Gość: GOSC IP: 83.238.56.* 11.07.05, 14:32 PRZECIERZ TO JEST LUBLIN-TO NORMALKA NA TAKICH DZIELNICACH JAK BRONOWICE CZY TATARY-TAM JEST KUPA SAMYCH MELINIARZY I ZLODZIEJI,TAK SAMO KIBOLI MOTORU.CO SIE DZIWIC JAKIE MIASTO TAKI OBYCZAJ-HEHE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joanna Re: Pijana matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:50 mieszkam na Bronowicach i chcę powiedzieć,że meliny i pijane matki bywają również w ekskluzywnych dzielnicach takich jak Czuby czy Czechów,wiem co mówię bo mam tam rodzinę i znajomych.Dlatego bardzo proszę nie twierdż,że tylko Bronowice iTatary są siedliskiem pijaków,bo to obraża ludzi tam mieszkających,często nie z własnej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Kurpiel Re: Pijana matka IP: *.pool212171.interbusiness.it 12.07.05, 08:38 I z czym tu do Europy?Poki nie bedzie nam wstyd pic na zaboj i plodzic biedne dzieci nie mamy co liczyc na sympatie UE. I to racja, ze nie jestesmy tam dobrze widziani-jak widac na szacunek trzeba sobie zasluzyc! Odpowiedz Link Zgłoś