Dodaj do ulubionych

nowy snusboy

18.04.26, 09:04
Jak Wam się podoba prezydent któremu tak drżą ręce że upuszcza snusa? po czym prosi redaktora (wszystko w trakcie wywiadu na żywo) o podniesienie mu tego z podłogi (co za brak higieny i jaka desperacja), a ten jak najbardziej nurkuje i podaje? Jak Wam się podoba obraz pełniącego obowiązki na najwyższym urzędzie w państwie, który błaga dziennikarza o podanie używki z podłogi, bo nie jest w stanie dokończyć wywiadu bez chemicznego wspomagania?
tak dla koleżanki pytam, z okazji soboty.
Obserwuj wątek
    • misiamama Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:06
      dodam, że zwykły snus kosztuje jakąś złotówkę i jest dostępny w puszkach po kilkadziesiąt sztuk, więc podnoszenie go z podłogi celem włożenia sobie bezpośrednio na śluzówkę jest tak prawdopodobne, jak podnoszenie z podłogi gumy do żucia.
      • lauren6 Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:33
        Odpowiedź brzmi: widocznie to nie są snusy.
        • margit49 Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:19
          To może być snus kategorii ciężkiej 🤔
          Podobno jedna saszetka może dostarczyć dawkę nikotyny równą wypaleniu kilku papierosów w krótkim czasie
        • misiamama Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:10
          też tak przypuszczam, że nie chodziło o to żeby odzyskać snus celem zażycia, ale celem niepozostawienia go bez nadzoru
    • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:15
      Powtórzę to co zawsze
      nie obchodzi mnie co mu spada i kto mu podnosi bo nie ma to absolutnie żadnego wpływu na moje życie natomiast przeraża mnie że na czele kraju stoi osoba która miała zabrane prawo jazdy bo przekroczyła prędkość o 50 km i czuję się zagrożona bo bo to ja mogę być poszkodowana jeśli będę miała Pecha i wejdę w niewłaściwym miejscu na pasy
      • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:16
        Oraz przerażają mnie osoby które wybrały taką osobę bo nigdy w historii świata coś takiego się nie zdarzyło żeby osoba tak skana wybrać na najwyższy urząd w państwie
        • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:17
          Mogą sobie promować te snusy ile wlezie ale promowanie nie przestrzegania przepisów jest przerażające
          • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:38
            Właśnie to czynisz. Promujesz nieprzestrzeganie przepisów.
            • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:01
              Ty nie bierzesz snusow ale nie przestrzegasz znaków drogowych czy jak?
              • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:06
                Nie przestrzegasz zasad polskiej ortografii.
                • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:14
                  Jak Komorowski czy inaczej ?
        • inkamovinka Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:34
          pani.asma napisała:

> Oraz przerażają mnie osoby które wybrały taką osobę bo nigdy w historii świata
          > coś takiego się nie zdarzyło żeby osoba tak skana wybrać na najwyższy urząd w p
          > aństwie

Kto stracił prawo jazdy? Nie mogę znalezc info, żeby prezydent?! Wyguglałam tylko, że Tusk w 2021??
      • margit49 Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:21
        pani.asma napisała:

> bo to ja mogę być poszkodowana jeśli będę miała Pecha i wejdę w niewłaści
        > wym miejscu na pasy

Na pasy prowadzi jedyne właściwe miejsce
        Tak jest w PL
        No ale nie mieszkasz przecież w naszym kraju, więc nie wiem, z czym masz problem

• pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:00
          W niewłaściwym w sensie tam gdzie osoba rządząca będzie przejeżdżać
          • margit49 Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:02
            asma napisała:

> W niewłaściwym w sensie tam gdzie osoba rządząca będzie przejeżdżać

Ale nie masz się czego obawiać
            Przecież nie mieszkasz w PL
            A pod koła możesz wpaść wszędzie i niekoniecznie osoby rządzącej w kraju twojego zamieszkania🤷‍♀️
            • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:01
              Ale przyjeżdżam do Polski i niestety jestem zagrożona
              • margit49 Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:34
                Nie przyjeżdżaj☝️
                bądź bezpieczna tam, gdzie jesteś🤣
      • arthwen Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:29
        Ty to jednak jesteś głupsza asma niż ustawa przewiduje.
        To co temu kibolowi spada i jego brak higieny, to może i nie ma bezpośredniego przełożenia - aczkolwiek prezydent to ktoś, to jednak odpowiada za wizerunek Polski i Polaków na arenie międzynarodowej i pod tym względem to nawet oderwany od pługa Wałęsa nie był taką porażką wizerunkową - ale zdecydowany wpływ ma to, że niepanujący nad sobą i własnym uzależnieniem kibol mający prawo weta zdecydowanie wpływa na życie normalnych Polaków. No ale ty w Polsce nie mieszkasz, normalna nie jesteś, może i tobie nie wpływa. Tyle, że jeszcze mniej wpływa na ciebie brak czyjegoś prawa jazdy.
    • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:25
      Nałóg paskudny i niestety - wstyd.

Ale prezydent uciekający przed swoimi radnym, ktorzy popierają alkolobby tez mnie zniesmaczył.

Zastanawiam się, ile oburzonych pań ma tak brzydki nałóg, jakim jest palenie papierosów. Bo to tez uzależnienie od tego samego środka, ktory jest w snusach, za to podanego w innej formie.
      O smrodzie papierosowym nie wspominając...

I zastanawiam się, ile oburzonych pań jest alkoholiczkami.
      • gryzelda71 Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:31
        Nie palę, nie nadużywam alko. Mogę byc oburzona?
      • alpepe Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:34
        Nie palę, nie nadużywam alko. Jestem oburzona.
      • misiamama Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:35
        Wątek nie jest o uzależnieniu od papierosów ani o uzależnieniu od alkoholu. Wątek jest o tym, co mogło skłonić Nawrockiego do takiej desperacji, żeby na wizji odzyskiwać z podłogi produkt (teoretycznie) tani, sprzedawany masowo, łatwy do kupienia? konieczność zażycia, czy konieczność niepozostawiania po sobie takich przedmiocików? może inne teorie?
        • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:06
          Widzicie spójrzcie na to tak

on jest dobrego zdrowia bo te używki w ogóle mu nie szkodzą
          wyobraźcie sobie teraz że Rafał zażył jednego anusa to myślę żeby po chwili leżał zemdlały na podłodze

Ja wolę odważnego i zdrowego
          • arthwen Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:30
            Sądząc po tym jak się zachowuje to te używki kibolowi szkodzą bardzo.
      • lajtova_18plus Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:35
        Nigdy w życiu nie zapaliłam papierosa ani nie miałam w ustach nikotyny w innej postaci.
        Jeśli przyjmiemy że średnie Polak wypija 10 litrów czystego spirytusu to ja rocznie na pewno nie przekraczam w sumie 0,5 litra(a i to pewnie jest zawyżona ilość).

Więce teraz mogę spokojnie napisać, że w mojej opinii nawrocki jest ohydnym, paskudnym, ordynanrnym człowiekiem.
      • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:39
        Myślisz, że dużo jest tu osób uzależnionych od fajek do tego stopnia, że musi palić przy biurku w pracy, w tej właśnie sekundzie, bo inaczej zwariują?
        • pursuedbyabear Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:44
          Może sądzi po sobie.
        • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:52
          Uzależnienie to uzależnienie.
          • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:57
            Co ty pietrolisz, yenna?
            Płacą ci za to czy lekarz by pomógł?
          • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:11
            No... nie. Jeśli ktoś pali, ale można z tym paleniem zaczekać, aż skończy zebranie w pracy, rodzinny obiad czy cokolwiek innego istotnego, to jednak nie jest na tym samym poziomie, co ktoś, komu ręce drżą i musi zapalić w tej właśnie sekundzie. Temu drugiemu bliżej do alkoholika w delirce, który MUSI dostarczyć organizmowi procenty. Nie jest fajnie mieć prezydenta w delirce.
            • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:27
              angazetka napisała:

> No... nie. Jeśli ktoś pali, ale można z tym paleniem zaczekać, aż skończy zebra
              > nie w pracy, rodzinny obiad czy cokolwiek innego istotnego, to jednak nie jest
              > na tym samym poziomie, co ktoś, komu ręce drżą i musi zapalić w tej właśnie sek
              > undzie. Temu drugiemu bliżej do alkoholika w delirce, który MUSI dostarczyć org
              > anizmowi procenty. Nie jest fajnie mieć prezydenta w delirce.
              >

Zauważyłaś w moim poście apoteozę nałogów?
              • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:30
                Nie. Nie rozumiem natomiast, dlaczego zrównujesz (brzydki, owszem) nałóg palenia trzymany w ryzach z sięganiem drżącymi rękami po snusa na wizji. Wyobrażasz sobie, że ktoś dzisiaj w trakcie wywiadu pali? Pije alkohol z małpki ukrytej za pazuchą? To dlaczego snus cię nie dziwi?
                • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:47
                  Bo to snus Nawrockiego, który yennie już przed wyborami się podobał, czemu dała wyraz w pamiętnych wątkach.
                • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:21
                  angazetka napisała:

> Nie. Nie rozumiem natomiast, dlaczego zrównujesz (brzydki, owszem) nałóg paleni
                  > a trzymany w ryzach z sięganiem drżącymi rękami po snusa na wizji. Wyobrażasz s
                  > obie, że ktoś dzisiaj w trakcie wywiadu pali? Pije alkohol z małpki ukrytej za
                  > pazuchą? To dlaczego snus cię nie dziwi?
                  >

Bo snusem pan sam sie truje. A śmierdzący palacz truje nie tylko siebie ale wszystkich dookoła.
                  • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:56
                    Gościu jest niewychowany. Po prostu.
                    • primula.alpicola Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:14
                      angazetka napisała:

> Gościu jest niewychowany. Po prostu.
                      >
                      Oraz uzależniony na tyle mocno, że nie jest w stanie zrezygnować z dawki nawet w sytuacjach, kiedy to jest niedopuszczalne.
                    • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:37
                      To nie kwestia savoir-vivre´u, tylko ćpania. Jeśli nie urodził się w kompletnej patologii to nauka niepakowania sobie palców do buzi to etap wychowania przed-przedszkolaka. Jeśli Karolek nie biegał samopas z pieluchą to raczej ktoś ogarniał, żeby nie pchał sobie co i rusz palców do gardła chociażby ze względów higienicznych.
                • natalia.nat Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:51
                  angazetka napisała:

> Nie. Nie rozumiem natomiast, dlaczego zrównujesz (brzydki, owszem) nałóg paleni
                  > a trzymany w ryzach z sięganiem drżącymi rękami po snusa na wizji. Wyobrażasz s
                  > obie, że ktoś dzisiaj w trakcie wywiadu pali? Pije alkohol z małpki ukrytej za
                  > pazuchą? To dlaczego snus cię nie dziwi?

Przecież gdyby dokładnie ta sama sytuacja przytrafiła się Tuskowi albo jakiemuś politykowi z KO, to już byśmy mieli co najmniej ze trzy watki z jej oburzem na ten temat.

• lauren6 Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:34
            Ty jesteś uzależniona od forum i X.
            • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:48
              lauren6 napisała:

> Ty jesteś uzależniona od forum i X.

A ty od moich postów.
              Bo w każdym jestes ze swoimi kasliwymi uwagami pod moim adresem.

Twoje ataki motywują mnie, by pisać czesto.
        • call_me_loretta Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:50
          angazetka napisała:

> Myślisz, że dużo jest tu osób uzależnionych od fajek do tego stopnia, że musi p
          > alić przy biurku w pracy, w tej właśnie sekundzie, bo inaczej zwariują?

Co to w ogóle za argument big_grin
          Palacze nie palą w pomieszczeniach nie dlatego, że się wybitnie kontrolują, tylko dlatego, że jest to zabronione, bo jest to uciążliwe dla innych ludzi. Jednak nie zawsze było to zabronione, co doskonale obrazuje np. serial "Mad Man".
          Czepianie się chłopa, że stosuje używkę kompletnie nieuciążliwą dla innych to jest wyższy poziom desperacji. Nie moglibyście się czepiać czegoś, co rzeczywiście ma jakieś znaczenie, na przykład tego, że jest elektrykiem po zawodówce? A nie, czekaj.... big_grin
          • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:00
            Trolle się schodzą bronić kibola.

Nie jest zabronione grzebanie sobie w japie, a jednak każdy umie się ogarnąć i naprawdę rzadko kto to robi, oczywiście oprócz prezydenta pakującego sobie na wizji czy innym forum ONZ paluchem używki na śluzówkę.
            • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:03
              W Niemcach są politycy czynni z kłopotami z prawem m
              Nie sądzę że by to przeszło
          • pursuedbyabear Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:08
            No dla mnie jest to uciążliwe, bo nie widzę powodów, dla których miałabym ufać człowiekowi niekontrolującemu swoich nałogów.
            Btw, znowu był banik?
            • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:23
              Dokładnie
              Jakim cudem on dostał tyle głosów że został premieeem
              • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:31
                A to Tusk którego nałogu nie kontroluje?
          • boggi_dan Re: nowy snusboy 18.04.26, 14:39
            call_me_loretta napisała:

> angazetka napisała:
            >
            > > Myślisz, że dużo jest tu osób uzależnionych od fajek do tego stopnia, że
            > musi p
            > > alić przy biurku w pracy, w tej właśnie sekundzie, bo inaczej zwariują?
            >
            > Co to w ogóle za argument big_grin
            > Palacze nie palą w pomieszczeniach nie dlatego, że się wybitnie kontrolują, tyl
            > ko dlatego, że jest to zabronione, bo jest to uciążliwe dla innych ludzi. Jedna
            > k nie zawsze było to zabronione, co doskonale obrazuje np. serial "Mad Man".
            > Czepianie się chłopa, że stosuje używkę kompletnie nieuciążliwą dla innych to j
            > est wyższy poziom desperacji. Nie moglibyście się czepiać czegoś, co rzeczywiśc
            > ie ma jakieś znaczenie, na przykład tego, że jest elektrykiem po zawodówce? A n
            > ie, czekaj.... big_grin
            Przecież to jest nie pierwszy raz. Czepiali się żony, dzieci. Muszą z tym żyć długo. Być może dwie kadencje. Kogo to forum obchodzi.
      • bene_gesserit Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:48
        Ja jestem zniesmaczona, nie oburzona. I tak, mogę

Tak samo zniesmaczona byłabym, gdyby w trakcie wywiadu na żywo polityk wyciągnął paczkę paieros9w i zapalił jednego. Albo wziął spory łyk z małpki, wyjętej zza pazuchy.
      • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:55
        Jak to dyplomatycznie napisała któraś forumka? Yenna jest nadal i nieprzerwanie w stanie trudności psychicznych.
      • marzenka12 Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:34
        Dżemma, ty musisz nas trollowac big_grin
      • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:04
        Wpisujcie się
        Ciekawa jestem ile z was miało zabrane prawo jazdy ?
        • baletnicazielona Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:12
          Syn yenny na pewno nie, bo kupili mu alkomat big_grin
          Ile trzeba chlać, żeby mieć potrzebę posiadania alkomatu? Nie można po prostu nie pić kiedy się wie, że się będzie wsiadać za kierownicę?
          • marzenka12 Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:17
            Yenna też nie, bo nawroceni alkoholicy nie byliby tak wyrozumiali dla snusiarza i nalogowcow, w ich przypadku zazwyczaj ma miejsce przegiecie w strone ekstremalnego wyczulenia i pietnowania. Obstawiam bylego meza, rodzenstwo lub ktoregos rodzica - bluskich sie wybiela i tlumaczy ich wyskoki. W kazdym razie wszystko wskazuje na to, ze w tym domu jakis problem z alko byl /jest.
          • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:19
            baletnicazielona napisał(a):

> Syn yenny na pewno nie, bo kupili mu alkomat big_grin
            > Ile trzeba chlać, żeby mieć potrzebę posiadania alkomatu? Nie można po prostu n
            > ie pić kiedy się wie, że się będzie wsiadać za kierownicę?

Wystarczy wypić 1 piwo na spotkaniu ze znajomymi.
            Pijesz? Nie wsiadasz za kółko, dopóki nie masz 0 proc.
            To odpowiedzialne.

Ale rozumiem, ze niektórzy mają inne wzorce picia wyniesione z domu rodzinnego i projektują je na wszystkich. Zupełnie niesłusznie i niepotrzebnie.
            • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:26
              Można też na spotkaniu nie pić piwa, jeśli ma się zamiar wracać samochodem. Wtedy nie trzeba dopasowywać długości spotkania do spożycia i czekać, aż organizm sobie poradzi z procentami.
              No ale to trzeba by było nie czuć konieczności wypicia piwa albo chociaż panować nad chęcią na alkohol.
            • baletnicazielona Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:30
              Mam takie wzorce, że jak tato wiedział, że będzie pił piwo ze znajomymi, to na spotkanie jechał transportem publicznym lub szedł na piechotę. Zapewne dlatego nie mieliśmy i nie mamy w rodzinie przypadków otyłości.
              • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:33

> Mam takie wzorce, że jak tato wiedział, że będzie pił piwo ze znajomymi, to na
                > spotkanie jechał transportem publicznym lub szedł na piechotę. Zapewne dlatego
                > nie mieliśmy i nie mamy w rodzinie przypadków otyłości.

Musiał bardzo duzo chodzić na te spacery.
                Wspaniale hobby.
                Bardzo szanuję.
                • baletnicazielona Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:39
                  I korzyść finansowa potrójna, bo i na alkomacie zaoszczędziliśmyi na benzynie i na lekach na cukrzycę kiss
              • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:46

> Mam takie wzorce, że jak tato wiedział, że będzie pił piwo ze znajomymi, to na
                > spotkanie jechał transportem publicznym lub szedł na piechotę. Zapewne dlatego
                > nie mieliśmy i nie mamy w rodzinie przypadków otyłości.

Swoją drogą pojechałaś grubo, ze ugerując, ze otyłe ematki sa alkoholiczkami.
                Nie wstyd ci?
                • marzenka12 Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:49
                  yenna_m napisała:

> baletnicazielona napisał(a):
                  >
                  > > Mam takie wzorce, że jak tato wiedział, że będzie pił piwo ze znajomymi,
                  > to na
                  > > spotkanie jechał transportem publicznym lub szedł na piechotę. Zapewne dl
                  > atego
                  > > nie mieliśmy i nie mamy w rodzinie przypadków otyłości.
                  >
                  >
                  > Swoją drogą pojechałaś grubo, ze ugerując, ze otyłe ematki sa alkoholiczkami.
                  > Nie wstyd ci?
                  >
                  >
                  >

Logika jak u Princess szukajacej zależnosci miedzy nazwą pomieszczenia a użytego materialu budowlanego 🤣
                  • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:52
                    Z logiką yennie nie po drodze co najmniej od końcówki kampanii wyborczej.
                • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:50
                  Nie było takiej sugestii, chora osobo. Odnoga jest o twoim synu, który m u s i się napić, bo się udusi. A od piwa brzuch rośnie.
                  Może któraś forumka się orientuje, czy oprócz alkoholu też z wagą ma problem.

Za to ty sama napisałaś, że ematki palą i są alkoholiczkami, podczas gdy prezydent tylko snusy bierze.
                • baletnicazielona Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:03
                  yenna_m napisała:

> baletnicazielona napisał(a):
                  >
                  > > Mam takie wzorce, że jak tato wiedział, że będzie pił piwo ze znajomymi,
                  > to na
                  > > spotkanie jechał transportem publicznym lub szedł na piechotę. Zapewne dl
                  > atego
                  > > nie mieliśmy i nie mamy w rodzinie przypadków otyłości.
                  >
                  >
                  > Swoją drogą pojechałaś grubo, ze ugerując, ze otyłe ematki sa alkoholiczkami.
                  > Nie wstyd ci?
                  >

A może pojechałam wręcz odwrotnie, że ematki będące alkoholiczkami są otyłe! Halo, czy są tu ematki alkoholiczki?
                  • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:05
                    Nie kłam.
                    • baletnicazielona Re: nowy snusboy 18.04.26, 14:32
                      Tak, bo Ty wiesz lepiej co ja miałam na myśli. Zowiesz się feministką a uprawiasz mansplanning.
            • arthwen Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:34
              Wystarczy nie pić, jak się planuje jechać.
              Zwyczajnie, piję wtedy inne napoje, bezalkoholowe i nie muszę ze sobą nosić alkomatu, żeby wiedzieć, że może już mi ten alkohol zszedł...
      • otia5 Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:23
        yenna_m napisała:

> Zastanawiam się, ile oburzonych pań ma tak brzydki nałóg, jakim jest palenie pa
        > pierosów. Bo to tez uzależnienie od tego samego środka, ktory jest w snusach, [...]
        > I zastanawiam się, ile oburzonych pań jest alkoholiczkami.

Nie palę, nigdy nie paliłam, w ciągu roku zdarzy mi się wypić ze cztery lampki wina i dwa - trzy drinki, mogę być oburzona?
        A czy w woreczkach rezydenta jest nikotyna, to ty nijak nie możesz wiedzieć. Juz widzę, jak z taką desperacją, na wizji, starałby się zgarnąć snusa z podłogi, gdyby tak faktycznie było. Ten człowiek bez przerwy ćpa publicznie, popatrz na zdjęcia, na których widać jego źrenice. Żadna ilość nikotyny nie daje takiego efektu.
        • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:26
          otia5 napisała:

> Ten człowiek bez przerwy ćpa publicznie, popatrz na
          > zdjęcia, na których widać jego źrenice. Żadna ilość nikotyny nie daje takiego
          > efektu.

Z ręką na sercu - nie jestem tego w stanie zweryfikować, bo nie mam osobistych doświadczeń z dragami.
          Nawet zioła nigdy w zyciu nie zapaliłam.
          • otia5 Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:07
            Tez nie mam osobistych doświadczeń, ale brak osobistych doświadczeń nie musi oznaczać braku wiedzy. I oczywiście ręki sobie nie dam uciąć, że na 100% jest tak, jak napisałam, bo też tego nie wiem, ale wszystko na to wskazuje.
            • yenna_m Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:10
              otia5 napisała:

> Tez nie mam osobistych doświadczeń, ale brak osobistych doświadczeń nie musi oz
              > naczać braku wiedzy. I oczywiście ręki sobie nie dam uciąć, że na 100% jest tak
              > , jak napisałam, bo też tego nie wiem, ale wszystko na to wskazuje.

Nie umiem sie do tego odnieść. Nie mam wystarczającej wiedzy.
        • call_me_loretta Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:29
          otia5 napisała:

> Nie palę, nigdy nie paliłam, w ciągu roku zdarzy mi się wypić ze cztery lampki
          > wina i dwa - trzy drinki, mogę być oburzona?

Tak tak. Wszystkie nagle oburzacie się zażywaniem nikotyny z pozycji bycia abstynentkami, a nie z pozycji kolportowania desperackiej, politycznej narracji o "narkomanie" big_grin
          • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:34
            Ani abstynentkami, ani oburzacie zażywaniem. Gdyby grzebał sobie w jadaczce w gronie rodzinnym i wydychał dym na żonę i Kasię w zaciszu domowym to nie byłoby tematu, ale on albo nie umie się powstrzymać przez godzinę albo musi walić tyle towaru, że jedna dawka mu nie wystarcza na czas bycia na wizji, więc znowu pakuje paluchy do jadaczki.
            • call_me_loretta Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:53
              niemcyy napisał(a):

> pakuje paluchy do jadaczki.

Próba obrzydzania zażywania snusów jest nie tylko desperacka, ale też szkodliwa. Psa z kulawą nogą nie obchodziłby wasz polityczny trolling, gdyby nie to, że przy okazji deprecjonujecie całkiem dobrą metodę na rzucenie nałogu papierosowego. Snusy są o wiele mniej szkodliwe, niż papierosy i mogą stanowić bardzo dobrą terapię zastępczą. Gumy nikotynowe też będziecie hejtować, trolle, jeśli będzie ich używał jakiś polityk, na którego dostaniecie zleconko z centrali?
              • pursuedbyabear Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:14
                Dramol, lepiej powiedz, czemu musiałoś znowu zmienić nicka.
              • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:58
                Tak samo obrzydzają jak obrzydzały przed wyborami panem Jerzym
                Efekt będzie taki jak w wyborach Nawrocki wygrał i na głowę pobił Rafała - teraz misucza o anusach i zaraz te e snusy staną się coraz bardziej popularne
                • pursuedbyabear Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:32
                  Co to znaczy "misucza o anusach"? Yenna, gdzie jesteś? Asma pisze o intymnych częściach ciała, wątek 18+!
        • pursuedbyabear Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:37
          Oburzona na tym forum może być tylko yenna przecież. No tylko że nigdy na Nawrockiego.
      • kaki11 Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:38
        Ani jedno ani drugie, a z Nawrockim jest inny problem- to jest tak, jakby sobie odpalał papieroska na debatach, wywiadach i spotkaniach międzynarodowych. On woli snusa ale niczym się to nie różni. Taki prezydent Duda przez jakiś czas swojej prezydentury palił, ale nie widziałam filmików w których wyciąga sobie i odpala papierosa bo był w czasie dłuższego wywiadu czy debaty i już nie umiał wytrzymać. A to notorycznie robi Nawrocki.
    • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:52
      Link do tego żulowskiego występu (z filmikiem):
      polskieradio24.pl/artykul/3675432,wpadka-na-wizji-prezydencki-snus-znow-w-centrum-uwagi

Śmiechom i żartom nie było końca.
      • marzenka12 Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:35
        Mazurek! No oczywiście...
      • pepsi.only Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:17
        Weszłam w link, no więc gościa mam zablokowanego, od dawna. Odblokowałam, zerkam- już wiem dlaczego, blokada wróciła.

A ćpun to ćpun. W dodatku u Mazurka. I cóż tu więcej komentować?!
      • asia-loi Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:57
        Ale jaja 🫣😂
    • alicia033 Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:53
      mnie się nie podoba. Ale to tu nieistotne.
      Istotne natomiast, że podoba się tuskowi, dlatego na jego oko wygrał wygrał. Więc pretensje o aktualnego lokatora Pałacu Namiestnikowskiego kierujcie na Klonową, czy gdzie tam ten oszust rezyduje.
      • alicia033 Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:55
        *wygrał wybory
      • pursuedbyabear Re: nowy snusboy 18.04.26, 09:58
        tusk tusk tusk tusk tusk...
        • margit49 Re: nowy snusboy 18.04.26, 10:35
          Cokolwiek zrobiłby Tusk i tak byłoby źle
          Gdyby postanowił inaczej, psypałyby się zarzuty
          A bo małostkowy, brak klasy, nie potrafi pogodzić się z przegraną itp, itd
      • kaki11 Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:28
        No Tusk uznał wyniki wyborów... najgorzej. Już nawet pomijając, że nie chciał, a trochę nie on był od zaprzysiężenia prezydenta. Wiele mogę Tuskowi zarzucić, nie lubię i nie cenię człowieka, ale akurat za nie pójście za sekciarskimi głosami o oszukanych wyborach to jestem mu wdzięczna. I to pomimo tego, że głosowałam na Trzaskowskiego - ale szanuję demokrację i mam więcej niż 5 lat więc umiem się pogodzić z przegraną. I cieszę się, że premier tego kraju też.
        • natalia.nat Re: nowy snusboy 18.04.26, 14:12
          kaki11 napisał(a):

> No Tusk uznał wyniki wyborów... najgorzej. Już nawet pomijając, że nie chciał,
          > a trochę nie on był od zaprzysiężenia prezydenta. Wiele mogę Tuskowi zarzucić,
          > nie lubię i nie cenię człowieka, ale akurat za nie pójście za sekciarskimi głos
          > ami o oszukanych wyborach to jestem mu wdzięczna. I to pomimo tego, że głosował
          > am na Trzaskowskiego - ale szanuję demokrację i mam więcej niż 5 lat więc umiem
          > się pogodzić z przegraną. I cieszę się, że premier tego kraju też.

"Sekciarskie głosy o oszukanych wyborach"?! Ty masz wszystkich w domu? Dawno nie przeczytałam czegoś tak obrzydliwego. 😡 Przecież to są głosy obywateli i liczy się każdy jeden. Ktoś opisywał, że musiał dość daleko dojechać do lokalu wyborczego żeby oddać głos, ale to było dla niego ważne. I już nie pamiętam teraz dokładnych wyliczeń, ale przy tak małej różnicy głosów, było całkiem realne, że wygranym mógł być ktoś inny. I przecież nie chodzi o niepogodzenie się z wygraną tylko o pewność co do wyniku wyborów. I raczej nie szanujesz demokracji, skoro tego nie rozumiesz. 🤔
    • mizantropka65 Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:15
      Cóż, nie wiem co napisać, bo po prostu brak mi słów.
    • arthwen Re: nowy snusboy 18.04.26, 11:39
      Podoba mi się dokładnie tak samo, jak podobał mi się przed wyborami. Ujemnie.

Ale cóż, około połowa głosujących najwyraźniej nie miała problemu z tym, żeby głosować na uzależnionego kibola, to mamy teraz uzależnionego kibola.
    • kaki11 Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:24
      Nie wiem czy on go poprosił, czy Mazurek tak sam z siebie ani czy on tego snusa później użył, bo wyszukanych w intrnecie fragmentów, nawet tych dłuższych ni jak żadna z tych rzeczy nie wynika a całego wywiadu z pewnością oglądać nie będę. A Prezydent Nawrocki nie podoba mi się na tym stanowisku od dawna, i publiczne snusiki to tylko jeden i to wcale nie największy z moich problemów z tym gościem na tym stanowisku. Swoją drogą, jak został przyłapany na debacie z Trzaskowskim, to tłumaczył, że nie mógł wytrzymać tyle ględzenia swojego przeciwnika, i on chyba nawet nie jest świadomy, jak mu się to mierne tłumaczeni rozjeżdża 🤣
      • malia Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:14
        Cóż, moze go nie użył ponownie, ale nie chcial żeby go ktoś potem podniósł i moze sie zainteresował co to tak właściwie jest
      • misiamama Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:22
        na filmiku na WP był większy fragment. Nawrocki sięga ręką do kieszeni marynarki, coś mu upada. Zerka za tym czymś w dół. Wszystko to w trakcie telefonu od Suwerena, który zadaje pytanie o Ważne Sprawy. Nawrocki mówi coś do Mazurka, Mazurek mu odpowiada (fonia jest z telefonem od widza). Najazd kamery na Nawrockiego, widać Mazurka rączkę wrzucającą snusika na blat. Być może niewiele osób by się zorientowało, gdyby nie wybuch śmiechu (chyba w ekipie) i w tym momencie redaktor pęka i zaczyna się tłumaczyć, że on chciał być uprzejmy. TO jest trzy poziomy poniżej dna. Serio ktokolwiek grzebałby za zwykłym snusem pod stołem w studio, gdzie milion ludzi chodzi w butach? serio prosiłby redaktora w trakcie wywiadu na żywo o zanurkowanie pod stół celem wydobycia tego cennego kawalątka? Serio zażywałby takiego syfa z podłogi na dziąsło? O ile wcześniej te historyjki o nikotynie miały jakieś pozory wiarygodności, o tyle to wyglądało jak wyjście Kima, po którym ekipa rzuca się do sprzątania i wycierania krzesła po jego d..pie, żeby ktoś przypadkiem nie pozyskał materiału biologicznego Kima. W tym przypadku snus był nieużywany, więc żeby ktoś nie pozyskał nieużywanego legalnego snusa. OK.
        • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:26
          Co za opis
          Wciągnęło mnie
          Nie myślałaś żeby pisać kryminały jak Mróz ?
          • margit49 Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:41
            pani.asma napisała:

> Co za opis
            > Wciągnęło mnie

W snusy?
        • kaki11 Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:31
          No ten sam fragment zalinkowałam niżej, bo to najdłuższy jaki widziałam. I dalej, na nim (a jak pisałam, nie będę oglądać do końca by to sprawdzić) Nawrocki go od Mazurka zabrał ale nie wsadził sobie do ust, i na nim też nie poprosił o podanie. Że zachowanie Mazurka żenujące? no żenujące, że potrzeba snusowania w każdej sytuacji też? no też. Czy uważam, ze trzeba szukać trzeciego dna i teori spiskowej o tym, co w tych snusach jest? nie, bo dla mnie sam ten poziom uzależnieni od nikotyny prezydenta, w którym nie da się wytrzymać debaty,, wywiadu spotkanie międzynarodowego jest problemem, a wszystkie teorie o tym co w tych saszetkach jest to dalej trochę takie teorie spiskowe, dla mnie trochę pozbawione podstaw.
          • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:50
            Wolałabyś prezydenta którego położna karmiła łyżeczką ?
            • malia Re: nowy snusboy 18.04.26, 14:17
              Możesz sobie rękę z yenna podać, będziecie razem fruwać nad miastem, jak te gołębice
              • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 14:18
                I nadal zostawiać takie ślady jak gołębie zostawiają wink
            • natalia.nat Re: nowy snusboy 18.04.26, 14:18
              Ktoś może mi odpowiedzieć, dlaczego ta trollica nie ma bana? To się nie mieści w głowie, co ona tutaj odstawia. To gorsze od wulgaryzmów.
    • furiatka_wariatka Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:27
      🤮 w zasadzie to tylko tak można skomentować, a podnoszenie obslinionegp snusa to już dno, szkoda,że Mazurek sam go jeszcze sobie nie zaaplikowal
      • kaki11 Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:33
        On go z kieszeni wyjął i z ręki mu wypadł, nie był obśliniony, co nie zmienia faktu notorycznego snusowanie na wizji i międzynarodowych spotkaniach.
        Tu jakby co jest dłuższy moment w którym to widać. wiadomosci.wp.pl/niezreczny-moment-w-studio-mazurek-podal-nawrockiemu-snusa-7276369846858305v
        • margit49 Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:50
          Batyr nie powstrzymał się też na uroczystościach 11.11'25
          Zażył snusa, aż mu bąbelki nosem poszły
          Jedną ręką trzymał małżonkę swą, a drugą wycierał nochal i tąże machał do zwolenników

www.facebook.com/watch/?v=1138985014973707&vanity=RacjonalnaPL
          • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:56
            Lepiej machać niż podawać. Chociaż są chętni i do ściskania obślinionej ręki.
          • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:58
            P.S. Od tego uśmiechania się batyrowi snus prawie wypadł w biegu z jadaczki i trzeba było popychać big_grin
          • kaki11 Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:13
            No i w wielu innych sytuacja. Dlatego nic mnie nie przekona, że gość nie ma problemu.
        • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:54
          Dobry filmik. Nawrocki jest tak uzależniony, że nawet nie może się opanować i siedzieć spokojnie jak mu snus wypadnie i zająć się wywiadem zamiast chichraniem jak drugoklasista rzucający po klasie kulki z papieru. Jakby nie rozłożył rąk w geście pt. "no trudno" to snusboy by nie nurkował pod stół i nie rozniosłoby się po internecie.
          Widocznie nie miał więcej snusów za pazuchą, więc nieważne, że z podłogi, towar to towar.
          • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:59
            Wolę filmik Nawrockiego w pracy że susem niż donka z popcornem w kprm w godzinach urzędowych oglądającego gwiezdne wojny na tle polskiej flagi
          • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:16
            Poważniej niż Donek obściskujący świętego Mikołaja
          • misiamama Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:25
            towar to towar i nie chodziło wg mnie o chęć jego spożycia (fffujjj, to jak podnieść gumę z chodnika) ale o odzyskanie cennego materiału, żeby nie pozostał przypadkiem bez nadzoru
            • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:28
              Dobrze że nie podnosiła tego kobieta bo to by wyglądało gorzej niż podział ról w kuchni u Rafała gdzie trzeba usługiwać mężczyznom
              • boggi_dan Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:43
                Tuskoidy szkalują nawet mała dziewczynkę, córkę Prezydenta RP Karola Nawrockiego, żeby zniszczyć Go jako człowieka.
                Proszę spojrzeć na blużnierczych wspomagaczy antypolskiej polityki Tuska : Frasyniuk- Polscy Żołnierze to śmieci. Barbara Szatan -Polscy Żołnierze to MORDERCY. oraz wielu, wielu innych Hollandów i Jachirowych i Stryczewskich.
                Cała armia przebrzydłych klakierów pracuje.
                Niemcy nie dają orderów, synekur i tantiemów za darmo, to i Szatan otrzymała fuchę od TVPodnar.
                Judasz przy nich, to chałupnik🙈
                • kaki11 Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:48
                  Aaaaa a to wszystko sprawia, że mamy się cieszyć, że mamy mocno uzależnionego prezydenta? XD chłopie, ten strumień świadomości to może w jakimś wątku o KO, albo chociaż w wątku o tym, że PiS to strasznie hejtująca partia i miłośnicy -wtedy to co piszesz jest odbiciem, ze się nie różnią, a nie w wątku, gdzie komentuje się snusy prezydenta, gdzie premier nie popala, wciąga, pije sobie na wizji w czasie wywiadów.
                  • pani.asma Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:52
                    A co z filmikiem na którym Donald rysuje pieska ?
                • angazetka Re: nowy snusboy 18.04.26, 14:00
                  Tani, weź wytrzeźwiej czy co.
                • natalia.nat Re: nowy snusboy 18.04.26, 14:36
                  boggi_dan napisał: ....

I znowu skopiowałeś od kogoś. Po co te paszkwile tu wklejasz. Jak się to ma do tematu wątku. I przede wszystkim nie wstyd ci rzucać takie oszczerstw i obrażać ludzi? "Bluźnierczych wspomagaczy antypolskiej polityki Tuska"? Coś nieprawdopodobnego. Sam jesteś przebrzydłym klakierem. 😡
                  Oczywiście, nie zauważyłeś, że twoja koleżanka szkaluje Trzaskowskiego w każdym wpisie tutaj, nawet naigrywa się z tego, że był wcześniakiem. A potem się oburzacie, jaki jest do was stosunek. No jaki może być po takich tekstach? 🤮
              • margit49 Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:46
                Tylko gdyby padło na Ciebie
                Dla Batyra swego zgodziłabyś się na ten podział
                Przecież zapewniłaś, że cię wciągnęło 😁
            • niemcyy Re: nowy snusboy 18.04.26, 13:42
              Co za różnica, czy z podłogi, skoro on i tak co i rusz wsadza palec na śluzówkę w miejscach publicznych bez mycia rąk, a i jego snusboy w ONZ też niemytą ręką podał szefowi snusa, który powędrował prosto na dziąsło. Może takie nieunikanie zarazków dobrze mu robi na odporność.
    • semihora Re: nowy snusboy 18.04.26, 12:49
      Obrzydliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka