Dodaj do ulubionych

Kto dokończy halę

IP: *.it-net.pl 09.03.05, 01:21
A czemu nie można się pośpieszyć i wykończyć hali przed finałem play off
piłkarek ręcznych?
Obserwuj wątek
    • Gość: mzl Tylko teraz już Mitex wie ile dała konkurencja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 07:43
      już teraz Mitex kielce wie ile na przetargu dała konkurencja i jak mniejwięcej
      wyliczała tą sumę !!!! MOSiR i jego prezesi chyba już przesadzili z tymi
      łapówkami !~!!!
    • Gość: mart Zamawiający ogłasza wynik w dniu złożenia ofert??? IP: *.zana.pl 09.03.05, 12:38
      "Po raz kolejny Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji nie rozstrzygnął we wtorek
      przetargu na wykończenie hali sportowo-widowiskowej na Globusie."

Od kiedy to Zamawiający rozstrzyga przetarg w dniu składania ofert?????
      Ten tytuł to jakieś nieporozumienie!!! Procedura wyboru oferenta trwa zazwyczaj
      kilka tygodni, nie wspomnę już o tym, że najczęściej termin ważności ofert to
      60 dni. Trzeba sobie poczytać najpierw Ustawę o Zamówieniach Publicznych.
    • dociek Re: Kto dokończy halę 10.03.05, 07:12
      Ta hala to kolejny przejaw miejskiego hm.... "zarządzania" naszą kasą
      i "planowaną" gospodarką przestrzenną. Szkoda słów. Obiekty tego typu montuje
      się w jeden rok, za zdecydowanie mniejsze pieniądze. Reszta w domyśle.
      • gabriel Re: Kto dokończy halę 10.03.05, 11:41
        Oby skończyli jak najwczesniej i zgodnie z prawem, a kto ma to zrobić to już
        nie moja broszka. chciałbym w końcu póść obejrzeć w normalnych warunkach
        widowisko sportowe w hali.
    • muminek33 Re: Kto dokończy halę 10.03.05, 15:35
      Nawet jakby zdazyli to Montex by tam swoich meczow nie rozgrywal z prostego
      powodu,ze klubu nie byloby stac na jej wynajecie.Aby taka hale zapelnic ,ponad
      5 tys kibicow ,to jest potrzebne wydarzenie sportowe na poziomie europejskich
      pucharow,bo inaczej inaczej wiekszosc "kibicow" swoich 4 liter nie ruszy.
      • Gość: pamiętajacy Re: Kto dokończy halę IP: *.zemborzyce.sdi.tpnet.pl 11.03.05, 09:01
        Pamiętacie jak po poprzednim przetargu dyrektorzy dzwonili do mającego wygrac z ustaleniami przy gościu,który przegrał i on zaskarżył przetarg-i co -końce w wode-stąd sinice w zalewie-doskonale warunki do rozwoju.Ta hala przejdzie do historii-jako jeden z przekrętów obecnej ekipy
    • Gość: pamietający Re: Kto dokończy halę IP: *.zemborzyce.sdi.tpnet.pl 11.03.05, 16:08
      Czemu sie dziwicie,przeciez to przetarg na WYKONCZENIE...
    • Gość: fenek Re: Kto dokończy halę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 19:05
      Lodowisko - śliska sprawa.
      Od lat oczekiwałem na przykrycie lodowiska halą.Myślę, że nie byłem w tym
      odosobniony.Teraz kiedy hala stoi i być może wkrótce zostanie wykończona
      (pomijam przez kogo i za ile) dowiaduję się, że lodowisko ma być z niej
      wyrzucone.Miasto aspirujące w tej chwili do tytułu metropolii (bo jak słyszę
      nasze władze coś tam próbują - tam znaczy w W-wie) w ramach rozwoju zafunduje
      sobie mini-lodowisko 20x30m to jest 1/3 lodowiska do hokeja.Ciekawe czy jest
      już pomysł dalszego pomniejszania jedynego kawałka lodu w Lublinie.Każdy może
      sobie policzyć ilu mieszkańców przypadnie na metr kwadratowy takiej ślizgawki:-)
      Może nasze władze nie lubią się ślizgać ale odnoszę wrażenie, że wręcz
      przeciwnie.
      • Gość: cholera Re: Kto dokończy halę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 19:29
        Na lodowisku za cholerę nie da się urządzić rautu ani nawet bankietu więc na
        cholerę ono komu!!!
        • air_tools PYTANIE 21.03.05, 23:31
          mam pytanie: co się będzie działo na hali, gdy już zostanie oddana do użytku? od
          razu mówię, że pytanie nie jest złośliwe, tylko wynika z mojej małej wiedzy (nie
          jestem z L.). czy tam będzie całoroczne lodowisko? chyba nie... czy będa grały
          piłkarki ręczne? możlwie. czy trzecioligowi koszykarze? nie. kto utrzyma taką
          hale? czy będzie "żyła"? jakieś koncerty? nie ma w tej chwili zespołu w Polsce,
          który zgromadziłby 5 tysięcy płacących za bilety. zagraniczne gwiazdy? nie ma
          lotniska. CO TAM SIĘ BĘDZIE DZIAŁO? czekam na odpowiedż lub pomysły, moze
          marzenia... :)
          pozdr.
          • Gość: dalekowidzacy Re: PYTANIE IP: *.zemborzyce.sdi.tpnet.pl 23.03.05, 06:43
            my utrzymamy,a kasa za ewentualny wynajm pojdzie do ekipy pruszona-tak jak z
            targowiska przy al.Tysiąclecia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka