prezu 04.07.05, 20:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coola Re: Wypadek na Czubach 04.07.05, 21:13 Dokładnie tak!!! Nie wspominając o tym, że było to PRZY i NIEOPODAL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Wypadek na Czubach IP: 62.233.189.* 05.07.05, 11:25 To napewno byl zamach na papieza ale sie kierowca spoznil pare ladnych lat;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Wypadek na Czubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:01 kierowcy powinni miec ZAKAZ prowadzenia samochodu po 65 roku zycia. chyba ze sa wyjątkowo sprawni co sie rzadko zdarza w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Wypadek na Czubach IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 05.07.05, 23:08 Re: Wypadek na Czubach Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: Gość: km IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 05.07.2005 19:01 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- kierowcy powinni miec ZAKAZ prowadzenia samochodu po 65 roku zycia. chyba ze sa wyjątkowo sprawni co sie rzadko zdarza w tym wieku. Pogadamy za kilka lat jak ty bedziesz ial 65 latek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wypadek na Czubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:19 ale to jest prawda! Tak jak kobieta w okresie dojrzewania a potem w okresie przekwitania jest nieznośna /mężczyzna jest nieznośny przez cały czas.../, bo to BIOLOGIA, tak człowiek po 65 r.ż. jest mało sprawny i ma kiepski refleks.Ja bardzo szanuję ludzi w tym i późniejszym wieku /mam mamę w tym właśnie wieku/, ale to są prawa natury i trzeba się z nimi pogodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(( Re: Wypadek na Czubach IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 05.07.05, 23:53 kurde znam dziewczyne, ktora zostala poszkodowana. jest ciezko ranna w nogi. jedna noge miala poszarpana, natomiast w drugiej otwarte zlamanie kosci udowej, wiec nie wiem z czego tu zartowac! przeszla dwie operacje!! i to wszystko przez jakiegos palanta, ktory nie chcial sobie zarysowac zlomiastego poloneza, na ktory pewnie pracowal przez pol zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wypadek na Czubach IP: *.pronet.lublin.pl 11.07.05, 23:24 Ten typ powinien za to odpowiedziec nie wsominajac o tym ze jego obowiazkiem jest dowiedziec sie o zdrowie poszkodowanej ,ktora bardzo dobrze znam i ktorej tak bardzo jest mi zal bo jest naprawde w ciezkim stanie a napewno na to nie zasluzyla .... Odpowiedz Link Zgłoś