Dodaj do ulubionych

Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:51
Idąc pare dni temu przez litwę zauważyłem rodziców prezu (fajne chłopaki
ponoć... :D). Patrzyli się na jedno ze zdjęc "nienarodzonego dziecka".
Zastanawiali się tylko nad jednym i zadawali sobie tylko jedno pytanie - jak
mógł przeżyć prezu ? Przecież oni tak się starali !
Obserwuj wątek
    • prezu Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? 17.07.05, 13:52
      Co za idiota:))
      Jak nie masz zdania, nie widziałeś wystawy, jesteś ze wsi, to sie zamknij!!!
      • Gość: antyprezu Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:56
        Czemu denerwujesz się ? Akurat mieszkam na ulicy Niecałej, więc mam blisko na
        wystawę. Jeśli już mam pisać o ludziach ze wsi, to mam większy szacunek do nich
        niż do Ciebie.
        • prezu Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? 20.07.05, 16:45
          No ot jeszcze lumpów masz za oknem.
          • Gość: Antyprezu Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:00
            Dobry lump nie jest zły :D Lepszy od prezu.
    • Gość: gizbern Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:56
      Moim zdaniem on ma staerrsznie nedzne zycie pod kazdym względem i ma pretensje
      do rodziców że nie popełnili na nim aborcji . Stąd jego kompleks . dotego
      dochodzą jeszcze problemy z ustaleniem orientacji sexualnej . Zanzczam jednak
      że nie jestem psychiatrą i dokładnej diagnozy na jaką chorobe pschiczną cierpi
      Prezu postawić nie mogę .
      • prezu Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? 17.07.05, 13:59
        Brawo. Jak gadasz sam ze sobą, nie będę przeszkadzał.
        Miłego dnia i siedź w szpitalu.
        • Gość: antyprezu Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:03
          Prezu, czy Ty masz halucynacje ?
          • prezu Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? 20.07.05, 00:18
            nie
            • Gość: :) Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:02
              tak
    • Gość: Moderator Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:26
      To proste. Prezu dlatego denerwuje się na wystawę ponieważ jest : a) gejem, b)komuchem, c)żydem, d) cyklistą, e) bezbożnikiem, f) osobnikiem godzącym w polską racje stanu, g) ubekiem, h) idiotą, i) dzieckiem niewyskrobanym, j) nieprawdziwym Polakiem, k) wodą na młyn określonych sił, l) antyklerykałem, m) osobą pozbawioną zdrowych zasad moralnych, n) byłym ubekiem, o) kosmopolitą, p) lesbijką r) transwestytą, s) transwestytką, t) kretynem, u) onanistą, w) estetą. Jeśli o czymś zapomniałem to proszę o uzupełnienie. Proponuję aby w imie chrześcijańskiej miłości bliźniego pozbawić go kończyn górnych. Nie będzie mógł pisać swoich postów i wygłaszać poglądów jedynie zgodnych z właściwymi dla 99,9 % polskiego społeczeństwa.
      • prezu Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? 20.07.05, 11:40
        buhahahahaha niezła lista stereotypów debilu :-)
        Pewnie sam sie do wielu zaliczasz:-)
        • prezu Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? 20.07.05, 11:41
          ps. nie obrażaj postaw chrześcijańskich, bo cię podamy do sądu krowo:-)
        • Gość: Moderator Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:18
          Prezu. Straciłem dobre zdanie o Tobie. To przecież była ironia, która miała pokazać, że Polak jeżeli nie ma dobrych argumentów, to adwersarza ( czyli Ciebie ) obraża. Twoje IQ ( jeżeli wiesz co to takiego ) w mojej ocenie waha sie na poziomie 70 pkt. Rzeczywiście szkoda czasu na zajmowanie się Twoimi wypowiedziami.
          • prezu Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? 20.07.05, 16:47
            Tym postem ośmieszyłeś sam siebie. A że nie lubię jak ktoś głupi pisze anonimowo nie chcę ci pojechac za ostro bo jesteś dla mnie nikim.
            • Gość: Moderator Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 17:36
              Próżnoś riposty się spodziewał. Nie dam ci pstryczka, ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię j..., bo byłby to mezalians dla psa. P.S. Informuję Prezu, że znaczenia słów : riposta oraz mezalians, może szukać pod hasłem encyklopedia na www.onet.pl.
              • Gość: moderator Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:23
                poprawiam fraszke Tuwima,patrzeć na link ponizej do mego postu
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=20774755&a=20830477
      • wielgibolo Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? 20.07.05, 14:27
        - alkoholikiem
        - dresiarzem
        - solidaruchem
        - pedofilem
        - masonem
        - zwolennikiem wstąpienia do Unii Europejskiej
        - biznesmenem
        - feministką
        - osobą odpowiedzialną za obecnoć na polach stonki ziemniaczanej.
        • prezu Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? 20.07.05, 16:46
          Już wiemy Wielkibolo kim jesteś. Wiedziałem to jak tylko przejrzałem twoją historię wątków.
        • Gość: salowa Do wielgibolo IP: *.lublin.mm.pl 20.07.05, 18:08
          Prezu twierdzi,że wie kim jesteś.Natomiast w stosunku do mnie twierdzi,że
          jestem wielkibolo.On już z tego wszystkiego już się tak pogubił,że nie wie
          nawet kim już sam jest.
          Ale to tak jest,jak się bez przerwy siedzi przed komputerem.
          pzdr
          • Gość: Moderator Re: Do wielgibolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 18:27
            Ja stawiam na schizofrenie paranoidalną. Wyrażam jednocześnie ubolewanie, że w szkole mogą nauczyć takich jak Prezu tylko pisania i czytania, natomiast nie są w stanie nauczyć podobnych jemu osobników rozumowania. Pzdr.
          • wielgibolo Re: Do wielgibolo 20.07.05, 20:35
            co zrobić....

Z całą powagą pragnę postawić hipotezę że to prawdopodobnie osoba w jakiś
            sposób przykuta do komputera - inwalida, uzależniony schizofrenik albo szef
            firmy webmasterskiej
            • Gość: :) Re: Do wielgibolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:08
              Prezu nie ma schizofrenii paranoidalnej, tylko dziecięcą. Uzależnienie od kompa
              jak najbardziej, a co do jakiegoś pracownika czy szefa firmy webmasterskiej,
              hmm... to chyba jakaś chalucynacja prezu :D
      • Gość: :) Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:04
        Brawo ! Trafione we wszystko co mogło przydażyć się osobnikowi o pseudonimie
        prezu ! Trzeba dodać jeszcze - leszcz :D
        • Gość: Moderator Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:31
          Gość portalu: :) napisał(a):

> Brawo ! Trafione we wszystko co mogło przydażyć się osobnikowi o pseudonimie
          > prezu ! Trzeba dodać jeszcze - leszcz :D

Leszcz? Może bardziej kleszcz. W stadium nimfy na dokładke.
          • Gość: :) Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:33
            Kleszcze przenoszą zarazki...
    • Gość: prezu Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? IP: *.lublin.mm.pl 20.07.05, 11:37
      Potwierdzam wszystkie wypowiedzi.To jest napisana szczera prawda.A powiadam to
      w przypływie olśnienia.
    • Gość: salowa prezu IP: *.lublin.mm.pl 20.07.05, 14:55
      Z dzisiejszych postów dokładnie widać,że prezu to naprawdę chory
      człowiek.PRzyjmuje różne nicki,podszywa się pod innych,odpowiada sam sobie.
      A takie niegodziwości zarzuca innym.
      Dno moralne.Szambo.
      I gazeta to toleruje.Ale w gazecie wcale nie lepiej.Stoi daleko w tyle za
      Świerszcykiem (tym dla dzieci oczywiście).
      Ale jaki pantaki kram.Dno.Kompletne dno.Brukowiec nad brukowce.
      • prezu Re: prezu 20.07.05, 16:48
        Sory ja mam jeden nick, a ty raz jesteś Wielkibolo, raz salowa, raz prezu niezalogowany... masz jakies kompleksy osobowości?
        • Gość: salowa Re: prezu IP: *.lublin.mm.pl 20.07.05, 17:30
          Nie chcę podawać,w których to jest wątkach.
          No comments
          • prezu Re: prezu 20.07.05, 18:10
            a widzisz mamy cię oszuście!
    • Gość: :) Re: Dlaczego prezu denerwuje się na wystawę ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:10
      Szalony prezu i jego rodzinka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka