Dodaj do ulubionych

viki zdaje na kul

11.06.02, 14:17
no nareszcie jakas kampania medialna dla mojej szacownej uczelni.
dosc juz UW w "klanie" sie na reklamowało.
wspaniała uczelnia wprawdzie nie potrzebuje reklamy, jej imie jest znane
wszedzie , ale może w końcu przez to ,że ona(viki) tam bedzie "studiowac" i cos
wiecej bedzie wiadomo o kul-u , znajomi przestaną zadawac mi ciągle to samo
pytanie ; czemu nie zostałem księdzem tylko historykiem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: otho Re: viki zdaje na kul IP: 217.97.141.* 11.06.02, 17:18
      to po kulu można zostać historykiem????????
      • raduli Re: viki zdaje na kul 12.06.02, 13:31
        nie każdemu sie to udaje , nie którzy nie moga napisac pracy magisterskiej i
        licza na sukces wyborach prezydenckich
    • Gość: kts Re: viki zdaje na kul IP: local.ethernet* / 192.168.0.* 11.06.02, 18:13
      A kto to jest Viki?
      • Gość: KUBEK Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 11.06.02, 19:50
        NO WŁAŚNIE
        • Gość: Solo Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 08:27
          Viki to ministrant który właśnie idzie na KUL aby zostać księdzem. No , już
          wiecie?
        • lucy_z Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? 12.06.02, 08:29
          Gość portalu: KUBEK napisał(a):

> NO WŁAŚNIE

:))))
          To z serialu "Plebania". A imię pochodzi chyba od Wiktorii??? Chyba pisze się
          przez "W"???
          • raduli Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? 12.06.02, 13:35
            miło mi poznac profesora Miodka , ale co pan tu robi, przecież trzeba szykowac
            Wrocław przed kolejna falą,

zgadza sie to jest skrót od imienia weronika , zaproponowałem tą forme pisowni
            imienia ponieważ "Wyki" kiepsko brzmi.
            • Gość: Solo Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 13:54
              Misiu a czemu Wyki, a nie Wiki skoro Viki?
              • freon Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? 12.06.02, 14:09
                A gdzie ma ta biedna Wiki zdawać skoro jest z serialu Plebania:o))) I założę
                się, że się dostanie!

Serial Plebania.... że też ludzie nie mają co robić......:o))))
                • faciu Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? 12.06.02, 15:05
                  Na KUL-u studiuja największe szatanisty....:))
                  • raduli Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? 12.06.02, 15:20
                    HMMMMMMMMMM cikawe
                    • Gość: empi Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? IP: *.ltk.com.pl 12.06.02, 15:23
                      a co to jest KUL?
                      • Gość: otho Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? IP: 217.97.141.* 12.06.02, 15:39
                        Nie zgadzam się z Tobą faciu byłem kiedyś na KULu i widziałem tam tylko księży
                        i siostry zakonne ( te od folijek też tam chyba były)
                        • Gość: KTS Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? IP: local.ethernet* / 192.168.0.* 12.06.02, 18:20
                          TRZEBA BYŁO POJECHAĆ TAM GDZIE MIESZKAJĄ NORMALNE STUDENTKI(POCZEKAJKA JEŻELI
                          COŚ CI TO MÓWI).100% ŻE BYŚ SIĘ NIE NUDZIŁ
                          • faciu Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? 12.06.02, 18:34
                            Ale tam was strasznie siostry pilnują....przecie tam nie dało się żadnej
                            imprezy normalnej zrobić....No chyba że coś sie ostatnio zmieniło....

Otho ! - jesteś pewien żeś tylko księży i siostry tam widział ??? Coś z oczami
                            facet nie tak.....łap lepiej za folijkę ona ci pomoże..
                            :))
                            • Gość: Muminek Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.06.02, 23:01
                              Poczekajka o ile wiem to jest kosciół,to tam studentów trzymali?
                              • faciu Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? 12.06.02, 23:15
                                Koł poczekajki był fajny park i stary dom (dziś chyba odbudowany)..
                                • Gość: Muminek Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.06.02, 23:32
                                  Ten park to jest kawałek od poczekajki bo jest tam jeszcze szpital.Nie wiem co
                                  dla Ciebie jest poczekajką czy koscioł który się tak nazywa czy akademik koło
                                  drukarni na KUL-u.Park jest dalej taki sam a stary domek odwalili na błysk i są
                                  tam chyba prywatne kwatery.Kiedyś tam byly jeszcze dzialki ale zrobili korty
                                  tenisowe i boiska do kosza a teraz koncza budować hale sportową.
                                  • Gość: kts Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? IP: local.ethernet* / 192.168.0.* 13.06.02, 01:22
                                    Dla mnie "Poczekajka "zawsze bedzie oznaczać akademiki.Zapytaj każdego
                                    taksówkarza o "poczekajkę" na pewno nie będzie mówił o kościele
                                    • Gość: Grendel Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? IP: *.swit.futuro.pl 13.06.02, 08:14
                                      A czy ktoś może wie skąd się wzięła nazwa "Poczekajka"? Dla mnie zawsze to
                                      brzmiało trochę śmiesznie. Czy to ma jakiś związek z czekaniem?. Jeśli tak to
                                      na co? Czy ktoś może zaspokoić moją ciekawość?
                                      • raduli Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? 13.06.02, 12:29
                                        trzeba było czekac aż siostra z akademika zawoła dziewczyne, dawniej nie można
                                        było wchodzic i odwiedzac tak jak teraz , były godziny odwiedzin(żadkie), w
                                        innych terminach należało czekac
                                        • Gość: otho Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? IP: 217.97.141.* 14.06.02, 11:34
                                          A jak wino smakowało na dachu akademika. Mmmmmmmmm
                                          • raduli Re: Z KTÓREJ BAJKI JEST TA VIKI? 15.06.02, 13:47
                                            i w parku obok dworku grafa .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka