Dodaj do ulubionych

Najlepszy lubelski student

27.06.05, 09:22
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: am Re: Najlepszy lubelski student IP: 212.182.31.* 27.06.05, 14:04
      Alma Mater to nie czasopismo naukowe, a czasopismo wydawane przez Akademię
      Medyczną i popularyzujace ją, nie ma żadnych punktów KBN, a już tym bardziej IF
    • Gość: karo alma mater? IP: *.top.net.pl 28.06.05, 16:04
      Czy Alma Mater to pismo naukowe? wątpię. To pismo informacyjne AM Lublin. A
      jakie warunki należało spełnić, by przystąpić do konkursu? Czy wystarczyła
      śrdenia ocen i przynależność do Duszasterstwa? 4 z ogonkiem to chyba nie za
      wysoko? Dobr uczeń to naprawdę pojęcie względne...
    • Gość: amlublin alma mater a czasopismo naukowe IP: *.am.lublin.pl / *.am.lublin.pl 28.06.05, 22:30
      szczerze gratuluje zwyciestwa studentowi, a cieszy mnie to tym bardziej, iż
      wywodzi sie z mojej uczelni,
      musze jednak zwrocic uwage na dwa fakty:
      1. alma mater to broszura, pismo wewnątrzuczelniane, informacyjne itp. Na pewno
      nie zalicza sie do pism naukowych!!! Wszystkie zawarte w nim tresci nie
      podlegają zadnej ocenie merytorycznej!!! a jest to warunek podstawowy kazdego
      magazynu naukowego lub chociażby popularnonaukowego.
      2. odnośnie udziału w konferencjach - mozna brac udział czynny, tzn, wygłaszać
      referat, prezentować poster, ale mozna tez uczestniczyc biernie, tzn. wyłacznie
      sluchac. Warto zatem byloby wspomniec o formie udzialu w
      przytoczonych "kilkunastu" konferencjach.
      pozdrawiam wszystkich medykow!
    • Gość: ja mój komentarz-dobre IP: *.am.lublin.pl 01.07.05, 10:31
      znam Patryka, w konferencjach brał jak najbardziej czynny udzial i zdobywał tam
      bardzo wysokie miejsca( nagrody i wyróżnienia), publikował też w wielu innych
      czsopismach NAUKOWYCH o czym w artykule mowy nie ma, ale można to sobie
      sprawdzić chociażby na stronach www AM. to tyle choc mógłbym napisać więcej,
      pozdrawiam wszystkich medyków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka