Gość: Mirek IP: *.polkomtel.com.pl 03.01.05, 12:55 Poszukuję zespołu na wesele w Lublinie. Może ktoś może jakiś polecić... Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zorbi Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 08:46 Navis fajnie grają i mają ładną dziewczynę na wokalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Zespół na wesele IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 18.01.05, 22:07 Czy może ktoś jeszcze zna jakiś godny uwagi zespół na wesele ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:46 740 12 51 - polecam, najlepszy w Lublinie !!!!! (świetne aranże, duża kultura i profesjonalizm) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Zespół na wesele IP: *.ircpl.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:57 Zgadzam się, Frakersi są REWELACYJNI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erog28 Re: Zespół na wesele 05.04.05, 21:26 Witam! Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię o nas. Pozdrawiam Krzysztof Rogowski Odpowiedz Link Zgłoś
szpila_17 Re: Zespół na wesele 19.01.05, 18:58 Polecam Ivis - namiary podam na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:45 www.czabanband.pl REWELACJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: Zespół na wesele IP: *.speed / 217.153.209.* 21.01.05, 12:42 a ja polecem zespół AVIS(dawniej chyba IVIS). Grają naprawde super! daje linka www.avis.lub.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Zespół na wesele IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 25.01.05, 23:17 Serdeczne dzięki. Może ktoś jeszcze zna jakieś zespoły godne uwagi. Dziękuję bardzo za Waszą pomoc. Avis i Ivis to bratnie zespoły. Mam na nich namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: Zespół na wesele IP: *.zin.lublin.pl 26.01.05, 12:54 Tez szukalam(wesele w maju),w tym momencie mam podpisana umowe z zezpolem Amigos-wydaja sie profesjonalni,fajnie graja, publicznosc zabawiaja a o to przeciez chodzi.Sklad-3 osoby, 2 chlopakow + wokalistka,jak chcesz dam Ci telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usasa Re: Zespół na wesele IP: 212.182.119.* 26.01.05, 13:51 szczerze odradzam zespól Amigos-grali u znajomego na waselu w tamtym roku i u mojego syna na studniówce...Mlodzież niezadowolona całkowicie z imprezy,myślałam,że przesadzają dopóki sami się nie przekonaliśmy o "profesjonaliźmie" tego zespołu na weselu... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: Zespół na wesele IP: *.zin.lublin.pl 26.01.05, 23:55 Usasa-napisz cos wiecej na temat tego zespolu,co konkretnie sie nie podobalo? Nam generalnie ich polecano, maja tez sporo zamowien wiec chyba nie sa najgorsi...Maja stale zatrudnienie na imprezach w hotelu Korona, wiec sadzilismy ze mozna im zaufac.Prosze napisz skad to niezadowolenie...jest jeszcze troche czasu, zawsze mozna sie wycofac, mimo ze zaliczka wplacona:( Co w takim razie polecasz?Jakis alternatywny zespol, sprawdzony...To dla mnie bardzo wazne,na naszym weselu bedzie sporo zagranicznych gosci, chcemy zeby wszyscy byli pod wrazeniem takze i polskiej muzyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usasa Re: Zespół na wesele IP: 212.182.119.* 27.01.05, 00:17 nie ma problemu,podaj adres email jeśli możewsz, to odpiszę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: Zespół na wesele IP: *.zin.lublin.pl 27.01.05, 12:20 ok, z gory dzieki: aga_ww@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:14 A JA POLECĘ SWÓJ ZESPÓŁ, CO PRAWDA Z ŁUKOWA ALE DO LUBLINA TEŻ PRZYJEDZIEMY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:03 ja i mój narzeczony mamy wesele w sierpniu i też podpisaliśmy umowę z zespołem Amigos, są naprawdę warci zachodu, byliśmy na wielu imprezach z ich udziałem: wesele, imprezy plenerowe, było super. Ponadto znamy ich osobiście i są to naprawdę extra. Ale z tego co wiemy to terminy już mają pozajmowane, a ich strona to: www.amigos.hg.pl można tam sobie posłuchać paru utworków. pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Zespół na wesele IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 29.01.05, 18:24 Zespół z Łukowa? jaki macie skład, czy gracie w przerwach przy stołach dla gośći, np.akordeon, sax, klarnet itp.? MOŻE KTOŚ COŚ MI NAPISZE O ZESPOLE "AMIR". DZIĘKUJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwy Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 10:55 Jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodził,kto widzi rożnice w muzyce czy to Avis,czy Ivis,czy Amigos czy innych kapel tego rodzju.Ludzie to wszystko jest tylko kwestią dobrego aktorstwa.Utwory ktore "grają"te kapele każdy z Waz może sobie kupić poprzez internet i dograć Swój wokal tak jak oni to robią.Ci którzy mieli ich na własnych imprezach nawet nie wiedzą że zaplacili grube pieniążki za posłuchanie muzyki z PLAYBACKU.Każdy DJ zrobiłby to samo za 3/4 ceny.Popatrzcie na sklady zespolów,musi być żywy sklad wtedy warto placić kasę.Ludzie opammiętajcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Zespół na wesele IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 10.02.05, 22:26 Oczywiście, że tak jest, ja sobie zdaje z tego sprawę, znam się na tym. Szukam zespołu, który by do tego co "puszcza" coś jeszcze dograł np. na saksofonie itp. Dziękję. Proszę o jakieś kontakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Zespół na wesele IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.02.05, 17:29 Większość zespołów dogrywa gitarę. Najlepsza jaką znam ma Passat z Białej Podlaskiej.Podobno niezły saksofon ma Weekend , również z Białej. Zupełnie na żywo i to bardzo dobrze, chociaz moze za duzo rocka jak na wesele gra TRANZ. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axel Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 15:52 Znam zespół Czabanband,widziałem ich na weselu i na studniówce.Takiego czadu jak oni robią to w życiu nie widziałem.Na weselu bawią gości,muzyka dla wszystkich.Na studniowce był czad nieziemski.Naglośnienie i oświetlenie jakiego nie powstydzilby sie nie jeden profesjonalny zespól.Mają zawodowego gitarzystę i perkusistę.Zespół naprawdę wart swoich pieniędzy(jak dla mnie to powinni brać 2 razy więcej niż biorą)Nie ma drugiego takiego w Lublinie,tylko jest kłopot z terminami u nich,jak chcesz to radzę szybko sie decydować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Zespół na wesele IP: *.polkomtel.com.pl 17.02.05, 15:34 Dziękuję za rady....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Zespół na wesele IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 27.02.05, 21:16 Ma ktoś może coś jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: Zespół na wesele IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 10.03.05, 22:09 Tylko tyle jest kapel w Lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Zespół na wesele IP: *.polkomtel.com.pl 18.03.05, 16:23 no nie ma ich za wiele ...dobrych, grających na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sciba Re: Zespół na wesele IP: 62.233.190.* 19.03.05, 00:45 nie wiem czy ktos tu polecał Tobie juz taki zespół jak AVIS, bo moim zdaniem to naprawde super potrafią grać i zorganizowac zabawę na takich imprezach. Gorąco polecam - szeroki repertuar itp... link do strony: avis.lub.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Zespół na wesele IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 21.03.05, 10:25 sam gram w zespole, ale jeśli chcesz to polecam zespół PASSAT z Białej Podl. Czterech chłopaków znakomicie śpiewających do tego co puszczają z Mini Disku, oczywiście z dogrywaną b. dobrą gitarą. Do tego mają tradycyjne instrumenty i pół imprezy mogą zagrać na żywo, a każdy z nich grać potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Zespół na wesele IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 01.04.05, 11:45 BAYER JAZZ BAND poleca swoje usługi. Na życzenie wysyłam DEMO (DVD). Kontakt MAIL: bajrys@poczta.onet.pl Proszę podaj datę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 22:55 Może jeszcze ktoś poleci jakiś fajny, w miarę tani (tzn. max do 2000zł) zespół koniecznie z wokalistką i gitarą elektryczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARTEK Re: Zespół na wesele IP: *.ircpl.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:22 Ja osobiście też bym odradzał zespół AMIGOS. Byłem na dwóch weselach z ich udziałem i ogólnie mało kto był zadowolony z ich występu. Ale to jest oczywiście moje zdanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:32 A czy ktoś z Was był na weselu z udziałem zespołu Mayday? Na stronie internetowej brzmią całkiem nieżle, ale chcą 2300zł. My płacimy za wesele 120zł od osoby i tak w sumie to zespół kosztuje nas dodatkowe 360zł za jedzenie. Co o tym sądzicie? Nie twierdzę, że orkiestra powinna nie jeść przez całą noc, ale każdy zespół powinien uwzględnić dodatkowe koszty jakie młoda para ponosi w związku z ich zatrudnieniem i nie żądać tak wygórowanych cen. A może warto byłoby się potargować? Czy ktoś już próbował? Bo też nie chciałabym, żeby odbili się potem na weselu za to targowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Zespół na wesele IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 04.10.05, 16:15 Doskonale znam ten zespoł grali u mnie na weselu w czerwcu 11. Warto było pomimo że 2300.ta kasa to śmieszne pieniądze choć u Nas się nie przelewa to jest naprawde zespoł, a nie chołota.Kultura,prowadzenie,zabawy,no i muzyka!!!!!!!!!!Grają dla wszystkich,przerwy ok 10min,bloczki ponad godzinne.JAk serwują kotlet to grają pod kotlet, a jak rybke to pod rybke. REWELKA!!!!!!!!!!! poleca Paweł L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzirej Re: Zespół na wesele IP: *.lublin.mm.pl 04.10.05, 16:25 Wodzirej już grubo po północy pyta przez mikrofon zalane prawie do nieprzytomności towarzystwo: "kto jeszcze nie zabawiał się z panną młodą"? Spod stołu wynurza się zblazowany młodzian i szczerze odpowiada:"Ja" A kto ty jesteś -zapytał wodzirej. Pan młody -odpowiedział człowiek pod stołem. Tą opowieść trafiła do księdza proboszcza,który skwitrował jednym zdaniem:q..wa,jak dobre wesele to księdza nigdy nie poproszą. Proponuję więc zamówić dobry zespół z jeszcze leposzym wodzirejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezowa Re: Zespół na wesele IP: *.lublin.mm.pl 04.10.05, 16:29 Chyba byłam na tym weselu.Przypomina mi się i wodzirej i pan młody.I cała sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
piejo1 Re: Zespół na wesele 10.10.05, 15:45 ja polecam zespół AWANS co prawda poczatkujący ale byłem na ich weselu i naprawde jest wypas!!!!!chociaż nie było na początku pradu to nie dali plamy!!! graja duzo na zywo chociaz jak wszyscy cześciowo puszczają utwory!!!grają na akordeonach i na gitarze oraz na perkusji różne przyśpiewki weselne typu szła dzieweczka.Czarne oczy.kto w styczniu i wiele innych!!!tel kontaktowy z jednym z członków zespołu to 508390056!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Zespół na wesele IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 04.10.05, 16:19 Polecam gorąco MAYDAY www.mayday.com.pl Zawodowo pod każdym względem.Grali u Mnie 11 czerwca. Polecam Paweł.L (POWOŁAJCIE SIE NA MNIE TO MOŻE RABACIK DADZĄ A WIEM ŻE W NIEDZIELE JEŚLI JEST WESELE TO TAK ROBIĄ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daddy Re: Zespół na wesele IP: *.nat.renicom.pl 04.10.05, 20:35 polecam Stadard Brass Band, byłem ostatnio na weselu pod Lublinem gdzie grali. Pełen profesjonalizm, zespól sklada sie z 8 osob, w tym trabka, puzon, saksofon, perkusja , 2 gitary, klawisze i wokal. Zespol jest dosc drogi ale graja rewelacyjnie, no i wszystko z nut! Ubarni w garnitury, biale koszule i muszki! Sa swietni, niestety namiarow nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEK Re:JAK WESELE TO - MAYDAY !!!!!!!!!!!!!! IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 05.10.05, 15:16 POLECAM TĄ KAPELKE SUPER KLIMAT POTRAFIĄ TO ROBIC Z TAKIM WYCZUCIEM ŻE ZASKOCZĄ NIE JEDNEGO KONESERA.GRALI U MNIE NA IMPREZIE. A ZE JA NIE JESTEM AMATOREM KWAŚNYCH JABŁEK,BYŁEM WIDZIAŁE I SŁYSZAŁEM WIĘC POLECAM GORĄCO. POZDRAWIAM www.mayday.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościo weselny Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 15:30 Polecam zespół Red Rose !!!!!! 3 osoby, przepiękna wokalistka, prowadzenie zabaw bardzo kulturalne. Poza tym saksofon gra, tak, że naprawdę ho,ho. Grają przy stołach (akordeon, sax). Naprawdę warto. Tylko trudno ich znaleźć (gdzieś w Świdniku). Za bardzo się nie ogłaszają, bo i tak mają co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadek Red Rose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 15:33 Potwierdzam wszystko o zespole Red Rose. Ślub mieliśmy w tamtym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balangowicz Re: Red Rose IP: 195.114.189.* 12.10.05, 02:17 Bylem na wielu weselach w tym roku z roznymi kapelami nuda i wszystko to samo. Ze wszystkich kapel jakie slyszalem jedynie moge polecic "red rose" - uroda i wdziek wokalistki idzie w parze z glosem a goscio na saksie - to trzeba posluchac na zywo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia w kwiatki Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 16:12 polecam Slayera albo Kreatora:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Zespół na wesele IP: *.pronet.lublin.pl 09.10.05, 18:12 Avis - wczorej bylem na wesleu. Zawaliscie bylo/. Jajusy. Na moim wesleu gral super zespol - Solaris,ale w porowananiu z tym co zobaczylem wczoraj, to zaluje ze wczesniej nie trafilem na nich. Jestem pod wrazeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
piejo1 Re: Zespół na wesele 10.10.05, 15:49 polecam zespół awnas!!co prawda początkujący ale byłem na ich weselu isa zajebiści na początku nie było prądu ale oni sobie z tym poradzili grali na perkusji akordeonach i gitarze, na tych instrumentach grają też różne przyśpiewki przy stołach typu szła dzieweczka, kto w styczniu, sto lat!!!!są naprawde godni wzięcia!!!kontakt508390056 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Kto widział zespół Alien w akcji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:57 Czy ktoś z Was był na weselu, na któym grał zespół Alien z Lublina? Zastanawiamy się nad ich występem na naszym weselu, dlatego zależy mi na rzetelnych opiniach. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
lutek-1 Re: Kto widział zespół Alien w akcji? 31.10.05, 17:49 Polecam zespoł MAYDAY.!!!!!!!!Grali u mnie na weselu poprostu czad,perfekcja full profesjonalizm. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Kto widział zespół Alien w akcji? IP: *.pronet.lublin.pl 21.11.05, 18:59 Na moim weselu grał Alien. Była super zabawa- naprawdę są godni polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Weselny Re: Zespół na wesele IP: *.play-internet.pl 11.09.16, 22:51 Zespół Avis Lublin Byliśmy z żona na weselu gdzie grał zespół AVIS, po pierwsze zaczęli pić wódeczkę zanim goście wraz z młodymi weszli na sale, robią bardzo długie i częste przerwy, w przerwach potrafią sobie tańczyć jak by byli gośćmi weselnymi lub ze skrzynki z kablami donosić sobie flaszki. Co do muzyki nie potrafią połączyć nowoczesnych kawałków z kultowymi weselnymi i nie dopasowywują muzyki do osób które aktualnie się bawią na parkiecie. Nie bardzo rozumiem ich podejścia, przecież oni są w pracy a są gośćmi weselnymi którzy robią co chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hackereagleone Re: Zespół na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.17, 16:09 marny sposób na pozbycie się konkurencji. Na przyszłość pamiętaj, nie jesteś anonimowy w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Zespół na wesele IP: *.ae1x419.dhiblang.lubman.net.pl 17.09.16, 17:05 typowo weselny zespół - baskord z Nowodworu k . Lubartowa. Robią mało przerw, fajnie melodyjnie grają, nie drogo biorą, nie mają stony internetowej i nie ogłaszają się nigdzie trzeba ich odnależć w miejscu zamieszkania ;) ale warto... Byliśmy na 2 weselach na których grali i udało się ich wyhaczyć do nas -byliśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman weselny Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.16, 19:52 Ja polecam doskonały zespół "Cymes". Grają rewelacyjnie. Do białego rana. Ich solistka Rachela śpiewa niesamowicie. Goście weselni byli zachwyceni. Mają swoją stronę internetową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa55 Re: Zespół na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.17, 13:59 nie bierzcie na wesele zespołu AVIS PRZEREKLAMOWANY grali u nas na weselu jestem zawiedziona Odpowiedz Link Zgłoś
zoe23 Re: Zespół na wesele 13.02.18, 01:56 czy moge prosic o szczegoly. co bylo nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
napwow Re: Zespół na wesele 27.02.18, 22:55 Polecam zzespół Navis z całego serca Odpowiedz Link Zgłoś
michalkamil Re: Zespół na wesele 29.03.19, 00:05 polecam zespół fiesta z lublina , www.zespolfiesta.net/ bardzo dobrze i ciekawie grają. Odpowiedz Link Zgłoś