Gość: Bang ! IP: 129.81.192.* 23.02.05, 01:46 Czy ta trzecia oferta to BMW? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: Samochody dla marszałka IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 23.02.05, 07:09 No debil, na litość boską, debil!!! i to jaki niekumaty !!! Nie umiesz czytać - dwóch z nich to dealerzy Skody i trzeci to Opel !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Samochody dla marszałka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 07:48 nie wymagaj dużo od bang-a!krytykować innych tylko umie a w lustro nigdy nie patrzy baranek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NUNY@GAZETA.PL Re: Samochody dla marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:22 Oczywiście wygr aten ,który najwięcej wychlał wódy z czerwono -zieloną mafią i dał kaske na MOTOREK. Odpowiedź to jeden z dileró Skody,ale nie tne związany z podkańskim ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwazz Re: Samochody dla marszałka IP: *.crowley.pl 23.02.05, 13:36 niestety nie jest to jednoznaczne, zdanie brzmi mnie wiecej ... dwoch z nich to przedstawiciele skody i opla ... poprawnie powinno brzmiec dwoch z nich to przedstawiciele skody a trzeci opla ... piewsze zdanie moznaby napisac w momencie kiedy nie znamy trzeciego dealera ... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bang ! Re: Samochody dla marszałka... IP: 129.81.192.* 23.02.05, 16:22 Panie "JA"... zamiast zastanawiac sie gleboko nad tym kto jest "kumaty", a kto nie jest rzeczytaj, prosze, raz jeszcze tekst notatki "G.Wyb." - powoli, bardzo powoli i spokojnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam ci to jest móżdżki w gazecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:30 ...jeśli ofert jest trzy - a dwie dotyczą Skody, a jedna Opla - to gdzie panowie z Gazety dojrzeli trzy marki samochodów? Baaardzo fajne z Was móżdżki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samoobrona Re: Samochody dla marszałka IP: 83.28.201.* 23.02.05, 18:51 ciekawe jak to zrobią daję sobie uciąć dwie ręce że wygra Opel tylko nie Tęczy a on na tym zarobi. Tęcza to włascićiel salonu Opla w Zamościu i radny wojewódzki i czołowy działacz SDPL. Odpowiedz Link Zgłoś