Gość: mzl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:29 i bardzo dobrze - faszystó nie chcemy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prezu [...] 19.07.05, 18:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Typowa kulturka w stylu PD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:54 "prezu napisał: > niech spieprza gdzie pieprz rośnie! > co ta osoba sobą reprezentuje? gó..! """"" prezu nie popisałeś się. Bez dalszego komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komunard Re: Typowa kulturka w stylu PD IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 21.07.05, 17:13 i dobrze napisał, nie chcemu tu faszystów, lpr-owskiego hitlerjugend, a fuhrer Giertych niech sp!$*?%la, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek a na co on niby liczyl? IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:05 pierwszy raz slysze w ogole o tym kolesiu, nawet nie wiem, gdzie szukac jego programu wyborczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawisza Deja vu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:19 Już mamy jednego kandydata, który się wahał, powiedział przed kamerami że nie kandyduje, wyjeżdża w Puszczę, ludzie zbierają podpisy, zmienia decyzję. No jak tu się zaczną rozmowy niedokończone w RM i setki telefonów do Pana Profesora, to myślę że największy twardziel by zmiękł i zmienił decyzję. Tylko po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: Deja vu ? IP: 213.17.233.* 20.07.05, 08:41 a ja tam zagłosuję na Olszewskiego, zasłużył sobie dziadek, nawet za samą wytrwałość w jednoczeniu (bez skutku;) prawicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: Deja vu ? IP: *.bin-laden.cc 20.07.05, 09:00 Gość portalu: gwiazdka napisał(a): > a ja tam zagłosuję na Olszewskiego, zasłużył sobie dziadek, nawet za samą > wytrwałość w jednoczeniu (bez skutku;) prawicy a ja na Wałęsę o ile wystartuje. Oczywiscie nie wygra, ale bedzie to głos przeciwko karierowiczom i złodziejom, którzy się w tych wyborach ujawnili (pomijając Relige, ale on ma zdecydowanie ważniejsze rzeczy do robienia niz prezydentura). Mozna Walesy nie lubic ale trzeba go szanować, bo jesli w "Co z tą Polską?" psycholki z MW i inne dziadki twierdzą że Wałęsa był wspolpracownikiem SB to... śmiać się czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Deja vu ? IP: 213.17.233.* 20.07.05, 12:21 Wałęsa jest dla mnie już skończony jako polityk, zrobił swoje i powinien teraz zajać się rodziną, sobą, niestety jego zcas się skończył, wystarczy namieszał, nie wiem czy był czy nie TW teraz to już i tak nie ejst najważniejsze, teraz trzeba nam na prawdę ideowych polityków, tylko pytanie zasadnicze skąd ich wziąć?? Odpowiedz Link Zgłoś