Gość: max IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 19:00 zakladajcie to sobie, ale z dala od lublina... o moj boshe... tego katolicyzmu w lublinie juz naprawde za wiele, z czym do europy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bang! Re: Bank Wielkopostny i inne pomysly... IP: 129.81.192.* 13.02.05, 20:55 Szczegolnie podoba mi sie propozycja powstrzymywania sie od ogladania telewizji - przypomnialo mi sie jednoczesnie jak to kiedys (w latach szescdziesiatych) radykalna mlodziez islamska w Arabii Saudyjskiej usilowala zburzyc nadajnik telewizyjny oraz antene nadawcza TV. W koncu... to zrodlo rozpowszechniania grzechu i dodatkowych pokus! =================================================================== Tylko pod krzyzem i LPR-u znakiem Polska bedzie Polska, a Polak Polakiem! =================================================================== Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 22:08 a ojciec dyrektor pewnie zaciera rece... piekny roman tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
alex2222 Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos 13.02.05, 22:27 spokojnie,nikt rozsądny się tym nie zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos IP: *.lublin.mm.pl 13.02.05, 23:12 Pomoc starszym i chorym TAK,ale po co zaraz "bank"? A z nieoglądaniem telewizji to więcej niz smieszne. Przeniescie sie o kilkadziesiat lat do tyłu...W Lublinie jak cos wymyslą to przewaznie jest co najmniej kulawe. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos 13.02.05, 23:37 A może tak po prostu, bez żadnych deklaracji do durnego kato-banku, przestaniecie oszukiwać, okradać, dawać i brać łapówy, pchać się do koryta, przestaniecie być zakłamanymi obłudnikami, przestaniecie bić żony, czy znęcać się nad rodziną, zalewać ryja, obmawiać innych, ryć doły, cudzołożyć, sięgać po sex z małolatami, zażywać narkotyki... itd., itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankowiec Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos IP: 1.5.* / *.umcs.lublin.pl 14.02.05, 07:22 Ja chce u nich wziac kredyt, moze ktos wie na jakich warunkach jest on udzielany? Nie moge powstrzymac sie od uprawiania sexu, ogladania TV i olewania praktyk religijnych. Przeciez to czysta fantasmagoria, Mrozek w realu, czy jakos tak. Naprawde w XXI mlodziez angazuje sie w takie gowniane przedsiewziecia? Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos 14.02.05, 11:15 Wy za to jesteście strasznie mądrzy, nowocześni, tolerancyjni i oświeceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość22 Baloniki napompowane! IP: 213.238.77.* 14.02.05, 17:34 Wydaje mi sie folkatka, że nie ma co komentowac durnych wypowiedzi. Jesli ktoś nie dorasta do jakichkolwiek wymagań, to jego reakcja jest taka, aby ponizyć - nawet tylko słownie - tych, co cos niecos od siebie wymagają i się z tym nie kryją. Nie czepiaj sie tych, co słowami własne ego pompują, jacy to mądrzy wobec tego katolickiego ciemnogrodu, co od 2000 lat powtarza wezwanie do nawrócenia, przemiany zycia, miłości. Baloniki... BUM!!! O przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abel Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:56 Uderz w katolstol a folkatka sie odezwie( nie nozyce) hahahahahahah! Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos 15.02.05, 15:19 Nie zawsze, ale czasem, jak mnie coś wnerwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina opis tej mlodziezy IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 12:54 Ja wiem jak taka mlodziez wyglada - dlugie wlosy, gitara na plecach, pantofelki, czarne spodnie, sweter zielony, okulary (nawet jak nie ma wady wzroku), kurtka koloru szarego, plecak typu "kostka", a w srodku biblia, lancuszek z duzym krzyzem na szyi (bardzo widoczny) - najczesciej widoczni przy kosciele albo jakis oazach. A jak idziesz kolo nich i uzyjesz wulgarnego slowa to najchetniej by zaczeli cie pouczac, przytaczajac jakies cytaty z biblii. Jak sa w wieku policealnym to na pewno studiuja na KULU i chodza na wszystkie mozliwe kolka zainteresowan. Krotko mowiac - religijny szpan - tylko nie wiem przed kim. Chyba przed kolegami takimi jak oni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: opis tej mlodziezy IP: *.it-net.pl 14.02.05, 13:23 cos jeszcze masz do dodania?? czasem zastanowcie sie co wiecie o drugim czlowieku??czy to jak wyglada,czy gdzie studiuje o czyms przesadza? nie chcesz nie udzielaj sie ale szanuj wybor innych. ja nie biore w tym udzialu ale nikogo za to nie krytykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: opis tej mlodziezy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.02.05, 16:40 A ja w przeciwieństwie do Ciebie znam tę młodzież, która do tego opisu zdecydowanie nie pasuje. Też kiedyś angażowałam się w działalność FSD, teraz studiuje na UW. Może przydałoby się wyjaśnienie którego zabrakło w artykule: ta akcja jest skierowana przede wszystkim do DZIECI. One potrzebują "namacalnych" dowodów swoich postanowień. Nie dziwię się więc, że dorosłym takie działania mogą się wydawać dziecinne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszmasz Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 13:44 Ja krótko powiem: boże chroń mnie przed katolikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankowiec Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos IP: 1.5.* / *.umcs.lublin.pl 14.02.05, 15:57 Mądrze gadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:10 wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
muminek33 Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos 14.02.05, 23:45 A juz sie balem,ze to mlodziez wszechpolska cos u nas zaklada.To ich sie najbardziej bym obawial,tzreba ich szybko zamykac i leczyc poki nie jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:34 to super pomysł,niech zaowocuje w sercach tych którzy w to weszli Odpowiedz Link Zgłoś