Gość: lewandowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 10:07 odszukać łobuza i przykładnie ukarać ku przestrodze innych nu podobnych biznesmenów@!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elfik ;D Re: Wielbłąd z Parchatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:44 Przepraszam... czy ktoś mi powie, jak można zdobyć tego Wielbłąda? :) By sobie mieszkał w Kazimierzu... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elfik ;D Re: Wielbłąd z Parchatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:44 Przepraszam, powie mi ktoś jak można zdobyć tego pana wielbłąda? Chętnie bym się nim zaopiekowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Wielbłąd z Parchatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:15 Mam pytanie.Kto widział rżącego wielbłąda??????? Z tego co wiem to konie rżą,a nie wielbłądy...... Jak ktos pisze artykul o czyms to niech najpier poczyta jakies informacje o tym, a nie bezmyslnie powtarza po innych...... W ten sposob naprawdę mozna wyjsc na glupka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: Wielbłąd z Parchatki IP: *.man.pulawy.pl 24.01.05, 10:32 Jeśli nie rży to twoim zdaniem jak nazwać dzwięki które wydaje wielbłąd? A po drugie to chyba nie zauważyłeś że to był CYTAT! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobek Re: Wielbłąd z Parchatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:32 Wielbłąd WIELBŁĄRŻY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś