Dodaj do ulubionych

UE- NIE!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:06
Do czego doprowadza ta nieszczęsna Unia Europejska? Aborcja, eutanazja,
legalizacja związków homoseksualnych, legalizacja narkomanii, prawa dla
przestępców o wiele większe niż dla ofiar przestępstw itd itp.
A dla normalnych ludzi niewolnicza praca w hipermarketach za grosze lub
trochę lepiej płatna w niemieckich fabrykach aluminium czy przy spawaniu, po
której w ciągu kilku lat z człowieka zrobi się wrak.
Czy tego chcieliśmy? Czy to jest ta przyszłość dla wnuków, jak krzyczeli w
kampanii eurooszołomy?
UE=ZSRR
Obserwuj wątek
    • Gość: G. Re: UE- NIE!!! IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 03.02.05, 22:39

No, nie?

Straszna ta Unia... A mieliśmy tak poukładane w naszym Państwie...

ROTFL

G.
      • Gość: uuu koniec swiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:31
        tylka cwani przetrwaja a bez glupich i tak zgina.
    • Gość: Paweł Re: UE- NIE!!! IP: *.homeip.net / *.homeip.net 04.02.05, 16:33
      No tak. Twój nick wszystko wyjaśnia. RM - Radio Maryja jak sądzę. Jeżeli jesteś
      otumaniony/a przez to radio to nie ma sensu z Tobą dyskutować.
      • andzia31 Re: UE- NIE!!! 04.02.05, 16:48
        RM - jaka aborcja wystarczy wyjechac na Ukraine albo Bialorus czy Litwe i nie
        ma aborcji. A cenny sa bardzo konkurencyjne do Polskich. Ty chyba chcesz
        zadrzec z ginekologami:-9
        Co do EURO to jestem przekonana, ze Polska umiesci na tych monetach wizerunek
        Matki Boskiej Czestochowskiej i to nas uchroni od wyszystkiego.

Niech bedzie pochwalona Maryja ZAWSZE Dziewica!
    • Gość: RM Re: UE- NIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:47
      Jak wam bieda w dupę zajrzy to nie będziecie się wyśmiewać z wartości
      chrześcijańskich i zobaczymy czy wtedy unia wam da?
      W tym roku nie będzie waloryzacji rent i emerytur, choć ceny żywności wzrosły o
      25% po wejsciu do nowego ZSRR, bo pseudorządzący muszą te pieniądze wpłacić
      bogatym krajom, jako składkę.
      • joannabarska Prowokator czy idiota? 04.02.05, 19:18
        Myślę o osobie z nickiem "RM". Nie podoba Ci się,ze euro poniżej 4 zł? Nie
        bełkocz,bo jesli masz wodę w mózgu ,to niech ona tam nadal siedzi!
        • Gość: RM Re: Prowokator czy idiota? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:30
          No i co z tego? Dla kogo to euro? Jak są nasi pracownicy wyzyskiwani? Ponad 22
          miliony Polaków żyje na granicy i poniżej minimum socjalnego. I co z tego, że
          gospodarka we wskaźnikach się rozwija? Kto "zjada" owoce tego rozwoju? Chyba
          nie zwykły Jan Kowalski?
          • Gość: lolo Re: Prowokator czy idiota? IP: *.lublin.mm.pl 04.02.05, 20:07
            "Zwykly" Jan Kowalski niech nie czeka na pomoc panstwa.Socjalizm rozpuscil
            naród!
            • Gość: RM Re: Prowokator czy idiota? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 20:13
              Tylko niech zapie***la jak niewolnik po 12 godzin dziennie za 500 zł.
              • qqbek Re: Prowokator czy idiota? 05.02.05, 03:49
                Gość portalu: RM napisał(a):

> Tylko niech zapie***la jak niewolnik po 12 godzin dziennie za 500 zł.

Pamiętam jak kiedyś się mówiło "chodziło się na wagary, trzeba nosić ciężary"...
                teraz dodałbym do tego "i psić na tych, którym wagary się nie podobały".
                Dobre studia + 2 języki obce płynnie + nieburakowaty wygląd i raczej problemów
                z pracą nie ma... o ile się komuś chce, tak całkiem serio, pracować i jest dość
                zaradny życiowo. Są zawody, w których przyjmą Ciebie bez doświadczenia, tuż po
                studiach i z pocałowaniem ręki (Twojej rzecz jasna) dadzą coś ponad średnią
                krajową po roku pracy i sprawdzeniu się... wymagają jednak odrobiny
                cierpliwości na studia i czegoś więcej niż "czy się stoi, czy się leży 2.000
                się należy"... czyli bardzo popularnej w tym kraju postawy roszczeniowej.

A co do wstępnego postu...
                no cóż... ja wolę mieć pracę, dobrze zarabiać, podróżować bez paszportu i nie
                mieszać się do tego, czy moja sąsiadka miała przypadkiem skrobankę ostatnio.
                Innym marzy się skansen, w którym pracy nie ma, jest codziennie msza
                obowiązkowa na Anioł Pański, sąsiad donosi na sąsiada do przykościelnej milicji
                moralności na temat używania prezerwatyw przez tego drugiego. Demokracja
                zezwala na istnienie obydwu światopoglądów i wizji rozwoju kraju. Ja pozwolę
                sobie popierać ten pierwszy, chociażby ze względu na to, że ten drugi
                przewidywałby kary za "nieprawomyślność" za takie posty, jak ten mój powyższy :-
                )
      • Gość: Paweł Re: UE- NIE!!! IP: *.homeip.net / *.homeip.net 04.02.05, 21:28
        Ja się nie wyśmiewam z wartości chrześcijańskich. Jestem wierzący, chodzę do
        kościoła, ale Radia Maryja nie znoszę i nóż w kieszeni mi się otwiera jak
        uświadamiam sobie jak bardzo ta rozgłośnia niszczy zdrowy rozsądek (setek)
        tysięcy ludzi.
    • Gość: utrip Re: UE- NIE!!! IP: *.homeip.net / *.homeip.net 04.02.05, 21:38
      a co jest złego w legalizacji narkomanii??? Złe jest raczej jej
      delegalizowanie. Bo jak można komuś zabronić czegoś brać?? Warto też zwrócić
      uwagę że nawet gdy w Polsce narkotyki są nielegalne (z wyj. nikotyny) to i tak
      nie ma problemów z ich kupnem. Taka właśnie sytuacja ośmiesza polskie prawo.
      Narkomanii nie można zlikwidować delegalizując narkotyki.
      • Gość: lolo rydzykozgrzytanie IP: *.lublin.mm.pl 05.02.05, 01:20
        Radio Maryja to piąta (szosta moze?)kolumna!
    • Gość: bosman [...] IP: *.lublin.mm.pl 05.02.05, 13:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: RM Re: UE- NIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:07
      Proszę mnie nie obrażać! Oszołomy libertyńskie!
      • Gość: lolo Re: UE- NIE!!! IP: *.lublin.mm.pl 05.02.05, 17:19
        Mozna obrazic śmiecie? Czyli tu RM?
        • Gość: RM [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:14
          • Gość: bosman [...] IP: *.lublin.mm.pl 05.02.05, 18:25
    • Gość: cvb Re: UE- NIE!!! IP: *.homeip.net / *.homeip.net 05.02.05, 18:21
      Proponuję kliknąć na czerwony kosz powyżej każdej wypowiedzi kogoś o
      nicku "RM". Szkoda reagować na jego posty
      • Gość: RM Re: UE- NIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:25
        A co, prawda w oczy kole?!! Czerwoni zdrajcy!! Kiedyś Moskwa a teraz Bruksela?!
        Marzy wam się cenzura?!
        • Gość: bosman [...] IP: *.lublin.mm.pl 05.02.05, 18:26
          • Gość: RM [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:29
            • Gość: bosman [...] IP: *.lublin.mm.pl 05.02.05, 18:31
              • Gość: RM Re: UE- NIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:33
                Zabolała prawda, wazeliniarzu?!
                • Gość: lolo Re: UE- NIE!!! IP: *.lublin.mm.pl 05.02.05, 18:36
                  RM moze spokojnie klikac z Abramowic?
                  • Gość: RM Re: UE- NIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:45
                    Ty ku.. trędowata podła!! Czemu taka nienawiść przez was przemawia? Dałem
                    logiczne argumenty na początku do dyskusji o złej polityce unii europejskiej, a
                    wy co porobiliście? Zaczęliście obrażać i wyzywać?! Gratuluje poziomu oszołomy
                    europejskie!
                    • Gość: bosman [...] IP: *.lublin.mm.pl 05.02.05, 19:18
    • Gość: RM Re: UE- NIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:08
      Dziwi mnie cenzura w wyborczej, mój post został wycięty, natomiast te
      obrażające katolików i z przekleństwami po angielsku nadal tkwią.
      Czy GW narzuca jedynie słuszny styl myślenia, eliminujac jedne posty a
      zostawiajac inne?
    • Gość: RM Re: UE- NIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:56
      Zwracam honor adminom GW, również usunęli te prymitywne, obrażajace posty
      eurooszołomów.
      • Gość: dewa Re: UE- NIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 11:05
        Współczuć Bogu , że tacy jak Ty zasilają szeregi katolików.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka