viol73 11.05.05, 17:34 Deweloper Inwest FS. Czy ktoś o nich słyszał? Oddali blok na Domeyki, ale wiem, że części nie sprzedali. Jeżeli ktoś o nich słyszał proszę o informacje. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
micra Re: Deweloper Inwest FS Lublin 11.05.05, 19:45 Witam, na Domeyki, z tego co mnie pamięć nie myli nie oni wybudowali blok, ale inny developer, a mając problemy finansowe sprzedał ten blok Inwest FS i oni próbują sprzedać od dłuższego czasu mieszkania w tymże bloku, ale oczywiście mogę się mylić. Inwest FS to firma, której udziałowcem lub współwłaścicielem jest były wojewoda Lublina, Krzysztof Michalski. Inwest FS wybudował bloki przy ul. Chodźki - i to rzeczywiście jest ich "produkt". Co do jakości na Domeyki nie wiem, na Chodźki, sam mieszkając w jednym z tych bloków widzę marność wszystkiego co zostało użyte do budowy: - stolarka okienna - nie domykające się okna; - materiały na klatkach schodowych mizeria, można stracić życie, bo ślisko; - kiepskie wyciszenie między kondygnacjami - dużo studentów i ciemnoskórych amerykanów no to i ciężko żyć; - trawnik nad parkingami był już zrywany 3 krotnie, bo przeciekało do garaży; - normą jest, że bramy się non-stop psują; - zamontowali monitoring, a było już kilka przypadków uszkodzenia samochodów; - kiepska wentylacja; - inne... Oczywiście na Domeyki może być inaczej... Reasumując: mogę się mylić co do tego kto budował na Domeyki, ale Inwest FS do najsumienniejszych nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś