xstefciax 09.07.26, 21:35 Nie pisz do mnie na priv. Nasze drogi już dawno się rozeszły. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irsila Re: Do Urszuli 10.07.26, 05:21 A Ty nie donoś na mnie na moderację! Weszłaś na moje dawne forum prywatne choć imiennie o tobie nie pisałam, tylko ogólnie o pewnym problemie i bezkarnie mnie obsmarowałaś. Forum zlikwidowałam w porywie emocji, bana przeczekałam, konsekwencje poniosłam niezasłużone. Po to jest poczta by pisać i tam mogłaś odpowiedzieć a nie tu się wywyższać i znęcać nade mną! Więcej dyskrecji i taktu, proszę. Odpowiedz Link
eurytka Re: Do Urszuli 10.07.26, 06:09 Kiedy to było? Nie mogłam się tam bronić, gdyż moje wpisy wycinano! forum.gazeta.pl/forum/w,654,180039023,180039023,Niektorzy_sa_bezkarni_w_internecie_.html Odpowiedz Link
irsila Re: Do Urszuli 10.07.26, 06:17 xstefciax napisała: > Nie pisz do mnie na priv. Nasze drogi już dawno się rozeszły. > > Widzę, że nie odpuszczasz! Poczta to poczta, a forum to forum. > Nasze drogi już dawno się rozeszły. Wiadomo, ale po co o tym tu pisać? Odpowiedz Link