zgłoś
eor jejejejejejej 14.05.02, 11:28 Wiesci z frontu: Glebogryzarka podeszla juz niemal pod obore. Zwierzeta zaczynaja mi sie niepokoic. W akcie desperacji - do hebla i polifoski (ktora kazdemu radosci sporo nawiezie) dodam jeszcze tone nawozu kurzego. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: jejejejejejej 14.05.02, 11:55 eor napisał(a): dodam jeszcze tone nawozu kurzego. Hmmmmm??? Czy gołębi to też kurzy??? Bo mój balkon tzn skrzynki zostały już ponawożone gołębim nawozem ;) Choroba, może tak zamówić u Ciebie???:) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: jejejejejejej 14.05.02, 12:06 lucy_z napisał(a): > Hmmmmm??? Czy gołębi to też kurzy??? Bo mój balkon tzn skrzynki zostały już > ponawożone gołębim nawozem ;) Choroba, może tak zamówić u Ciebie???:) Kurzy jest lepszy od golebiego. Mniej lotny:))))))))) Nie zamawiaj nawozu, tylko glebogryzarke (jest juz niebezpiecznie blisko sciany oborowej). Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: jejejejejejej 14.05.02, 12:11 eor napisał(a): > lucy_z napisał(a): > > > Hmmmmm??? Czy gołębi to też kurzy??? Bo mój balkon tzn skrzynki zostały j > uż > > ponawożone gołębim nawozem ;) Choroba, może tak zamówić u Ciebie???:) > > Kurzy jest lepszy od golebiego. Mniej lotny:))))))))) Nie zamawiaj nawozu, tylk > o > glebogryzarke (jest juz niebezpiecznie blisko sciany oborowej). Eor!!!!! Daj ją w prezencie swojemu szefowi!!!!! Ale się ucieszy!!!:) Twoje akcje od razu pójdą w górę:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: jejejejejejej 14.05.02, 14:55 No dobrze. Glebogryzarka przegryzla sie wlasnie przez sciane obory. Cegly kupie. Murarza zatrudnie. Glebogryzarke oddam w dobre rece:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Eorku... IP: 62.233.135.* 11.10.02, 13:38 co z glebogryzarką? kupił ktoś? Kaska zaciekawionajakzwykle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepperoni78 Re: Eorku... IP: *.radcent.lublin.pl 11.10.02, 15:16 Sprawdzam moje IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Wymienie kultywator na glebogryzarkę. IP: proxy / *.lublin.mm.pl 11.10.02, 15:22 Glebogryzarke chętnie przyjmę , oddam natomiest kultywator, bo sie spaczył i zaczął kultywować prasłowiańskie obyczaje. Juz Lepper sie o niego upominał ale szkoda mi go trochę ( kultywatora , nie Leppera) bo całkiem mi w samoobronie zgłupieje. Eor, u ciebie nie ma samoobrony? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Wymienie kultywator na glebogryzarkę. 11.10.02, 16:59 Widze, ze ktos archiwa przeczesal...... No, coz glebogryzarka zagryzla co bylo zagryzienia i przeszla na pole soltysa. Dzisiaj ponoc gryzie gdzies pod Kutnem. Kultywator chetnie bym wzial, moze pomoglby mi zagospodarowac to co zgryzione. Chocby mi jakas kulture bakterii zalozyl.... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Wymienie kultywator na glebogryzarkę. 11.10.02, 18:21 Chętnie pozbędę się mojego saturatora, który przywiozłem rok temu z wycieczki z Saturna. Bardzo chętnie zamienię na glebogryzarkę. Może być nawet kultywator. Albo lepiej otwieracz do konserw. Wszyscy twierdzą, że mógłbym być trochę bardziej liberalny, a cały czas przemawia przeze mnie mój konserwatyzm. Najwyższy czas, żebym był trochę bardziej otwarty na zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Wymienie kultywator na glebogryzarkę. 14.10.02, 12:28 Eor, kulturę bakterii jakiś kulturalny kultywator z pewniścią by Ci założył... pewnie jak zwykle to kwestia tylko ceny.... Odpowiedz Link Zgłoś