Dodaj do ulubionych

Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopostny

IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 19:00
zakladajcie to sobie, ale z dala od lublina... o moj boshe... tego katolicyzmu
w lublinie juz naprawde za wiele, z czym do europy???
Obserwuj wątek
    • Gość: Bang! Re: Bank Wielkopostny i inne pomysly... IP: 129.81.192.* 13.02.05, 20:55
      Szczegolnie podoba mi sie propozycja powstrzymywania sie od ogladania
      telewizji - przypomnialo mi sie jednoczesnie jak to kiedys (w latach
      szescdziesiatych) radykalna mlodziez islamska w Arabii Saudyjskiej
      usilowala zburzyc nadajnik telewizyjny oraz antene nadawcza TV.
      W koncu... to zrodlo rozpowszechniania
      grzechu i dodatkowych pokus!

===================================================================
      Tylko pod krzyzem i LPR-u znakiem
      Polska bedzie Polska, a Polak Polakiem!
      ===================================================================
    • Gość: jola Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 22:08
      a ojciec dyrektor pewnie zaciera rece... piekny roman tak samo
    • alex2222 Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos 13.02.05, 22:27
      spokojnie,nikt rozsądny się tym nie zainteresuje.
      • Gość: lolo Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos IP: *.lublin.mm.pl 13.02.05, 23:12
        Pomoc starszym i chorym TAK,ale po co zaraz "bank"? A z nieoglądaniem telewizji
        to więcej niz smieszne. Przeniescie sie o kilkadziesiat lat do tyłu...W
        Lublinie jak cos wymyslą to przewaznie jest co najmniej kulawe.
    • dociek Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos 13.02.05, 23:37
      A może tak po prostu, bez żadnych deklaracji do durnego kato-banku,
      przestaniecie oszukiwać, okradać, dawać i brać łapówy, pchać się do koryta,
      przestaniecie być zakłamanymi obłudnikami, przestaniecie bić żony, czy znęcać
      się nad rodziną, zalewać ryja, obmawiać innych, ryć doły, cudzołożyć, sięgać po
      sex z małolatami, zażywać narkotyki... itd., itd.
    • Gość: bankowiec Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos IP: 1.5.* / *.umcs.lublin.pl 14.02.05, 07:22
      Ja chce u nich wziac kredyt, moze ktos wie na jakich warunkach jest on
      udzielany? Nie moge powstrzymac sie od uprawiania sexu, ogladania TV i olewania
      praktyk religijnych. Przeciez to czysta fantasmagoria, Mrozek w realu, czy jakos
      tak. Naprawde w XXI mlodziez angazuje sie w takie gowniane przedsiewziecia?
      • folkatka Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos 14.02.05, 11:15

Wy za to jesteście strasznie mądrzy, nowocześni, tolerancyjni i oświeceni.
        • Gość: Gość22 Baloniki napompowane! IP: 213.238.77.* 14.02.05, 17:34
          Wydaje mi sie folkatka, że nie ma co komentowac durnych wypowiedzi. Jesli ktoś
          nie dorasta do jakichkolwiek wymagań, to jego reakcja jest taka, aby ponizyć -
          nawet tylko słownie - tych, co cos niecos od siebie wymagają i się z tym nie
          kryją. Nie czepiaj sie tych, co słowami własne ego pompują, jacy to mądrzy
          wobec tego katolickiego ciemnogrodu, co od 2000 lat powtarza wezwanie do
          nawrócenia, przemiany zycia, miłości. Baloniki... BUM!!! O przepraszam.
    • Gość: abel Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:56
      Uderz w katolstol a folkatka sie odezwie( nie nozyce)
      hahahahahahah!
      • folkatka Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos 15.02.05, 15:19
        Nie zawsze, ale czasem, jak mnie coś wnerwi.
    • Gość: karolina opis tej mlodziezy IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 12:54
      Ja wiem jak taka mlodziez wyglada - dlugie wlosy, gitara na plecach, pantofelki,
      czarne spodnie, sweter zielony, okulary (nawet jak nie ma wady wzroku), kurtka
      koloru szarego, plecak typu "kostka", a w srodku biblia, lancuszek z duzym
      krzyzem na szyi (bardzo widoczny) - najczesciej widoczni przy kosciele albo
      jakis oazach. A jak idziesz kolo nich i uzyjesz wulgarnego slowa to najchetniej
      by zaczeli cie pouczac, przytaczajac jakies cytaty z biblii. Jak sa w wieku
      policealnym to na pewno studiuja na KULU i chodza na wszystkie mozliwe kolka
      zainteresowan. Krotko mowiac - religijny szpan - tylko nie wiem przed kim. Chyba
      przed kolegami takimi jak oni.
      • Gość: maja Re: opis tej mlodziezy IP: *.it-net.pl 14.02.05, 13:23
        cos jeszcze masz do dodania??
        czasem zastanowcie sie co wiecie o drugim czlowieku??czy to jak wyglada,czy
        gdzie studiuje o czyms przesadza?
        nie chcesz nie udzielaj sie ale szanuj wybor innych.
        ja nie biore w tym udzialu ale nikogo za to nie krytykuje.
      • Gość: elka Re: opis tej mlodziezy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.02.05, 16:40
        A ja w przeciwieństwie do Ciebie znam tę młodzież, która do tego opisu
        zdecydowanie nie pasuje. Też kiedyś angażowałam się w działalność FSD, teraz
        studiuje na UW.

Może przydałoby się wyjaśnienie którego zabrakło w artykule: ta akcja jest
        skierowana przede wszystkim do DZIECI. One potrzebują "namacalnych" dowodów
        swoich postanowień. Nie dziwię się więc, że dorosłym takie działania mogą się
        wydawać dziecinne.
    • Gość: miszmasz Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 13:44
      Ja krótko powiem: boże chroń mnie przed katolikami.
      • Gość: bankowiec Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos IP: 1.5.* / *.umcs.lublin.pl 14.02.05, 15:57
        Mądrze gadasz.
        • Gość: kinio Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:10
          wlasnie
          • muminek33 Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos 14.02.05, 23:45
            A juz sie balem,ze to mlodziez wszechpolska cos u nas zaklada.To ich sie
            najbardziej bym obawial,tzreba ich szybko zamykac i leczyc poki nie jest za
            pozno.
    • Gość: muzyk Re: Młodzież Lubelszczyzny zakłada Bank Wielkopos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:34
      to super pomysł,niech zaowocuje w sercach tych którzy w to weszli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka