Forum   windows 2000

windows 2000

(97 wyników)
  • Witam. Chciałbym zainstalować windowsa 2000. Czy system sam sobie znajdzie sterowniki do wszystkich urządzeń (np. port usb, nagrywarka) jak millenium czy xp, czy może być z tym problem? Chciałbym to sam zrobić ale jako totalny laik obawiam się, że po drodze będą jakieś schody. Teraz mam też 2000 ale jest totalnie zainfekowany i ślimakowaty, dlatego chciałbym sformatować dysk i od początku zacząć instalację. Dzięki za info.
  • jak zainstalować windowsa 2000 przy nie działającym cd-romie posiadając sieć? Z góry serdeczne dzięki za odpowiedź.
  • Szukam pomocy w instalacji Windowsa 2000 lub XP na wadliwym Windowsie 98 SE. Kupilem dzieciom komputer procesor Pentium 500,128 RAM,10GB Pamieci z zainstalowanym Windows 98(wadliwie jak sie okazuje).Co powinienen teraz zrobic,prosze o kolejnosc dzialania poniewaz bede to staral sie zrobic pierwszy raz.Jezeli chodzi o Windows 98 to po wlozeniu plytki instalacyjnej Windows 2000 pojawia sie komunikat"This application cannot run with current monitor depth,they may not be enough memory" -jest 9,6...
  • Moja koleżanka ma komputer - Celeron 400Mhz, 32mb RAM i 7GB HD.System Windows 98. Komputer używa wyłącznie do pracy biurowej i słuchania muzyki. Teraz chce się podłączyć do internetu. Czy nie byłoby lepiej aby zmieniła system na W2000 lub Ubuntu ? Jak sądzicie?
  • Próbuję zestawić dual-boot z Linuksem i Windowsem 2k. W BIOS'ie jest czas UTC (czas uniwersalny). Niestety windows nie jest w stanie przyjąć tego do wiadomości. Podpowiedź z google'a (wpis w rejestrze RealTimeIsUniversal=(DWORD)1) jest prawie skuteczna, system po starcie wyświetla prawidłowy czas lokalny (zgodnie z podaną strefą), ale po kilku(dziesięciu) minutach ponownie ładuje czas z przesunięciem o 2 godziny. Czy macie pomysły jak to obejść? Rozwiązania typu ustaw linuksa do...
  • Witam Jak mam wykonać formatowanie, skoro w win 2000 nie ma zakładki do tworzenia dyskietki startowej? Prosze o pomoc.
  • Witam! Mam problem z Windowsem 2000.Otoz po polaczeniu sie z internetem (lacze sie przez modem) po chwili wyskakuje komunikat,ze svchost.exe wykonal nieprawidlowa operacje.Po kliknieciu OK, wszystko niby jest dobrze,mozna przegladac strony,ale pozniej nie mozna sie rozlaczyc (rozlaczam sie wyciagajac kabel)Ponowne polaczenie jest mozliwe dopiero po zresetowaniu kopa.Czy wie ktos co to moze byc??Bede wdzieczny za wszystkie wskazowki jak sobie poradzic. Pozdrawiam
  • Witam Mam problem - moj system oper. to Windows 2000 Professional w wersji amerykanskiej (komputer byl sciagniety z USA w calosci), i nie moge uzywac polskich liter. Z tego co udalo mi sie zorientowac to koniecznie jest zainstalowanie wersji Windowsa PL jakiejs, ale aby bylo to mozliwe musi ona byc koniecznie nowsza niz 2000. Probowalem zaisntolawc wersje starsze, ale nie dalo rady. Sciaganie czcionek polskich jest bezcelowe gdyz nie moge i tak w win ustawic polskiej klawiatury (po pr...
  • Jak w Windows 2000 zmienic nazwe Administrator? Z gory dzieki.
  • Witajcie. Czy to prawda, że Windows 2000 nie obsługuje portów USB? Jeżeli tak jest, to czy jest jakiś sposób na obejście tego problemu? Mam Windowsa 2000 a musze używać USB. Pozdrówka. Arelis.
  • Mam problem z windows 2000. Mój komputer sam się resetuje po załadowaniu systemu. Próbowałem usunąć tę usterkę na poziomie sprzętu. Nic to nie dało. Może ktoś z Was miał podobny kłopot i wie jak go usunąć lub co może być przyczyną? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
  • witam, zainstalowałem windowsa 2000, ale w panelu Dżwieki i multimedia brak urządzeń do ODWTARZANIA DŻWIĘKU.... skąd sciągnąc/ jak poradzić sobie z problemem?
  • Jak w temacie czy działa GG 6.0 build 141 na windows 2000?
  • Witam, Dzisiaj sobie go postawilem i mam taki problem, kupilem niedawno nowy sprzet do kompa i XP odpalal sie szybciutko. Mianowicie chodzi mi o to ze, 2000 odpala sie strasznie dlugo. Czy jest na to jakis patch/poprawka? Prosze, o pomoc! pozdrawiam
  • Aktualnie mam Windows Me ale chciałbym zainstalować 2000. Czy wszystkie programy chodzące pod Me będą chodziły pod 2000? A jeżeli nie, to które?
  • Nie mogę zainstalować aplikacji dla firefoxa: Aktualizacja zabezpieczeń dla systemu Windows 2000 (KB896423) Pakiet zbiorczy aktualizacji 1 dla systemu Windows 2000 z dodatkiem Service Pack 4 (KB891861). Co się z tym robi?
  • Zainstalowalam sobie Win 2000. Moj komputer pod 98 samoczynnie sie wylaczal a pod 2000 musze zawsze recznie go wylaczac. Czy win 2000 nie mozna jakos skonfigurowac zeby komputer sam sie wylaczal?? Z gory dzieki za pomoc.
  • PIII 535/133 hd Seagate Baracuda II po sformatowaniu dysku instalacja czysta
  • Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 19:06, on 2007-01-14 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\csrss.exe C:\WINNT\SYSTEM32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\WINNT\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashS...
  • Czesc, nie bede oryginalna - licze na pomoc:) Komputer zwolnił, krzyczy, że ma za mało pamięci wirtualnej, choc malo co na nim robie. W menedżerze zada podwajaj sie procesy, np svchost mam 3 razy:(. Nod nie wykrywa nic, mks tez, adware juz uzylam teraz czas na logi. Moze ktos pomoze, prosze... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:09:40, on 2006-12-30 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINN...
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się