Gość: Wieniawa IP: *.resetnet.pl 07.02.05, 07:38 W Lublinie jest tylko Lublinianka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MotorLublin Re: Remont stadionu przy Zygmuntowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:41 Hej wieniawa coś ci się w główkę zrobiło. idź do neurologa. gdzie twoja Norwegia co? Ty huliganie Ha Ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motor Lublin Re: Remont stadionu przy Zygmuntowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:43 Coś bredzisz. W Lublinie jest tylko MOTOR LUBLIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RKS!! Re: Remont stadionu przy Zygmuntowskich IP: *.devs.futuro.pl 07.02.05, 11:25 osiwtlenie powinno byc calego stadionu a nie tylko toru dla zuzla!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goryl Re: Remont stadionu przy Zygmuntowskich IP: *.pronet.lublin.pl 07.02.05, 11:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Remont stadionu przy Zygmuntowskich IP: *.pronet.lublin.pl 07.02.05, 11:54 moim zdaniem na takie miasto jakim jest Lublin to wstyd zeby nie było porzadnego stadionu i drurzyny 2go ligowej ale co sie dziwic jak politycy kradna pieniadze na sport na osiedlu ruta wszystkie boiska zostaly zlikwidowane i trzeba chodzic na inne osiedla bo prezes spuldzielni wziol w łape zrobili parkingi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: Remont stadionu przy Zygmuntowskich IP: *.lublin.mm.pl 07.02.05, 12:39 TŻ Sipma przy niskiej frekwencji dobre sobie. Był ktoś na meczu z Zieloną Górą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam ci Re: Remont stadionu przy Zygmuntowskich IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 07.02.05, 13:08 ja byłem jednym z ok.8000 ludzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo to moze na ME w 2012 sie wyrobią ??? HAHAHAHAHAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: Remont stadionu przy Zygmuntowskich IP: 84.201.217.* 07.02.05, 13:44 "TŻ Sipma przy niskiej frekwencji widzów" 5-8 tys widzow to malo?? Jakie widowisko sportowe oglada wieksza ilosc kibicow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUZEL FAN STADION MOTORU???? IP: *.lublin.mm.pl 07.02.05, 16:59 STADION MOTORU TO JAKAŚ BZDURA!!! TO JEST STADION MIEJSKI CHOCIAŻ BARDZIEJ NA MIEJSCU BYŁOBY "WIEJSKI" - MOZE KTOS POMYLIŁ LITERKE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llllllll Re: Remont stadionu przy Zygmuntowskich IP: *.homeip.net / *.homeip.net 07.02.05, 17:47 No nie wiem, jaki jest sens remontować stadion jak kibole i tak go zniszczą. Lepiej te pieniądze spożytkować w inny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swidnik potęga Re: Remont stadionu przy Zygmuntowskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swidnik potęga Re: Remont stadionu przy Zygmuntowskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:10 a w Swidniku....FKS.....A V I A.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek KTO TU W OGOLE SIEDZI NA TYM FORUM? IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:49 Zamiast rozmawiac o przyszlosci stadionu, to weszlo paru kiboli i przechwalaja sie, ktory klub jest lepszy. Z czego wiem, to Mistrzem Polski jest Wisla, a Motor i Lublinianka razem z Avia to niech najpierw cos pokaza w polskim futbolu. Bardzo bym chcial, zeby chociaz jedna lubelska druzyna byla w II lidze, a co dopiero w Extraklasie. Uklon w strone Lecznej. Chetnie bym tez zabral kiedys moja rodzine na mecz, ale jak wiem, ze ktores z moich dzieci moze wrocic z siekiera w plecach, to wole zeby zostaly w domu i ogladaly piekna angielska albo wloska pilke na Canal+, a nie jakas podworkowa kopanine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatosz Re: Remont stadionu przy Zygmuntowskich IP: 81.219.70.* 19.02.05, 09:45 Myśle że jest to bardzo dobry pomysł... w Lublinie będą jush 2 całkiem dobre stadiony z których można zrobić na prawde porządne obiekty. Oczywiscie mowa tu takze o lubliniance;) jak sie wstapilo jush do tej unii to trzeba ja troche wykorzystywać i starać sie o środki... Odpowiedz Link Zgłoś