Dodaj do ulubionych

Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 186cm,

IP: 80.72.40.* 31.05.05, 19:48
szczupły, wykształcenie wyższe. Dziewczyna rozsądna, najlepiej z Lublina
Obserwuj wątek
    • Gość: zosia Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 23:23
      w charakterze panny młodej?
      ;)))))
      • tygrys154 Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 31.05.05, 23:36
        W charakterze partnerki do tańca i miło spędzonego czasu
        • Gość: weana Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 81.219.88.* 01.06.05, 00:24
          A kiedz i gdyie to wesele?
          • Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 01.06.05, 01:21
            W Lublinie, 25 czerwca
        • Gość: Q Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 07:48
          Co kryje się pod "miło spędzonego czasu" ?
          • Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 01.06.05, 16:21
            Przede wszystkim potańczyć, porozmawiać, posmiać się. Nie lubię pijańskich
            imprez bo jestem kulturalny i wiem jak się należy zachować w danych sytuacjach.
          • Gość: zzz Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.isb.com.pl 09.06.05, 20:26
            zależy od tego,jak to zinterpretujesz...Każdy inaczej rozumie to wyrażenie
            • Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 13.06.05, 23:59
              ZZZ masz rację. Interpretować można różnie. Każdy z nas jest inny, inaczej
              wychowany. Dla każdego z nas jest inna gama wartości, które preferujemy i
              stawiamy na czołowym miejscu.
              Pozdrawiam
              • Gość: zzz Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.isb.com.pl 14.06.05, 10:58
                ja również pozdrawiam!:)
    • dociek Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 01.06.05, 02:42
      To wyższe wykształcenie, to chyba zdecydowanie nie jest humanistyczne? Bo
      poszukuje się z reguły: "PARTNERKI" (a nie "partnerkę").
      • Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 01.06.05, 16:14
        Wykształcenie wyższe techniczne, być może się pomyliłem, myślałem, że powinno
        być >partnerkę>, bo jedną partnerkę. Ale może się mylę. To nie jest moja mocna
        strona.
        • Gość: radegast Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.devs.futuro.pl 01.06.05, 19:39
          hehe, mocny tekst...jedna partnerke...hihi:D
          ale w sumie ostatnimi czasy mozna zaobserwowac intensywne wypieranie pieknego
          dopelniacza paskudnym biernikiem
          • Gość: Bata Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:55
            Chyba źle trafiłes. Widać, ze fajny z Ciebie gość a na forum niestety sami
            prześmiewacze i złośliwcy. Moja rada: jak nie masz stałej dziewczyny to lepiej
            idź na to wesele sam. A nóż poznasz kgos fajnego ;)) A takie panny wyrwane w
            internecie to może być totalna klapa i zepsujesz sobie wieczór.
            • Gość: Atrur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 01.06.05, 20:42
              Masz rację Bata. Na tym forum dużo jest złośliwych osób, choć wcześniej
              myślałem inaczej. Dzięki za radę. Pozdrawiam,
              • Gość: weana Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 81.219.88.* 01.06.05, 21:13
                Widac ze kulturalny z Ciebie chłopak. Popatrz, taka dziewczyna wyrwana w ciemno
                z internetu to może być początek przyjemnej znajomosci. Ale myślę ze jednak z
                zupełnie obcą osob będziesz się czuł na weselu nieswojo i będziesz spięty. Nie
                masz jakiejś koleżanki ze studiów? To byłaby pewniejsza decyzja niż taki wybór
                w ciemno. Sama miałabym ochotę z Tobą pójść choćby nawet dla przeżycia wreszcie
                jakiejś przygody, ale brak mi odwagi i spontaniczności.
                Powodzenia w szukaniu ODPOWIEDNIEJ partnerki.
                • Gość: Pawlo Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:42
                  Widzicie jaki zacofany ten lubelski swiatek. Chłopak na poziomie, przedstawił
                  się, napisał co i jak a tu zaraz jakiś kretyn wytyka mu błąd
                  stylistyczny...żenada..
                  • Gość: Jaktuźle Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:51
                    Też mi przyszła taka smutna refleksja...po co wchodzc na wątek tylko po to by
                    wytknąć autorowi błąd - w dodatku nic nie znaczący. Ja nawet go nie zauważyłem.
                    Ludzie- pusci, głupi, złosliwi....Artur- rada dla Ciebie. Wybierz sie z
                    kumplami na dyskotekę do kawiarni- tam moze poznasz dziewczyne, która chociażby
                    ładnie tańczy. "Pożyj" kilka dni z otwartym umysłem i rozejrzyj się wokoło.
                    Moze koleżanka z pracy, szkoły, kuzynka, sąsiadka... A może Weana (zaryzykuj
                    dziewczyno ;))
                    A jak nie- idź sam, siądź obok rozrywkowych ludzi i olej konwenanse.
                    Panie "dociek" a teraz sprawdź mi błędy.
                    • Gość: Geysir Niezwykłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:00
                      W sumie niespodziewanie i fajnie się rozwinął ten wątek. Artur reagował na
                      każdy tekst spokojnie, bez często spotykanej agresji, sarkazmu i cwaniakowania.
                      Od razu zyskał sobie sympatię i w tym kontekście obnażył poziom niepotrzebnej
                      zaczepki. Jednak dobro w nas jest i to nie tak głęboko jak się wydaje. Sun Tzu
                      pisał "Woja wygrana to wojna nie stoczona" ii o to właśnie chodzi. Jestem
                      zachwycony tym, że "forum" się samo obroniło i opowiedziało za tym co
                      wartościowe i godne szacunku. Wspaniale.
                      • dociek Równaj w dół poziomy! 02.06.05, 05:57
                        Faktycznie, że w kontaktach między partnerami polski język może się okazać
                        całkowicie "zbędny", czy to w mowie, czy w piśmie. Partner z partnerką mogą
                        wszak doskonale porozumiewać się wyłącznie mimicznie i za pomocą gestykulacji,
                        np. w tańcu, w łóżku... Powszechnie w komunikacji męsko-damskiej może się też
                        realizować "powrót do źródeł": łeeeeee tyyyyyyyyy!!! Cho noooooo!!! Itp., itd.
                        Poza tym istnieje jeszcze możliwość wyboru języków innych nacji. Quo quisque
                        intelligentior, eo minus diffidit perversitati [J.Conrad].
                • Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 01.06.05, 22:39
                  Hej Weana!. Wielkie dzięki za poradę. Szkoda, że brak Ci odwagi. Ale w życiu
                  trzeba czasem zaryzykować żeby coś osiągnąć. Taka jest dzisiejsza
                  rzeczywistośc.Pozdrawiam.
                  • Gość: weana Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 81.219.88.* 01.06.05, 23:43
                    No niestety chyba się nie odważę. Poza tym mówisz ze partnerka powinna umieć
                    tańczyć. Ja niestety nie bywam na dyskotekach w ogóle... nauka... nauka...
                    studia... szkoła muzyczna. To za dużo obowiązków i mało wolnego czasu.
                    Poza tym już raz coś podobnego zaryzykowałam i było to o raz za dużo, więc wolę
                    nie kusić losu.
                    Coś mi się wydaję ze znajdzie się sporo kandydatek i będziesz musiał wybierać...
                    to może być trudny wybór.
                    Życzę powodzenia.
                    ;-))
    • Gość: magda:) Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.it-net.pl 01.06.05, 22:20
      A ja bardzo chetnie bym poszła na wesele.A jakie wymagania masz co do
      ewentualnej towarzyszki ?? Ja chyba tanczyc potrafie,,,:) BYlam tydzien temu
      na przyjeciu weselnym wiec troszke pocwiczylam:) pozdrawiam
      • Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 01.06.05, 22:45
        Cześć Magdo. Wymagań specjalnych nie mam, chodzi o to żeby dziewczyna lubiła
        tańczyć i wiedziała jak ma się zachować. Pozdrawiam
        • Gość: magda:) Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.it-net.pl 01.06.05, 23:01
          Mysle ze te wymagania to spełniam:)wiec moze porozmawiamy na gg albo przez
          emaila. Tylko moz ejuz jutro bo dzis niestety musze sie uczyc do egzaminu:)
          • Gość: aqq Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.it-net.pl 01.06.05, 23:06
            to może i ze mną jakas dziewczyna by się umówiła, wesela wprawdzie nie mam , ale
            w razie czego coś sie zorganizuje ;)
          • Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 02.06.05, 16:37
            Hej Magda. Chętnie z Tobą porozmawiam. Tylko jak byś była tak uprzejma i
            zostawiła mi Swojego meila. Pozdrawiam
        • Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 01.06.05, 23:05
          Witam wszystkich autorów, którzy napisali miłe słowa o mnie. Bardzo Wam
          dziękuje. Jak sami wiecie, trudno jest się bronić tak , żeby odnieść zwycięstwo
          nie ranią przeciwnika. Kulturę wynosi się jednak z domu, a obycie wśród ludzi
          nabywa się w szkole, uczelni, pracy i towarzystwie w którym się przebywa.
          Pozdrawiam Was wszystkich.
          • Gość: weana Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 81.219.88.* 01.06.05, 23:48
            A Ty Artur chyba musisz być skrytym mężczyzną skoro los w poszukiwaniu
            dziewczyny-partnerki na wesele zesłał Cię na internetowe forum. I pewnie wiele
            kobiet "na żywo" Cię nie docenia. Nie wszystko złoto, co się świeci.
            Jednak szczerze radzę poszukać jakiejś miłej i zaufanej koleżanki którą już
            troszkę znasz.
            Pozdrawiam.
            • Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 02.06.05, 00:18
              Cześć Weana. Czasami w życiu bywają różne sytuacje. Z tego forum korzystam
              akurat pierwszy raz. A jeśli chodzi o to docenianie to chyba masz rację. Jak
              masz ochotę to zostaw kontakt do Siebie. Pozdrawiam
    • weana Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 02.06.05, 00:28
      Jak chcesz to napisz na maila gazetowego. weana@gazeta.pl
      • Gość: mada Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 08:38
        Hej Artur- trzymam kciuki- daj znać czy spotkałeś kogoś fajnego, kto ma
        klasę ;))
        • Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 02.06.05, 16:45
          Cześć Mada!
          Niestety nie spotkałem jeszcze nikogo. Ale nie tracę nadziei i myslę, że
          znajdzie się jakaś partnerka. Pozdrawiam
          • Gość: m Gdzie te dziewczyny???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:08
            Jejkuu laski, ale dupy z Was. Ja stara baba już jestem z mężem i trzydziechą na
            karku ale Wy takiego fajnego chłopaka odpuszczacie???
            • Gość: Artur Re: Gdzie te dziewczyny???? IP: 80.72.40.* 03.06.05, 13:48
              Hej. Szkoda, że nie ma chętnej partnerki.
              Magda, jak masz ochotę napisać do mnie na podaję maila >artur2561@vp.pl<
              Pozdrawiam
              • Gość: Artur Re: Gdzie te dziewczyny???? IP: 80.72.40.* 04.06.05, 16:20
                Hej dziewczyny! Co z Wami. Żadna nie ma ochoty pobawić się. A może jednak. Mój
                mail >artur2561@vp.pl<. Pozdrawiam
    • Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 07.06.05, 23:25
      A już myślałem że uda mi się znależć partnerkę na wesele na tym forum. A tu
      nic. Żadna dziewczyna nie jest chętna. Hej dziewczyny nie bójcie się mnie,
      nie "pogryzę". Mój mail: artur2561@vp.pl
      • Gość: sdh Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 08.06.05, 06:21
        może napisz : w zamian za partnerowanie na weselu zabiorę do Puław na zakupy w Reserved :-)
        • Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 08.06.05, 18:56
          Hej. Tu akurat trafiłeś bo sam często jeżdzę do Reservedu na zakupy tylko nie
          do Puław. Dla mnie to normalny sklep.
          Pozdrawiam
          • Gość: sdh Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 08.06.05, 19:33
            coś mi się nie chce wierzyć. Gdybyś ubierał się w Reserved to nie mógłbyś się opędzić od kobiet.
            • Gość: pts Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.devs.futuro.pl 08.06.05, 19:37
              A gdyby miał też coś na sobie z H&M, to już wogóle panny po nogawkach by sikały.
              • Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 08.06.05, 20:08
                Hej sdh i pts. Polecam Wam jeszcze Tatuum, Carry, Mexx - to w stylu Reserved. A
                na wieczory to Royal Collection i oczywiście Vistulę.
                Pozdrawiam.
                • Gość: pts Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.devs.futuro.pl 08.06.05, 20:13
                  Ja się ubieram tylko w Paryżu, ewentualnie w Mediolanie.
                  Nie wyjeżdżaj mi tutaj z jakimiś chińskimi mareczkami. Obrażasz moich
                  przyjaciół, światowej klasy projektantów.
                • Gość: pts Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.devs.futuro.pl 08.06.05, 20:14
                  a bielizna?
                  • Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 08.06.05, 20:20
                    Hej pts! Nie wiem kim kolego jesteś i co sobą reprezentujesz ale szkoda, że
                    tak "płytko" myślisz. Jak Cię uraziłem to przepraszam.
                    • Gość: pts Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.devs.futuro.pl 08.06.05, 20:23
                      Przykro mi że marnujesz czas na taką miernotę jak ja. Wybacz mi.
                    • Gość: pts Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.devs.futuro.pl 08.06.05, 20:27
                      Ale życzę powodzenia w poszukiwaniu. W końcu przyszły prezydent (być może),
                      Stanisław Tymiński znalazł żonę przez Internet. Może tak to się teraz robi.
              • Gość: radegast Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.devs.futuro.pl 08.06.05, 21:44
                no, a na plecach jakies fajne polki z IKEI...
                • Gość: weana Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 81.219.88.* 09.06.05, 00:26
                  Oj dzieci dzieci... eh...
                  • Gość: sdh Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 09.06.05, 06:42
                    a może zacznij ubierać się na bazarze, tak jak ja.
                    • Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 09.06.05, 13:39
                      Dzięki za propozycię. Myślę, ze każdy ma prawo ubierać się jak chce i gdzie
                      chce. Skoro Ty ubierasz się na bazarze i jest Ci tak wygodnie to niech tak
                      zostanie. Wybór należy do Ciebie.
    • Gość: zzz Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.isb.com.pl 09.06.05, 17:20
      pozdrowienia dla wszystkich z Puław i nie tylko!!! :D
      • Gość: zosia Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 11:14
        nie czytalam tych wszystkich postow, ale tak mi sie wydaje ze gdzies wokol
        Ciebie musza byc jakies dziewczyny, ktore znasz gorzej lub lepiej i moze ktoras
        z nich moglaby z Toba pojsc. chyba nie mieszkasz na pustynii i obracasz sie
        wsrod przedstawicielek plci pieknej?????? rozejrzyj sie wokol!
        lepiej chyba pojsc z kims wyprobowanym niz z kims kogo ledwie znasz...
        zrobisz jak zechcesz, w kazdym razie zycze powodzenia i pozdrawiam
        • Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 14.06.05, 12:01
          Cześć Zosiu. Masz rację, nie mieszkam na pustyni. Ale tak jak wcześniej pisałem
          ja nie chcę się za tą osobę wstydzić, albo też np. przesiedzieć całą imprezę.
          A może Ty byś była chętna?
          Pozdrawiam
          • bad_habit Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 14.06.05, 12:02
            pozdrowionka:)
          • Gość: zosia Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:24
            no coz widze ze ostro chwytasz byka za rogi ;)))
            ale niestety ja nie moge sie zgodzic, bo po prostu nie znam Cie, nie wiem kim
            jestes,jak naprawde sie zachowujesz, nie mam do Ciebie zaufania- ale nie do
            Ciebie jako stricte do Ciebie, ale Ciebie jako nieznajomego, wiec bez urazy,
            jesli wogole wiesz co chce powiedziec ;)))
            W normalnym życiu mamy do dyspozycji kanał wzrokowy odbierający wygląd fizyczny,
            strój, gestykulację i mimikę, kanał słuchowy, dotykowy i zapachowy. W Internecie
            jesteśmy ograniczeni do informacji wzrokowych, pisanych przez nadawcę komunikatu...
            no wiec mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi
            pozdrawiam
            • Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 14.06.05, 13:55
              Hej Zosiu. Zgadzam się z Tobą w 100% z tym co napisałaś. Nic dodać nic ujać.
              Ale nie postrzegaj mnie jako człowieka "złego". Wiem że są różni ludzie, którzy
              tylko czekają na różne "okazje". Jak masz ochotę to napisz: artur2561@vp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka