Dodaj do ulubionych

Piotrowski nie wystartuje wyborach na prezydenta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:29
i bardzo dobrze - faszystó nie chcemy !!!
Obserwuj wątek
    • prezu [...] 19.07.05, 18:38
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Jacek Re: Typowa kulturka w stylu PD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:54
        "prezu napisał:

> niech spieprza gdzie pieprz rośnie!
        > co ta osoba sobą reprezentuje? gó..! """""

prezu nie popisałeś się. Bez dalszego komentarza
        • Gość: komunard Re: Typowa kulturka w stylu PD IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 21.07.05, 17:13
          i dobrze napisał, nie chcemu tu faszystów, lpr-owskiego hitlerjugend, a fuhrer
          Giertych niech sp!$*?%la,
    • Gość: maciek a na co on niby liczyl? IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:05
      pierwszy raz slysze w ogole o tym kolesiu, nawet nie wiem, gdzie szukac jego
      programu wyborczego.
    • Gość: zawisza Deja vu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:19
      Już mamy jednego kandydata, który się wahał, powiedział przed kamerami że nie
      kandyduje, wyjeżdża w Puszczę, ludzie zbierają podpisy, zmienia decyzję. No jak
      tu się zaczną rozmowy niedokończone w RM i setki telefonów do Pana Profesora, to
      myślę że największy twardziel by zmiękł i zmienił decyzję. Tylko po co ?
      • Gość: gwiazdka Re: Deja vu ? IP: 213.17.233.* 20.07.05, 08:41
        a ja tam zagłosuję na Olszewskiego, zasłużył sobie dziadek, nawet za samą
        wytrwałość w jednoczeniu (bez skutku;) prawicy
        • Gość: Kadafi Re: Deja vu ? IP: *.bin-laden.cc 20.07.05, 09:00
          Gość portalu: gwiazdka napisał(a):

> a ja tam zagłosuję na Olszewskiego, zasłużył sobie dziadek, nawet za samą
          > wytrwałość w jednoczeniu (bez skutku;) prawicy

a ja na Wałęsę o ile wystartuje. Oczywiscie nie wygra, ale bedzie to głos
          przeciwko karierowiczom i złodziejom, którzy się w tych wyborach ujawnili
          (pomijając Relige, ale on ma zdecydowanie ważniejsze rzeczy do robienia niz
          prezydentura). Mozna Walesy nie lubic ale trzeba go szanować, bo jesli w "Co z
          tą Polską?" psycholki z MW i inne dziadki twierdzą że Wałęsa był
          wspolpracownikiem SB to... śmiać się czy płakać?
          • Gość: hmmm Re: Deja vu ? IP: 213.17.233.* 20.07.05, 12:21
            Wałęsa jest dla mnie już skończony jako polityk, zrobił swoje i powinien teraz
            zajać się rodziną, sobą, niestety jego zcas się skończył, wystarczy namieszał,
            nie wiem czy był czy nie TW teraz to już i tak nie ejst najważniejsze, teraz
            trzeba nam na prawdę ideowych polityków, tylko pytanie zasadnicze skąd ich
            wziąć??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka