Gość: Artur IP: 80.72.40.* 31.05.05, 19:48 szczupły, wykształcenie wyższe. Dziewczyna rozsądna, najlepiej z Lublina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zosia Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 23:23 w charakterze panny młodej? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys154 Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 31.05.05, 23:36 W charakterze partnerki do tańca i miło spędzonego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 81.219.88.* 01.06.05, 00:24 A kiedz i gdyie to wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 01.06.05, 01:21 W Lublinie, 25 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 07:48 Co kryje się pod "miło spędzonego czasu" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 01.06.05, 16:21 Przede wszystkim potańczyć, porozmawiać, posmiać się. Nie lubię pijańskich imprez bo jestem kulturalny i wiem jak się należy zachować w danych sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.isb.com.pl 09.06.05, 20:26 zależy od tego,jak to zinterpretujesz...Każdy inaczej rozumie to wyrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 13.06.05, 23:59 ZZZ masz rację. Interpretować można różnie. Każdy z nas jest inny, inaczej wychowany. Dla każdego z nas jest inna gama wartości, które preferujemy i stawiamy na czołowym miejscu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.isb.com.pl 14.06.05, 10:58 ja również pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 01.06.05, 02:42 To wyższe wykształcenie, to chyba zdecydowanie nie jest humanistyczne? Bo poszukuje się z reguły: "PARTNERKI" (a nie "partnerkę"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 01.06.05, 16:14 Wykształcenie wyższe techniczne, być może się pomyliłem, myślałem, że powinno być >partnerkę>, bo jedną partnerkę. Ale może się mylę. To nie jest moja mocna strona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radegast Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.devs.futuro.pl 01.06.05, 19:39 hehe, mocny tekst...jedna partnerke...hihi:D ale w sumie ostatnimi czasy mozna zaobserwowac intensywne wypieranie pieknego dopelniacza paskudnym biernikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bata Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:55 Chyba źle trafiłes. Widać, ze fajny z Ciebie gość a na forum niestety sami prześmiewacze i złośliwcy. Moja rada: jak nie masz stałej dziewczyny to lepiej idź na to wesele sam. A nóż poznasz kgos fajnego ;)) A takie panny wyrwane w internecie to może być totalna klapa i zepsujesz sobie wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atrur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 01.06.05, 20:42 Masz rację Bata. Na tym forum dużo jest złośliwych osób, choć wcześniej myślałem inaczej. Dzięki za radę. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 81.219.88.* 01.06.05, 21:13 Widac ze kulturalny z Ciebie chłopak. Popatrz, taka dziewczyna wyrwana w ciemno z internetu to może być początek przyjemnej znajomosci. Ale myślę ze jednak z zupełnie obcą osob będziesz się czuł na weselu nieswojo i będziesz spięty. Nie masz jakiejś koleżanki ze studiów? To byłaby pewniejsza decyzja niż taki wybór w ciemno. Sama miałabym ochotę z Tobą pójść choćby nawet dla przeżycia wreszcie jakiejś przygody, ale brak mi odwagi i spontaniczności. Powodzenia w szukaniu ODPOWIEDNIEJ partnerki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlo Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:42 Widzicie jaki zacofany ten lubelski swiatek. Chłopak na poziomie, przedstawił się, napisał co i jak a tu zaraz jakiś kretyn wytyka mu błąd stylistyczny...żenada.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaktuźle Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:51 Też mi przyszła taka smutna refleksja...po co wchodzc na wątek tylko po to by wytknąć autorowi błąd - w dodatku nic nie znaczący. Ja nawet go nie zauważyłem. Ludzie- pusci, głupi, złosliwi....Artur- rada dla Ciebie. Wybierz sie z kumplami na dyskotekę do kawiarni- tam moze poznasz dziewczyne, która chociażby ładnie tańczy. "Pożyj" kilka dni z otwartym umysłem i rozejrzyj się wokoło. Moze koleżanka z pracy, szkoły, kuzynka, sąsiadka... A może Weana (zaryzykuj dziewczyno ;)) A jak nie- idź sam, siądź obok rozrywkowych ludzi i olej konwenanse. Panie "dociek" a teraz sprawdź mi błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geysir Niezwykłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:00 W sumie niespodziewanie i fajnie się rozwinął ten wątek. Artur reagował na każdy tekst spokojnie, bez często spotykanej agresji, sarkazmu i cwaniakowania. Od razu zyskał sobie sympatię i w tym kontekście obnażył poziom niepotrzebnej zaczepki. Jednak dobro w nas jest i to nie tak głęboko jak się wydaje. Sun Tzu pisał "Woja wygrana to wojna nie stoczona" ii o to właśnie chodzi. Jestem zachwycony tym, że "forum" się samo obroniło i opowiedziało za tym co wartościowe i godne szacunku. Wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Równaj w dół poziomy! 02.06.05, 05:57 Faktycznie, że w kontaktach między partnerami polski język może się okazać całkowicie "zbędny", czy to w mowie, czy w piśmie. Partner z partnerką mogą wszak doskonale porozumiewać się wyłącznie mimicznie i za pomocą gestykulacji, np. w tańcu, w łóżku... Powszechnie w komunikacji męsko-damskiej może się też realizować "powrót do źródeł": łeeeeee tyyyyyyyyy!!! Cho noooooo!!! Itp., itd. Poza tym istnieje jeszcze możliwość wyboru języków innych nacji. Quo quisque intelligentior, eo minus diffidit perversitati [J.Conrad]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 01.06.05, 22:39 Hej Weana!. Wielkie dzięki za poradę. Szkoda, że brak Ci odwagi. Ale w życiu trzeba czasem zaryzykować żeby coś osiągnąć. Taka jest dzisiejsza rzeczywistośc.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 81.219.88.* 01.06.05, 23:43 No niestety chyba się nie odważę. Poza tym mówisz ze partnerka powinna umieć tańczyć. Ja niestety nie bywam na dyskotekach w ogóle... nauka... nauka... studia... szkoła muzyczna. To za dużo obowiązków i mało wolnego czasu. Poza tym już raz coś podobnego zaryzykowałam i było to o raz za dużo, więc wolę nie kusić losu. Coś mi się wydaję ze znajdzie się sporo kandydatek i będziesz musiał wybierać... to może być trudny wybór. Życzę powodzenia. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda:) Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.it-net.pl 01.06.05, 22:20 A ja bardzo chetnie bym poszła na wesele.A jakie wymagania masz co do ewentualnej towarzyszki ?? Ja chyba tanczyc potrafie,,,:) BYlam tydzien temu na przyjeciu weselnym wiec troszke pocwiczylam:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 01.06.05, 22:45 Cześć Magdo. Wymagań specjalnych nie mam, chodzi o to żeby dziewczyna lubiła tańczyć i wiedziała jak ma się zachować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda:) Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.it-net.pl 01.06.05, 23:01 Mysle ze te wymagania to spełniam:)wiec moze porozmawiamy na gg albo przez emaila. Tylko moz ejuz jutro bo dzis niestety musze sie uczyc do egzaminu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.it-net.pl 01.06.05, 23:06 to może i ze mną jakas dziewczyna by się umówiła, wesela wprawdzie nie mam , ale w razie czego coś sie zorganizuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 02.06.05, 16:37 Hej Magda. Chętnie z Tobą porozmawiam. Tylko jak byś była tak uprzejma i zostawiła mi Swojego meila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 01.06.05, 23:05 Witam wszystkich autorów, którzy napisali miłe słowa o mnie. Bardzo Wam dziękuje. Jak sami wiecie, trudno jest się bronić tak , żeby odnieść zwycięstwo nie ranią przeciwnika. Kulturę wynosi się jednak z domu, a obycie wśród ludzi nabywa się w szkole, uczelni, pracy i towarzystwie w którym się przebywa. Pozdrawiam Was wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 81.219.88.* 01.06.05, 23:48 A Ty Artur chyba musisz być skrytym mężczyzną skoro los w poszukiwaniu dziewczyny-partnerki na wesele zesłał Cię na internetowe forum. I pewnie wiele kobiet "na żywo" Cię nie docenia. Nie wszystko złoto, co się świeci. Jednak szczerze radzę poszukać jakiejś miłej i zaufanej koleżanki którą już troszkę znasz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 02.06.05, 00:18 Cześć Weana. Czasami w życiu bywają różne sytuacje. Z tego forum korzystam akurat pierwszy raz. A jeśli chodzi o to docenianie to chyba masz rację. Jak masz ochotę to zostaw kontakt do Siebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weana Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 02.06.05, 00:28 Jak chcesz to napisz na maila gazetowego. weana@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 08:38 Hej Artur- trzymam kciuki- daj znać czy spotkałeś kogoś fajnego, kto ma klasę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 02.06.05, 16:45 Cześć Mada! Niestety nie spotkałem jeszcze nikogo. Ale nie tracę nadziei i myslę, że znajdzie się jakaś partnerka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Gdzie te dziewczyny???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:08 Jejkuu laski, ale dupy z Was. Ja stara baba już jestem z mężem i trzydziechą na karku ale Wy takiego fajnego chłopaka odpuszczacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Gdzie te dziewczyny???? IP: 80.72.40.* 03.06.05, 13:48 Hej. Szkoda, że nie ma chętnej partnerki. Magda, jak masz ochotę napisać do mnie na podaję maila >artur2561@vp.pl< Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Gdzie te dziewczyny???? IP: 80.72.40.* 04.06.05, 16:20 Hej dziewczyny! Co z Wami. Żadna nie ma ochoty pobawić się. A może jednak. Mój mail >artur2561@vp.pl<. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 07.06.05, 23:25 A już myślałem że uda mi się znależć partnerkę na wesele na tym forum. A tu nic. Żadna dziewczyna nie jest chętna. Hej dziewczyny nie bójcie się mnie, nie "pogryzę". Mój mail: artur2561@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 08.06.05, 06:21 może napisz : w zamian za partnerowanie na weselu zabiorę do Puław na zakupy w Reserved :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 08.06.05, 18:56 Hej. Tu akurat trafiłeś bo sam często jeżdzę do Reservedu na zakupy tylko nie do Puław. Dla mnie to normalny sklep. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 08.06.05, 19:33 coś mi się nie chce wierzyć. Gdybyś ubierał się w Reserved to nie mógłbyś się opędzić od kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pts Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.devs.futuro.pl 08.06.05, 19:37 A gdyby miał też coś na sobie z H&M, to już wogóle panny po nogawkach by sikały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 08.06.05, 20:08 Hej sdh i pts. Polecam Wam jeszcze Tatuum, Carry, Mexx - to w stylu Reserved. A na wieczory to Royal Collection i oczywiście Vistulę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pts Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.devs.futuro.pl 08.06.05, 20:13 Ja się ubieram tylko w Paryżu, ewentualnie w Mediolanie. Nie wyjeżdżaj mi tutaj z jakimiś chińskimi mareczkami. Obrażasz moich przyjaciół, światowej klasy projektantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pts Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.devs.futuro.pl 08.06.05, 20:14 a bielizna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 08.06.05, 20:20 Hej pts! Nie wiem kim kolego jesteś i co sobą reprezentujesz ale szkoda, że tak "płytko" myślisz. Jak Cię uraziłem to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pts Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.devs.futuro.pl 08.06.05, 20:23 Przykro mi że marnujesz czas na taką miernotę jak ja. Wybacz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pts Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.devs.futuro.pl 08.06.05, 20:27 Ale życzę powodzenia w poszukiwaniu. W końcu przyszły prezydent (być może), Stanisław Tymiński znalazł żonę przez Internet. Może tak to się teraz robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radegast Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.devs.futuro.pl 08.06.05, 21:44 no, a na plecach jakies fajne polki z IKEI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 81.219.88.* 09.06.05, 00:26 Oj dzieci dzieci... eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 09.06.05, 06:42 a może zacznij ubierać się na bazarze, tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 09.06.05, 13:39 Dzięki za propozycię. Myślę, ze każdy ma prawo ubierać się jak chce i gdzie chce. Skoro Ty ubierasz się na bazarze i jest Ci tak wygodnie to niech tak zostanie. Wybór należy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.isb.com.pl 09.06.05, 17:20 pozdrowienia dla wszystkich z Puław i nie tylko!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 11:14 nie czytalam tych wszystkich postow, ale tak mi sie wydaje ze gdzies wokol Ciebie musza byc jakies dziewczyny, ktore znasz gorzej lub lepiej i moze ktoras z nich moglaby z Toba pojsc. chyba nie mieszkasz na pustynii i obracasz sie wsrod przedstawicielek plci pieknej?????? rozejrzyj sie wokol! lepiej chyba pojsc z kims wyprobowanym niz z kims kogo ledwie znasz... zrobisz jak zechcesz, w kazdym razie zycze powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 14.06.05, 12:01 Cześć Zosiu. Masz rację, nie mieszkam na pustyni. Ale tak jak wcześniej pisałem ja nie chcę się za tą osobę wstydzić, albo też np. przesiedzieć całą imprezę. A może Ty byś była chętna? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 14.06.05, 12:02 pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:24 no coz widze ze ostro chwytasz byka za rogi ;))) ale niestety ja nie moge sie zgodzic, bo po prostu nie znam Cie, nie wiem kim jestes,jak naprawde sie zachowujesz, nie mam do Ciebie zaufania- ale nie do Ciebie jako stricte do Ciebie, ale Ciebie jako nieznajomego, wiec bez urazy, jesli wogole wiesz co chce powiedziec ;))) W normalnym życiu mamy do dyspozycji kanał wzrokowy odbierający wygląd fizyczny, strój, gestykulację i mimikę, kanał słuchowy, dotykowy i zapachowy. W Internecie jesteśmy ograniczeni do informacji wzrokowych, pisanych przez nadawcę komunikatu... no wiec mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Poszukuję partnerkę na wesele, mam 27 lat, 18 IP: 80.72.40.* 14.06.05, 13:55 Hej Zosiu. Zgadzam się z Tobą w 100% z tym co napisałaś. Nic dodać nic ujać. Ale nie postrzegaj mnie jako człowieka "złego". Wiem że są różni ludzie, którzy tylko czekają na różne "okazje". Jak masz ochotę to napisz: artur2561@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś