Dodaj do ulubionych

Franciszek Smuda: Jestem bezsilny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:59
smuda to nieudacznik. chyba jednak mieli rację ci którzy mówili że tytuły widzewowi to załatwiali grajewski z pawelcem przy zielonym stoliku ...
Obserwuj wątek
    • Gość: assa Re: Franciszek Smuda: Jestem bezsilny IP: 80.50.191.* 12.04.05, 09:06
      Sam jesteś nieudacznik.Zresztą,szkoda komentować takiego buraka.
    • Gość: J23 Re: Franciszek Smuda: Jestem bezsilny IP: *.leczna.enterpol.pl 12.04.05, 12:01
      Franc zawsze byl bezradny. Widzew w takim skladzie nawet baba by poprowadzila.
      • Gość: Fulko de Lorsz Franc forever IP: *.toya.net.pl 13.04.05, 17:08
        U nas na Widzewie Franek zawsze będzie czczony! A skład to wtedy legła miała
        ale ich Franuś opykał!
        A co do zgud to jakoś tak sie porobiło,że nawet z Głogowem zerwaliśmy żeby muc
        pisać:
        Pół Polski nas nienawidzi! Drugie pół to My! Widzew Łódź!
        p.s.
        Pozdro dla Krosna, Chorzowa, Białegostoku, Głogowa...
        A nawet za prehistoryczne sztamy do Gdańska, Wrocławia i Krakowa (Wisła)
        Dla Płocka NIE!
    • Gość: analizant Re: Franciszek Smuda: Jestem bezsilny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.05, 18:08
      Może ślepy jestem, ale w tym wywiadzie Franek nie mówi, że jest bezsilny. Skąd
      więc taki prowokujący tytuł???
      • Gość: prado Alez Franus juz raz przegrałes wyżej IP: *.chello.pl 13.04.05, 19:28
        To było chyba w sezonie 96/97, w kazdym badz razie byl to jeden z pierwszych
        meczy wisły kraków po wejsciu telefoniki.Miałes wtedy widzew i pamietam ze było
        sporo problemów kadrowych, takze musiałes wystawic polowe skladu z zawodników
        drugiej druzyny.Do przerwy przegrywaliście 5:0!!!!!!!!!!! i wydawało sie ze
        wisła was rozniesie w dwie cyfry ale udało ci sie chłopaków jakos poskładac i w
        koncu przegraliscie tylko6:0!! Pamiętacie ten mecz???
    • Gość: fan smudy Re: Franciszek Smuda: Jestem bezsilny IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.04.05, 16:15
      Zagłebie Lubin - Legia Warszawa 4:0 - na początek rundy wiosennej, po ktorym to
      meczu pan Smuda sie pozegnal z Legia...
      Piotrcovia - Arka 0:5 na pocztek rundy w II lidze i musial sie zegnac z
      posada...
      slabiutka ma pamiec pan Smuda, oj slabiutka :-))
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka