Dodaj do ulubionych

bandycka ulica

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:05
To niesłychane, że ulicą Narutowicza przy której jest komenda policji zaś w
pobliżu prokuratura i 2 posterunki, wieczorem od kilku lat rządzi grupa
podchmielonych i agresywnych wyrostków. Na ogół zaczepiają przechodniów,
czasami kogoś uderzą. Dzisiaj w pobliżu Konopnickiej, słaniając się na nogach,
ustawiali się na środku Narutowicza, tyłem do kierunku jazdy i prowokowali
kierowców.
Unikajcie tej części miasta!
Obserwuj wątek
    • emilama I w dodatku dziurawa!!!!!!! 01.06.05, 22:43
      Na samochody też uważajcie bo tam dziura na dziurze dziurę pogania!:) Centrum a
      wstyd takie coś pokazać gościom spoza Lublina! Może ktoś na przysłowiowej górze
      pomyślałby o gruntownym remoncie? E.
    • Gość: Paweł Re: bandycka ulica IP: *.homeip.net / *.homeip.net 01.06.05, 22:51
      Mnie już w Polsce nic nie zdziwi.
    • Gość: ucho Re: bandycka ulica IP: *.kompania.net 02.06.05, 10:29
      Jeżeli nie ma reakcji to pewnie są to synkowie tych pracujących tam
      funkcyjnych. Są dlatego obok posterunków prokuratury, bo chcą być blisko
      rodziców.
    • Gość: Narutowicza Re: bandycka ulica IP: 195.205.71.* 02.06.05, 14:36
      Wystarczy popatrzeć się dzieje włąśnie koło ul.Konopnickiej oraz koło
      skrzyżowania z Głęboką , na rogu oraz obok tego domu z pocztą codziennie stoi
      pijana młodzież i miejscowe żule.Faktycznie Policja obok, a ulica....powinien
      się ktoś za to w koncu wziąść! Codziennie jestem koło skrzyżowania z Głeboką,
      bo meiszkam niedaleko! Zgroza!Strach przejść!
      • gabriel Re: bandycka ulica 02.06.05, 16:50
        Wiele razy wracałem tamtędy, nigdy nikogo tam nie zauwazyłem, musiało się
        zacząć od niedawna. Przy poczcie na Głębokiej, bo Narutowicza podobnie jak i
        Zamojska to już inna śpiewka. :)
        • Gość: zorbi a wiecie co te dupki z policji robią ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:47
          Zamiast pilnować porządku to lepią mandaty za złe parkowanie i przechodzenie
          jezdni w miejscu nieodpowiednim... na to mają czas idioci...
          • Gość: karol Re: a wiecie co te dupki z policji robią ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:57
            i bardzo dobrze!! Nie łaź jak święta krowa po jezdni i nie parkuj w bramie. Ja
            na nich od wczoraj złego słowa nie powiem. W kwioetniu odnaleźli mój skradziony
            rower, a kilka dni temu jak dzwoniłem, że na Porębie łysole tłuka kolesia, to
            byli po 2 minutach. Złapali czterech. Brawo!!!
            Co do Narutowicza, to mam retoryczne pytanie: Czy dlatego, że tam jest komenda,
            to non stop ma stać na ulicy policjant?
        • Gość: Odpowiedź Re: bandycka ulica IP: 195.205.71.* 03.06.05, 10:13
          Bo stoją od strony podwórka, w zakamarkach i koło murka przy śmietniku, a tego
          z ulicy nie widać.
          • Gość: jasiek Re: bandycka ulica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:37
            poważnie??? cały dzień???? i co robią??????
    • Gość: ja Re: bandycka ulica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:44
      ta komenda na Narutwicza to jest Wojewódzka i jak sama nazwa wskazuje ONI nie są do roboty, murzyni pracują na komisariatach
    • Gość: Maniek Re: bandycka ulica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 07:18
    • Gość: Maniek Re: bandycka ulica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 07:23
      Na Starym Mieście jest w miarę bezpiecznie dzięki stałej obecności kilku
      policjantów. Niestety nie pomogło to mojemu znajomemu, który stracił tam aparat
      i komórkę.
      Wczoraj przy u;icy Trynitarskiej przepłoszyłem grupę dzieci, które z pekiem
      kluczy usiłowały otworzyć zaparkowane auto.
      Dzieci miały sympatyczny łobuzerski wygląd i chyba po 9-10 lat.
      Za 10 lat to one mnie przepłoszą.
      • Gość: lolo Re: bandycka ulica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:40
        No patrzcie, a mnie nikt drogi nie zaszedł.
        • Gość: ja Re: bandycka ulica IP: *.top.net.pl 03.06.05, 17:24
          Nieprzyjemnie jest też na podjeździe do zamku. Ani jednej lampy, a od
          Solidarnośći odgradzają krzaki. Ale nie czytałam, żeby tam kogoś pobito.
          • Gość: kloo Re: bandycka ulica IP: 217.153.29.* 03.06.05, 18:47
            no to w czym problem??
            • Gość: a Re: bandycka ulica IP: *.it-net.pl 04.06.05, 11:36
              mnie swego czasu napadł grupa kolesi pobiła i skradła rower;), nie powiem
              policja była po 3 minutach to to porzadna brygada -prawie antyterrorysci ;), jak
              wpadli na dzielnice to narobili niezłego bałaganu, troche od tamtego czasu
              odzyskałem szacunek dla policji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka