Dodaj do ulubionych

Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin

18.07.05, 12:19
Witam Was,

Sprawa taka:
Zmieniamy nieco politykę forumową. Odchodzimy od tego, że forami regionalnymi
opiekuje się tylko administracja portalu/redakcje - coraz więcej uprawnień do
moderacji przekazujemy użytkownikom, którzy lepiej niż my orientują się w
miejscowych sprawach.

Zakładamy, że z czasem społeczni opiekunowie na forach miejskich będą pełnili
taką samą funkcję jak opiekunowie forów tematycznych - staną się pewnego
rodzaju rzecznikami społeczności forum. Liczymy na to, że dzięki temu forum
będzie bardziej "dla ludzi", a my będziemy mieli lepszy kontakt z jego
społecznością.

Zatem ogłaszam(y) co następuje:
Jeżeli wśród Was znajdują się osoby, które chciałyby wesprzeć obecnych
opiekunów forum - proszę o odważne ujawnienie się. Najlepiej zrobić to
w tym wątku /na moderatora można zgłaszać zarówno innych, jak i siebie :)/

j/a

p.s. Rzecz jasna potencjalny opiekun musi mieć "czystą kartotekę" na forum i
nie być kompletnym żółtodziobem
Obserwuj wątek
    • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 12:23
      Także tak. Wpisujcie się, chętni.
      Ja oczywiście nie sstartuję :-)
      • lunatyk80 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 12:25
        Szkoda Prezu.
        • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 20.07.05, 16:49
          szkoda Lunatyk :-)
      • woldzs1 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 12:26
        To jest ustawiony konkurs.
        Prezu dostanie koleny nick i będzie miłym modem forum.
        Prezu, to już twój 7 nick w hisorii.
        Jabbur, wstydu oszczędź, robicie ten niby konkurs na wszystkich regionalnych.

--
        WS3
        • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 12:27

Ach koszem w ciebie. Zły jesteś bo ci pojechali wszyscy niedawno?
          Wolisz się Bramą zajmować????
        • jabbur Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 28.07.05, 13:05
          Oczywiście, że na wszystkich forach regionalnych. Pisałem o tym w pierwszym
          poście. Chodzi o to abyście mogli zająć się swoimi trollami, a nie czekali aż
          zgłoszenie dojdzie do administracji portalu.
          Jeżeli nie widzisz, że to forum potrzebuje lokalnego opiekuna, to nic
          na to nie poradzę.

pozdrawiam,
          j/a
          • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 28.07.05, 17:58
            Po co Jabbur z nim dyskutujesz, w historii ma ze dwa wątki, to kolejny klon pndzelka lub kogoś z Lublina, kto ma drugi nick i złą listę wątków.
    • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 12:29
      Jabburku, nie zrobiłeś tego, czego chciałem FF o poscie...
      • lunatyk80 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 12:31
        Prezu na admina... :)
        • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 12:41
          No i się zaczyna...:-)
          • Gość: :) Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:43
            Tak to jest, jak się jest kimś... znanym :D Nie zawsze jest miło ! Ale mam
            nadzieję, że dasz radę prezu :)
            • lunatyk80 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 12:45
              Kto wie, może za pare lat zostaniesz prezydentem albo politykiem.
              • lunatyk80 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 12:51
                Troche nie gramatycznie cos napisałem - prezydent też polityk :D sorry za
                błąd :P Pozdro :)
                • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:01
                  Żebyś się nie ździwił za parę lat :-)
                  • lunatyk80 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:07
                    hehehe, no i dobrze. Trzymam Ciebie za słowo ! Pozdro :)
                    • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:08
                      Czy my się znamy? Jakoś wymownie piszesz... :-)
                      • lunatyk80 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:13
                        Wiesz, moi podopieczni zazwyczaj uciekają na mój widok (jestem terapeutą od
                        uzależnień - poważnie). Może i gdzieś się poznaliśmy (na oddziale ?). Prezu na
                        prezydenta !
                        • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:17
                          Pracę mam taką, że znam każdego:-)
                          Ale nie piję, nie ćpam, nie palę, nie leczyłem się zatem u ciebie:-)
                          W Lublinie czy Puławach jesteś tym terapeutą?
                          • lunatyk80 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:19
                            Z Lublina. No to może gdzie indziej ? Na forum piszę 3 (słownie: trzeci dzień,
                            więc tu mnie napewno nie poznałeś). Prezu na prezydenta !
                            • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:24

Wiem, że 3 dni.
                              Być może kiedyś gadaliśmy w realu, ale na pewno nie domyślisz się, że to ja ten sam:-)
                              • lunatyk80 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:25
                                W realu ? Skąś znam ta gadkę :) Hmm... ?
                                • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:28
                                  He he, skąd?:-)
                                  • lunatyk80 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:31
                                    Odpowiem, jak wrucę z pracy :D
                                    • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:35
                                      Ok, jak wrÓcisz.
                                      • lunatyk80 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 19:50
                                        No i jestem. Mam tylko jednego kolegę, który takie gatki wstawia. Czy Ty
                                        przypadkiem nie masz na imię Seba ? :>
                                        • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 21:56
                                          He he, chyba mamy wspólnych znajomych...:-)
                                          • lunatyk80 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 19.07.05, 00:14
                                            Taaa... :)
                                            • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 19.07.05, 09:46
                                              No to który to Seba?:-)
                                              • lunatyk80 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 23.07.05, 13:22
                                                Z Czechowa.
                                                • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 23.07.05, 13:48
                                                  Ale mówisz o kumplu czy o tobie?
                                                  • Gość: lunatyk80 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:06
                                                    o kumplu
                                                  • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 26.07.05, 09:34
                                                    no to jednak nie znam
    • Gość: Propozycja Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin IP: *.it-net.pl 18.07.05, 12:48
      Proponuje prezu... To nie zart, powaznie... On tu duuuzo przesiaduje...
      Kartoteka jest od tego zeby ja czyscic :) Pozdrawiam
      • lunatyk80 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 12:49
        Po 10 latach dostaje sie ponoć świstek o niekaralności... :)
        • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:02
          A co wy mi tak komplementami sypiecie dziś?
          To do was niepodobne!
          Gdzie Salowa, Wielkibolo i inni moi przeciwnicy? :-)
          To nie do wiary, że jeszcze żadne epitety nie poleciały;-)
          • lunatyk80 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:04
            Bo my dzisiaj lunatykujemy prezu :D
            • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:08
              Tzn?:-)
              • Gość: prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin IP: *.lublin.mm.pl 18.07.05, 13:20
                Prezu nie chce być adminem.Wszyscy go opluwają,wrzucają do szamba,uważają za
                upośledzonego...
                To przecież nie ma być forum dla upośledzonych tylko dla tych co mają coś do
                powiedzenia.A prezu robi błędy zarówno stylistyczne jak i o zgrozo
                ortograficzne!
                • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:24
                  Zgrozą to są moje lustrzane odbicia:-)
                  • Gość: prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin IP: *.lublin.mm.pl 18.07.05, 13:30
                    To nie przeglądaj się w lustrze.Bo możesz zobaczyć kogoś.....
                    • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:37
                      Ciebie? Ty jesteś za mały.
    • Gość: salowa Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin IP: *.lublin.mm.pl 18.07.05, 13:32
      A czy nowy admin ma być taki jak prezu?Czy też ma być zdrowy psychicznie?!
      • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:36
        No proszę, a jednak salowa wróciła.
        Trzecia zmiana dziś? Czy dyżur redakcyjny?:-))))
        • Gość: Ciekawy Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin IP: *.it-net.pl 18.07.05, 13:38
          Prezu? Czy wiesz cos w sprawie dzisiejszego artykulu DW, w ktorym napisano ze
          Boniecki wrocil? Jestes zorientowany we wszystkim... Wiec?
          • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:41
            Wiem tylko to, co jest tam napisane.
            Katarzyną Pasieczną nie jestem.
            Poczytaj:
            dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050718/LUBLIN/50717017
        • Gość: salowa Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin IP: *.lublin.mm.pl 18.07.05, 13:47
          U nas dziś pogotowie (ostry dyżur).Mają przywieźć jakiegoś pacjenta który na
          jakimś forum śmieci.Prezu mu czy jakoś tak.
          • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:49
            A ta dalej swoje.. nudna jesteś babo!!!
            • Gość: salowa Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin IP: *.lublin.mm.pl 18.07.05, 13:51
              A ty co?Uważasz żeś dowcipniś?Same bzdety wypisujesz.I tylko na tyle cię
              stać.Rozum niemowlaka.
              • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 13:55
                Nie bądź żałosna.
                • Gość: salowa Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin IP: *.lublin.mm.pl 18.07.05, 13:59
                  Kto tu żałosny?Zapytaj forumowiczów.Jeśli będą głosy że ja jestem żałosna,zejdę
                  z tego forum.A jeśli to ty jesteś żałosny?.....
                  • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 21:57
                    Tu nie ma porównania. Ja jestem Prezu a ty anonim z różnymi nickami, nikt cię nie zna.
                    • lunatyk80 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 19.07.05, 00:19
                      Prezu na prezydenta !
                      • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 19.07.05, 09:46
                        Na papieża.
                        • lunatyk80 Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 23.07.05, 13:23
                          Anton la'Vei... :D
                          • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 23.07.05, 13:48
                            :-)
    • hm` Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 14:02
      Jesli bedzie mial czas to oczywiscie Zoh. ;]
      pozdr. hm`
      • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 14:06
        Dobra, dobra. Już ty swoich pięciu loginów nie reklamuj.
      • zo_h Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 20:04
        Społecznie, bardzo chętnie ;).
        • lucy_z Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 20:45
          Popieram Zoh_a!!! Super!!!:))
          • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 18.07.05, 21:58

No proszę - dwa nicki popierają trzeci nick, a wszystko jedna osoba!
            Zgłoszenie anulowane - za mało postów z loginu zo_h masz!
            • Gość: prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin IP: *.lublin.mm.pl 18.07.05, 22:01
              odwołuję powyższy post.

Prezes z sygnaturki czasowo nie korzysta.
              • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 20.07.05, 16:50
                a odwołuj sobie, nikt podróbek nie słucha kmiocie:-)
            • dociek Zo_h to zo_h jest i tyle. 18.07.05, 23:35
              Grubo się mylisz Prezu, nałogowy forumiarzu - trumniarzu.
              • prezu hehe 18.07.05, 23:36

że niby co?
              • hm` Re: Zo_h to zo_h jest i tyle. 18.07.05, 23:53
                Zglaszam swoja opcje. ;] Jak Zoh to i ja. ;] Razem bedziemy dzielic i rzadzic. ;]];];]
                pozdr. hm`

P.S.
                Polecam inwigilowanie pewnej piaskownicy z rozmowy mojej i Zoha. Jakies dwa lata temu... ;]
                • admin.penis o czym wy gadacie? 19.07.05, 00:08
                  O czym wy tu gadacie? Konkursy w każdym mieście na moda są ustawione.
                  tu chodzi tylko o to by się ekscytować a was podniecać, żebyście błagali o bycie adminem! A i tak redakcje administrują, to ściema!
                  --
                  P E N I S Y forum P E N I S Y
                  forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30936
                  • prezu Re: o czym wy gadacie? 19.07.05, 00:09
                    drogi adminie penisów :-))))
                    Ale się uśmiałem :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • lunatyk80 Re: o czym wy gadacie? 19.07.05, 00:20
                      <lol>
                      • prezu Re: o czym wy gadacie? 19.07.05, 00:22
                        niezłe, nie :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        • lunatyk80 Re: o czym wy gadacie? 19.07.05, 00:27
                          ...prezu
                          • prezu Re: o czym wy gadacie? 19.07.05, 09:45
                            hehehhehe
                            • lunatyk80 Re: o czym wy gadacie? 23.07.05, 13:24
                              ... :)
                              • prezu Re: o czym wy gadacie? 26.07.05, 03:01
                                i co cie śmieszy???
                • mike79 Re: Zo_h to zo_h jest i tyle. 19.07.05, 01:14
                  tak zdecydowanie zo_h, co do hm`a to sie nie zgodze bo spadochroniarzy z Lodzi
                  nam nie potrzeba, niech sobie moderuje forum lodzkie

zo_h na ... moderatora
                  • Gość: Norra Zo_h się nie nadaje! IP: *.it-net.pl 19.07.05, 01:20
                    nie popieram hm' to bluźnierca obraża ludzi na kanale moda!
                    odejde z tego forum jeśli on modem zostanie!
                    • prezu Re: Zo_h się nie nadaje! 20.07.05, 16:51
                      popieram wypowiedź norry on właściwie powinien mieć zablokowany login za wulgaryzmy, jakie mu się wycina
                  • jetbang Zo_h !!!!!!!! 19.07.05, 06:04
                    jako jeden ze "starej gwardii" popieram zgłoszoną przez hm` i mike79 kandydature
                    Zo_h`a

ta osoba jak najbardziej sie nadaje !!!!

swoja droga przestałem tu pisac cokolwiek bo za przeproszeniem syf sie zrobił
                    niemiłosierny a kiedys rocznie postów moich było tysiace !!!!
                    • dociek Re: Zo_h !!!!!!!! 19.07.05, 07:43
                      Ja też. I Zo_h'a i ze "starej gwardii". ;)
                      • prezu Re: Zo_h !!!!!!!! 19.07.05, 09:48
                        Moderator nie jest od rządzenia, nie myślcie ża dostaniecie tę opcję ;-)
                        Sami się spaliliście (właściwie sam się spaliłeś).
                  • hm` Re: Zo_h to zo_h jest i tyle. 19.07.05, 08:09
                    Heheheheh Mike. ;] Spadochroniarz ja? ;];] Obiektywnie najlepszy Zoh. ;]
                    pozdr. hm`
                    • 4gwiazdki Re: Zo_h to zo_h jest i tyle. 19.07.05, 09:33
                      Szkoda zo_h Taki prezu lub jemu podobni będą robić gnojowisko z tego
                      forum.Szkoda nerwów.A redakcji to na rękę.Odpuśćie sobie,szkoda nerwów.
                      • prezu Re: Zo_h to zo_h jest i tyle. 19.07.05, 09:48
                        Nerwy to ty podnosisz postami które potem trzeba kasować.
                        • 4gwiazdki Re: Zo_h to zo_h jest i tyle. 19.07.05, 09:59
                          Prezu.Jednak bredzisz.Masz jakoweś majaki.Dla wyłacznie twojej informacji
                          podaję,że nie pamiętam,kiedy ostatnio napisałem jakiś post.Musiało to być
                          dawno.Nie było więc powodu,aby kasować moje posty.
                          Ale niech będzie po twojemu.
                          NIe daj Boże abyś został moderatorem.
                          A ten kto nim zostanie-należy mu współczuć,bo bedzie miał problemy z twoimi
                          nieodpowiedzialnymi wypowiedziami.
                          Nie musisz mi odpowiadać.Długo mnie nie będzie na tym forum.Cieszę się,że nie
                          będę czytał twoich głupich komentarzy.
                          ALe jaka redakcja tacy współpracownicy.
                          Żegnam
                          • prezu [...] 19.07.05, 10:00
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • prezu Re: Zo_h to zo_h jest i tyle. 19.07.05, 10:01
                              Z żadnego twojego loginu, które wczesniej sam "promowałeś"!
                              • zo_h Re: Zo_h to zo_h jest i tyle. 20.07.05, 12:55
                                Odpowiem cytując: "nie pleć głupot i idiotycznej propagandy."
                                • prezu Re: Zo_h to zo_h jest i tyle. 20.07.05, 16:53
                                  już zaczynasz swoje religiijno-polityczne obrazy żydów?
                                  chcesz mieć kolejny zbanowany login?
                                  załóż sobie "antyżyd" bo to ci najlepiej pasuje
    • kardiolog Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 19.07.05, 10:03
      Uwazam, ze administratorem spolecznym powinna zostac osoba, ktora nie jest
      uzalezniona od forum.

Powierzajac osobie uzaleznionej te funkcje oznaczac bedzie tyle, co kupowanie
      codziennie alkoholikowi butelki wodki z zyczeniami zdrowia podczas jej
      oprozniania przy jednoczesnym poklepywaniu go ze zrozumieniem po ramieniu.

Takie jest moje zdanie.

Pozdrawiam,
      kardiolog
      • Gość: prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin IP: *.lublin.mm.pl 19.07.05, 10:08
        Jako prezu oświadczam,że wszystko co piszę (przepisuję co każą mi moi mocodacy
        z gazety),piszę pod wpływem alkoholu i innych środków odurzających.A jak
        mówią,że jestem człowiekiem nieodpowiedzialnym (czytaj idiotą),więc moje posty
        mogą się nie podobać.
        • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 20.07.05, 16:53
          jako anonim nie masz prawa się odzywac na tym forum. kropka.
    • very_famous Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 19.07.05, 11:46
      No dobra jednen kandydat już jest a drugi? Potrzeba zmiennika przecież :P
      • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 19.07.05, 19:51
        Jak na razie nie ma żadnego. nie pleć głupot i idiotycznej propagandy.
    • matka_przelozona Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 19.07.05, 12:23
      Forum to w istocie potrzebuje dobrego opiekuna. Bagno intelektualne autorstwa
      niektorych poraza.Jestem do dyspozycji.
      • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 19.07.05, 19:50

No chyba na łeb zgłupiałaś!
        • Gość: prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin IP: *.lublin.mm.pl 20.07.05, 14:36
          A na co jeszcze można zgłupieć?Na łeb na pewno.i na co jeszcze?
          • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 20.07.05, 16:54
            masz coś? wypad z forum, powiedziałem, łamago
            • Gość: prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin IP: *.lublin.mm.pl 20.07.05, 18:19
              Twoje forum?Ty też wypad stąd.I to jeszcze szybciej łamago,podszywaczu.
              • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 22.07.05, 22:50
                Myślisz że KIEDYŚ mnie z równowagi wyprowadzisz? Kiedyś... klikaj klikaj...
                :-)
    • tajnos.agentos Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 20.07.05, 13:37
      Oświadczam, że ja się nie nadaję. Za dokładnie przestrzegałbym regulaminu i
      zasad netykiety i to, bez względu na osobiste poglądy mówcy, moje prywatne
      sympatie a także zarówno - na aktualną politykę właścicieli tego portalu. Poza
      tym, już dość w życiu ozapierniczałem się za "bezdurno", nic z tego w końcowym
      rozliczeniu nie mając. "Jak ktoś ma miękkie serce - to ma twardą doupę",
      czyli "bez ajsu nie ma szajsu" - jak to mówią.
      pozdrawiam wylewnie:)
      • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 20.07.05, 16:55
        > pozdrawiam wylewnie:)

no zboczeniec jakiś proszę państwa >:-)
      • Gość: salowa Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin IP: *.it-net.pl 20.07.05, 16:57
        Zgłaszam prezu na admina, choć sam on mówi, że nie chce to i tak wiemy, że nim zostanie. Jest na forum non-stop i ma coś wspólnego z Gazetą i Brzuszkiewiczem,

Gazeto, nie kłam, mamy na was oko,
        ps. coś dziwnie redakcja milczy...!

/wb/
        • Gość: ordynator Re: Uwaga: Ty, salowa... IP: *.it-net.pl 20.07.05, 19:03
          ...Żebym Ci nie przypomniał kim Ty jesteś i co masz wspólnego...!
          • Gość: salowa Re: Uwaga: Ty, salowa... IP: *.lublin.mm.pl 20.07.05, 19:06
            Możeszprzypomnieć.Nie widzę problemu.Jak tylko będzie prawda.....
            • Gość: ordynator Re: Uwaga: Ty, salowa... IP: *.it-net.pl 20.07.05, 19:21
              > Jak tylko będzie prawda.....

A kiedy będzie?
              • Gość: salowa Re: Uwaga: Ty, salowa... IP: *.lublin.mm.pl 20.07.05, 19:32
                możesz sobie pisać co Ci się podoba.
                • Gość: ordynator Re: Uwaga: Ty, salowa... IP: *.it-net.pl 20.07.05, 19:46
                  Naprawdę??? Wielkie dzięki.
                  PS: Nie jestem prezu, nie nazywam się Brzuszkiewicz, tylko inaczej (nieważne
                  jak) a w ogóle - to Ty też pisz sobie co chcesz, tylko ode mnie się odwal.
                  Poniał?
                  • Gość: salowa Re: Uwaga: Ty, salowa... IP: *.lublin.mm.pl 20.07.05, 20:01
                    ????
                    No comments
                    • Gość: ordynator Re: Uwaga: Ty, salowa... IP: *.it-net.pl 20.07.05, 20:03
                      > ????
                      > No comments

...A to znów co za cudo?
                      • prezu Re: Uwaga: Ty, salowa... 22.07.05, 22:55
                        możecie wrócić do tematu?
    • zo_h Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 24.07.05, 22:01
      Prosimi o jakąś reakcję. Od dnia wysłanie tego listu mija juz dobrych kilka dni
      a poprawy na forum nie widać. W dalszym ciągu szerzy się napływ dziwnych
      osobowości (tych samych) towrzących wątki które powinny trafić do kosza :/.
      • hm` Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 24.07.05, 22:15
        Dlatego Zoh i jego zastepca Czarzasty hm` winni byc mianowani na porzadkowych jak najszybciej. ;]
        pozdr. hm`
        • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 26.07.05, 03:02
          wez juz ludzi nie denerwuj hm wszyscy od 2 lat wiedza ze ty i zo_h to ten sam czlowiek!! gadaj lepiej sam na swoim forum nadal...
          • hm` Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 26.07.05, 19:41
            Drogi Prezu. Jestem hm`, a nie hm, ani nawet HM.
            pozdr. hm`
            • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 27.07.05, 21:48
              tak mi łatwiej i szybciej, dla wszystkich to bez znaczenia
    • Gość: ANNA [...] IP: *.ltd.pl 25.07.05, 13:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • prezu [...] 26.07.05, 03:03
        :-/
    • erwk Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 25.07.05, 21:21
      Witam, nie jest zbyt dużo chętnych wobec czego ja także zgłaszam swoją
      kandydaturę. co prawda stały nick mam od niedawna ale wcześniej używałem nie
      zalogowanego nicka.
      i nie jestem uzależniony:)
      • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 26.07.05, 03:03
        Następny. Przynajmniej nie udaje starego bywalca.
        • mloda_komunistka Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 26.07.05, 07:46
          myślicie, że jak mnie tu długo nie było to już mnie losy forum nie interesują?
          Wybory, wyborami, a ja jaczejkę już stworzyłam. Wszystko jest pod kontrolą i w
          porę zostanie ujawnione. Poczekajcie do jesieni, wiosna wasza, jesień nasza.
          Włodzio już zmartwychwstaje, po kamizelce go poznacie, ja Wam to mówię.
          Wybierzcie go a on Was zbawi.
          Wasza Musia-Komusia
          • tajnos.agentos Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 26.07.05, 09:31
            Bawcie się, debile... Taka ju jest ta Polska: jeden "do Sasa", drugi "do Lasa".
            Całe szczęście, że tacy zawsze są w zdecydowanej mniejszości i choć czasem
            udaje im się trochę "namieszać", to w sumie i tak wszyscy jednakowo trafiają na
            śmietnik historii.
            • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 26.07.05, 09:36
              Co ma piernik do wiatraka?
              • tajnos.agentos Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 26.07.05, 09:53
                To, że dyżurni politrucy różnych orientacji politycznych zauważyli ten wątek i
                pewnie, jak zwykle go rozwalą a mnie się to nie podoba.
                • mloda_komunistka Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 26.07.05, 16:07
                  dyżurny malkontencie jak widzę to Ty nic nie wnosisz. Weź inicjatywę w swoje
                  ręce. Nadaj ton dyskusjom, powagą swoich wypowiedzi zmuś do refleksji, powal
                  prezu na kolana, innych też. Czy mnie nazywasz dyżurnym(ą) politrukiem
                  (politruczką)?
                  Wasza Musia-Komusia
                  • zo_h Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 26.07.05, 17:15
                    Musiu Komusi jak znam życie to pewnie za chwilke zostaniesz posądzona przez
                    Prezu o to, że jestes mną albo być może dla odmiany kimś innym. Jak widać
                    biedaczysko Prezu patrząc prez pryzmat własnego zachowania uważa że wszyscy
                    postępują dokładnie tak samo jak on :/.
                    • mloda_komunistka Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 26.07.05, 19:05
                      Zo_hu, Ty się z powodu pewnych starych animozji obraziłes na FL i emigrowałeś
                      na FMP (FD), widzę,że wróciłeś na stare śmiecie dość aktywnie. W dodatku
                      prowadzisz kampanię wyborczą :). Brak mi tu Paula ze swoim "chamstwem", jak to
                      niektórzy kiedyś określali. Porównaj prezu do niego. Paul to może i cham, ale z
                      odrobiną uroku i intelektu. prezu to chamidło, i tyle, nic więcej. Ponieważ
                      ciągle z uwagą czytam te wymienione fora (FL, FMP)nie wikłając się w konflikty
                      na nich, rezerwuje sobie drobne prawo oceniania. Momentami jednak nie
                      wytrzymuję, bo jak zemrze jakiś "lublin" to pojawia się "prezu", korzystają z
                      anonimowości i tworzą na własny użytek mniemanie o swojej odwadze mądrości. Nie
                      jest moim pragnieniem by ktoś kojarzył mnie z Tobą. Całkowicie mamy różne
                      poglądy na wiele spraw. Ja Twoje dobrze znam, bo Cię czytam często, tam i tu.
                      Cóż ktoś może powiedzieć o mnie?. Tyle, że jestem pociągająca, ideologicznie,
                      może.
                      Wasza Musia-Komusia
                      • hm` Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 26.07.05, 19:43
                        Paul to dobry herbatnik. Potwierdza empirycznie hm`. ;]
                        pozdr. hm`
                        • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 26.07.05, 20:57
                          Hm już ty sie nie tłumacz, ja tylko ci zarzucałem zo_ha, młodej nic, więc nie bądź bezczelny.
                    • turawski Pozdrawiam rocznicowo i oświadczam, że... 27.07.05, 00:31
                      ...ja się absolutnie nie nadaje.

Po pierwsze jestem żółtodziobem /właśnie mija dopiero rok od mojego "debiutu",
                      przyznam się, że w lipcu ubiegłego roku do pierwszego kliknięcia zainspirowała
                      mnie lektura postów Paul'a... dzisiaj nie ma tu Paul'a, jest inny gość na "pe",
                      który się rymuje z "Jezu"... i głosi tu swoje słowo, ale czytać to za bardzo nie
                      ma co...

Po drugie nie wiem, czy mam "czystą kartotekę" zważywszy, że nie przepadam za
                      "Pewną forumową Rodziną"... czemu nie raz dawałem wyraz...

Po trzecie - to ciężki i niewdzięczny kawałek chleba.

Po czwarte - to może jednak wrobić w to zo_h'a?...

pozdr
                      t
                      • prezu Re: Pozdrawiam rocznicowo i oświadczam, że... 27.07.05, 01:46
                        w końcu tekst bez obłudy, jasno i uczciwie (zakładam żeś nie hm)
    • prezu Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Lublin 27.07.05, 16:21
      hm a jakie osiedle?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka