Gość: Batka IP: *.karnet.lublin.pl / 213.25.136.* 21.07.05, 09:13 Czy może mi ktoś wytłumaczyć,dlaczego KUL nie wywiesił list rankingowych? Dlaczego jest to tajemnica?Czyżby przekręty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Batka Re: Rekrutacja IP: *.karnet.lublin.pl / 213.25.136.* 21.07.05, 09:36 Odpowiedż z KUL:list rankingowych nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r3d Re: Rekrutacja IP: *.eranet.pl 21.07.05, 13:59 Masz problem z dostaniem sie na KUL, poszukaj znajomego ksiedza i z nim porozmawiaj. Ja tak zrobilem i po rozmowie na drugi dzien od reki przyjeli moje odwolanie i dostalem sie na KUL. Zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: Rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:31 Ale masz znajomego ksiedza na KUL-u? Ciekawi mnie czy mozna bedzie cos zalatwic w tym roku?? Bo ty pewnie skladales w tamtym roku?? I jeszcze sie zapytam czy to odwolanie pisales przy drugiej rekrutacji?? wogole mniej wiecej kiedy?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r3d Re: Rekrutacja IP: *.eranet.pl 21.07.05, 17:28 5 lat temu, odwolanie zaraz po ogloszeniu wynikow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meritu Re: Rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:17 Fakt, też słyszałam że sobie 'załatwiają' dostanie się na KUL, niekoniecznie przez księdza. Aż się zdziwiłam, bo w końcu słowo "Katolicki" do czegoś zobowiązuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r3d Re: Rekrutacja IP: *.eranet.pl 21.07.05, 17:31 "Katolicki" jest tylko z nazwy, bo pomimo wielkich staran grupy osob jest inna grupa, ktora ma to gdzies i traktuje KUL jako przykrywke swoich "nedznych" zachowan. Powiem wprost, ze strukturami koscielnymi jestem blisko zwiazany i ogolnie wiem co sie tam dzieje. A na KUL-u nie dzieje sie najlepiej. Tam jest jak na zwyklej uczelni, tylko ze sie ludziom wmawia, ze jest lepiej, bo "Katolicka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:25 Możecie napisac mi cos ciekawego o KULu? Co o tej uczelni myślą ludzie z Lublina?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijusXII Re: Rekrutacja IP: *.pronet.lublin.pl 21.07.05, 20:56 no to ty chyba do drugiej grupy sie zaliczasz skoro dostales sie po znajomości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawczyni Re: Rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:00 Ale kłamiecie...KUL jest cool i tyle:D Ps. Dostalam sie calkowicie anonimowo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bule Re: Rekrutacja 29.07.05, 11:58 hey! Ja nie dostałem sie na ekonomie, więc złożyłem odwołanie. Mam nadzieje, że jednak dostane sie bez znajomości. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś