Gość: slodka_asia@wp.pl IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 12.07.05, 21:21 mam prosbe wieeelka.. prosze aby ktos wysłał mi na e-maila kod pocztowy do Lucka.. dziekujje bardzo :*.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asika8@op.pl Re: Łuck (Ukraina) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 15:27 potrzebuję informacji dotyczących awf w łucku asika8@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
blood_free Re: Łuck (Ukraina) 29.10.05, 07:45 Luckie Peadagogoiczne Ucziliszcze im. Halana, informacje masz tu: www.osvita.org.ua/highedu/?hes_id=260 Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Łuck (Ukraina) 28.10.05, 19:18 Asia,pisz Łuck Ukraina - bez kodu dojdzie, wyslij jako polecony czy jak to dzisiaj sie mowi...Łuck to nie Kłaj...Byłam, nie przepadam za tym miastem, bardziej chyba podoba mi sie Równe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LLL04 Równe ? czy ktos był w Szpanowie , koło Równego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:14 i czy ktos może mi powiedziec czy jest zlikwidowane wysypisko smieci na cmentarzu polskim?( tam byli pochowani przodkowie mego meza , ale po wojennych przejsciach nikt z rodziny nie ma odwagi tam jechac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Łuck (Ukraina) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.06, 20:21 wysylam ci kod konsulatu polskiego 43016 Łuck, mail: konsulat@konsulat.lutsk.ua Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Łuck jest piekny 11.06.06, 21:32 Bylem, widzialem,wiem.Jest kilka pieknych,choc zaniedbanych zabytkow. Odpowiedz Link Zgłoś