Dodaj do ulubionych

STOP psom na trawnikach

25.07.05, 18:38
STOP! Dość odchodom psów, czas karać ich włascicieli za brak sprzątania po nich.
Do roboty nieroby!!!
--
Obserwuj wątek
    • u.kowalski Re: STOP psom na trawnikach 25.07.05, 19:22
      mój pies biega po trawnikach, ale ja po nim zawsze sprzątam, wkurza mnie tak
      samo jak inni tego nie robią
      • Gość: hm... Re: STOP psom na trawnikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:33
        a dlaczego te panie co wysadzają swoje latorosle na kupkę na trawnik też tego nie sprzatają?
        • Gość: Anka do Kowalskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:54
          a ja myślałam,że jestem jedyna w Lublinie, która to robię! To są już dwie osoby
          sprzątające po swoich ulubieńcach. Kto jeszcze sprząta po psie?
        • Gość: Anka Re: STOP psom na trawnikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:58
          Stop brudasom rzucającym papiery i opakowania /butelki plastikowe i szklane/ na
          trawniki, chodniki i ulice!!!
          Stop ochlejusom spod bloków, po których rano sprzątaja dozorcy sterty puszek i
          porozbijanych butelek!!!
          Stop brudasom wyrzucającym pety z balkonów, które to /pety/ spadają innym na
          balkony!!!
          Stop ...
          Chyba się obkleję tymi hasłami i wyruszę na deptak?
          • Gość: longin Re: STOP psom na trawnikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:08
            Gość portalu: Anka napisał(a):
            Chyba się obkleję tymi hasłami i wyruszę na deptak?

Anka, ale pozostaw wolne w newralgicznych miejscach:)
            • Gość: Anka Re: STOP psom na trawnikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:14
              Nie moge zostawić, bo szanuję cudze poczucie estetyki
              • Gość: longin Ania, skarbie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:30
                chyba mnie nie zrozumiałaś, a jesli tak się ptzypadkiem stało, to chyle czoła przed samooceną:)
                • pruszon2 Re: Ania, skarbie... 25.07.05, 22:20
                  anka chętnie cie wesprę, STOP brudasom i obłudzie prawicy!
                  • Gość: rakarz Re: Ania, skarbie... IP: *.lublin.mm.pl 25.07.05, 22:25
                    Kto tu brudas?I o odzywa się prezu.Sam brudzi na forum,a ma pretensje do innych.
                    Lecz się prezu,lecz
                    • Gość: Szczek Re: Ania, skarbie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:05
                      PIES NA TRAWNIKU - UBIĆ GO I JEDNOGO ZASRAŃCA TRAWNIKÓW MNIEJ. POTEM UBITEGO
                      KUNDLA ODESŁAĆ DO CHIŃSKIEJ REST. I TAM JUŻ Z NIEGO ZROBIA GOOD APETIT - ja nie
                      chodzę do chinskich rest. , nawet z tego wzgledu. Był problem - nie ma problemu
                      z kundlami. Kto jest za tym , myślę że ok. 80 % .
                      • prezu Re: Ania, skarbie... 26.07.05, 09:38
                        hehehe
                  • Gość: Anka Re: Ania, skarbie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:57
                    i co, będziemy we dwoje chodzic po deptaku, pilnować brudasów i zwracac im
                    uwagę, czy sprzątać po nich?
                    ja przez tego prezu popadnę w uzależnienie internetowe!
                • Gość: Anka Re: Ania, skarbie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:56
                  Fakt, znam swoją wartość i poważne braki w wyglądzie też
        • Gość: Manku Stop sikającym chamom na dwóch nogach IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 09.08.05, 12:22
          Załatwiają się w publicznyuch miejscach wszyscy: dzieci, amatorzy piwa płci
          obojga, a faceci generalnie, zarówno trzeźwi jak i pijani robią to dosłownie
          wszędzie.I chocby takiemu postawić Toi-Toia przed nosem to i tak pójdzie do
          bramy albo do smietnika albo po prostu na srodku drogi.Jak się mieszka nad taką
          bramą, to nie bardzo wiadomo, co robić, chyba czymś oblewać, bo straż miejska
          przecież w bramy nie będzie zaglądać.ZWIERZĘ NIE MA WYBORU, CZŁOWIEK-
          NAJCZESCIEJ TAK
    • Gość: rakarz Re: STOP psom na trawnikach IP: *.lublin.mm.pl 25.07.05, 20:57
      Nie szczekaj prezu i depcz trawników.Weź się do roboty i zbieraj wszystkie
      odchody w mieście.Bo bez roboty głupiejesz w zastraszającym tempie.
      • pruszon2 Re: STOP psom na trawnikach 25.07.05, 22:21
        znowu ten debil bez jakiejkolwiek wiedzy n/t
        • Gość: antyprezu Re: STOP psom na trawnikach IP: *.lublin.mm.pl 25.07.05, 22:23
          Wyjaśniam uprzejmie,że debil to zalogowany prezu,który kilka razy dziennie
          zmienia swoje nicki.Wszyscy doskonale o tym wiedzą,
          • Gość: pijusXII Re: STOP psom na trawnikach IP: *.pronet.lublin.pl 25.07.05, 23:18
            tak jak małe dziecko które zasłoniwszy twarz dłonmi myśli że go nikt nie widzi
            tak patafian prezu myśli że jak inaczej się zaloguje to nikt go nie pozna
            ale musi czsem sam sobie poodpowiadać jak nikt inny nie chce
            jak ktos odpisuje na jefo posty to sprawia mu to dziką przyjemność, zaczyna się
            slinić i aż nie chcę myśleć co wtedy robi
            żałosne
            ostatni raz odpisałem w jego wątku
            prezu połóż ręce na stole
    • Gość: req Re: STOP psom na trawnikach IP: *.in.lublin.pl / 217.153.209.* 09.08.05, 17:38
      Trawniki nie sa do chodzenia! O wiele badziej przeszkadzaja butelki, papierki i
      inne smiecie, ktore o wiele bardziej widac. Gdyby trawniki byly czyste, zadbane,
      a trawa przystrzyzona to pewnie wtedy o wiele wieksza czesc wlascicieli by
      sprzatala. A tak to nie warto. Oczywiscie mnie tez denerwuje jak jest narobione
      na chodniku albo na placu zabaw. Ale nie zapominajmy ze czesto obok placow zabaw
      jest pelno ludzkich g...
      • Gość: Anka Re: STOP psom na trawnikach IP: *.chello.pl 09.08.05, 18:01
        No to tu się nie zgadzamy, zresztą nie musimy. Na trawniku leżą psie g..., co
        nie znaczy,że mają leżec również mojego psa.Więc po nim sprzątam. Jak inni
        sikają w bramie, to nie znaczy,że ja też /zresztą co to za warunki? Sikanie w
        bramie?/. Mi się wydaje,że poczucie czystości i estetyki się ma albo się nie
        ma.
    • tajnos.agentos Re: Ale macie problem... 09.08.05, 19:51
      Wyluzujcie się:
      www.rivelazioni.com/mm/bozzetto/neuro.shtml
      • tajnos.agentos Re: Ale macie problem... 09.08.05, 19:51
        Albo może to:
        www.rivelazioni.com/mm/bozzetto/life.shtml
        • Gość: Anka Re: Ale macie problem... IP: *.chello.pl 09.08.05, 20:36
          To jest świetne!Dziękuję!
      • mol333 Re: Ale macie problem... 10.08.05, 15:28
        -Zgadza się - doskonałe kreskówki, prawdziwe odbicie życia w blokowisku-
        Jak widać nie ma znaczenia na którym człowiek żyje kontynencie, wszędzie jest tak samo...

< JUTRO JEST PIERWSZY DZIEŃ Z RESZTY MOJEGO ŻYCIA. CZAS NA ZMIANY! >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka