Gość: Casey Re: Będę tam jutro !!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 28.05.02, 14:35 faciu napisał(a): > Tzn. w Śiwdniku...... > :) Nie zabladz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Będę tam jutro !!!!!!!!!! 28.05.02, 15:25 Ja tez tam jutro będę! Hurej - mozemy wspólnie zawołać!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Będę tam jutro !!!!!!!!!! IP: *.com / 192.168.0.* 28.05.02, 15:43 faciu napisał(a): > Tzn. w Śiwdniku...... > :) Specjalnie czy tak przy okazji??? Dobrze, że nie dzisiaj bo w tej chwili świata nie widać;) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Będę tam jutro !!!!!!!!!! 29.05.02, 10:17 No jak, przyjedzie specjalnie uroczyście odwiedzić to słynne miasto:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Będę tam jutro !!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.05.02, 00:10 ronja napisał(a): > No jak, przyjedzie specjalnie uroczyście odwiedzić to słynne miasto:))) Z potopu;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Facio!!! IP: *.com / 192.168.0.* 04.06.02, 00:13 Gdzie sprawozdanie z pobytu????? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Facio!!! 04.06.02, 23:54 Hmm .. jakby Wam to powiedzieć..byłem tam właściwie w piątek i sobotę (wcześniej i później Lublin)...ale Świdnika właściwie nie zwiedzałem (helikopter i kino "LOT" widziałem)..no ale chyba za bardzo niewiele jest tam do zobaczenia :)) Przesiedzieliśmy z moimi znajomymi kawał czasu przy grillu w ogródku... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Facio!!! 05.06.02, 14:40 Jak to a pomnika Bolka i Lolka nie widział????? A trzech kościołów??? A MIG-a czy inna cholerę pod techikum??? No wiecie co, czuję się wręcz obrażona:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś