Forum   1999

1999

(369 wyników)
  • Niepodleglej i od Wschodu i od Zachodu. Bylo, minelo to sie skonczylo Od czasu przynaleznosci do NATO (1999) i do UE (2004) ale milo to wspomniec.
  • Czy ktos pamieta film "Kosmos 1999"?
  • Kupię kilka Fiatów 126p rok produkcji 1995-1999.
  • Witam mam do sprzedania Passata B5 1999(grudzień), z silnikiem 1,6 101 koni, 230 000 km,zarejestrowany w Polsce, bezwypadkowy, klima automatyczna, ABS, centralny zamek z pilota, elektryczne szyby z przodu z i z tyłu, elektr. lusterka, radio z cd, zarejestrowany hak, komplet opon zima i lato, jakby ktoś był zainteresowany to zdjęcia mogę wysłać na maila, tel. 607549012
  • Jaka jest różnica między kliamtyzacją zwykłą a climatronic w oplu vectra, rocznik 1999? Czy w ogóle warto zwracać na to uwagę przy zakupie takiego samochodu?
  • chce kupić drugi samochód w rodzinie, co myślicie o saxo z 1999 roku benzyna 1,1 ? ma służyć do jazdy po mieście (2 dorosłych i 2 dzieciaków ?). Co z awaryjnością ? utrzymaniem ? spalaniem ? Proszę o opinie posiadaczy takich aut.
  • Drzewiecki był zatrzymany w 1999 r. przez policję w USA? wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Drzewiecki-byl-zatrzymany-w-1999-r-przez-policje-w-USA,wid,10578424,wiadomosc.html
  • Sprzedam dwie butelki BIONDI SANTI TENUTA "GREPPO" . Rocznik 1999 i 1994. Zdjęcia chętnie wyślę mailem. Kontakt: 0509 039 788
  • Pilnie sprzedam Nissana Almera z 1999 roku 3D 1.4 16V Szczegóły : kristal.fm.interia.pl
  • Wczoraj przypadkiem obejrzalem odcinek serialu Kosmos 1999. Bohaterowie poruszali sie statkiem takim jak ten: www.aiw.cad.pl/orzel.jpg Natomiast Pi i Sigma z Matplanety mieli cos takiego: 212.191.1.130/~disney/nostalgia/matplaneta/galeria/index.php?show=9 Wedlug mnie to ten sam statek. Bardzo dziwny zbieg okolicznosci ;)
  • Witam, czy jest tu ktoś kto w 1999 zdawała maturę w CKU nr 2? Wtedy to jeszcze było na Krakowskiej. Pozdrawiam.
  • Witam,mam dług w ultimo.Zadłużenie jest z 1999 roku,spłaciłem juz około 1/3,ostatnio nie pracuje i ciezko mi znalezc prace a pisma dostaje,czy jest mozliwosc zmniejszenia zadłużenia lub odsetek
  • Przykro mi to stwierdzić, ale nie pokazano nam wszystkich odcinków naszego ulubionego serialu. Przypominam sobie bowiem, że były jeszcze dwa: 1. Bohaterowie filmu trafiają do Szkocji w czasach Roberta Bruce'a (pamiętacie film "Braveheart" z Melem Gibsonem?); 2. Księżyc ponownie znajduje się niedaleko Ziemi, która jednak okazuje się miejscem pustynnym, a resztki ludzkości żyją w mieście pod gigantyczną kopułą. Oczywiście serial ten po raz pierwszy oglądałem dawno temu, jeszcze j...
  • Sprzedam zadbaną Alfę z końca 1999 roku. Samochód zakupiony w sierpniu 2006r. Nie sprowadzany. Zakupiony w salonie. Autko jest zadbane. W przeciągu ostatniego roku wymieniłem w nim wszystkie wahacze, tylne amortyzatory, wymienione gumy w drążku stabilizatora. Radio CD z MP3 SONY CDX-GT 200. Stan samochodu określam na dobry z plusem. Posiada kilka zadrapań na lakierze - skutek eksploatacji... W komplecie komplet opon letnich - na alufelgach + komplet opon zimowych na felgach stalo...
  • Kochani, Wlasnie dostalem Condrieu Cepees Caties 1999 (sorry, ze bez akcentow), Czy kots juw pil? Do czego? Ile moze kosztowac? Dzieki.
  • w 1999 roku w Czeczenii poległo547 żołnierzy a 12 zaginęło bez wieści w 2000roku poległo 1397 a 13 zaginęło w 2001roku poległo 502 a 2 zaginęło w 2002roku poległo 485 w 2003 roku poległo 299 a 1 zaginął w 2004 poległo 162 w 2005 do końca sierpnia poległo 74 a 5 zaginęło.Żródło MON Powyższe zestawienie nie obejmuje strat MSW(wojsk wewnętrznych,milicji itd) oraz funkcjonariuszy FSB
  • Witam wszystkich, podoba mi się Honda Civic z lat ok 1996-1999. Czy możecie powiedzieć coś na jej temat? Czy warto wchodzić w ten temat? Jestem bardzo zainteresowany kosztami związanymi z eksploatacją tego samochodu i wszystkimi wątkami wiążącymi się bezposrednio i pośrednio z posiadaniem takiego samochodu i jazdy nim.
  • W 1999 zdałam mature w I LO. Szukam kolezanek/kolegów z tego rocznika. Chodziłam do klasy IV B, moją wychowawcynią była Mariola Musioł. Moje panieńskie nazwisko to Spławska. (Agnieszka) Mam nadzieję, że ktos się wkrótce odezwie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się