Gość: KASIA K IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:34 CZY JEST KOMUS ZNANY TEN HOTEL ,PROSZE O OPINIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: limia Re: NECKERMANN CLUB BANANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 23:02 Tak jest mi znany ten hotel bylam tam chyba z 5 lat tem ogolnie co roku jezdze do turcji od jakis 10 lat!Polecam bardzo...jesli chcesz wiecej informacji pisz limia2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorma Re: NECKERMANN CLUB BANANA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:49 jesli jedziesz z neckermanna to mozesz być pewna . Ja latam z nimi od zawsze i zawsze byłam zadowolona , ale na forum pytam również jak np. teraz o htel SAPHIR konakli. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozek Re: NECKERMANN CLUB BANANA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.05, 20:24 Witaj Kasia..Bylem akurat na niemieckiej stronie ocen Tureckich hoteli pod www.hotelinfo-tuerkei.de Znalazlem tam tez wlasnie hotel Banana.Sprawa przedstwaia sie tak ze za tamten rok sa tam 24 opinie o hotelu i prawie wszystkie opinie sa dobre(w skali 1-6)ocena 2(jedynka to najlepsza ocena)..ale za ostatni rok sa tam tylko dwie opinie i sa one raczej negatywne ..oceniono ten hotel na 4...ale z tego nie mozna wyciagac wnioskow bo w sumie te 24 opinie przewazaja...a sam bylem juz kiedys w Alani i slyszalem pozytywne opinie od niemieckich turystow.Takze jak na trzygwiazdkowy hotel mysle ze sa to calkiem porzadne opinie i mysle ze bedziesz miala udany urlop.Pozdrawiam i zycze milego urlopu. P.S Jak masz jeszzce jakies pytanka i moglbym pomoc to mozesz mi na moja poczte napisac a na pewno odpisze espresso661@gmx.de Odpowiedz Link Zgłoś