Gość: Mamoot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:16 Co sądzicie o facetach z długimi włosami? podobają wam się czy raczej nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: novaa Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 16.10.04, 19:25 nieeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.10.04, 19:33 nie, raczej mi się nie podobają, uwielbiam krótkie fryzurki, w ogóle długowłosych zazwyczaj lubią nasolatki, potem im przechodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastolatka Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN IP: *.aster.pl 16.10.04, 19:37 Ja jestem nastolatką i nienawidzę długowłosych facetów i moje przyjaciółki też.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naenae Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 16:19 faceci z dlugimi wlosami??? o ble... Odpowiedz Link Zgłoś
oonnaa1 Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN 16.10.04, 20:52 nie ma nic mniej podniecajacego niz dlugie wlosy u faceta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stephanie Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 20:55 mrrauu dłudie włosy tak tylko ładne i zadbane..to takie dzikie i niokiełznane...wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokola ups pochranily mi sie przyciski.... IP: *.rybnet.pl 16.10.04, 21:00 co do wlosow to zalezy .nie nawidze facetow lysych wygladaja oblesnie. dla mnie facet powinien miec min5 max 20 cm wlosow by byl dla mnie pociagajacy .bo zbyt dlugie hairy kojarza mi sie z lalkami:P Odpowiedz Link Zgłoś
jen-v jasne ze tak:) 16.10.04, 21:16 mam slabosc do kiteczek...ale nie za dlugich.musza byc krotkie i zadbane.natomiast facet z wlosami do lopatek lub jeszcze dluzszymi i co gorsza jakimis takimi rozwianymi a'la niepokorny metal...to juz nie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: jasne ze tak:) IP: 80.48.150.* 17.10.04, 12:04 To zależy od całości. Mioooooodzio: www.cudomodels.com/top50men_08.php www.cudomodels.com/top50men_28.php www.cudomodels.com/top50men_13.php www.cudomodels.com/top50men_15.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.L. Re: jasne ze tak:) IP: *.aster.pl 17.10.04, 12:45 To ma być miodzio.... Bardzo śmieszne;] Wejdzcie tutaj www.angelfire.com/celeb2/travisfimmel/cklein.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soliera Re: jasne ze tak:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 12:55 Naoglada sie takie zdjęć, oczyta Cosmopolitan i tym podobnych bzdur, a potem wymaganie z księżyca, sama nie mając nic do zaoferowania (poza rozłożeniem nóg i ewentualnie połknięciem spermy). W dupę Was durne baby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.L. Re: jasne ze tak:) IP: *.aster.pl 17.10.04, 13:04 Gość portalu: soliera napisał(a): > Naoglada sie takie zdjęć, oczyta Cosmopolitan i tym podobnych bzdur, a potem wy > maganie z księżyca, sama nie mając nic do zaoferowania (poza rozłożeniem nóg i > ewentualnie połknięciem spermy). > W dupę Was durne baby! Jeśli uważasz że Cosmopolitan zawiera same bzdury to w jakim celu tu wchodzisz? I skąd możesz wiedzieć co mamy do zaoferowania? Uważasz, że więcej mają kobiety które nie dbają o życie erotyczne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: jasne ze tak:) IP: 80.48.150.* 17.10.04, 14:24 No właśnie LL, masz zrację ;) A ten blondasek, to faktycznie miodzio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.L. Re: jasne ze tak:) IP: *.aster.pl 17.10.04, 15:12 Prawda? Śliczny jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
soliera Re: jasne ze tak:) 18.10.04, 18:57 Gość portalu: L.L. napisał(a): > Gość portalu: soliera napisał(a): > > > Naoglada sie takie zdjęć, oczyta Cosmopolitan i tym podobnych bzdur, a po > tem > wy > > maganie z księżyca, sama nie mając nic do zaoferowania (poza rozłożeniem > nóg > i > > ewentualnie połknięciem spermy). > > W dupę Was durne baby! > > > > > Jeśli uważasz że Cosmopolitan zawiera same bzdury to w jakim celu tu wchodzisz? A może to szczyt intelektualnej prasy kobiecej ?? Jeżeli tak, to nie mamy o czym rozmawiać. Równie głupie są męskie gazety w stylu CKM, Playboy itd - instrukcja obsługi kobiety ... no coments ... > I skąd możesz wiedzieć co mamy do zaoferowania? Uważasz, że więcej mają kobiety które nie dbają o życie erotyczne?? Czytając Cosmopolitan i podobne to nie trosta życie erotyczne. Do tego potrzeba znacznie więcej niż głupie artykuły z takicg gazet. Powiedziałbym, że udane życie erotyczne to całokształt bytu człowieka (partner/ka, rozrywka, samozadowolenie, samorealizacja ...) Ja juz straciłem nadzieje, że dziewczyny czytające te durna gazety robią to dla rozrywki. Znaczna większość święcie wierzy w to co czyta. PS. Jezeli jestem niezalogowany, oznzcza to, że psze dla jaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN IP: *.vline.pl 17.10.04, 15:43 długie włosy u faceta? Jedynie u Brada Pitta mogłabym znieść taką fryzurę. generalnie:NIEEEEEEEE! Obrzydlistwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN IP: *.chello.pl 17.10.04, 16:21 a ja bardzo lubie, jak facet ma dlugie wlosy :) ale musi miec je zadbane i w miare geste :D niepodoba mi sie jak chlopak ma trzy wlosy na krzyz na glowie ale nosi kitka tudziez rozpuszczone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natanka Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:20 raczej nie podobają mi sie faceci w długich włosach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówkojad Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN IP: *.crowley.pl 19.10.04, 14:54 Mój chłopak ma bardzo ładne, lekko falujące włosy do ramion, bardzo mi się to podoba. Właściwie, to nie wyobrażam go sobie z inną fryzurą, na zdjęciach sprzed kliku lat ma króciutkie włosy i teraz wygląda o wiele lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinkababe mmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 15:09 bardzo bardzo, szkoda że to takie niemodne :-( p.s. dawno nie mam nastu lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN IP: *.tiu.edu / 65.79.30.* 19.10.04, 15:48 jasne, że długie włosy są extra!można się nimi bawić, czesać i wtulać się w nie! genialna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynapiekarz Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN 19.10.04, 15:51 kolesie z długimi włsami są genialni.no i sex tez wygląda inaczej. duzo lepiej jest powiedziałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sEXoNtHEbEACH Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 16:05 NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE :) nie lubie ani dlugowlosych ani lysych. chlopak ma miec krotkie a dziewczyna dlugie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolka Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN IP: *.slp.vectranet.pl / *.slp.vectranet.pl 19.10.04, 16:09 Blondyn o długich włosach, opalony i dobrze zbudowany, hmmm co o takim można myśleć?Cudo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hajola Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN 19.10.04, 18:23 niestety nie lubię. zdecydowanie wole krotkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackroses Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 19.10.04, 20:12 Bylam w zwiazku z chlopakiem ktory przez 4 lata nosil dlugie wlosy i jakos mi to specjalnie nie przeszkadzalo i chyba mi sie podobalo ale po 4 latach obcial je na krotko i wtedy zaczal mi sie tak naprawde podobac. W tej chwili juz nie podobaja mi sie faceci z dlugimi wlosami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 19.10.04, 20:17 Co to za pytanie...odpowiedz jest przeciez tak oczywista...dlugie wlosy sa super,genialne,sexy,pociagające...hmm...brak slow...są poprostu boskie...ehh Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: PYTANIE DO DZIEWCZYN 19.10.04, 20:55 ech, moje ewentualne kobiety nie beda mieć problemu :) łysy jestem :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś