swiecaca 03.08.26, 14:24 możecie polecić jakieś ładne miejsce? może być na odludziu, nawet lepiej, byle była jakaś baza noclegowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca007 Re: długi weekend nad jeziorem w Polsce 03.08.26, 14:43 Ale czego oczekujesz? I gdzie? Mazury? Czy jakieś inne pojezierze? Na Mazurach masz np Jeziorowskie. Popularna miejscówka. Tylko pytanie czy tak późno coś się znajdzie. Na odludziu to masz Przerwanki nad tym samym jeziorem tylko z drugiej strony W lesie z tego co pamiętam stały domki oprócz obozów harcerskich. Możesz też spróbować w Lidzbarku Warmińskim, tam masz jezioro Wielochowskie. Ale baza noclegowa raczej dość uboga. No i do jeziora trzeba podjechać. Ale ma zagospodarowany brzeg i plażę miejską. Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: długi weekend nad jeziorem w Polsce 03.08.26, 15:00 gdziekolwiek. na Mazurach to raczej nie ma co liczyć na miejsce w tym momencie Odpowiedz Link Zgłoś
ursula.iguaran Re: długi weekend nad jeziorem w Polsce 03.08.26, 14:45 Polecam Pojezierze Drawskie: www.siecinoresort.pl/ www.siecinouroczysko.pl/ jak lubisz pod namiot to tutaj (maja jeden domek, organizuja spływy kajakowe, ostatnio otworzyli mała restaurację dla gości): mlynskadolina.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: długi weekend nad jeziorem w Polsce 03.08.26, 15:46 Też polecam Pojezierze Drawskie. Jeziora, kajaki, cudnie. Okolice Czaplinka- Zajazd Stary Drahim. Byłam, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: długi weekend nad jeziorem w Polsce 03.08.26, 14:48 Ja mogę polecić gdzie jest głośno i super Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_111 Re: długi weekend nad jeziorem w Polsce 03.08.26, 15:37 Pojezierze Brodnicka - dworek Wapionka. Odpowiedz Link Zgłoś