Dodaj do ulubionych

Deweloper Inwest FS Lublin

11.05.05, 17:34
Deweloper Inwest FS. Czy ktoś o nich słyszał? Oddali blok na Domeyki, ale
wiem, że części nie sprzedali. Jeżeli ktoś o nich słyszał proszę o informacje.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • micra Re: Deweloper Inwest FS Lublin 11.05.05, 19:45
      Witam,

na Domeyki, z tego co mnie pamięć nie myli nie oni wybudowali blok, ale inny
      developer, a mając problemy finansowe sprzedał ten blok Inwest FS i oni próbują
      sprzedać od dłuższego czasu mieszkania w tymże bloku, ale oczywiście mogę się
      mylić.

Inwest FS to firma, której udziałowcem lub współwłaścicielem jest były wojewoda
      Lublina, Krzysztof Michalski. Inwest FS wybudował bloki przy ul. Chodźki - i to
      rzeczywiście jest ich "produkt". Co do jakości na Domeyki nie wiem, na Chodźki,
      sam mieszkając w jednym z tych bloków widzę marność wszystkiego co zostało użyte
      do budowy:
      - stolarka okienna - nie domykające się okna;
      - materiały na klatkach schodowych mizeria, można stracić życie, bo ślisko;
      - kiepskie wyciszenie między kondygnacjami - dużo studentów i ciemnoskórych
      amerykanów no to i ciężko żyć;
      - trawnik nad parkingami był już zrywany 3 krotnie, bo przeciekało do garaży;
      - normą jest, że bramy się non-stop psują;
      - zamontowali monitoring, a było już kilka przypadków uszkodzenia samochodów;
      - kiepska wentylacja;
      - inne...

Oczywiście na Domeyki może być inaczej...

Reasumując: mogę się mylić co do tego kto budował na Domeyki, ale Inwest FS do
      najsumienniejszych nie należy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka