Dodaj do ulubionych

Sting otwiera bar ze striptizem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:51
Normalna decyzja człowieka racjonalnego - a nie jak większość Pisowskich
impotentów, którzy wolą oglądać sutanny, zamiast wspaniałych kształtów
kobiecego ciała ;))
Obserwuj wątek
    • Gość: Mick Re: Sting otwiera bar ze striptizem IP: *.itelligence.pl 20.03.06, 18:13
      Niby tu fridom amnsty internalional itp. A normalny alfons z niego wyrasta
      • Gość: 007 Re: Sting otwiera bar ze striptizem IP: *.nist.gov 20.03.06, 18:39
        ...nikoniecznie, siega juz wieku, kidy juz tylko serce moze stanac i mozna
        sobie tylko popatrzec...
        • errabundi Bada-bing! 20.03.06, 19:05
          A może u nas Misztal pójdzie za ciosem i otworzy jakiś ciekawy lokal na Piotrkowskiej w mieście Udź...
      • business3 Sting ! Jak możesz robić striptiz !!! 20.03.06, 20:07
        Sting ! Jak możesz robić striptiz !!! Nie wstyd cię ???
      • mishuggah Re: Sting otwiera bar ze striptizem 21.03.06, 06:50
        sprawdź kim jest alfons, zanim zaczniesz głupoty wypisywać...
    • Gość: heterosapiens Re: Sting otwiera bar ze striptizem IP: *.nsw.bigpond.net.au 20.03.06, 19:36
      no coz, wartosci chrzescijanskie sa puftom obce
      • Gość: bakkerpa Re: Sting otwiera bar ze striptizem IP: *.delfz1.gr.home.nl 20.03.06, 20:08
        a co maja wartości chrzescijańskie do striptizu...ludzie PISnęło Was
        całkiem???? biznes jak biznes, striptiz nie jest nieżądem za pieniądze,
        dziewczyny - męzczyzni także - tanczą i pokazują co mają najlepsze i tyle..
        nikt nie mówi o seksie, poza tym, dotykanie też jest zabronione....osobiści e
        nie lubię muzyki stinga, ale jestem striptizerką od 4 lat (amsterdam) i wiem
        jak ten biznes się kreci....
        • Gość: x Ja tam wole pracowac w biurze niz na rurze:) IP: *.crowley.pl 20.03.06, 23:50
          ...ale kazdy wybiera sobie to co chce pokazac swiatu:
          intelekt i wiedze czy ...pe
          • mishuggah Re: Ja tam wole pracowac w biurze niz na rurze:) 21.03.06, 06:52
            niektórzy nie mogą pokazać ani jednego, ani drugiego - natura poskąpiła lub/i
            chromosomy się źle dobrały

osobiście uważam, że jeżeli kobieta to lubi i faktycznie ma co pokazać, to
            dlaczego nie?! wszystko w granicach rozsądku i z poszanowaniem tej kobiety
    • Gość: elvie Re: Sting otwiera bar ze striptizem IP: *.77.classcom.pl 20.03.06, 20:45
      ale tekst w piosence wilkow"pijemy za lepszy czas" chcial zmieniac, bo
      prezentowal zachowanie jemu obce i politycznie niepoprawne.....
    • garbusmoneta Re: Sting otwiera bar ze striptizem 20.03.06, 21:23
      bez przerywnikow z golymi dziwczynkami, nikt przy zdrowych zmyslach nie
      wytrzyma jego rzepolenia.
      • Gość: pawel Re: Sting otwiera bar ze striptizem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:34
        szkoda bo mialem duzy szacunek do tego muzyka
        • mishuggah Re: Sting otwiera bar ze striptizem 21.03.06, 06:53
          a ja nadal mam, bo jest wielkim artystą.

ludzie, co się dzieje z tym społeczeństwem, ledwie wyrwali się spod jarzma PRL,
          to sami pchają się w ramiona Prawa i Samoobrony Polskich Rodzin Radia Maryja
    • Gość: esteta Będzie pokazywał swoje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 23:06
      stare pomarszczone ciało? Czy będą jakieś stringi? Czy na całość idzie?
    • Gość: uburama I zmienia ksywkę na String IP: *.acn.waw.pl 20.03.06, 23:34
      .
      • mishuggah Re: I zmienia ksywkę na String 21.03.06, 06:55
        Stringi, w kontekście garderoby, nie funkcjonują w języku angielskim. Ich
        odpowiednikiem jest słowo THONG (występuje tutaj w liczbie pojedynczej - w l.
        mn. THONGS znaczy "klapki")
    • Gość: wer Spyng otwiera bar ze striptizem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 01:14
      Herde wukabur, został mu się jeno sznur! Hercy, spektrogercy i mordercy, kuszke
      nie ugodzi, w klubie nas pogodzi! Idzie wojna, wstąp od klubu!
      • mishuggah Re: Spyng otwiera bar ze striptizem 21.03.06, 06:56
        Nieletnich i nietrzeźwych nie obsługują, więc zostań przed klubem, a najlepiej
        zaparkuj mi auto, chłopcze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka