Gość: jjth IP: *.ichf.edu.pl 16.12.04, 16:03 Czesc, poszukuje dobrych grajkow, ktorzy zagrali by na weselu. Jesli mozecie polecic jakis dobry zespol, prosilabym o namiary. Z gory wielkie dzieki! Pozdrowiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: kapela na wesele IP: *.promax.media.pl 02.01.05, 01:44 polecam zespól podaje tel 605882372 lub 691204088,zalezy gdzie mieszkasz ale oni zagrają wszedzie,do mnie jechali ponad 250 km,jestem zadowolony bardzo,bylo super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_fe Re: kapela na wesele IP: 212.160.130.* 08.01.05, 00:24 Tylko FRAGLESI! Grali na moim weselu, sa naprawde najlepsi! Przede wszystkim sa muzykami z zawodu, no i graja dla kazdego. Goraco polecam, mozna ich znalezc przez wyszukiwarke. Sa z Lublina, ale dojezdzaja nawet na drugi koniec Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narzeczona Re: kapela na wesele IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 10.01.05, 09:18 jak dla mnie wwww.dejavu.strefa.pl - zagrają wszystko co sie zamarzy, kazdy typ muzyki, maja to chyba we krwi:) swietna kapela, prezencja też niczego sobie, taki męski kwientet rockująco-jazzujący..:) jeżdzą po calej Polsce jak trzeba. pozdrawiam:)do mnie tez przyjadą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muody Re: kapela na wesele IP: *.devs.futuro.pl 10.01.05, 11:37 zdecydowanie polecam czaban band, grali u mnie na weselu sa naprawde swietni, gra tam byla chorzystka bajmu, i świetny gitarzysta, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś