Gość: ruiza IP: *.inteligo.com.pl 04.07.05, 13:50 Jest tam jakiś dobry i "do ludzi"? Będę wdzięczna za radę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzaeb Re: LUXMED - ginekolog 04.07.05, 14:18 a dlaczego akurat tam? po co bulić za wizyte jeśli możesz pójść na Spokojną do przychodni MSWiA a tam są wspaniali lekarze.....? Pomyśl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruiza Re: LUXMED - ginekolog IP: *.inteligo.com.pl 04.07.05, 14:23 Akurat tam, bo właśnie tam mam opiekę lekarską za darmo (refunduje mi to firma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: LUXMED - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:58 Tak, akurat, a lezalas w MSWiA? Bez "torby" na odchodne nie wydadza ci karty informacyjnej, chyba, ze cos sie zmienilo po tych wszystkich korupcyjnych aferach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: LUXMED - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:06 Ja leżałam w MSWiA i złego słowa nie dam powiedzieć! Bez "torby" na odchodne dostałam kartę informacyjną. Opieka bez łapówy itd. Leżałam tam 2 lata temu dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryska Re: LUXMED - ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:21 polecam dr swatowskiego w poniedzialki, piątki i soboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia Re: LUXMED - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:54 w luxmedzie to polecam dr Szymule,ale the best jest dr K.Kamiński przyjmuje na Fabrycznej,a w MSWiA tez slyszalam ze są dobrzy ginekolodzy Odpowiedz Link Zgłoś
weana Re: LUXMED - ginekolog 04.07.05, 20:23 Ja polecam doktora Jacka Robaka... doskonały lekarz z ludzkim podejściem, zyczliwy, fachowy i profesjonalny. Chodzi do niego wiele moich znajomych. Doktor ma nieposzlakowaną opinię. Pójdź do niego a na pewno się nie zawiedzisz. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blond6 Re: LUXMED - ginekolog IP: 212.244.168.* 09.07.05, 14:14 Ja równiez polecam dr Jacka Robaka wspaniały człowiek, uczynny, bardzo madry iwyrozumiały, bardzo pomocny! naprawde swietny ginekolog!bardzo polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_ma Re: LUXMED - ginekolog IP: *.lublin.mm.pl 10.07.05, 17:33 Swatowski może jest i dobry, ale jak będziesz chciała począć dziecko, to każe ci je potem na żywca rodzić, tak jak swojej żonie. Co najwyżej zafunduje ci głupiego jasia jak głupiej Jasi. Odpowiedz Link Zgłoś
gusiec1 Re: LUXMED - ginekolog 15.07.05, 11:57 ja na dr swatowskiego złego słowa nie dam powiedzieć. Jest fanatastyczny! Leczyłam się w związku z różnymi nieprawidłowościami i niepłodnością przez ponad dwa lata na Lubartowskiej (wynik; 20 kg nadwagi, zero efektów, dół psychiczny). W marcu wybrałam sie do niego po raz pierwszy (namiar wzięłam z jakiegoś forum). Teraz mamy lipiec a ja jestem trzeci miesiąc w ciąży :)))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
michal19762 Re: LUXMED - ginekolog 13.09.05, 09:29 Ja polecam z LUXMEDU dr Zakrzewska.Jest ordynatorka w Świdniku w szpitalu.Ja jestem z niej zadowolona.Prowadzi moja ciaze i jest ok.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
katiuszka78 Re: LUXMED - ginekolog 09.07.05, 15:39 Pani dr Chołubek, żona dra Chołubka z Kraśnickich - bardzo miła i delikatna, zainteresowana pacjentem, na pierwszej wizycie przeprowadzila wywiad tak jak gin powienien to zrobić, polecam (przyjmuje tez w Klinice Rozrodczości i Andrologii na Staszica) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruiza Re: LUXMED - ginekolog IP: *.inteligo.com.pl 12.07.05, 15:35 jeszcze raz dziękuję! już byłam u dr Robaka i po pierwszej wizycie jestem zadowolona:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: LUXMED - ginekolog IP: *.lublin.mm.pl 12.12.05, 11:47 Polecam dra Dariusza Swatowskiego, bardzo kompetentny lekarz, dokładnie odpowiada na pytania, uspokaja. Jestem jego pacjentką od ponad roku, a od 3 miesięcy prowadzi moją ciążę. Swietny specjalista, doskonale zna sie na odczytywaniu USG, a przy tym z humorem wprowadza miłą atmosferę podczas wizyty...Polecam go.... Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: LUXMED - ginekolog 12.12.05, 12:08 juz moglas sie powstrzymac i z pracy nie pisac.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek1971 Re: LUXMED - ginekolog 04.02.06, 17:29 Dariusz SWATOWSKI!! to naprawdę świetny lekarz!!! Uwierzcie mi.. Przeszłam w swoim życiu kilkunastu ginekologów i żaden nie potrafił ani pomóc ,ani trafnie postawić diagnozy , ani leczyc... Swatowski to przede wszystkim lekarz z INTUICJĄ, daleko mu do rutyniarstwa.... do każdej pacjentki podchodzi indywidualnie... Świetnie czyta USG, a poza tym jest doskonałym chirurgiem. Odpowiedz Link Zgłoś