Dodaj do ulubionych

ginekologia-laser

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:51
Szukam w Lublinie lekarza,który usuwa nadżerki szyjki macicy laserem
Obserwuj wątek
    • Gość: kasztan Re: ginekologia-laser IP: *.server.ntli.net 16.02.05, 13:33
      jestes pewna ze chodzi o laser? ja o laserowym usuwaniu nadzerki nie slyszalam.
      slyszalam natomiast o zamrazaniu cieklym azotem, ze jest to najlepszy sposob
      dla kobiet ktore nie rodzily, sama sie do takiego zabiegu przymierzam.
    • Gość: kundka Re: ginekologia-laser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:51
      są różne metody usuwania nadżerek, jedną z nich jest metoda laserowa,ale nie
      mam pojęcia kto w lublinie to robi. Zazwyczaj ginekolodzy
      proponują "przepalankę" albo zamrażanie.Kasztanku czy mogłabyś napisać do kogo
      wybierasz się na zamrażanie i za ile?
      • Gość: kasia Re: ginekologia-laser IP: *.umcs.lublin.pl / *.umcs.lublin.pl 16.02.05, 14:39
        Na ul. Grażyny jast Wschodnie Centrum Leczenia Nadżerek czy coś podobnego. Tam
        dr Leszek Radomski zajmuje sie leczeniem nadzerek promieniami podczerwonymi.
        Nie wiem czy to to samo co laser ale to najnowsza metoda. Żadnych śladów ani
        blizn, które by utrudniały poród.
        • Gość: aka Re: ginekologia-laser IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 16.02.05, 21:23
          Kasiu potwierdzam. To zabieg fotokoagulacji i nie boli.Można po zabiegu
          normalnie funkcjonować. Ja to przeszłam właśnie u tego lekarza i polecam gorąco.
          • Gość: aka Re: ginekologia-laser IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 16.02.05, 21:26
            To znowu ja.Chce jedynie dopisać,że polecam dr Radomyskiego wszystkim tym
            kobietom, które chcą bezstresowo chodzić na wizyty- tudzież leczyć się u
            ginekologa.
      • Gość: kasztan Re: ginekologia-laser IP: *.server.ntli.net 17.02.05, 01:03
        aktualnie jestem za granica, ale jak tylko wroce to mam zamiar zrobic
        zamrazanie u dr Krzysztofa Bojnara, przyjmuje w Profamilii (prywatne gabinety
        lekarskie) na Lipowej, najpierw trzeba sie umowic, najlepiej telefonicznie
        (tel.5326404) na wizyte, zeby obejrzal czy nie trzeba czegos podleczyc. samo
        zamrazanie 200-300 zl. i trzeba sie liczyc z tym, ze potem jeszcze ze dwa razy
        trzeba przyjsc na kontrole. da sie to zrobic niestety chyba tylko prywatnie,z
        tego, co wiem to w szpitalach nie chca tego robic, bo uwazaja to za ''nikomu
        niepotrzebne''...
    • Gość: kundka Re: ginekologia-laser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:38
      A cenowo jak to wygląda??
      • Gość: aka Re: ginekologia-laser IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 20.02.05, 12:51
        Jeśli chodzi o cenę to 400 złoty ewentualne powtórzenia są wliczone w tę cenę
        (niewiadomo jak duża ta nadżerka).Przynajmniej ja i moja siostra tak miałyśmy.
        Ogólna wizyta to 50 złoty.Szczegółów można dowiedzieć się podczas wizyty.To
        bardzo wporządku facet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka