Gość: darek IP: 217.153.60.* 19.04.05, 10:55 jak dobrze pamiętam, , jest już po siąsiedzku hasło "Kocham Chełm" , ale może jest to dobre hasło? czy to jest jakis konkurs?? jakoś nie wierzę w kreatywne myślenie urzędników z UM w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bahmat Re: Wypromuj Lublin IP: *.devs.futuro.pl 19.04.05, 16:12 A moze - "Chcesz zobaczyc dziure - przyjedz do Lublina". Gosci bedzie mnostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Wypromuj Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 17:39 Ciekawe ile przy okazji zdziwi się, jak zobaczy Lublin, który dziurą wcale nie jest, a ilu ulegnie hasłu i niezależnie od własnych wrażeń nadal będzie uznawać Lublin za dziurę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wypromuj Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:15 hmmmm....zaproszono mnie do wzięcia udziału w konkursie na promocyjne logo dla miasta...jest tak, ja lublina nie kocham, ale promocja to zupełnie inna inszość...i mam hasło:))))))))...ciekawe co na nie powiedza w biurze promocji miasta hehe Odpowiedz Link Zgłoś