Dodaj do ulubionych

strzezcie sie

IP: *.it-net.pl 17.06.05, 15:01
tydzien temu z Abramowic uciekl pacjent. Nie bylo by nic w tym dziwnego,
gdyby nie byl to czlowiek o osobowosci maniakalno-depresyjnej, kompleksem
Edypa i małego (palca u nogi). Ogarniety resentymentem udaje, ze jest
najmadrzejszy pod sloncem, ktore bezlitosnie prazy od paru dni. Grasuje na
polnocnym Czechowie i wszedzie tam, gdzie zaniosa go jego kaprawe nogi.
Uwazajcie!! Zwie sie Prezu. Kobiety, nie wychodzcie z domu bez swoich
mezczyzn, mezczyzni - bez kobiet. Nie lekcewazcie tego ostrzezenia, gosc jest
naprawde niebezpieczny w swojej glupocie.
Obserwuj wątek
    • Gość: wodnik Szuwarek Re: strzezcie sie IP: *.it-net.pl 17.06.05, 15:10
      Przesadzasz, ja go chyba spotkałem: chciał mi napluć do ucha ale nie trafił i
      uciekł!
      • Gość: Wiesława Re: strzezcie sie IP: *.it-net.pl 17.06.05, 17:55
        Wcale nie przesadzam. On chcial Cie w ten sposob ostrzec. Jestem pewna, ze Cie
        sledzi. Wyjrzyj przez okno, moze siedzi na parapecie i udaje gołębia.
        Noś zakryte buty, bo lubi lizac gole stopy mezczyzn.
        • Gość: A.Bramowitz Re: strzezcie sie IP: *.lublin.mm.pl 17.06.05, 19:04
          Czepiłaś sie człowieka,bo Ci przysrał na Forum.Ma inne poglądy niż Ty.A mi
          podobają się jego wypowiedzi.W wielu przypadkach zgadzam się z jego poglądami.A
          Ty nie musisz.
          Zaznaczam,że osobiście nie znam tego człowieka i nie mieszkam na Czechowie.
          • Gość: Wiesława Re: strzezcie sie IP: *.it-net.pl 17.06.05, 19:06
            Czyzbys to byla Ty, Barska?? :> Nastepny wnusio?
            • Gość: pts Re: strzezcie sie IP: *.devs.futuro.pl 17.06.05, 19:22
              Wiesławo, zapomniałaś o tabletce?
            • Gość: A.Bramowitz Re: strzezcie sie IP: *.lublin.mm.pl 17.06.05, 19:44
              Nie ,nie jestem Barską.Ją też lubię (wypowiedzi)
              Pzdr
          • Gość: pogromca_bestii wiesia liż podłoge IP: *.Interpl / 217.17.41.* 19.06.05, 22:57
            nie tylko prezes powinien przysrac wiesi ale ktos powinien jej w koncu gebe zakneblowac za te bluzgi pod adresem szymborskiej na spoleczenstwie i krakowie niech idiotka nie mysli ze jej wszystko wolno
            • Gość: Wiesława pogromca_bestii to debil IP: *.it-net.pl 19.06.05, 23:12
              Wiesz co głupi pgoromco_bestii "przysr.." to możesz własnej matce, licz się co piszesz głupku.
              • Gość: wodnik Szuwarek Re: pogromca_bestii to debil IP: *.it-net.pl 19.06.05, 23:13
                właśnie pogromca to głupi huj
                • prezu Chyab jednak Wiesia kochana.... 20.06.05, 00:00
                  Ty ciemnaro, to sie pisze przez "ch". I kto tu powienien szukać słownika? Wiesz, co to słownik???
    • prezu Oficjalny komunikat Prezu-sa w/s "oskarżeń" 17.06.05, 21:29
      Do autora tego watku:
      Durny humor masz, odpowiadając na własny temat.
      Poprosiłem o twój IP z forum abuse a na pewno go dostanę ze względu na wspópracę z Agorą. Uszczęśliwię cię tymbardziej bo na Radzyńskiej u adminów it-netu bywam często, mamy neta w tej samej sieci :-) Tak, tak, na moje szczęście większość czasu spędzam właśnie w tym mieście.
      Nie robię tego z bulwersacji, czy by cię postraszyć. To akurat mam daleko gdzieś.
      Po prostu po pierwsze chcę wiedzieć skąd i kim jesteś.
      A to dlatego, że - po drugie - podszywasz się pod nijakie Wiesławy, Haliny, Mariole, Marka i Genowefę na forach. Od dawna cię śledzę i po twoich wątkach dojdę co i gdzie porabiasz. Twój beznadziejny styl wyczuwam na odległość.
      A że śledztwa robię z uporem maniaka, nie odpuszczę ci :-)
      Szkoda, że jesteś tak żałosny, iż piszesz takie bzdury tylko dlatego, że ci powiedziałem wprost, co myślę o tobie i twoich często zmiennych poglądach. Widać jesteś internetowym snobem, dla którego forum to tak naprawdę całe życie i jedyne miejsce, gdzie odważasz się cokolwiek powiedzieć. Użalać się nad tobą nie mam zamiaru, śmieszny i mały jesteś i tyle.
      I kolejny twój wątek do kasacji z opóźnionym zapłonem.
      • Gość: Wiesława Re: Oficjalny komunikat Prezu-sa w/s "oskarżeń" IP: *.it-net.pl 18.06.05, 08:02
        Zabawny jestes, ale nie wtedy, kiedy myslisz, ze jestes. Z taka metaforyka
        moglbys zrobic zawrotna kariere w PRLu.

Co do mojego IP. NIe musiales sie az tak wysilac, moglam Ci podac, nie jest
        tajny. Ale zastanow sie po co. Bedziesz mial IP, pozniej nazwisko i adres. I
        co?? Bedziesz mi wysylal swoj brud spod paznokcia w kopertach? Dzieki, ale nie
        chce, walentynek dostaje wystarczajaco duzo.
        Jak juz sobie sprawdzisz moje IP, sprawdz takze IP innych, ktorych
        podejrzewasz - Genowef, Marioli itp. I tu sie zdziwisz moj drogi.

Zachowujesz sie gowniarz, spodziewalam sie inteligentnej polemiki w przerwach
        miedzy nauka, a tu takie rozczarowanie...
        Sie mowi trudno.
        A snobem internetowym nie jestem, umiec sie smiac w przeciwienstwie do Ciebie z
        dowcipow na swoj temat i cyrkow nie robie, a zdania nigdy nie zmieniam.
        Ciao bambino!!
        • prezu Inteligentna inaczej 18.06.05, 20:24
          Słuchaj mała
          Najpierw wyskakujesz z obśmieszającym cię i w twoim zamiarze mnie wątkiem, potem chcesz "inteligentnej polemiki"? Dziecko, poproś babcię by ci kupiła encyklopedię, tam jest wszystko alfabetycznie. Kolejno odnajdź literkę "p" i wyszukaj "polemika". Popytaj też innych (ale nie rodzinę, bo może są tak "mądrzy", jak ty), co to znaczy inteligentna polemika. Jak się dowiesz, idź do parku, pogadaj z kimś. Bo widze, że strasznie samotna jesteś, przyczepiając się do każdego. Widać po tym, jka się obnosisz, że NAWET kiedyś walentynkę dostałaś, gratuluję, musisz być "pjenkna kobita". Nikt cię tu nie chce z obrażającymi wątkami, nie lubię podszywaczy.
          • Gość: Wiesława Moudry prezesik siupel pokemuf IP: *.it-net.pl 18.06.05, 22:02
            No coz... wyraz "polemika" byl w slowniku. Ale wyrazu "obsmieszajacy" to juz
            niestety nie znalazlam....
            • prezu Wieslawa piękne imię - zmień! 18.06.05, 23:40
              Wiedziałem, że jednak gó..ara za mała do tego jest :-)
              • Gość: pogromca_bestii [...] IP: *.Interpl / 217.17.41.* 18.06.05, 23:48
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: upierdliwy ziomal Re: Oficjalny komunikat Prezu-sa w/s "oskarżeń" IP: *.localdomain / 67.15.54.* 19.06.05, 20:14
        Oho, jeszcze jeden dyżurny szeryf - moralista... A tak na marginesie, to
        odpowiedzi udzieliła nie ona, tylko ktoś zupełnie inny. Wsadź sobie swoje IP.
        • Gość: Wiesława Re: Oficjalny komunikat Prezu-sa w/s "oskarżeń" IP: *.it-net.pl 19.06.05, 21:00
          Właśnie, wy wszyscy jesteście fajfusami i sama mam was w dupie!
          • Gość: Wiesława Re: Oficjalny komunikat Prezu-sa w/s "oskarżeń" IP: *.it-net.pl 19.06.05, 21:25
            niestety nie mam takiej szerokiej dupy, ktora by Prezesika pomiescila
            • prezu Re: Oficjalny komunikat Prezu-sa w/s "oskarżeń" 19.06.05, 22:06
              Wiesiu, czyżbyś miała lekkie rozdwojenie jaźni? Obawiam się, że ludzie nie o twojej d* rozmawiają.
            • Gość: pogromca_bestii Re: Oficjalny komunikat Prezu-sa w/s "oskarżeń" IP: *.Interpl / 217.17.41.* 19.06.05, 22:55
              wiesiu twoja dupa słonia wezmie nawet jeszcze tu jestes s..o?
          • prezu Re: Oficjalny komunikat Prezu-sa w/s "oskarżeń" 19.06.05, 22:09
            No no, widzę, że z procesem odchamiania się to jeszcze poczekasz... to jest ta twoja merytoryczna inteligentna dyskusja?
        • prezu Re: Oficjalny komunikat Prezu-sa w/s "oskarżeń" 19.06.05, 22:12
          Gość portalu: upierdliwy ziomal napisał(a):
          > Oho, jeszcze jeden dyżurny szeryf - moralista... A tak na marginesie, to
          > odpowiedzi udzieliła nie ona, tylko ktoś zupełnie inny. Wsadź sobie swoje IP.

Hehe, ty też jesteś Wiesią?
          • Gość: Wiesława Re: Oficjalny komunikat Prezu-sa w/s "oskarżeń" IP: *.it-net.pl 19.06.05, 23:00
            Może moje obelgi są hamskie ale twoje też! A żebyś zdechł huju!
            • prezu PREZES KONTRA BIGOTKA WIESŁAWA 20.06.05, 00:02
              Ha! Coś wybuchowo śmiesznego: dwa brzydkie słowa, dwa byki ortograficzne! Cała Wiesława (jako Żopa, robiłaś mniej błędów).
    • Gość: Wiesława la ultima palabra IP: *.it-net.pl 20.06.05, 08:16
      to sie juz niesmaczne zrobilo dlatego prawdziwa Wiesława zawiesza swa
      działalność.
      Hasta la vista los pobres, que teneis el poco seso... Estais idos pero no lo
      sabeis.
      • Gość: wodnik Szywarek Re: Dajcie se siana... IP: *.it-net.pl 20.06.05, 10:21
        ...I ja i mój klon i "prezu" i Wiesława z jej klonami i jeszcze ze dwa trolle w
        tym wątku nadają przez IT-net (to jest spora firma, obsługuje sporo ponad
        tysiąc komputerów)... A w ogóle - to czy na tym forum funkcjonuje jakiś
        moderator?
        • prezu Wiesia bigotka 20.06.05, 10:43
          Gość portalu: wodnik Szywarek napisał(a):
          > ...I ja i mój klon i "prezu" i Wiesława z jej klonami i jeszcze ze dwa trolle w
          > tym wątku nadają przez IT-net (to jest spora firma, obsługuje sporo ponad
          > tysiąc komputerów)... A w ogóle - to czy na tym forum funkcjonuje jakiś
          > moderator?

Ja wiem dokładnie ilu abonentów ma It-Net :-) Niezła rodzinka tu na forum, choć podejrzewam, że Wiesia sama się pod wsoje trolle podszywa, to do niej podobne!
          • Gość: wodnik Szywarek Re: Wiesia bigotka IP: *.it-net.pl 20.06.05, 10:52
            No to uważaj, bo za Twoje obietnice (kilka linijek powyżej) Ty, właściciele
            portalu GW oraz firma IT-net możecie mieć trochę nieprzyjemności: kłania się
            ustawa o ochronie danych osobowych, kodeks wykroczeń itd.
            • prezu Lamer spamer bigot 20.06.05, 11:18
              Gość portalu: wodnik Szywarek napisał(a):
              > No to uważaj, bo za Twoje obietnice (kilka linijek powyżej) Ty, właściciele
              > portalu GW oraz firma IT-net możecie mieć trochę nieprzyjemności: kłania się
              > ustawa o ochronie danych osobowych, kodeks wykroczeń itd.

Nawet ci nie będę prawa cytował bo widzę, że kompletnie się nie znasz. Ustawa o ochronie danych osobowych tu zupełnie nie ma nic do rzeczy, a kodeks wykroczeń to ty lepiej poczytaj spamerze.
      • prezu Wiesia dewotka 20.06.05, 10:42
        Gość portalu: Wiesława napisał(a):
        > to sie juz niesmaczne zrobilo dlatego prawdziwa Wiesława zawiesza swa
        > działalność.
        > Hasta la vista los pobres, que teneis el poco seso... Estais idos pero no lo
        > sabeis.

Buhahaha o jak mi przykro, że nas w końcu opuszczasz. To pod kogo podszyjesz się tym trazem, Wiesiu?
    • prezv oznajmic chcialem 20.06.05, 11:27
      ze moja przepustka się kończy. Niestety jestem zmuszony wrócić do Abramowic.
      Dostałem nowe leki, więc od razu przy okazji chciałem przeprosić wszystkich tu
      obecnych za moje "fanaberie".
      I jeszcze chciałem powiedzieć, że to ja od początku byłem Wiesławą. Nikt na
      mnie nie chciał zwrócić uwagi i dlatego musiałem posunąć się do tego niecnego
      czynu. Musicie na mnie zwracać uwagę, rozkazuję wam. Zbliżają się wybory, w
      których zamierzam wystartować, więc chciałbym już teraz oficjalnie rozpocząć
      moją kampanię wyborczą.
      Następnego maila napisze już z zamknięcia.
      Całuję was, Prezes.
      • prezv Re: oznajmic chcialem 20.06.05, 11:36
        znaczy się posta. widzicie sami, jak mi sie pieprzy.
        • prezu PEZU A PREZV 20.06.05, 12:08
          prezv napisał:
          > znaczy się posta. widzicie sami, jak mi sie pieprzy.

No tobie PREZV na pewno się coś popieprzyło :-)
          Kolejna Wiesia... :-)
      • prezu PREZV A PREZU 20.06.05, 12:08
        prezv napisał:
        > ze moja przepustka się kończy. Niestety jestem zmuszony wrócić do Abramowic.
        > Dostałem nowe leki, więc od razu przy okazji chciałem przeprosić wszystkich tu
        > obecnych za moje "fanaberie".
        > I jeszcze chciałem powiedzieć, że to ja od początku byłem Wiesławą. Nikt na
        > mnie nie chciał zwrócić uwagi i dlatego musiałem posunąć się do tego niecnego
        > czynu. Musicie na mnie zwracać uwagę, rozkazuję wam. Zbliżają się wybory, w
        > których zamierzam wystartować, więc chciałbym już teraz oficjalnie rozpocząć
        > moją kampanię wyborczą.
        > Następnego maila napisze już z zamknięcia.
        > Całuję was, Prezes.

Słuchaj prezv, jesteś załosny i zazdrosny, pewnie też jesteś Wiesią.. :-)
        • Gość: Wiesława Re: PREZV A PREZU IP: *.it-net.pl 20.06.05, 12:11
          UWAGA WSZYSCY!
          TO NIE JA NAPISAŁAM ŻE ODCHODZĘ Z FORUM! TO NIE JA SIĘ PODSZYWAM POD PREZU JAKO PREZV! CIĄGLE JESTEM NA FORUM ALE Z WAS TO SKURWESYNY A ZWŁASZCZA TEN WODNIK SZUWAREK CO SIĘ PODE MNIE PODSZYWA! JESTEŚCIE OHYDNI!
    • Gość: wodnik Szywarek Re: PREZV A PREZU IP: *.it-net.pl 20.06.05, 12:32
      Prezu to nie ja napisałem, wiec nie miej pretensji, ktoś się podszywa. Pewnie Wiesława.
      • prezu Re: PREZV A PREZU 20.06.05, 12:38
        Nie mam pretensji bo mam was gdzieś, ludzi niezalogowanych traktuje jak śmieci i tyle. Przykład? Ta cała głupia dyskusja prowadzona przez niejaką Wiesię Szuwarek. Zero tolerancji dla niezalogowanych - won podszywacze :-)
    • Gość: błotnik lewarek Re: strzezcie sie IP: *.it-net.pl 20.06.05, 21:27
      Co jest?! Koniec dyskusji? A tak było fajnie!
    • Gość: Wiesława mam satysfakcje IP: *.it-net.pl 27.06.05, 22:13
      pierwsza zauwazylam, ze to psychol, a wtedy nikt nie chcial sluchac - oprocz
      Wodnika of course
      • Gość: Demonek Re: mam satysfakcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:19
        buhhahahahh ...ale sie usmialem jak o przeczytalem :D .....pozdrawiam wszystkich
        :) ...3m sie ...
    • Gość: Wiesława o, dziekuje za troske IP: *.dyn.optonline.net 01.07.05, 13:16
      wyemigrowalam, dosyc jelopow.
      pozdrawiam Cie Prezu, caluski! :****************
    • Gość: Wiesława tylko sie nie zaslin IP: *.dyn.optonline.net 01.07.05, 15:01
      obrzydliwcu
      • sqark To tak sie rozmawia w Lublinie? 01.07.05, 18:52
    • joseph.ratzinger Re: strzezcie sie 01.07.05, 22:06
      Hallo, hier kommt Freddy
      dein Albtraum
      ha....ha.........................
      ich krieg dich
      ich hol dich
      ich werde dich kriegen

Ich krieg dich heute Nacht
      hallo, hier kommt Freddy, dein Albtraum

aaaaaaa........infirmitas