Gość: jjasio IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 14:01 Kurcze nigdy nie byłem na Lubelszczyźnie. To se chociaż wejdę na wasze forum. Całusy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gemini8 Re: W kinie w Lublinie 10.08.02, 19:07 a ja we wrocławie byłam nie raz nie dwa! pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: W kinie w Lublinie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 10:14 kiedy następnym razem ? zawitasz do piastowskiego grodu Całusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kts Re: W kinie w Lublinie IP: local.ethernet* / 192.168.0.* 15.08.02, 01:59 Gość portalu: jjasio napisał(a): > Kurcze nigdy nie byłem na Lubelszczyźnie. > To se chociaż wejdę na wasze forum. > Całusy chyba wiesz że każdy kto przyjedzie z Wrocławia jest mile w Lublinie witany? wysiadasz na PKP idziesz ulicą 1 maja i jestem pewien że kiedy powiesz ze jestes z wrocka to trzeżwy do centrum nie dojdziesz.pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: W kinie w Lublinie 15.08.02, 10:02 A to dlatego, że mentalność lubelaków i tych z wrocka jest podobna.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: W kinie w Lublinie IP: *.devtest.net / 212.80.166.* 15.08.02, 18:52 faciu napisał: > A to dlatego, że mentalność lubelaków i tych z wrocka jest podobna.... > :)) hehe. cos w tym jest. w lublinie sie urodzilem, a we wroclawiu mieszkam. rownie dobrze czuje sie i tu i tu :) p.s. "old pub" na grodzkiej jeszcze stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: W kinie w Lublinie 15.08.02, 22:23 Nie wiem nie byłem ostatnio tam...(mieszkam obecnie gdzie indziej) No bo Ci z Wrocka to przecie tak naprawde lwowiaki - fantazyja też wschodnia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: W kinie w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.02, 17:51 Urlop dopiero za rok .Wcześniej nie dam rady. A rodzinę mam ciut wyżej (patrząc na mapę). w zabłudowiu kier.białystok. tam też ludzie mają "mentalność". w każdym domu ugoszczą bimberkiem. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: W kinie w Lublinie IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.08.02, 18:03 Jasiu kochany... naprawdę tu zawitałeś..:-)) I już nowe kontakty, znajomości, kolejne całusy... ładnie, ładnie...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: W kinie w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.02, 09:48 sorki , ale o której rozpoczyna się seans? pa Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: W kinie w Lublinie 20.08.02, 10:35 Alez koniecznie musisz to nadrobić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: W kinie w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.02, 11:57 bo te kina ,kino? w lublinie to są wyjątkowe? powiedz czemu? pa Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: W kinie w Lublinie 20.08.02, 12:46 Ach, Ty się wypowiedzi na temat kin lubelskich spodziewałeś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: W kinie w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.02, 13:33 nie tylko . ale chcem wiedziec dlaczego Bratanki spiewaja o waszym kinie pa Odpowiedz Link Zgłoś