Dodaj do ulubionych

Schronisko dla kotów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:09
Lepiej z tych kotow zrobic jakas zupe dla bezdomnych i glodujacych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Justyna Re: Schronisko dla kotów IP: *.lublin.mm.pl 10.02.05, 16:54
      No kurcze,świetny pomysł z tą zupą!!!Mój Boże,że też wcześniej nikt na to nie
      wpadł.
      Ja proponuję ci zacząć wyłapywać koty, zająć się ich ubijaniem,potem trzeba
      tylko jakiś wielki garnek,parę przypraw,ziemniaczki.
      Ustawisz się gdzieś przy deptaku, i będziesz ją rozdawał.
      Była kuroniówka,to teraz będzie kotówka na przykład,kocia zupa,zupa z kota...
      Można jeszcze kotlety zrobić,mniam!
      • Gość: dap Re: Schronisko dla kotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:39
        Musze sie przyznac ze osobiscie juz od dawna łapie koty w okolicach slawinka i
        przerabiam na co tylko sie da, ale przyznasz ze jesli to ujawnie to zaraz sie
        odezwa ci cholerni obroncy zwierzat, ze to niby nie humanitarne.A przeciez to
        tylko koty, lepiej z nich zrobic cos cieplego do jedzenia i nakarmic biednych u
        brata Alberta, niz budowac specjalnie dla nich jakies schroniska. Przeciez to
        jest chore!
    • Gość: Adam Re: Schronisko dla kotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:35
      Najlepiej to by było szanowny kolego,gbyś z siebie zupkę zrobił,chociaż nie
      wiem czy na takie g..,jakie z ciebie by wyszło,ktokolwiek by się pokusił.
    • anda8 Re: Schronisko dla kotów 11.02.05, 14:29
      Tak naprawdę, to psów tez nie ma co trzymać w schroniskach - lepiej zjeść, albo
      przerobić na coś przydatnego.
      A jaki masz pomysł na bezdomnych? Ludzi starych i chorych?
      dzieci w domach dziecka?
      Bo to chyba pytanie,które powinieneś sobie zadać.
      Przepraszam, ale twój poziom jest żenujący.
    • Gość: maxi Re: Schronisko dla kotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 18:57
      Ty huju, bandyto, myślisz że zwierze nie czuje???
      Tacy bandyci jak ty mają popaprane w mózgu- to udowodnione, więc lepiej idź sie
      leczyć. A poza tym uważaj. Mam znajomych na sławinku i już cie namierzają-
      zobaczymy na jakie danie przerobić twój śmierdzący tyłek.
      • kkkkk4 Re: Schronisko dla kotów 14.02.05, 19:26
        Jakiś niedowartościowany sukinsyn. LECZ SIĘ PSYCHOLU, A NAJLEPIEJ SIE POWIEŚ,
        ALBO STRZEL SOBIE W ŁEB- ULŻYSZ ŚWIATU.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka