Dodaj do ulubionych

Prawica dostała sraczki.

IP: *.kompania.net 10.07.05, 11:26
Po właściwym potraktowaniu komisji przez Cimoszewicza, prawica wszędzie,
gdzie się nie otworzy forum szaleje. Obrzuca inwektywami człowieka, który
miał odwagę wykazać brak profesjonalizmu i znajomosci prawa tym, którzy go
powinni znać lepiej niż inni, wykazał brak obiektywizmu i stronniczość co
jednocześnie jest nieuczciwością i pokazał wszystkim, że zasiedli tam jacyś
przypadkowi nawiedzeni i upolitycznieni karierowicze. To zrozumiałe, że
prawica i jej bezmuzgie przydupasy szaleją, to dobrze, swoim zachowaniem
jeszcze bardziej się zbłażnią.
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawski buahaha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:36
      Sraczki to dostanie ale lewica jak w całej Europie wygra wybory.
      • zorbi1 Re: buahaha! 10.07.05, 13:22
        No zorientowany jesteć panie ciekawski w aktualnej sytuacji politycznej jak
        mało kto. Przypomnę tylko że ostatnio lewica wygrała wybory w: Hiszpanii,
        Wielkiej Brytanii i Bułgarii... Poczytaj trochę zamiast bawić się internetem :)
        • Gość: ciekawski wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:49
          ze wygrala, wiem tez co mamy juz w Austrii Danii a niebawem w kolejnej turze w całej Europie.
    • Gość: prawda Żyjesz dalej czasami PZPR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 13:30
      Widzę u Ciebie brak profesjonalizmu. Widzę rónież rozmazaną sraczkę na Twojej
      twarzy i oczach ! To ona chyba zasłoniła Tobie prawdziwe oblicze Cimoszewicza i
      całej lewicy !
      • Gość: tyz prawda Re: Żyjesz dalej czasami PZPR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 13:50
        Prawd jest jak zwykle wiele. Faktem natomiast jest, ze tzw. prawica jest
        bardziej lewicowa, niz tak postponowana przez nia lewica, ale nic dziwnego -
        wlaczy o koryto (TKM). A niezaleznie od tego, co mysle o Cimoszewiczu - dobrze
        sie stalo, ze pokazal komisji jej wlasciwe miejsce. O ile komisja ds.
        rywinlandu wiedziala co robi - komisja ds. Orlenu pogubila sie w swojej
        niekompetencji i juz tylko Zydzi, masoni i cyklisci pozostali jej do
        przesluchania.
        • Gość: obywatel Re: Żyjesz dalej czasami PZPR ! IP: *.kompania.net 10.07.05, 14:13
          Żydów i masonow nie ruszą a cyklistów nie wykluczone, jak jeszcze im
          pozwolą "procedować" i ich nie wyp...lą.
        • Gość: ciekawski Re: Żyjesz dalej czasami PZPR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:06
          oczywiscie ze prawica jest bardziej lewicowa od chciwej falszywej "lewicy" co 50 lat udaje lewice a strzela do chlopow i robotnikow, obalila dawny porzadek Rzeczpospolitej wykozystujac wkroczenie sowietow w czasie wojny do polski. o czym tu jeszcze pisac. cwaniaki lobuzerka mafia internacjonaly chciwe i hucpiarskie. kazdy to wie a ze sie boicie jakiegos tam Kosciola to juz wasza sprawa diably czerwone.
      • 4gwiazdki Re: Żyjesz dalej czasami PZPR ! 10.07.05, 14:27
        Wydaje mi się,że Cimoszewicz w obecnej sytuacji jest najlepszym kandydatem na
        prezydenta.
        A co do komisji śledczej i wczorajszej próby pogrążenia Cimoszewicza,uważam że
        w bardzo ładny sposób Cimoszewicz "załatwił" całą komisjęśledczą.To jest
        nienormalne,aby taki Maciarewicz czy też Giertych w chamski sposób,publicznie
        zabawiali się ze świadkami z przeciwnego obozu.A jaki jest Giertych?Zapraszam
        do obejrzenia poniższego linku:
        <a href="www.se.com.pl/se/index.jsp?
        place=mainLead&news_cat_id=1586&news_id=63762&scroll_article_id=63762&layout=1
        &page=text&list_position=1">człowiek o dwu twarzach</a>

• 4gwiazdki jeszcze raz link 10.07.05, 14:28
          www.se.com.pl/se/index.jsp?
          place=mainLead&news_cat_id=1586&news_id=63762&scroll_article_id=63762&layout=1
          &page=text&list_position=1
          • 4gwiazdki Re: ponownie,bo nie otwiera 10.07.05, 14:45
            www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1586&news_id=63762&scroll_article_id=63762&layout=1
        • Gość: ciekawski najlepsze dla Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:13
          to będą rządy nowoczesnej świeckiej prawicy i prędzej czy pózniej do tego dojdzie.
          • zorbi1 Re: najlepsze dla Polski 10.07.05, 15:36
            Hohoho trzy zaprzeczenia w jednym małym zdaniu !!! Nowoczesnej ? Świeckiej ?
            Prawicy ? Mówisz o jakimś kraju europejskim ? Bo chyba nie o Polsce gdzie jest
            zaściankowa i ciemna jak tabaka w rogu, sklerykalizowana i nawiedzona,
            pseudoprawica z lewicowym programem gospodarczym, na co nabiera się duża część
            niekoniecznie douczonego i mało rozsądnego polskiego społeczeństwa...
            • Gość: :) Re: najlepsze dla Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:39
              Zorbi1, czy Twój tata był w PZPR ? A może jesteś hipisem i bierzesz narkotyki ?
              Albo jakieś SLD ? (najprędziej wszystko na raz :D).
              • zorbi1 Re: najlepsze dla Polski 10.07.05, 15:51
                Typowe dla prawicy... Brak argumentów więc sięgamy po inwektywy. Nie chce mi
                się z tobą gadać, bo gó.. masz do powiedzenia...
                • Gość: ciekawski Re: najlepsze dla Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:57
                  a ty jesteś LEWICA no nie?
                  kochasz robotników i chłopów no nie?
                  hehehe!
                  buahaha!
                • Gość: ciekawski i zapamiętaj to sobie zombi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:59
                  czy jak ci tam.
                  przyjdzie nowoczesna swiecka prtawica (czytaj konkurencyjna masoneria) i zniszczy raz na zawsze stare i lewice na tym Swiecie!
                  nie ma na to rady kochany przyglupku!
                  • zorbi1 Re: i zapamiętaj to sobie zombi 10.07.05, 16:06
                    Jak zwykle mam do czynienia z debilem, który przyjął typową dla debila
                    konwencję: Nie umiem dyskutować - więc zacznę obrażać. Wiedz, że mam w głębokim
                    poważaniu twoje inwektywy. Powiem więcej sprawiają mi one perwersyjną
                    satysfakcję bo mogę obserwować jak skacze ci ciśnienie i puszczają nerwy. Do
                    tego wiem, że konwersuję z osobą głupszą od siebie, co poprawia mi nastrój i
                    podnosi mi ego. Ponieważ nie chce mi się rozmawiać o dupie maryni to więcej nie
                    zamierzam ci odpowiadać ale liczę na ocean jadu jaki teraz na mnie wylejesz.
                    Będzie to jedynie świadczyło że nie pomyliłem się i nie zniżyłem do poziomu
                    kloaki, z której czerpiesz natchnienie... Dobranoc książe... :)
                    • Gość: ciekawski ty inteligentniejszy ode mnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:08
                      od samego Boga?!
                      żartujesz smieciu!
                      • 4gwiazdki Re: ty inteligentniejszy ode mnie? 10.07.05, 17:03
                        Zastanawiam się,że ludzie o poglądach ultraprawicowych (ultrakatolickich) nie
                        potrafią rozsądnie odpowiadać i porządnych tekstów pisać.Gdy komuś brak
                        jakichkolwiek argumentów-zaraz stosują wyzwiska itp.
                        Zgodnie z naukami koscioła,zgodnie z ewangelią.Ale tak właśnie zachowują się
                        ludzie,którzy nie mają nic do powiedzenia.
                        Ciekawski,możesz sobie ulżyć i nabluzgać mi.Przekonam się,na ile jesteś
                        malutki.
                        • Gość: ciekawski zdziwisz sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 17:25
                          jestem niepraktykujący iswiecki do bólu.
                          wasz problem to to że tacy swieccy prawicowcy chcą zastapić was świeckich komuchów!
                          praktykujące ugrzeczniaczki to nie jest dla was problem.
                          • 4gwiazdki Re: zdziwisz sie 10.07.05, 17:34
                            Miałem nie dać Ci tej satysfakcji i nie odpisywać.Ale zapytam:Na jakiej
                            podstawie twierdzisz,że jestem komuchem?Po moich wypowiedziach?
                            Gratuluję błyskotliwości.
                            A wogóle to sobie możesz o mnie myśleć co chcesz.
                            • Gość: kropielnica Re: zdziwisz sie IP: *.kompania.net 10.07.05, 18:50
                              To prawicowy kretyn, jak większość więc nie wdawaj się w polemike, szkoda
                              czasu. Takich trzeba po lbie lać kijem nie dyskutować.
                • Gość: :) Re: najlepsze dla Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 17:13
                  Zorbi1, chyba napisałem prawdę o Tobie... :) Tak się bulwersujesz, jak bym
                  Twoją mamę zabił ! Tak pozatym wszystko z Tobą jest dobrze ?
                  • zorbi1 Re: najlepsze dla Polski 10.07.05, 19:30
                    Rozczarowałem się... Coś mało jadu... Czyżby konceptu nie starczało ? Nie
                    dziwię się :)
                    • Gość: :) Re: najlepsze dla Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:29
                      Nie, poprostu jestem prawicowcem. Pewnie rodzice Ciebie straszyli tym co nie
                      trzeba... :) Pozdrów wójka Stalina !
    • Gość: ciekawski Re: Prawica dostała sraczki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:09
      ty mi do pięt nie dorastasz podlubelski wsioku co liznał troche swiata!
      • Gość: wodnik Szuwarek Re: Prawica dostała sraczki. IP: *.it-net.pl 10.07.05, 22:17
        No proszę, oto polska prawica w całej swej krasie...
        • Gość: moczarkakanadyjska Re: Prawica dostała sraczki. IP: *.kompania.net 10.07.05, 23:28
          E, jeszcze nie pokazali co potrafią, czekają na władzę. Wtedy pójdą
          śladami "bohaterów" z NSZ, Win, AK i sprzedawczyków szczekających na Polskę i
          Naród po wojnie.Sprzedawczyków, którzy teraz w/g nich są wzorcem moralnym, bo
          zdrada to cechy jakie mają w genach. Ich motto to po trupach, byle do celu,
          tylko ,że po trupach innych, nie swoich (Powstanie Warszawskie- wplątanie w
          awanturę polityczną cywilów, strzelanie w plecy polskich chłopów za branie
          ziemi z Reformy Rolnej, porozumienia z okupantem-NSZ i inne "bohaterskie"
          działania przeciw cywilnej ludności). Tak, w razie przejęcia przez nich władzy
          szykuje się niezłe szambo.
          • Gość: xxxx. R Witamy CZerwona Pudernice na forum!!!!!!!! IP: *.sttl.mdsg-pacwest.com 11.07.05, 00:53
            • Gość: brzezina Re: R Witamy szczury. IP: *.kompania.net 11.07.05, 11:07
              O!!!, potomstwo szczurów ,które uciekło z Ojczyzny za ocean wydaje dżwięki.
              Jakżesz one żałosne i cicho brzmiące z daleka. Zajmij się myciem srocy
              murzynon, bo to teraz twoja misja, którą masz do spełnienia, bo taką ci
              wyznaczyli "bohaterscy" rodzice. Polską się nie interesuj, bo to daleko.
          • Gość: Anna Re: Prawica dostała sraczki.a lewica zatwardzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:11
            Jaksie przykuli do stolkow to obstrukcji dostali.
            • Gość: prezu Re: Prawica dostała sraczki.a lewica zatwardzenia IP: *.lublin.mm.pl 11.07.05, 11:13
              Kogo masz na myśli?Naszych ratuszowych?PiR,LPR i maciarewiczowską partyjkę?
    • Gość: :) A mi chce się wymiotować... :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:38
      Głupi jesteście ! Lewicy grunt pali się pod nogami, więc potrzebują jakiegoś
      głąba, żeby się wybić. Za jakiś czas Cimoszewicz dołączy do grona całkowicie
      złych ludzi (podobnie było z Wałęsą, a teraz z Kwaskiem). Ja wam mogę jedynie
      współczuć takiego myślenia ! U nas w kraju nie ma tak naprawde żadnej rozsądnej
      partii (zmieniają się jedynie nazwy, a ludzie w większości są ci sami).
    • Gość: cc Re: Prawica dostała sraczki. IP: 217.97.141.* 15.07.05, 17:18
      cc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka