Gość: Bartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:51 Normalna decyzja człowieka racjonalnego - a nie jak większość Pisowskich impotentów, którzy wolą oglądać sutanny, zamiast wspaniałych kształtów kobiecego ciała ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mick Re: Sting otwiera bar ze striptizem IP: *.itelligence.pl 20.03.06, 18:13 Niby tu fridom amnsty internalional itp. A normalny alfons z niego wyrasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: Sting otwiera bar ze striptizem IP: *.nist.gov 20.03.06, 18:39 ...nikoniecznie, siega juz wieku, kidy juz tylko serce moze stanac i mozna sobie tylko popatrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
errabundi Bada-bing! 20.03.06, 19:05 A może u nas Misztal pójdzie za ciosem i otworzy jakiś ciekawy lokal na Piotrkowskiej w mieście Udź... Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Sting ! Jak możesz robić striptiz !!! 20.03.06, 20:07 Sting ! Jak możesz robić striptiz !!! Nie wstyd cię ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mishuggah Re: Sting otwiera bar ze striptizem 21.03.06, 06:50 sprawdź kim jest alfons, zanim zaczniesz głupoty wypisywać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heterosapiens Re: Sting otwiera bar ze striptizem IP: *.nsw.bigpond.net.au 20.03.06, 19:36 no coz, wartosci chrzescijanskie sa puftom obce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakkerpa Re: Sting otwiera bar ze striptizem IP: *.delfz1.gr.home.nl 20.03.06, 20:08 a co maja wartości chrzescijańskie do striptizu...ludzie PISnęło Was całkiem???? biznes jak biznes, striptiz nie jest nieżądem za pieniądze, dziewczyny - męzczyzni także - tanczą i pokazują co mają najlepsze i tyle.. nikt nie mówi o seksie, poza tym, dotykanie też jest zabronione....osobiści e nie lubię muzyki stinga, ale jestem striptizerką od 4 lat (amsterdam) i wiem jak ten biznes się kreci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Ja tam wole pracowac w biurze niz na rurze:) IP: *.crowley.pl 20.03.06, 23:50 ...ale kazdy wybiera sobie to co chce pokazac swiatu: intelekt i wiedze czy ...pe Odpowiedz Link Zgłoś
mishuggah Re: Ja tam wole pracowac w biurze niz na rurze:) 21.03.06, 06:52 niektórzy nie mogą pokazać ani jednego, ani drugiego - natura poskąpiła lub/i chromosomy się źle dobrały osobiście uważam, że jeżeli kobieta to lubi i faktycznie ma co pokazać, to dlaczego nie?! wszystko w granicach rozsądku i z poszanowaniem tej kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvie Re: Sting otwiera bar ze striptizem IP: *.77.classcom.pl 20.03.06, 20:45 ale tekst w piosence wilkow"pijemy za lepszy czas" chcial zmieniac, bo prezentowal zachowanie jemu obce i politycznie niepoprawne..... Odpowiedz Link Zgłoś
garbusmoneta Re: Sting otwiera bar ze striptizem 20.03.06, 21:23 bez przerywnikow z golymi dziwczynkami, nikt przy zdrowych zmyslach nie wytrzyma jego rzepolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Sting otwiera bar ze striptizem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:34 szkoda bo mialem duzy szacunek do tego muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
mishuggah Re: Sting otwiera bar ze striptizem 21.03.06, 06:53 a ja nadal mam, bo jest wielkim artystą. ludzie, co się dzieje z tym społeczeństwem, ledwie wyrwali się spod jarzma PRL, to sami pchają się w ramiona Prawa i Samoobrony Polskich Rodzin Radia Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Będzie pokazywał swoje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 23:06 stare pomarszczone ciało? Czy będą jakieś stringi? Czy na całość idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
mishuggah Re: I zmienia ksywkę na String 21.03.06, 06:55 Stringi, w kontekście garderoby, nie funkcjonują w języku angielskim. Ich odpowiednikiem jest słowo THONG (występuje tutaj w liczbie pojedynczej - w l. mn. THONGS znaczy "klapki") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Spyng otwiera bar ze striptizem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 01:14 Herde wukabur, został mu się jeno sznur! Hercy, spektrogercy i mordercy, kuszke nie ugodzi, w klubie nas pogodzi! Idzie wojna, wstąp od klubu! Odpowiedz Link Zgłoś
mishuggah Re: Spyng otwiera bar ze striptizem 21.03.06, 06:56 Nieletnich i nietrzeźwych nie obsługują, więc zostań przed klubem, a najlepiej zaparkuj mi auto, chłopcze Odpowiedz Link Zgłoś