Forum   1999

1999

(369 wyników)
  • Niepodleglej i od Wschodu i od Zachodu. Bylo, minelo to sie skonczylo Od czasu przynaleznosci do NATO (1999) i do UE (2004) ale milo to wspomniec.
  • Kupię kilka Fiatów 126p rok produkcji 1995-1999.
  • Czy ktos pamieta film "Kosmos 1999"?
  • Jaka jest różnica między kliamtyzacją zwykłą a climatronic w oplu vectra, rocznik 1999? Czy w ogóle warto zwracać na to uwagę przy zakupie takiego samochodu?
  • Witam mam do sprzedania Passata B5 1999(grudzień), z silnikiem 1,6 101 koni, 230 000 km,zarejestrowany w Polsce, bezwypadkowy, klima automatyczna, ABS, centralny zamek z pilota, elektryczne szyby z przodu z i z tyłu, elektr. lusterka, radio z cd, zarejestrowany hak, komplet opon zima i lato, jakby ktoś był zainteresowany to zdjęcia mogę wysłać na maila, tel. 607549012
  • chce kupić drugi samochód w rodzinie, co myślicie o saxo z 1999 roku benzyna 1,1 ? ma służyć do jazdy po mieście (2 dorosłych i 2 dzieciaków ?). Co z awaryjnością ? utrzymaniem ? spalaniem ? Proszę o opinie posiadaczy takich aut.
  • Drzewiecki był zatrzymany w 1999 r. przez policję w USA? wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Drzewiecki-byl-zatrzymany-w-1999-r-przez-policje-w-USA,wid,10578424,wiadomosc.html
  • Pilnie sprzedam Nissana Almera z 1999 roku 3D 1.4 16V Szczegóły : kristal.fm.interia.pl
  • Wczoraj przypadkiem obejrzalem odcinek serialu Kosmos 1999. Bohaterowie poruszali sie statkiem takim jak ten: www.aiw.cad.pl/orzel.jpg Natomiast Pi i Sigma z Matplanety mieli cos takiego: 212.191.1.130/~disney/nostalgia/matplaneta/galeria/index.php?show=9 Wedlug mnie to ten sam statek. Bardzo dziwny zbieg okolicznosci ;)
  • Sprzedam dwie butelki BIONDI SANTI TENUTA "GREPPO" . Rocznik 1999 i 1994. Zdjęcia chętnie wyślę mailem. Kontakt: 0509 039 788
  • Witam, czy jest tu ktoś kto w 1999 zdawała maturę w CKU nr 2? Wtedy to jeszcze było na Krakowskiej. Pozdrawiam.
  • Przykro mi to stwierdzić, ale nie pokazano nam wszystkich odcinków naszego ulubionego serialu. Przypominam sobie bowiem, że były jeszcze dwa: 1. Bohaterowie filmu trafiają do Szkocji w czasach Roberta Bruce'a (pamiętacie film "Braveheart" z Melem Gibsonem?); 2. Księżyc ponownie znajduje się niedaleko Ziemi, która jednak okazuje się miejscem pustynnym, a resztki ludzkości żyją w mieście pod gigantyczną kopułą. Oczywiście serial ten po raz pierwszy oglądałem dawno temu, jeszcze j...
  • Kochani, Wlasnie dostalem Condrieu Cepees Caties 1999 (sorry, ze bez akcentow), Czy kots juw pil? Do czego? Ile moze kosztowac? Dzieki.
  • Sprzedam zadbaną Alfę z końca 1999 roku. Samochód zakupiony w sierpniu 2006r. Nie sprowadzany. Zakupiony w salonie. Autko jest zadbane. W przeciągu ostatniego roku wymieniłem w nim wszystkie wahacze, tylne amortyzatory, wymienione gumy w drążku stabilizatora. Radio CD z MP3 SONY CDX-GT 200. Stan samochodu określam na dobry z plusem. Posiada kilka zadrapań na lakierze - skutek eksploatacji... W komplecie komplet opon letnich - na alufelgach + komplet opon zimowych na felgach stalo...
  • Witam,mam dług w ultimo.Zadłużenie jest z 1999 roku,spłaciłem juz około 1/3,ostatnio nie pracuje i ciezko mi znalezc prace a pisma dostaje,czy jest mozliwosc zmniejszenia zadłużenia lub odsetek
  • Witam wszystkich, podoba mi się Honda Civic z lat ok 1996-1999. Czy możecie powiedzieć coś na jej temat? Czy warto wchodzić w ten temat? Jestem bardzo zainteresowany kosztami związanymi z eksploatacją tego samochodu i wszystkimi wątkami wiążącymi się bezposrednio i pośrednio z posiadaniem takiego samochodu i jazdy nim.
  • w 1999 roku w Czeczenii poległo547 żołnierzy a 12 zaginęło bez wieści w 2000roku poległo 1397 a 13 zaginęło w 2001roku poległo 502 a 2 zaginęło w 2002roku poległo 485 w 2003 roku poległo 299 a 1 zaginął w 2004 poległo 162 w 2005 do końca sierpnia poległo 74 a 5 zaginęło.Żródło MON Powyższe zestawienie nie obejmuje strat MSW(wojsk wewnętrznych,milicji itd) oraz funkcjonariuszy FSB
  • W 1999 zdałam mature w I LO. Szukam kolezanek/kolegów z tego rocznika. Chodziłam do klasy IV B, moją wychowawcynią była Mariola Musioł. Moje panieńskie nazwisko to Spławska. (Agnieszka) Mam nadzieję, że ktos się wkrótce odezwie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się