Gość: Pola IP: *.extern.kun.nl 11.07.02, 16:28 Przesuwam chmury deszczowe w strone tych, ktorym tak goraco! I wiatrzysko tez sobie zabierzcie, o! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Niniejszym.... 11.07.02, 16:53 Gość portalu: Pola napisał(a): > Przesuwam chmury deszczowe w strone tych, ktorym tak > goraco! I wiatrzysko tez sobie zabierzcie, o! Dzisiaj to było piekiełko z gorąca. I przyszła z nienacka chmurka. Tu z jednej strony sloneczko, z drugiej strony chmurki słoneczko a w środku pieruny;)) Ach jak strzelało, już dawno takiej ilości pierunków w takim krótkim czasie nie slyszłam. Miałam wrażenie, że to nad moim domem! Deszcz też popadał ale wiatrów nie było, ciut, ciut tylko się ochłodziło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Niniejszym.... IP: 195.116.167.* 11.07.02, 20:56 U nas nad lasem tytlko szczelało. Ani kropelka nie spadła!!! Pola!!! Naganiaj te chmury ale po weekendzie bo jadę na wieś i mam zamiar spławić sie pod wieczór w jeziorku pobliskim ( jak konkubent łaskawie podrzuci mnie na kąpielisko karetą). Tylko nagoń!!! Bo ja dłużej tego upału w mieście nie zdierżę>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Niniejszym.... 11.07.02, 21:24 Gość portalu: ryża napisał(a): > U nas nad lasem tytlko szczelało. Ani kropelka nie spadła!!! Pola!!! Naganiaj > te > chmury ale po weekendzie bo jadę na wieś i mam zamiar spławić sie pod wieczór w > > jeziorku pobliskim ( jak konkubent łaskawie podrzuci mnie na kąpielisko karetą) > . > Tylko nagoń!!! > Bo ja dłużej tego upału w mieście nie zdierżę>>>> Nie lało???? Aż dziwne bo u mnie i strzelało i lało nieźle;))) Ryża, już jest zdecydowanie chłodniej! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTS Re: Niniejszym.... IP: *.net.pl 11.07.02, 22:47 Gość portalu: Pola napisał(a): > Przesuwam chmury deszczowe w strone tych, ktorym tak > goraco! I wiatrzysko tez sobie zabierzcie, o! JA CHCĘ TE CHMURY DESZCZOWE ITD.DAWAJ TO POLAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Niniejszym.... IP: *.extern.kun.nl 12.07.02, 00:36 hahaha, no nie da sie wszystkim dogodzic, slonce - zle, deszcz - jeszcze gorzej :-)) U mnie w kratke, wychodze z domu piekne slonce, jade rowerkiem zaczyna lac, mowie wam, zycie pelne niespodzianek.. No, to tyle o pogodzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Niniejszym.... 12.07.02, 12:00 Gość portalu: Pola napisał(a): > hahaha, no nie da sie wszystkim dogodzic, slonce - zle, > deszcz - jeszcze gorzej :-)) > U mnie w kratke, wychodze z domu piekne slonce, jade > rowerkiem zaczyna lac, mowie wam, zycie pelne niespodzianek.. > No, to tyle o pogodzie :-) Ale ja jeszcze o pogodzie! Świci słoneczko i jest trochę chłodniej;) Musiałam zacząć bo ludziska nic nie piszą! Urlopują czy cuś??? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Re: Niniejszym.... IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 13.07.02, 09:51 Upaly? Goraco? Przeciez zimno, jak diabli... Dnie krotkie, deszcze prawie codziennie, silne wiatry, z domu sie nie chce wyjsc, w gorach spadl snieg... A Wam goraco??? Odpowiedz Link Zgłoś
laser_ Re: Niniejszym.... 13.07.02, 10:16 Gość portalu: Valdi napisał(a): > Upaly? Goraco? Przeciez zimno, jak diabli... Dnie krotkie, deszcze prawie > codziennie, silne wiatry, z domu sie nie chce wyjsc, w gorach spadl snieg... > A Wam goraco??? Valdi, gdybym nie widział Twojego adresu, to pomyślałbym, że Ci się od tych upałów w głowie już pomieszało. (:o) Mi już nawet spanie w nocy nie wychodzi, bo gorąco i człowiek wilgotny stale, uffffff... Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Niniejszym.... 13.07.02, 12:50 Valdi - Ty jak rozumien chodzisz do góry nogami..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Re: Niniejszym.... IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 13.07.02, 14:48 Zartuje... Wiem, ze goraczka daje w sie tym roku we znaki w Kraju. Nie wiem sam, czy zazdroscic, czy wspolczuc. U mnie srodek mokrej i wietrznej zimy, ale za trzy tygodnie dolacze do Was i bede razem z Wami znosil dole i niedole tych pogodowych dewiacji. Ciekawe, ze jak juz wczesniej Pola zauwazyla nie mozna wszystkim jednoczesnie dogodzic. Trzymam za Was kciuki i.... jesli tylko macie szanse, korzystajcie z lata, pozniej sie do niego teskni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Niniejszym.... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 20:37 Niniejszym melduję,że jest bardzo ciepło,ale pijąc zimną PERŁĘ "idzie wytrzymać".Tak tak PERŁĘ nie mylę marek a skąd wziąłem hmmmmmm............Z Białej Podlaskiej........ Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Niniejszym.... 14.07.02, 21:23 Gość portalu: Maestro napisał(a): > Niniejszym melduję,że jest bardzo ciepło,ale pijąc zimną PERŁĘ "idzie > wytrzymać".Tak tak PERŁĘ nie mylę marek a skąd wziąłem hmmmmmm............Z > Białej Podlaskiej........ Maestro, miałeś wrzucić stronkę, pamiętasz???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Niniejszym.... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 21:30 Pamiętam - jest w trakcie "tworzenia".Mam taką pracę że czasami w domu "zjawiam się tylko na nocleg".Czasami siadam do komputera aby "coś tam zrobić" ale przeważnie padam "ryjem" w klawiaturę i tak to się kończy.Jeszcze takie ze dwa tygodnie i będę mógł ją skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola hmm.... IP: *.extern.kun.nl 14.07.02, 22:04 a ja zamiescilam juz kilka swoich fotek w sieci...:-) Odpowiedz Link Zgłoś