Gość: marcin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 18:15 Bożena Wróbel z TV Lublin czy nie powinna pójść już na emeryturę?Czy nie ma atrakcyjnieszych i zdolniejszych dziennikarek w Lublinie,nie chce mi się oglądać panoramy jak ją widzę......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo Re: Bożena Wróbel z TV Lublin IP: *.lublin.mm.pl 19.02.05, 20:12 Marcinie,nie zachowuj sie jak chamisko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu klka jak wszedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 08:29 za to pani pogodynka troche nam to rekompensuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: klka jak wszedzie IP: *.devs.futuro.pl 20.02.05, 11:04 Ja myślę ze ona się nie przegląda w lusterku bo by chyba sama zrezygnowała z tej pracy tam,albo powinna zrobić sobie operację plastyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olala Re: klka jak wszedzie IP: *.server.ntli.net 01.03.05, 18:30 no co ty...???? przeciez ona jest tragiczna (ta pogodynka)!!! tak jakby nie bylo ladniejszych dziewczyn w Lublinie i ten niski glos i akcent. powinna brac chyba jakies lekcje u logopedy. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Bożena Wróbel z TV Lublin 20.02.05, 14:31 Wiesz, Konstytucja RP jednak daje obywatelom prawo do pracy. Nie można tak z góry wywalać kogoś na emeryturę ;p Mimo znanych wielu przypadków, gdy w myśl obecnego, "rozwojowego" systemu społeczno-gospodarczego wypier** się na przymusową emeryturę tych, co im się uda spełnić wymogi, a pozostałych po prostu na bruk i tak kolejny zakład pracy się kasuje. Bo podobno mamy wszystkiego za dużo, zwłaszcza miejsc pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: Bożena Wróbel z TV Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 14:40 ale koledzy nie o tym. moze sobie dalej pracowac w TVP tylko niech zejdzie z przed kamery. papierkowa jakas robota sie po znajmosci zawsze znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Re: Bożena Wróbel z TV Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:03 no Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Bożena Wróbel z TV Lublin 20.02.05, 15:12 Czy p.Bozena Wróbel to komuszka, żescie tak na nią napadli? Ja widzę profesjonalistkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Bożena Wróbel z TV Lublin IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 01.03.05, 09:00 Uwazam , że lepszy Wróbel w telewizji niz na dachu, czuje się jak w starym kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Bożena Wróbel z TV Lublin 01.03.05, 09:32 ja bym poszedł dalej w takim rozumowaniu. Dlaczego takiego wymogu jak konieczność pięknego wrażenia z oglądu w telewizji nie przenieść na całość naszego życia?. Tak więc, na ulicach i we wszelkich miejscach publicznych pozwolić pokazywać się tylko ludziom młodym, pięknym, sprawnym. Dla reszty ustanowić zakaz pokazywania się w towarzystwie tamtych. Będziemy mieli obraz świata na miarę wyobrażenia, w chwili naszej młodości i naszego piękna. Przecież Marcinie Ciebie nie spotka nieszczęście obrzydzenia swoim widokiem czyjegoś postrzeganie świata. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abel Re: Bożena Wróbel z TV Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:28 Nie bede tu o urodzie i latach bo zbyt czesto mamy przyklady pieknych mlodych z wyzszym wyksztalceniem do lat dwudziestu ...z piecioletnim stazem............. Jednak gdy widze pania Bozene Wrobel wraca wspomnienie z lat dziewiedziesiatych i jej popisow w lokalnych gazetach na temat lubelskich ksiegarn. Wiadomo ze jedne likwidowano z powodu ekonomicznych ,inne z powodu konkurencyjnosci a jeszcze inne likwidowano z powodu wysokich cen najmu gdy sie okazalo ze lokal odzyskali dawni wlasciciele i zadali komornego w wysokosci zaporowej Tak bylo z ksiegarnia na :Szopena" jak tez z EMPiKiem przy Krak Przedm 20 Spadkobiercy po kilku latach sadow uzyskali wyrok dla siebie korzystny i podniesli tak koszt najmu ze w przeciagu trzech miesiecy udalo im sie rozlozyc na lopatki KMPiK i puscic z torbami ksiegarnie i wszystkich pracownikow.Pani Wrobel zabraklo obiektywnosci ,w pisaniu ,byla widziala nawet przyjaznila sie z paniami z czytelni co nie przeszkadzalo jej napisac stek bzdur na temat dzialalnosci gniazda komuchow i czerwonej placowki..........Tak bylo na czasie wiec dolozyla o brudzie zasciankowosci i niepotrzebie tej placowki.Profesjonalizm w faszowaniu prawdy i obluda w spotkaniach z pracownikami.Dlatego zawsze bede powatpiewal w prawdziwosc materialu przekazywanego przez pania Wrobel i nie tylko ja!Wracajac do owczesnych zapewnien kamienica na zewnatrz nic nie wypiekniala straszy dalej szarobrudna elewacja strzepami drutow witrynami jak z dawnyh zydowskich ulic ,tu but , tu wietrzaca sie koszula ,brakuje pierzyn w oknach.Mamy deptak a jak sie rozejrzymy to mamy i brzydote i zasciankowosc i handel mydlem i powidlem. Wielu lublinian to pamieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Bożena Wróbel z TV Lublin IP: *.devs.futuro.pl 01.03.05, 19:38 Co tam B.W,mnie sie podoba Marta Hałas od pogody,ale i ta druga od pogody tez jest niezła/chyba Gardias,imie mi wypadło z głowy/.Chyba najładniejsze w calej lubelskiej TVP. A Kurzępa jest piekna? Mimo,że młodsza od B.W i jakoś jej sięnikt nie czepia,a pracuje juz w TVP3 Lublin chyba od czasu upadku NTL Lublin. Odpowiedz Link Zgłoś